46641
  • kuzco007
    az mit jelent, h a windows 7nek 16GB szabad hely kell? ezekszerint feltelepítve több helyet foglal, mint a GTA4?:D
  • CroftManor
    Azt nem tudja vki, hogyha leakarok húzni a tálcára egy ikont, akkor mért nem teszi bele? kép
  • CroftManor
    Aha. értem. Multkor fent volt az AVG, az jó volt, de hamar lejárt a livensz.
    Egyébként nekem a legújabb daemon toolsra is azt írja, h nem kompatibilis vele.
  • terribad
    all in one védelmi megoldásokat
    ha nagyon kell valami akkor max 1 antivírust, de biztonságosabb böngészők mellett (ie8/ff/krom) az se fontos manapság.
  • CroftManor
    hogy érted h ilyet?
  • terribad
    fölösleges ilyet tenni rá
  • CroftManor
    Én felraktam a 7137est. Eddig tökéletes.
    Amugy az ESET smart security nem kompatibilis ezzel? Mindíg azt írja ki, h check for solution.
  • setuh
    hali!a legujabb buildet erdemes felrakni?
  • msstz
    hasonlókép itt, és egy másik kollégánál sem kapcsol ki, és a dim is csak egy villanásig működik.
    fogjunk össze! :)
  • Evin
    Nálam a 185.85 van fent. (GF9800GT)
  • timoboy
    Akkor valószínű, hogy a legújabb NVidia driver nem lesz jó?
  • Narxxis
    Creative has released a Beta 1.04.0090 driver specifically designed for the Audigy, Live! and X-Fi Xtreme Audio cards under Windows 7.
  • Evin
    Nálam működik alapbeállításon. kb 20 perc után kikapcsol a monitor. (mondjuk nem a monitor, hanem a monitorkártya, aminek hatására a monitor készenlétbe áll)
  • timoboy
    Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Feltettem a Windows 7-et, teljesen jól működik, szép, gyors. De viszont egy valami nem tetszik nekem: nem kapcsol be a képernyő kímélő, és a monitor sem kapcsol ki a megadott idő után... Más is tapasztalta már ezt a hibát? Vagy valamit nem jól csinálok?
    Válaszotokat előre is köszi!
  • skateout
    Az 5.1 re vannak maszek megoldások, tehát nem a hivatalos oldalról való driver, hanem vmki más által készített driver. Nekem egy régi Sound Blaster Live! működött így, de nekem nem tetszett mégsem, mert nem hivatalos driver volt. Szóval utána kell nézni a neten, és tuti lehet találni majdnem minden kártyához olyan drivert ami Seven-el mükszik, csak hát nem hivatalos.
  • oneal1
    bocs Fatalnak ment
  • oneal1
    Köszi, igy ment!

Feltettem, igy elsőre nagyon tetszik!
    Ami elsőre látszik az az hogy a programok alatt sokkal gyorsabb a gép, tehát ha benne vagyok egy játékban, hamarabb tölt meg ilyenek.
    Nagyon baba:)

Egyedül az 5.1 el van nekem is problémám:S
  • Evin
    CD/DVD írás, vagy ilyesmi menüpont alatt, CD kép felírása. Ok, Befejezés vagy Tovább gomb, semmit sem kell állítani.
  • MR ME
    nálam működik rendesen
  • Facek
    *mindaddig míg az aero BE van kapcsolva
  • Facek
    Most ez komoly így van, vagy csak nálam, nem birok képeket nézegetni mindaddig míg az aero ki van kapcsolva. Semmi extra képnézegető , az alap beépített nem megy ha be van kapcsolva az aero... vicc.
  • [HUN]FaTaL
    Nem rendszerindító lemez, az ISOt kell kiírni képfájlként és kész, már bootol is.
  • oneal1
    biosban: fist: cd rom

nem bootol de most olvastam hogy máshogy kell kiírni...neroban- rendszerindító lemez
  • LoDMaSt
    Kicsit konkrétabban kérlek, hol állítottál mit, hogy bootoljon. Így csak annyit tudok mondani, hogy csináld máshogy, mert muszáj neki valahogy bootolnia :)
  • oneal1
    hát próbálnám felteni nem nem bootol pedig belőttem.
  • MR ME
    20 perc alatt fennvan
  • oneal1
    mennyi idő feltolni?
    ugyan úgy megy az install mint a vista-nál?
  • skateout
    Az Aero Peek-re gondolok, nem magára az Aero-ra.
    De közben rájöttem hogy az megint más, az a tálca jobb végén lévő gomb, ami megengedi hogy lássuk az asztalt anélkül hogy mindent tálcára küldenénk.
    Szóval elnéztem a dolgokat, de hát én még enélkül nem is néztem meg a Seven-t, nekem igy tetszett meg minden ahogy van.

Ami a kártyát illeti akkor nézek vmi régebbi drivert meg Catalyst-ot.
  • [HUN]FaTaL
    Egyben van a vista meg a win7 driver, ugyanazt az exet szedi le. Még a fájlnévben is benne vagy hogy vista-w7.
  • helliSh
    nekem mindkettő ment csak simán a Windows 7 változatát kell leszedni a hivatalos oldalról ennyi
  • [HUN]FaTaL
    A 9.4 úgy emlékszem bugos volt, ahogy írtam. A 9.5ben pedig szerintem már nincs benne az x850.

A csoportosításnak semmi köze az Aerohoz, Aero akkor is van ha nincs csoportosítás. ThumbView úgy szintén.
  • skateout
    Nekem a csoportosítás csak azért tetszik mert van Aero Peek.
    Ha nem lenne akkor nem is használnám a csoportosítást.
    Előzőleg sem szerettem, amint látom mások sem.
    Ezért is használtam inkább dupla tálca magasságot, de nekem látható legyen minden. Amúgy meg aki hiányolja a gyorsindítást az remélem tudja hogy vissza lehet tenni ide is.
  • skateout
    Jelenleg ATI X850XT-m van.
    Próbáltam aszem a 9.4 est, de nem volt jó, próbáltam a legújababt, azzal sem volt jó.
    Jelenleg csak driver van fent amit a Frissítéskor szedett magának.
    Nincs vele gond, jól mükszik, csak Catalyst-ot hiányolom.
    Néha kellene.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem lassítja a munkát, igaz már a win95 óta megszoktam a régi tálcát. Lehet majd megpróbálom megszokni, de szerintem maradok a réginél, a gyorsindítást is vissza fogom állítani. :D
  • EK1TEP
    :)
    Nekem bejön ez az új fajta vastagabb tálca és a csoportosítás!Sztem jó ötlet!
  • [HUN]FaTaL
    Okés, Bon már írta, hogy lehet így is. RCben nem néztem, a béta előtti superbaros buildben még csoportosított mindenáron. Az RC-ben meg próbáltam a supertbart megszokni, de nekem kényelmetlen volt.
  • EK1TEP
    Így szeretnéd?Tálca tulajdonságoknál be lehet állítani!
  • [HUN]FaTaL
    Külön rakja? Akkor lehet hogy rosszul emlékszem. :) Akkor nem szóltam. :D
  • [HUN]FaTaL
    Igen, mert a never combine csak a feliratot teszi ki mellé. Nem csak 8 ablaknál van ez hanem 2nél is és zavar. Már XPben is kikapcsoltam ezt a hülyeséget. :D
  • bon
    Nekem külön rakja az ablakokat