882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
#362 mákos :) én holnap mégegyszer nekiesek, ha úgyse megy akkor hagyom a francba -
#361 mákos :) én holnap mégegyszer nekiesek, ha úgyse megy akkor hagyom a francba -
Dexantreal #360 én nem láttam ott1árva leírást :P....ja de igen...áhh...viszont semmit se értek a géphez :P...úgyhogy nem birizgálom...majd a nyuszika a seggén át kitolja nekem(persze külön csomagolásban,h ne legyen szaros) a Blazinget némi kis szerencsével -
#359 tudod van egy pár leírás, és aki normális az el is olvassa, és nem kap kékhalált ;-) -
Dexantreal #358 ennek a mittoménminek mi a linkje? -
Neoncsoves #357 Ugy értettem hogy nem én irom a progit... Hanem hogy rajovok mit kell nyomni Biztos jokat rohognenek azon hogy hanyszor volt kékhalál -
Dexantreal #356 kösz a linket én sztem vagy húsvéti ajándéknak,vagy nem várok vele addig és úgy -
Dexantreal #355 levagy szarva :P ...így könnyebb és megbízhatóbb :P -
#354 nem te töröd fel, te csak használod azt a progit, amit mások megírtak. Nemhiszem hogy egy 12 éves pöcs tudna írni egy ilyen programot.
Csak a miheztartás végett -
#353 annyit még ér is... -
#352 google-ba beírtad volna sztem kiadja ^^
ahelyett hogy ide írogatod :D -
#351 igen megjelent ma néztem a saturn-ban 6790ft! -
#350 Bocsi a duplázásért... -
#349 www.galaxisnet.hu például, de még nincs sehol szerintem...
Amúgy nekem is a köd csak a traning pályán volt, utána faxa lett minden! Kell a full! -
#348 www.galaxisnet.hu például, de még nincs sehol szerintem...
Amúgy nekem is a köd csak a trabing pályán volt, utána faxa lett minden! Kell a full! -
Dexantreal #347 de a linkjeit nemtom,nem vok ebbe jártas.. -
#346 Infó kell hát keress... nemtom miből áll megnézni a nagyobb boltok oldalait... galaxis, 576 stb... -
Dexantreal #345 boltba már lehet venni?nem tudjátok?mer én akkor megveszem leszarom mennyit kérnek, megveszeeeeem...csak info kéne,h kinn vana boltokba,vagy majd lesz. -
#344 bios -ban is kilehet tiltani a secundery master-t meg slave-t hogy teljesen ne érzékelje, sztem kicsit hatásosabb mint a nightmare. De nekem ez úgyse akar elindulni de szerintem már egy win frissítés ráfér a gépemre is :/ mert ezzel már akármit csinálok nem indul, pedig már a splinter cell 3 beindult (tudom hogy már írtam de akkor is fontos hogy elvileg mennie kéne ennek is ^^) -
#343 vegye meg az apukaja :) -
#342 A károkozást arra értettem, hogy nem túl felhasználóbarát az sfn. Pl a 12 éves kölök nem biztos hogy tisztában van vele, hogy min az a Pr.Slv.Oszt a rossz gomb lenyomása, viszont fizikai károkat okozhat. Lásd több fenti példán alapuló "laikusnak" szált szerteszéjel a slave IDE-je. (Mondjuk azt nem tudom hogy valóban fizikailag-e, vagy csak win szinten.)
Azt vallom, hogy aki SF játékkal akar játszani kényelmetlen hatások nélkül, és nem akarja/tudja megvenni üzletben, annak nem hiszem hogy olyan nagy befektetés egy rack vásárlása. Mondhatni visszatérül a dolog...:) -
Neoncsoves #341 az SF Nightmare nem okoz több problémát ^^ A lehuzogatástol fog tonkremenni a CD/DVD meghajtod... Legalabbis a kábel..Tényleg, mit szólna az ubisoft ahhoz hogy egy 12 éves gyerek egy progi segitségével feltöri a védelmét? -
#340 Végigpróbálgattam minden lehetséges módszert (direkt feldobtam egy vinyora friss teszt vindózt). 3.7-es SF-ot csak nightmare-el és lehuzzással sikerült életre keltenem. Mondanom sem kell hogy sfnightmare több kárt tud okozni mint a lehuzás. Ill azt sem mennyi előnnyel jár az USB-s külső rack:) -
#339 És voálá mukszik a game.Csak a training day volt a szar. -
#338 Nagyon szépen köszönöm.
