Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SF Nightmare-t lekapod és elvilleg ott majd katt Disable ATA-ra...linket1-2 oldallal hátrébb megtalálod,jómagam kérdeztem. Ám ne ess kétségbe,ha a Nightmare segítségévle nem indulna el...pár embernek(küztük nekem<#hehe>) nem indult el így se. Majd lesz valahogy...crack,vagy eredeti verzsön<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hogy kell elinditani a játékot vki please mert ki irja hogy tegyem be a CD PLEASE

Bal alsó sarokba vannak rádiójelek, az a lényeg, hogy abba az irányba kell repülni, amelyikbe azok folyamatosan nõnek, mert akkor erõsödik az ellenség rádióadásának a jele, vagyis akkor közeletsz. Tehát beállsz faszán olyan irányba, amikor látod hogy nõnek, aztán megvárod, amíg meglátod a konvojt. Repülj alacsonyan.

GUN69-tõl idéztem <#awink>

jah , még én kérdeztem <#nevetes1>

hiba
A kapmany kuldetesekkel egesz jol megbirkozom, de van egy arcade menupont is ahol van tobb vlaszthato kuldetes de nemelyiket nem tudom megcsinalni ad 2 percet hogy leszedjunk egy tucat gepet akik mindig a sarkunkba vannak, mi a taktika?
Ugy vettem eszre ez a resz nehezebb mint a kampany

kitalálom...norbika9?<#hehe><#hehe>...modiknak már szóltam,de még semmit se tettek<#shakehead>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

olvass vissza.ha yol tudom ezt is kérdezték már :P...<#lama><#hehe>

Gunn69
<#banplz>

ne fárassz már kérlek<#rolleyes>..senkise kíváncsi rád mégis itt vagy?ne károgj itt,hanem kussolj inkább...egyébként meg honnan veszed,hogy megunnám?:P ha figyeltél volna, de persze,hogy nem<#hehe>,akkor láthattad volna,h én második világháború másniás vok :P, ergo semmi második világháborús géjmet nem unok meg.Mindig elõveszem és újra játszom,ha pedig megveszem eredetibe,akkor a multija miatt állandóan fent lesz és majd tolom a többiekkel..te meg a szaros kis kábel húzógatós hülyeségeddel csak singlezni fogsz tudni:P....bár,ha Balu írta a hamachi-t akkor azzal mmég lehet..

ja van a londoni kampány után egy másik..amikor hajókat kell fényképezni utánameg a sivatagba ijen szarokat...mit kell utána csinálni???jönnek ellenséges gépek ott lent meg megy az idö!!!!!!pls help
nem csak norbi9 a lama hanem sok sok ezer gyerek aki más játékkal igy tud jáccani...nekem megéri egy 6másodperces mütét a gépen h jáccak...vagy várjak a crackre hónapokat esetleg vegyem meg 15ezerér amiböl veszek egy logitech mx518-ast..vagy némi pótolással egy zboard-ot cod2-es bill kiosztással 18ezerér(csak azé irom mer nekem ezek vannak és értelmesebb mint egy játékot megvenni ennyiér és utána megunod és nem jáccol vele aztán jo lessz porfogónak)nemdabár?!szal ha hülye vagy ehhez akko magadra vess...ha nagyon akarnál vele jáccani megtennéd!!!!szvsz
no comment
sikerült. msot nem tudok adott idõ alatt keresztülrepülni egy fjordon. mi a tatktika? <#circling>
hm?annyi mindent próbáltam már vazz,h ezt nyomon követni nem lehet<#rolleyes><#hehe>...de úgy,h kábeleket kihúzogatni mint az a láma norbi9,nem tettem még meg...mer ehet,h az segítene...nemtom...de sztem vagy megveszem,vagy várok1csomó idõt,míg crack kijön...ha kijön.

Johnny23
végül lehuztad a CD-t mi ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

még nem indult el a géjm<#hehe>,de egy kérdés: kampányba vagy mibe a pearl Harbor-i akciónál mivel lehet lenni?japcsik? mer az atom király lenne,ha végig lehetne seperni a kikötõben,mint a filmben<#hehe>

Gunn69
szerintem szedd le a japan gepeket.

amikor nem szabad engedni fellszálni a japó gépeket a földrõl, hogy kell továbbjutni? mindig szétlövik a bombereket, mert túl soknak sikerül. mi itt a taktika?
<#rolleyes>....én befejeztem az offolást...by te<#lama><#wave><#hehe>

mer egy valaki van aki nem hülye ökör:D:D:D
ennyi!!lol!!szvsz
mer??
mer ne égesd itt má magad, minnyá lángra kap az egész topik tõled<#hehe><#banplz><#hehe>

merr??
tünés a topikból<#lama><#hehe>

az igazság és a lustaság fááááááááááááááj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gunn69
<#banplz>

nem feltétlenül megy tönkre....akkor 3-4naponta csrélgesse...meg amugyis van egy csomó kábel addig baszakszik az eggyikkel mig el nem romlik...aztán be egy másikat utána meg kész leálltál kivitted a játékot letörölted ennyi...akinek megér egy kábelt ez a játék nosza....
meg amugyis én nagy antidohányos vagyok!!!napi 20forint ami nem hiszem h annyi 10szer tobb...200forint veszel egy kábelcsomót belöle aszt csáááá!!!!
szvsz
hát vazee...annak kell lenni ebben az eltorzult elfajult világban és ebben a kicsiny országban...nemdebár???
e van ezt kell szeretni...de hajózzunk sekélyebb vizekre...
de nincs igazam??!!vannak olyanok akiknek 10szer leirták de mégse tuggyák megcsinálni?!!!de mér?ezt akkor se vágom

NO COMMENT
ja csak kár hogy nem tudod hogy tönkremegy a csatlakozója meg a kábel <#vigyor3><#vigyor5><#mf1><#beka3><#vigyor1><#mf2>

Gunn69
a lesz az egy sz. latom te nem viccelsz, kõkeményvagy.

