970
-
#87 ő az!
mondjuk mind3 részben szerepelni kellett valami "híresebb" reppernek'...
első részben Ja Rule (talán jól írom)
másodikban Ludacris
harmadikban Bow Wow -
#86 lesd meg a galerimet:D a sajat fotokat -
#85 bazki ott zuzzák a Mustangot a trailerbe :(
ebbe kevesebb szgépes részt láttam, mint a második részbe, remélem így lesz az egész filmmel is -
#84 Bow Wow az pedig ha minden igaz(valami kölyök rapper nem szimpi)
-
#83 Nem olyan rossz a tréler...hozza a színvonalat habár az első 10-15mp mintha egy B kategoriás film lenne. Picit sajnálom hogy senki nincs a régi szereplőkből. Jobban örűltem volna mondjuk újra Vin Diesel-nek :)
De lehet hogy mivel teljesen új a gárda és a story TALÁN jobb lesz a fogadtatása. -
#82 kössz -
#81 A Trailerben a néger faszi ugy néz ki mint Carmelo Anthony a Denver Nuggets játékosa az NBA ből -
#80 Írtam még1x hát ha...
OFF:
A tréler alatti zene (ha valakit érdekel akkor) a N.E.R.D-Rockstar(Jason Nevins remix) egyébként a Blue Crush OST-je(szörfös csajok vagy valami ilyesmi volt a film címe) :) -
#79 Szoltak már de semmi. -
ZsirosKenyer #78 TRAILER
apróság, de bíztató hogy ugyanazokat a betűtípusokat használták mint az első rész trailerébe. Talán nem lesz annyira elhülyéskedve mint az előző rész..
egyébként a topik nevét írassátok már át, mert rossz ránézni... -
#77 Bentley is lehetne. :) -
#76 én Rolls Phantomnak néztem de bármi is legyen eléggé tugyvik -
#75 Nagyon erőltetett és giccsparádé... de biztos hogy nem a "főszereplő" autók, hanem díszitőelemek :) Remélhetőleg max 2mp-ig lehet majd látni :))
Szegény 300C mit tettek vele -
#74 fúj de gej mindkét autó :( -
#73 Durva!!! -
#72 :)
Berakom a képeket ide is hát ha valaki nem akar kattyingatni :)
-
#71 SG cikk -
#70 Ne várj gyors munkát... Egy darabig úgy se teljesítik... -
Bandy #69 hát gecire kiváncsi leszek a filmre, ha szar lesz a story akkor legalább a kocsik miatt érdemes lesz megnézni :D. -
#68 Persze persze. Tényleg jó volt, nekem is tetszett:)
A topik címet még mindig nem írták át, pedig már írtam a moderátor topikba a cím miatt... :(
The Fast and the Furious: Tokyo Drift hát ha valaki közelebbi kapcsolatban áll valamelyik moderátorral :) -
#67 és mellesleg egy nagyon jó film -
#66 Point Break volt a címe annak filmnek amiben, Keanu Reeves és Patrick Swayze volt a főszereplő. Reeves beépűl hogy lebuktasson egy bankrabló bandát akinek a feje Swayze,és akik mellesleg profi szörfözők.
A sztori majdnem 1az1 ben Fast1 :)
Ja és a film 91ben készűlt :) -
#65 Nekem se tetszett az előző két rész. A kocsik meg a zene tényleg jó volt de főleg a kocsik. Maga a sztori nagyon átlagos.... Egy zsaru beépül egy bandába majd kdierül, hogy zsaru ezért ki akarják nyírni de végül mégse. -
#64 a faszomba. eltévedtem:D -
#63 az ilyennek is letörném kezét-lábát
-
#62 Lesz Vespa is -
#61 Na most jól elrontjuk a kedvét és többet se jön ide -
gerx #60 fogadjunk, hogy a piros evo 8 alatt kék neon lesz. -
#59 Újreg, és a rosszabb fajtából. Mindenhova beír, majd ha egy percen belül nincs reagálás rá, akkor rögtön ordibálni kezd, mint a fába szorult féreg, hogy kihalt a fórum... -
#58 ujrek ^^ xO -
gerx #57 #1
le legyé má láma. -
#55 KihaltA FÓRUM -
#54 HOnnan Van A KÉP -
#53 És az a vicc hogy tényleg az :)))))) Te kis szemfüles :)))
Fura mert csak japo autókat láttam :)
Egyébként más képeken az RX7-et először NSX-nek néztem :)
-
gerx #52 -
#51 hol van a képeken golf5 ? (egyébként nem hiányolom, nem vagyok egy vw fan) -
gerx #50 de a golf 5 is. -
#49 de pl rx7 ott figyel.... -
#48 Azért az első részre sok mindent lehetett mondani, de a trendiséget abból a szempontból elkerülte, hogy korántsem az aktuális csúcsjárművek szerepeltek benne. Pont az olyan dolgoktól volt életszagú (már amennyire egy ilyen filmnél ez helytálló szó), mint a szerelő srác tuningolt VW-je. -
#47 ezen mit csodálkozol ez egy trendi ratyi film amiben mindíg az aktuális formatervezés ruha meg ilyen buziságok vannak ezért nincs már benne s2000 sem meg NSX sem mert "elavult" a formája