882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
norbika9 #202 mer mi lessz???
akkor is ez az igazsag....az mar fáj amit egyesek csinálnak...értetlenkednek..és ha nem tudják megcsinálni és szenvednek vele napestig haggyák a francba..ha van türelmük hajrá...akinek igyse megy az felejtse el h egyentalan létezik ez a játék..akinek megy anélkül is grat...nem tom mi a "barbár"dolog a gép lehúzgálásában...szvsz semmi..nekem pl mindig le van szedve a gép oldala és csak odanyúlok kihuzom és bedugom...ennyi...szvsz...
no comment -
#201 norbika ne ugraljal mar leccives. eleve szerintem barbar megoldas szethuzogatni a kabeleket, amikor sokmindenkinek 2 kattintassal megy az egesz. de azert te nagyon kis ugyeske vagy. estere dupla kakaot kapsz. -
#200 nemmegy sajnos így se -
Dexantreal #199 bocs...na helyett ne. -
Dexantreal #198 ..na majmoz te kis szaros :P...van akinek még lehet,h így se indul el...ha pedig igen?egyébként még ezt nem próbáltam,de kifogom),akkor nem kell lehurrogni,h láma,majom meg satöbbi,mer lehet,h legközelbb más géjmnél te maradsz egy rakás szarba és gondolom nem esne yol,ha ugyanezt mondanák rád :P. Egyébként ezt már más is írta,de kösz a segítséget... -
norbika9 #197 na hello!!!!olvasgattam itt a hszeket és arra jutottam h nem tudtok megérteni valamit...semmi szar sf nightmare nem kell...leszedtem...sfnightmare disable ata bejött a kékhalál szar az szar lett....letiltottam a többit is sc.master vagy mi de nem volt jo...sehogyse majd meghaltam...letiltottam a cd/dvd meghajtókat a vezérlöpult--->rendszer--->eszközkezelök--->blablabla...a lényegen nem változtat semmit...nem jo és kész...erre eszembe jutott KING KONG...ubi ubi jo kis kalamajkát csinálnak mindig...fogtam kikapcs gém...kihuztam cd/dvd meghajtokat ami 1percet vesz igénybe(lustáknak)...bekapcsoltam...letöröltem a játékot...telepitettem mégegyszer...indit...pfffff..pffff mondom megy indul jeeeeeeeee have fun!!!!faszom ennyit csináljatok...joyom van de nem tom mi a rákér de egyfolytába körbe körbe forog vele a repcsi....és daemon tools 4.0 van nekem...image nelkül vagyis ha nincs beolvasva nem megy de ez gondolom egyertelmü....NEM KELL SEMMI SZAR PROGI SEMMI SZAR MÁS...CSAK HUZD LE INDICSD ÉS HAVE FUN...ja és amikor letöröltem akkor a registry fájlokat MINDIG TÖRÖLD LE!!!!ezt pedig--->RegCleaner....ennyi faszom aki nem birja megcsinálni igy se az egy majom....ez 100%-os játékot jelent BIZTOS H JO LESSZ!!!!!
REMÉLEM TUDTAM SEGITENI
by norbi -
#196 az szerintem regi mar, tolts le ujabbat, hatha azzal elindul. -
#195 Ha megvennéd eredetibe akkor nem kárognál itt. Máshol warezolj. (ha el akarod indítani akkor húzd le a cd-dvd meghajtókat) -
#194 4.0, DE ez nemmindegy hiszen az "emulált CD" meghajtot is le kell tiltani nem? és azt mondtátok inditásnál ki kell lépni a Daemon-bol ! -
Dexantreal #193 jaja,le az ubisoooooftaaaaaaaal...vagy csak akkor nem levele,ha végre összehoz egy könnyen elindítható géjmet. -
#192 milyen daemontoolst hasznalsz? -
#191 jolvan...mindegy mer igy se indul 1xerűen "ERROR" üzi...bekaphatja az Ubisoft!!!!!!
(minden CD/DVD meghajtó letiltva,SFNightmare-en Disable ATA,Indit) -
#190 Igen -
#189 gyerekek, inditásnál,mikor kiirja ,hogy fel kell raknija 1könyvtárat az inditáshoz(utána reboot),akkor azt hagyni kell,v. nem ?
-
#188 Köszi -
#187 ACE: http://web.t-online.hu/ace/ ez micsoda?:DD -
#186 Hehe, ez meg pont az a jatek ahol isten ments, hogy joyyal, mert ez egy arcade lovoldozos, sot billentyuvel a legegyszerubb iranyitani es eleg hatekony,
mindesetre a latvanyra nem lehet panasz, csak amulok es bamulok olyan szep palyak vannak, le a kalappal a fejlesztok elott. -
#185 Hali!!!