<#levele>....

mer mi lessz???
akkor is ez az igazsag....az mar fáj amit egyesek csinálnak...értetlenkednek..és ha nem tudják megcsinálni és szenvednek vele napestig haggyák a francba..ha van türelmük hajrá...akinek igyse megy az felejtse el h egyentalan létezik ez a játék..akinek megy anélkül is grat...nem tom mi a "barbár"dolog a gép lehúzgálásában...szvsz semmi..nekem pl mindig le van szedve a gép oldala és csak odanyúlok kihuzom és bedugom...ennyi...szvsz...
no comment
Gunn69
norbika ne ugraljal mar leccives. eleve szerintem barbar megoldas szethuzogatni a kabeleket, amikor sokmindenkinek 2 kattintassal megy az egesz. de azert te nagyon kis ugyeske vagy. estere dupla kakaot kapsz.<#lama>

Johnny23
nemmegy sajnos így se<#sir><#sir>

bocs...na helyett ne.

<#rolleyes>..na majmoz te kis szaros :P<#hehe>...van akinek még lehet,h így se indul el...ha pedig igen?egyébként még ezt nem próbáltam,de kifogom),akkor nem kell lehurrogni,h láma,majom meg satöbbi,mer lehet,h legközelbb más géjmnél te maradsz egy rakás szarba és gondolom nem esne yol,ha ugyanezt mondanák rád :P. Egyébként ezt már más is írta,de kösz a segítséget...

na hello!!!!olvasgattam itt a hszeket és arra jutottam h nem tudtok megérteni valamit...semmi szar sf nightmare nem kell...leszedtem...sfnightmare disable ata bejött a kékhalál szar az szar lett....letiltottam a többit is sc.master vagy mi de nem volt jo...sehogyse majd meghaltam...letiltottam a cd/dvd meghajtókat a vezérlöpult--->rendszer--->eszközkezelök--->blablabla...a lényegen nem változtat semmit...nem jo és kész...erre eszembe jutott KING KONG...ubi ubi jo kis kalamajkát csinálnak mindig...fogtam kikapcs gém...kihuztam cd/dvd meghajtokat ami 1percet vesz igénybe(lustáknak)...bekapcsoltam...letöröltem a játékot...telepitettem mégegyszer...indit...pfffff..pffff mondom megy indul jeeeeeeeee have fun!!!!faszom ennyit csináljatok...joyom van de nem tom mi a rákér de egyfolytába körbe körbe forog vele a repcsi....és daemon tools 4.0 van nekem...image nelkül vagyis ha nincs beolvasva nem megy de ez gondolom egyertelmü....NEM KELL SEMMI SZAR PROGI SEMMI SZAR MÁS...CSAK HUZD LE INDICSD ÉS HAVE FUN...ja és amikor letöröltem akkor a registry fájlokat MINDIG TÖRÖLD LE!!!!ezt pedig--->RegCleaner....ennyi faszom aki nem birja megcsinálni igy se az egy majom....ez 100%-os játékot jelent BIZTOS H JO LESSZ!!!!!

REMÉLEM TUDTAM SEGITENI
by norbi<#wave><#hamm><#wink>
Gunn69
az szerintem regi mar, tolts le ujabbat, hatha azzal elindul.

Cápafogxy
Ha megvennéd eredetibe akkor nem kárognál itt. Máshol warezolj. (ha el akarod indítani akkor húzd le a cd-dvd meghajtókat)

Johnny23
4.0, DE ez nemmindegy hiszen az "emulált CD" meghajtot is le kell tiltani nem? és azt mondtátok inditásnál ki kell lépni a Daemon-bol !

jaja,le az ubisoooooftaaaaaaaal<#levele><#hehe><#mf3>...vagy csak akkor nem levele,ha végre összehoz egy könnyen elindítható géjmet.

Gunn69
milyen daemontoolst hasznalsz?

Johnny23
jolvan...mindegy mer igy se indul 1xerûen "ERROR" üzi...bekaphatja az Ubisoft!!!!!!

(minden CD/DVD meghajtó letiltva,SFNightmare-en Disable ATA,Indit)

79Alba
Igen

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Johnny23
gyerekek, inditásnál,mikor kiirja ,hogy fel kell raknija 1könyvtárat az inditáshoz(utána reboot),akkor azt hagyni kell,v. nem ?

79Alba
Köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Gunn69
ACE: http://web.t-online.hu/ace/ ez micsoda?:DD

alma2
Hehe, ez meg pont az a jatek ahol isten ments, hogy joyyal, mert ez egy arcade lovoldozos, sot billentyuvel a legegyszerubb iranyitani es eleg hatekony,
mindesetre a latvanyra nem lehet panasz, csak amulok es bamulok olyan szep palyak vannak, le a kalappal a fejlesztok elott.

szerintem

79Alba
Hali!!!
Ki játszik joyal?
Mert nekem nem mükszik rendesen!!<#help>

Törölt felhasználó
Semmi extra.Telepítettem ,kábelt lehúztam ,és ment is.
A direct x-et ami a dvd-n van,azt rakd fel,mert nekem nem talált valami fájlt,de aztán a direct x megoldotta.
Johnny23
hogy indult el?