46641
  • terribad
    te most milyen oldalról beszélsz?
  • Riccardo G
    autóút, vagy autópálya, és egy olyasfajta alagút, csak vasból van és nem fedett :) nekem ez az elsődleges hátterem most :) olyan mintha nem lett volna pénz befedni :D
  • xido
    Na jelentem,Vista alatt a Crysis értékelése a gépemre 3/4 csúszott..vicc,hogy a proci és a vga a gyenge neki az oldal szerint..nem ártana frissíteniük az adatbázist
  • Blasta
    Hola!

Vki tudna nekem infót arról, hogy ez a Win7 wallpaper mit ábrázol, mit látunk, mi ez?

Előre is kösz!
  • msstz
    Másik probléma:

minden induláskor elindul a checkdisk. hogyan tudom véglegesen kikapcsolni?
  • msstz
    én 8400m g-vel, de a webldalon megtalálható drivert nem engedi feltenni - a windows update szerezte meg valahonnan a mostanit, aminek nem tudom a verziószámát.
  • OsakaBandit
    Sziasztok! Volna egy kis problémám.

Feltettem a Windows7 Ultimate-nevezetű rendszert. Minden jó,minden szép,kivéve egyet. OpenGL. Pontosabban az,hogy olyan játékok,mint ( pl.: Euro Truck Simulator) OpenGL-ben nem hajlandó futni (átlehet állítani DirectX-re is,de úgy enyhén szólva gusztustalan a grafika.) ATi kártyám van,9.5 Catalyst ( ehhez a Windows7-hez való) driverrel,de nem jó. Havernak Nvidiája van,ő talált hozzá progit,így neki megy...de én sehol nem találok. Valami ötlet?? :)
  • Laceee
    Csak azért kérdezem mert nekem 26" monitorom van (1920x1200) 4GB rammal és semmi problémám nincs.
  • CroftManor
    Hát kipróbáltam Assassin Creedbe, lasabb, mint Vistán. A jelenetekben késik a hang.
  • skateout
    Vazzeg, nyelvészhez kell fordulnom. Utóbbi napokban egyre több nyelvi hibám van.
    Remélem elnézitek nekem: 4 nyelvet beszélek, múlthéten két nyelvet használtam napi több órában, plusz a magyar, mivel bemutatónk volt, és előadásokat tartottam, kicsit belekavarodtam már mindenbe.
    Sorry.
  • CroftManor
    Hát lehet az volt a baj hogy angolul próbáltam beírni. mert ha start menübe írom be, hogy rejtett, akkor kiadja a rejtett fájlok megjelenítése menüt. Viszont ha a súgóba, ott se angolul, se magyarul nem ad ki semmit.
    Na mind1. Egyébként a súgóba ha rámentek a Súgó böngészése ikonra (kék színű) és ott a files, folders részre, azon belül pl a hiding and showing files-re, akkor nem dob ki semmit.
  • terribad
    a vajkrém magyaros, a program magyarított
  • skateout
    Tuti a magyarosítás a hibás. Nekem Strat menübe való beírásakor egyből azt dobja ki ahol be lehet állítani a rejtett mappákat, ha meg keresőbe külön akkor meg két találatom van.
  • CroftManor
    Hát pl az, hogy eddig 1280x1024ben játszottam. Most meg 1920x1080ban, vagyis full HDben. Szal azért van különbség.
  • Laceee
    Mi köze a memóriák túlmelegedésének a monitorhoz ?
  • xido
    hmm..ez a memória dolog...elgondolkodtató...
  • CroftManor
    Nekem akkor fagyott minden, amikor megvettem a 2333SW 23" monitort és a memóriák túl melegedtek (gondolom) és állandóan kék halál volt. Kivettem a 4ből kettőt és azóta nem csinálja ezt.
    Más: Mért van az, hogy akármit írok be a súró kersőjébe pl: hidden vagy hiding files, nem dob ki semmit? sőt windows updatera se!