Ki játszik joyal?
Mert nekem nem mükszik rendesen!! -
#184 Semmi extra.Telepítettem ,kábelt lehúztam ,és ment is.
A direct x-et ami a dvd-n van,azt rakd fel,mert nekem nem talált valami fájlt,de aztán a direct x megoldotta. -
#183 hogy indult el? -
#182 Lehúztam,elindult.
Szerintem frankó játék,de ezt a tutorial után mondom még csak :) ,de a képeitek jóknak tünnek,biztos lesz izgalmasabb is.
-
#181 na ezt meg elírtam
Szóval ha átírnám a verziót akkor jó verziónak látja de a tartalma mégis a régié lenne, és talán elindulna (mert a splinter cell 3 az megy) -
#180 Megpróbáltam átteni a splintercell 3-nak a starforce-jet, megtaláltam a protection library fájlt, átneveztem és átmásoltam a blazing-be (mert az régebbi és arra gondoltam hogy úgy elindulna). Csak az a probléma hogy észreveszi hogy másik verzió. Az lenne még jó ha a splinternek lett volna ilyen starforce-s indítója is, de nincs :( . Még azon gondolkodtam hogy a verziót átírnám, és akkor ugyan az a verizó de mégis réginek látja, de azt meg nem tom hogy kell :( -
#179 Én meg arra a pár órára amíg kitoltam lehúztam a cd-dvd-t. -
#178 Nekem is rackben van az egyik vinyom es megis megy siman, szoval az nemhiszem hogy gond lenne. -
#177 Sziasztok!
Nekem egy saitek cyborg evo joy-om van és az istennek sem tudom átállitani a speed up mert mindig a slider up-ra teszi be,de ezt a gombot teszi minden opcióra ha állitani szeretném.
Tudna valaki segíteni esetleg?!
-
#176 A crack-re még várhatsz egy ideig. -
#175 ha van LAN-ja, akkor az szinte sose kér eredeti játékokat. próbáljátok már ki hogy megy-e hamachival lan módba!! -
#174 ?? :D
fogalmam sincs mit jelentenek azok :D
Nightmare-ben úgy csináltam mindig, mikor azzal indítottam be régen a splintert hogy disable node -> disable CD - disable node -> disable secundery master+slave -> disablne node (bevált)
Most is megpróbáltam így, nem megy. Utána rányomtam a disable ATA-ra és kék halál.
De asszem a gépbe most nem akarok nyukálni, inkább akkor várok a crackre, vagy próbálkozok így. Majd gépreinstallnál próba :( -
Neoncsoves #173 Mobile Rackbe van a vincsid? Mert akkor az IDE-n az ATA=IDE szal ha mobile Rackben van akkor szereld be fixre a vinyot es szerintem jo lesz mert nekem is fixen van bent a vinyom! -
#172 van de azt csak eredetibe tod hasznalni szerintem. -
#171 ez az egész egy kérdés akart lenni.
van multija meg lanja? -
#170 egyébként van multija, meg LAN-ja. Hamachival próbáltátok már multiba hogy megy-e (lan módba) ? -
#169 egyszerüen akármit csinálok please insert cd, beszarok. Splinter cell 3-al elszarakodtam 3 napig mire elindítottam legelöször, akor is mindent kipróbáltam mire elindult. De a worms 4 mayhemet mikor próbáltam akkor nem tudtam elindítani és most ezt se :(
Lehet nemsokára újrarakom a gépet és mjd akkor megpróbálom, persze most is fogok de nem tom most nincs ötletem már :(
-
Dexantreal #168 szintén..szar ubisoft -
#167 nem bírom elindítani ezt a szaaaaaaaaaart -
#166 bios-ban tiltottam ki a meghajtót, mert már a splinter cell 3-at úgy sikerült elindítani, és most is megy. Viszont ezt akárogy próbálom nem indul el :(
Kivan tiltva a meghajtó biosban, de nightmare-ben is rányomtam hogy disable sec master és slave. Megpróbáltam nem indult el. Rányomtam hogy disable ata, erre kék halál. Még próbálkozok, de nem nagyon van ötletem :( -
Dexantreal #165 ja és mikor kerül boltokba? ígérem most már abba hagyom a fléjmet -
Dexantreal #164 egyébként én itt már elmentem egészen az Sc. Mas SI off-ig..a többit még nem mertem megpróbálni...de az első3,vagy4 tutti nem nyerő,azt tudom. -
Dexantreal #163 starfuck-t is próbáltam..D-Daynél bevált,itt nem..