Látom azért vannak akik segitenek a másiknak.
Mégegyszer köszi. -
#337 Nekem ezt a meghajtó kihúzást kell elkerülnöm valahogy, az nélkül kel megpróbálnom elindítani. A Splinter Cell 3 megy ^^
Majd szerdán szünetbe próbálkozok majd vele, újratelepítem mert már patcheltem. -
#336 tessék... -
#335 Na szóval belinkel valaki egy save gamet?Vagy küldje el emailban.
[email protected]
Mindegy hol tartasz csak a training day-t szeretném átugrani,mivel ott baszakszik nekem a game.
Elöre is köszönöm. -
#334 Jaja, azért mondtam hogy kellemes hétvégi:) Egy Falcon 4.0 vagy Lock-On, ill Flight Sim. az nem sorolható a kellemes hétvégi környezetbe, inkább a fanatizmus határait súrolják:) 50 gomb szakszerü sorrendben való megnyomása eredményezi a motor indulását, és akkor még nem csuktad le a kabin tetejét:D (Na jó sarkított volt:)) -
#333 osztom a véleményed, bár ez az első repülős game amivel jáccok és így nekem az arcade az alap :D ,de a graf télleg "soha nem látott" élménnyel gazdagít :) -
#332 A játékról: Kellemes hétvégi arcade repkedés, gyönyörü graffal, hangulatos zenével, kicsit egysíku missziókkal, jópofa rádióbeszólásokkal. Nekem olyan X-Wing fílingem volt játék közben:) Egyszóval kellemes, egy próbát megér.
Gépigény: az alant látható konfigon tökéletes (1024, 2xAA) -
#331 No, volt itten mindenféle alig konkrét flame:)
Kipróbáltam. A lényeg:
1. Kábel lehúz (nekem USB-s rack-ben van a dvd, így elég kihúzni menet közben)
2. Dtools4 - mount, telepit
3. elindít játék, SF3 driver telepít, reboot
4. eredeti image-et mount, play.
- a patch-es mini image nem müxik, patch nélkül megy. Ennek így gépfüggetlennek kell lennie, szal 99% hogy mindenkinek el fog így indulni, ha nincs agyongányolva a windóza.
- sokan abban a tévhitben vannak hogy a tápkábelt kell lehúzni. Nem. Az IDE kábelt kell.
- fontos, hogy lehuzás után telepítsük! -
Dexantreal #330 -
#329 latom a szinvonal levagta a biztositekot abszolut :D -
Dexantreal #328 ninsc crack...próbáld az SF Nigtmare-rel elindítani,vagy a meghajtókat lehúzigálni,kábeleket kivenni..má nemtom..annyi minden volt és egyik se működött nekem csak néhánynak -
#327 Akkor crack vagy valami van hozzá??? Hogyan kell elindítani? -
#326 a menü még jó vagy már az sem? próbáld állítani a felbontást vagy új graff driver
A monitor szó szerint kikapcsol vagy csak nicns kép? :/ -
#325 HI na nekem az a gondom hogy mikor elindul a játék hang van de a monitorom kikapcsol vga karim asus x850 xt tft monitorom van tehát felbontásom birja minden fajtát nem tudom mi lehet a gond -
#324 Hali!
Nekem az a gond (a Demó van meg eddig), hogy az a traning pálya amivel kezd, olyan fehér ködös grafikával jön be, de ha nyomom folyamatosan a géppityut jó a kép. Nincs még meg a full, gondoltam ha nem jó a demó, minek a teljes!
Szóval ha tudtok megoldást...
Egy ganéj ATi 9100-am van... (de gondolom nem az a probléma gyökere, ha lövöldözve megy a graf...) -
Dexantreal #323 ez szivacs.....