46641
  • CroftManor
    "tájékozódk, mielőtt megszólalsz"
    Bagoly mondja verébnek.
  • CroftManor
    Én arról beszélek, hogy ez nem a végleges nyelvi csomag.
  • tommygear
    miaz hogy ez csak a MUI? a nyelvi fájlok a MUI-k, tájékozódj már mielőtt megszólalsz, lehet h nem a teljes akkor félreértettem hűha
  • CroftManor
    Ez akkor sem a végleges, ez csak a MUI, ahogy lejjeb is írták már.
  • CroftManor
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=7280]#7280[/URL]
  • tommygear
  • CroftManor
    Te a win 7 magyarítását kérdezted, de a 7137es buildet linkelted. :)
  • Pio
    Hoppá és most nézem, hogy kapott szép új nagy piros hangszórós ikont a manager, hogy ne legyen pikszeles a vaskosabb taskbaron se, nem sz*rral gurítanak a realtekes srácok :)
    Azon már persze meg se lepődünk, hogy továbbra is kétszer kell "telepíteni", a vista megjelenése óta képtelenek voltak ezt normálisan megcsinálni.
  • Pio
    Hehe, most nézem, hogy WHQL-t kapott a realtek hd driver... na persze az 5.1 továbbra sem erőssége, de sebaj, a lényeg, hogy a tesztekre pipákat dobott vissza. Kezd olyan vicces lenni ez az egész, mint a Safari meg az Acid3 esete.
  • [HUN]FaTaL
    www.realtek.com, www.usite.hu
  • Devidbecsi
    Az érdekes hogy az USB fülest felismeri és hang is van
  • Devidbecsi
    Jóestét!
    A segítségeteket kérném.
    a Hangfalamat felismeri, de hangot nem ad. Lehet beállítási, vagy driver probléma?
    Realtek Hangkártyám van. Keresgéltem a neten driver után de nem találtam alkalmasat. Légyszi segítsetek
  • tommygear
    semmi haggyuk
  • Snexi
    kiszivárgott a 7137es mui,és?
  • lck
    A 27-et 37-re frissítette valaki ?
    Valamiért, semmi kedvem már megint egy tiszta telepítéshez és beállítgatáshoz.

:)
  • tommygear
    ahaok
  • xido
    rosszul olvastad..majd 2 hét múlva kb...
  • tommygear
    azt tudom de kijött a full azt olvastam valahol
  • Snexi
    ja és ugye warezos
  • Snexi
    van magyar mui,de az nem fullos,pár helyen angol marad
  • tommygear
    úgyhallottam kijött már a full magyar, ezt le lehet tölteni valahonnan mert a frissítéseknél nem ajánlja fel nekem :S
  • skateout
    Válts drivert. Haladj visszafele.
  • terribad
    jó menjmár innen
  • OsakaBandit
    Még csak 2X-pofáztam el,hogy ATi kártyám van,9.5-ös Catalystal...
  • Apocalipto
    Nem lehet.
  • High end PC #7270
    Szevasztok!
    A Beta-ról át lehet frissíteni a rendszert a legújabb RC verzióra?
  • viral
    Megtalaltam ha valakit esetleg meg erdekelne ITT megtalalja.
  • BIZ0906
    Akkor passz :( Nekem XP is fent van egy másik vinyón és azon van egy boot.ini amiben benne van a választási lehetőség boot után, hogy melyiket indítsam el.
  • helliSh
    igen
  • BIZ0906
    Csak a Win7 van fent neked?
  • helliSh
    Azért én arra még mindig kíváncsi lennék, hogy miért nem indul el a windows ha nincs benn a dvd. Kiírja, hogy nincs meg a boot.ini file ami elméletileg nincs is már Win7 ben-
  • skateout
    Mondjuk én spec nem is hallhatom, mivel van 9 ventillátor a gépben, na nem félreérteni, nem kattognak azok a vinyü helyett, de hát nem hallanám szerintem. Na de nézem azért hogy ha dolgozik a vinyó, hosz megávrom ha dolga van, odafigyelek rá. De nekem nem szokott sem indexelni annyit hogy figyelemre méltó legyen, sem pedig olvasni látástól vakulásig. Szóval nem értem más gondját, de szeretném megtudni mi okozza, mert hát ha másnál találkozom ezzel, akkor meg kell oldjam a gondot.
  • helliSh
    Am nekem is szokott kattogni a gép induláskor :)
  • skateout
    Ez a vinyó kattogásos problémát én nem értem gyerekek. Nekem közel 1 terrám van, de nincs ilyen gondom hogy indexelne, pedig mikor felteszek egy új build-et vagy csak simán reinstall minden akkor sem csinálja.
    Sajna nem tudok megoldást mondani rá, hisz a többiek már elmondták a tippjüket, én inkább kérdeznék.

Miért is csinálja a gép ezt? Talán OFF a kérdésem, de ha igen akkor sorry, ha nem akkor vki árulja el nekem, szeretném megérteni.
    THX
  • viral
    Udv!

A talcan levo preview featuretol /mikor a talcara letett ablakokra egerrel raallva mutat elokepet/ nem tudja vki hogyan lehet megszabadulni?
    7137 build alatt sehogy sem sikerul!vista alatt ezt ki lehetett kapcsolni /ablakok villamnezete,miniaturok/ 7-esen nem lehet?

epito hozzaszolasokat megkoszonom!
  • helliSh
    ÁÁÁÁ köszi!!! :) Ez volt a gond, nem észlelte egyből H nak :)
  • [HUN]FaTaL
    Felülgyeleti eszközök->Számítógépkezelés->Lemezkezelés és adj neki betűjelet.
  • [HUN]FaTaL
    Mostanában nem nagyon ajánlgatnék ilyesmit. :D
  • helliSh
    Hm érdekes nem látja a gép a Samsung vinyót. Everest látja. Feladatkezelő látja de se sajátgép se totalcmd nem... :D Ha kiveszem meg nem tud bootolni a gép pedig azon elméletileg semmi sincs.. ÉRdekes :)
  • dadani
    bocs, közben rájöttem mi volt a gond, tártalan ez a kérdésem.
    A másik kérdés, hogy mitől van az, hogy a KMPlayer nem működik? Azaz működik viszont eléggé pixeles és amikor kis méretben van az ablak akkor csak látom, hogy megy a film, de nyomni semmire nem tudok az ablakon, se tekerés, se semmi. Viszont ha kirakom Teljes képernyőre akkor tudok nyomkodni bármit, de ugyanúgy pixeles a film.
    Mitől lehet?
    Köszi