46641
  • dadani
    köszi!
    a másik gondom, hogy telepitettem a daemon tolls -t és a végén ugye ki irta, hogy nem kompatibilis, befejezi-e, be is fejeztem, de a restart óta nagyobb minden, szöveg, ablakok, stb. Megfnéztem és nem a felbontás van átállítva. Mi lehet a gond?
    Köszi
  • msstz
    nem :/
  • timoboy
    Szia!

Igen, aktiválni kell, és net nélkül az nem fog menni sajna...
  • ropi88
    hali!

ha felrakom a w7et ugye aktiválni kell...
    net nélkül lehet-e aktiválni kóddal a w7-et?
  • Riccardo G
    http://www.hogyan.org/windows-7-gyorsindito-eszkoztar-talca
  • dadani
    Sziasztok!
    Tudnűátok nekem olyanban segíteni, hogy azt hogyan tudom beállítani, hogy a klasszikus gyors inditás legyena tálcán? Start gommb mellett a normál ikonok és nem ezek a kinyíló ikonok. Na meg, hogy ott legyen az asztal megjelenitése gomb (klasszik módra) és ne a másik végen.
    Köszi előre is!
    Hali
  • MR ME
    nemcsak h off, de még warez is, ami mint tudjuk tiltott
  • CroftManor
    Tudom hogy nagyon OFF, de nem tud vki egy jó oldalt ahonnan 720p-1080p filmeket lehet letölteni???
  • csige791
    Akkor jól csináltam. Félig. De most jobban bele néztem, ki vettem a pipákat a mappák elől és abbahagyta. hát bocsi a zavarásért, és köszi a helpet.
  • CroftManor
    Igen fel tök jó, egyedül a Súgója nem magyar, legalábbis eddig azt vettem csak észre.
  • dookie
    hamár ottvan előtted, próbáld meg használni.

Megnyitod a vezérőpultot, jobb felül a kereső, beirod hogy index, és voálá, az első talált a "indexing options"

üdv
  • dookie
    én próbáltam az euro truck simulatort( demo ) , és ment (win7, 7100build) nvidia 8400gm karival opengl-be. Frissitsd a videókarid drivert, küldj neki egy windows updatet.
    üdv
  • csige791
    Sziasztok!

Kikapcsoltam az indexelést. (Angol nyelvü ver. van fent) Lehet mégsem azt kapcsoltam ki mert a vinyo továbbra is megy szinte egyfolytában. Gondolom a 400 gigat indexeli ami fent maradt a gépen. Leírnátok, hogy hogy kell kikapcsolni lépésről lépésre az indexelést, ha szépen kérem. Lassan ott tartok hogy visszarakom XP-t, mert alapbol elég halk a gépem de ez a kattogás recsegés annyira felb asz, hoyg az hihetetlen. Help please!
  • zoltang
    Ezt a magyarosítást is feltetted?

windows-7-magyarositasa
  • Blasta
    "Win7 sucks"

Professzor úr! Még hivatalosan ki sem adták a Win7-et, de te már suxolod, mert nem fut rajta jól az ****** játékod.
    Engedd meg, hogy gratuláljak.
  • zoltang
    Alapjában véve stabilabb / jobb, mint a 7100? Nincsenek fagyások, hibaüzenetek?
  • CroftManor
    Nekem nagyon jó eddig a 7137. Egyedül játékok terén nem az igazi, de már a 7100as se volt az (legalábbis nekem)
  • zoltang
    Melyik verziót érdemes feltelepíteni? 7100 vagy 7137? Tapasztalatok ezzel az új verzióval?
  • bon
    Vegyél Nvidia kártyát.
  • ProGabe #7236
    az ati beta drivereiben nincs opengl támogatás. majd a véglegesben lesz
  • terribad
    you are függő
  • OsakaBandit
    Hát,akkor ezt kéne mondani..mert megnézem 80X-or egy nap,hogy van-e valami ötlet...na mind,akkor mostmár tudom,hogy nincs,Win7 sucks.
  • CroftManor
    Nyílván ha tudnánk a problémádra a választ, segítenénk.
  • setuh
    hat meg az is lehet h jobban mennek...ha ez ilyen lesz akkor erre se fogok valtani-.-es sztem sokan masok se...
  • OsakaBandit
    Milyen segítőkész társaság....
  • CroftManor
    A 7137es van fent neked is?
    Nekem jobban mennek a játékok vista alatt, mint itt :S
  • setuh
    nah felraktam a legujabb buildet...gyorsnak gyors de jatekok teren sztem nem sok kulonbseg van vista meg kozotte most is joval tobb fps van xp alatt...
  • ViniSoundz
    azt nem vágja valaki mitől kezdi el a win7 tekerni őrűtt módon a vinyót játék közben és az ilyen pillanatokban másodpercekre beakad. nemtudok rájönni már napok óta.
  • kuzco007
    köszi:)
  • CroftManor
    Itt van róla egy videó és lejjebb a nyelvi fájlok, viszont ez csak béta.
  • kuzco007
    Nektek látom magyar a Windows 7etetek, én a CHIP magazinhoz kaptam egyet, nem tudjátok, h lehet magyarrá varázsolni?:D
  • dookie
    még te se találtál 8400-ra megoldást?
    üdv:)
  • dookie
    az ojjektumot'
  • dookie
    ird be a alaplapod tipusát (az asuson kivül)
  • adobepremiere
    Ja és ATI integrált VGA kártyám van.
  • adobepremiere
    Ha felrakom a win7-et miért nincs kép a monitoron?
    Gyakorlatilag meg se jelenik a kezdőoldal.
    Simán megy a felrakás akárcsak a vistánál.
    De semmi kép :(
    Lehet VGA probléma?
    Valaki találkozott ilyen problemával?
    Asus alaplapom van AMD-s
  • Blasta
    Ezt én is látom, csak konkrétumoknak örültem volna, hátha vki tudja a pontos adatokat az alagútról.
  • OsakaBandit
    #7209-re valaki???
  • xido
    tudom..jójó..annyit ér,mint egy readme-ben a rendszer követelmények...
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom a gagyi fos systemreqlabról.