882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • Kami
    Kékhalál azért van, mert a rendszervinyót akarod letiltani a Nightmare-rel. A Cd meghajtókat kell eltüntetni vele úgy, hogy ne lássa a védelmi rendszer, csak a virtuális meghajtót! A legjobb, ha az egész IDE eszközt tiltod, de csak azt amelyiken a CD, DVD eszközeid és nem a RENDSZER eszközöd van. Ha nagyon kezdő vagy akkor ez sokat nem mond, de hidd el ez csak így műxik.
    A gyakorlatban kb. így néz ki egy működő verzió:
    IDE 1 master: rendszervinyó (erről bootol a Win)
    IDE 1 slave: ide tehetsz amit akarsz csak ne cd, dvd olvasót, mondjuk + vinyó
    IDE 2 master: Cd vagy dvd vagy vinyó
    IDE 2 slave: Cd, dvd vagy vinyó
    Ezután már könnyű a dolgod, mert csak egyszerűen letiltod a Nightmare-rel az IDE 2-es csatornát és már megy is a game, de ne felejtsd el, hogy ezután, már a kettes csatornán lévő dolgok közül semmi nem fog látszódni!
    Röviden ennyi és most már ha megy a game, akkor válaszolhatnátok az Én kérdésemre is! :-))
  • Dexantreal
    ok
  • Neoncsoves
    Kössz :P Ha sikerál akkor elmagyarázom!!!
  • Dexantreal
    kíváncsi vok,h neked menni fog-e...hajrá
  • Neoncsoves
    Amúgy ha f*szságbol irtad hogy ATA akkor szerintem nem volt vicces... Mert minnyá lent van a game kiprobálom és ha kékhalál lesz én felrobbantom az UBISOFTot... Tele van az UBI-m az UBISOFTTAL... NC ez a sz*r szarfos 3-4 nfo-ban azt irjak hogy maybe SF... Maybe=Talán,lehet,lehetséges
  • Neoncsoves
    Melyik a vinyó nightmareben? Merrt én kingkongnál szivtam mert kinyomtam a vinyot :D szal az ATA nem vinyo akar lenni????
  • Dexantreal
    ez az SF nigtmare nálam nem segít...mer eszközkezelőbe letiltottam a megfelelő meghajtót és katt arra,amit írtál,aztán megint a kék képernyő és ugyanaz az üzenet..én meg restart...nemtom...na mind1,azért köszi a segítséget
  • Gunn69
    en ugy csinalom, hogy eszkozkezeloben letiltom a dvdmeghajtot, aztan elindit nightmare, ott katty a disable ata, aztan meg game. ennyivel kene menniesiman.
  • Dexantreal
    thanks a linket!

de...