nagyító
  • xido
    előkaparok egy Vistát...most már kiváncsi vagyok...
  • xido
    én is gyanakodok...ATi kártya...páran mondták a 9.5ös catalystot problémásnak..
  • terribad
    ha minden fagy akkor vmi driver gond lesz
  • xido
    nemnem...a gépem 1 hete atomgép...de alig ismert még fel valamit az oldal..várj..megmutatom...
  • skateout
    Na várjunk, szóval akkor a géped nem elég a Crisys-hoz?
    Mert ha igy van akkor nem csoda.
    Nekem sincs atom gépem, de én mindkét Crisys-t kitoltam Seven alatt gond nélkül.
    Szóval nagy az esély hogy a konfigod a gond.
  • xido
    Most az alap Crysis is kifagyott,de azt ctrl+alt+dellel be tudtam zárni..vicc a Crysissel,a systemrequirementslab oldalon az ajánlott konfigon se mentem át vele..
  • skateout
    Half Life-ot nem toltam még soha. Gameltem én Seven-el és még most is tolok néhányat, semmi gondja nincs.
    Mondjuk a Half Life az kicsit régebbi ha nem tévedek, sorry nem vok képben. De a BS az már más. Sztem vmi egyéb van a rendszereddel, nem pusztán a Seven a hibás. Sztem a gép konfigodat nem szereti. Mindegyiken másként működik.
  • skateout
    De az meg plusz memória, persze izlés kérdése, de mondom, vissza lehet állítani a régit is az új stílus mellé.
  • CroftManor
    Köszi. Mondjuk a rocket dock is megoldja.
  • xido
    aztán jön a sok kiírás meg a memory dumpreg számlálás vagy mi...valami ellenörző..
  • xido
    ja..meg a Pixar Up demoja mikor próbálgattam egy gombot folyamatosan nyomkodni irányítás végett:)
  • xido
    Half life 2 ep.0...felraktam rá hd pakkot frissítéssel,aztán egyszer találkoztam vele checkpoint töltésnél,egyszer meg hordópakolás közben:)
    bsplayernél meg próbáltam kitalálni a felirat megjelenítését,aztán pukk...
    ma meg sima dvd-rarok kicsomagolásánál..kiváncsi vagyok a win hülyült meg,vagy a friss gépem 7 nap után...
  • skateout
    Én kékhalált mondjuk ilyen egyszerű proginál mint BS Player nem is tudok elképzelni. Amit el tudok képzelni az egy virtuális meghajtó inkompatibilitása okozta kék halál, de egy Player???

Játékok szempontjából meg hát nem csoda, hiszen még ez sem végleges, már ha RC-d van és nem Beta-d.
    Amúgy melyik Game volt az?
  • skateout
    Tálcára nem minden inkont lehet letenni.
    Pl ha jól látom neked a Sajátgép kellene mint gyorsindítás.
    Ezt sajnos csak úgy lehet megoldani mint ahogyan régen volt a gyorsindítás, mert ez ami jelenleg van alaból a tálcán ez nem gyorsindítás, nem összetéveszteni a kettőt. Lehet aktiválni a régi megoldást is. Ha vki nem tudja szóljon, bár nem vagyok egyedül aki ezt tudja hogyan kell, nem akarok okoskodni itt
  • xido
    Kezdek most már agyfaszt kapni..elmúlt 2 napban annyi kék halált láttam,mint amennyit a win98 óta soha...Volt,hogy játék ragadt be és dobott ki,volt hogy simán csak a bsplayer állítgatása...
  • skateout
    Egyetértek Fatal-al, nem vmi ésszerű egy játékot egy oprendszerrel összehasonlítani, még hely foglalás szempontjából sem.

Minden tiszteletem BON-nak, kiegészíteném amit ő mondott. Igaz hogy 16 Giga kell a Seven-nek, ahhoz hogy egészségesen működjön, tehát legalább egy 20 Gigás particiót kell adni neki. Amúgy meg önmagában feltelepitve aszem vmi 6-7 Gigát foglal, aztán a többi program meg bővíti, de önmagában az oprendszer csak 6-7 Giga. Persze ha nagyobb particióra tesszük akkor terjeszkedik.
  • ViniSoundz
    az szerintetek mitől lehet, hogy egy gém ami amúgy hót folyamatosan megy a gépen, van amikor beakad 1-1mp-re. marha idegesítő. xp alatt ilyen nem vót.
  • Riccardo G
    kapcsolt ki az indexelést az összes partíción! nekem is kivan! felesleges!
  • csige791
    Sziasztok!
    Felraktam win7RC-t. Azóta egyfolytában dolgozik a winyom, lassulást ugyan nem okoz de már idegesít a hangja. Csak a volt xp-s particiómat töröltem és oda raktam fel, a másikon kb 400 giga adat van az lehet, hogy indexeli a fileokat (ha van ilyen, eléggé laikus vagyok). lehet ezzel valamit kezdeni, hogy ne dolgozzon egyfolytaban a vinyo?
  • [HUN]FaTaL
    Te most egy oprendszert komolyan egy játékhoz hasonlítasz? LOL:D
  • timoboy
    Ja, és még annyi, hogy nekem is a legújabb driver van fent (NVidia oldaláról -> Windows 7-es), és egy N8800 GTS 640 MB-al tolom...
  • timoboy
    Ez egy elég rossz dolog, mert így mindig a monitort kell kikapcsolni, ha otthagyom a gépet. Nálam meg aztán mindig megy... Szóval ha valaki rájön, hogy hogyan lehet működésre bírni a képernyő kikapcsolást, illetve a képernyő védőt, kérem jelezze! :-)
  • bon
    Kicsit komplexebb mint egy gta4. Nálam most éppen 25gb-ot foglal a rendszer. Természetesen ebben benne van az összes program is amit feltelepítettem.