letöltöttem,futtatás...és gőzöm sincs,h melyik meghajtó disable,mer láma vok gép terén,sry. Erre kiírta felűl,h processing és puff!Kék képernyő jelent meg,mint a kék halálnál és valami olyasmit írt ki,h hiobát észlelt és megelőzte azt,majd a restart gombot nyomjam meg és oké lesz minden. Aztán persze még írkált nekem a gép arról,h mi a teendő,ha megjelenne ismét a cucc. Úgyhogy nemtom mitévő legyek. Ha esetleg elmagyaráznád miként kell kezelni ezt a progit,megköszönném
  • Neoncsoves
    Még nincs lent a game... Csak érdeklődök, hogy megéri-e küszködni meg hogy milyen nehéz megcsinálni azaz elindítani. És mi is lenne a baj akor???? Akkor ne a Node-t meg a CD-t tiltsam le hanem az ATA-t?
  • Gunn69
    NeO, nalad egeszen mas a baj.
  • Neoncsoves
    Az baj hogyha SATA II-es vinyóm van? Samsung... 250Gbos... és Asus alaplapom. AMD Proci, ATI Videokártya
  • Neoncsoves
    Online rendelést
  • Neoncsoves
    Őőőő... és szabad tudnom mennyibe kerül? Egyébként Dunaújvárosba nincs semmi normális PCGame bolt... Szal vki tud online-t?
  • Gunn69
    NeO, veled valami baj lesz. Egyreszt mar leirtam, hogy mit kell allitani a Nightmareben az #58 as kommentben, masreszt pedig miert ne lehetne itthon kapni? Elmesz a boltba es megveszed. Nemkell lehuzogatni, azert van a Nightmare.
  • Neoncsoves
    És SF Nightmare-rel mit kell Disable-re állítani? Ugye nem kell lehűzogatni???
    És MO.-n lehet majd kapni??? Vagy lehet?
  • Gunn69
    SF Nightmare: http://starf.bestmedia.kiev.ua/
  • Kami
    Hi! Ott járok, ahol egy japán repteret kell szétlőni és a bombázóinkat megvédeni. Na ez az istennek sem sikerül! :-( Ha valaki tudja a megoldást, hogy mi az amire ELSŐSORBAN figyelni kell az írja meg könyörgöm!
    Előre is köszi!
  • Dexantreal
    linket tudnál adni a progihoz?előre is thanks!
  • Neoncsoves
    Szevasztok! MO.-n lehet majd kapni és mennyiért? (SF Nightmare-t meg ami kell hozzá honnan tudom letölteni?)
  • Gunn69
    mondom hogy siman elindul nightmare el, kb. 5 masodpercig kell vele szorakozni game elott. lehet allitani a sensit benne es lehet eger nelkul is faszan kezelni billentyuzetrol.
  • Dexantreal
    látom ez is mindenféle védelemmel ellátott géjmecske...pedig nfo-ba scak annyi van leírva, amit az egyik illető pár sorral hátrébb írt. hmmm...kíváncsi vok, h nálam fog-e szarakodni,mer potyára nincs kedvem lekapni az SF Nightmare-t. Még töltöm a géjmet
  • fistin
    muszáj lehúzni?
  • Gerbill
    Én kipróbáltam a demóját, de a kezem is megfájdult annyit kell húzogatni az egeret. A mouse intensivityt nem lehetett állítani a demóban
  • Gunn69
    ENNYI: Ezközkezelőben le kell tiltanom a dvd írómat először, mert különben bármire kattintok sfnightmareban, lefagy. Szóval miután letiltottam az írót, indítom a sfnightmaret, rányomok a disable ata-ra, semmi másra. És már megy is! Ennyi. NF4-es alaplapom van, egy satas és egy patas vinyóm. Amúgy nem nagyon értem ezt a a disable ata kapcsolót, mert utánna is simán látszik a patas vinyó.
  • hiba
    directx kell neki ami a cdjen van.
  • grebber
    Lehuzod a meghajtóidat vagyha müködik akkor ja SFNightmare.
  • Csuhai G
    Akkor most ez ajáték simán elindul, vagy szarakodni kell az SFNightmare-val?
  • fistin
    na most meg azt mondja hogy rakjam másik meghajtóba, pedig sf nightmaret, és sf curet is használtam..
  • fistin
    nekem is vmi x3daudio1_0.dll miatt nem indul!! mit tegyek??
  • Gamerhun
    Némi "vakonrepülés" után teljesítettem a feladatom, és mentett a játék, a következő pályaszakasz már megy zökkenőmentesen. :)
    Azért ejnye-bejnye...
  • 79Alba
    Az marha jóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • hiba
    nem joyhoz inkabb gamepadhoz terveztek kickbox..
  • 79Alba
    Hali a joyal nem nagyon mükszik ki tudta bekalibrálni rendesen?????
  • Gamerhun
    Szasztok!

Valaki találkozott már olyan problémával, hogy amikor indítja az training küldetést, a kép megáll a reptéren és csak a szaladgáló kis manusokat látni, a hang és az irányítás viszont működik tovább...

Miután leesik a gép és restart mission, kb 4-5 másodpercig megint van kép,hang minden, ezután újra a repteret látni...

Pls help!
  • Istencsászár
    FRAPS
  • hiba
    en probaltam prinscreennel menteni de nem mukodott egyeb programom meg nincs :D
  • Istencsászár
    Képeket igazán rakhatna be valaki aki már játszott vele...
  • 79Alba
    FaQ nem készül?
  • hiba
    ja es nincs belso nezet csak kulso meg celtartgyra mutato