46641
-
dadani #7255 köszi!
a másik gondom, hogy telepitettem a daemon tolls -t és a végén ugye ki irta, hogy nem kompatibilis, befejezi-e, be is fejeztem, de a restart óta nagyobb minden, szöveg, ablakok, stb. Megfnéztem és nem a felbontás van átállítva. Mi lehet a gond?
Köszi -
msstz #7254 nem :/ -
timoboy #7253 Szia!
Igen, aktiválni kell, és net nélkül az nem fog menni sajna... -
ropi88 #7252 hali!
ha felrakom a w7et ugye aktiválni kell...
net nélkül lehet-e aktiválni kóddal a w7-et? -
#7251 http://www.hogyan.org/windows-7-gyorsindito-eszkoztar-talca -
dadani #7250 Sziasztok!
Tudnűátok nekem olyanban segíteni, hogy azt hogyan tudom beállítani, hogy a klasszikus gyors inditás legyena tálcán? Start gommb mellett a normál ikonok és nem ezek a kinyíló ikonok. Na meg, hogy ott legyen az asztal megjelenitése gomb (klasszik módra) és ne a másik végen.
Köszi előre is!
Hali -
#7249 nemcsak h off, de még warez is, ami mint tudjuk tiltott -
#7248 Tudom hogy nagyon OFF, de nem tud vki egy jó oldalt ahonnan 720p-1080p filmeket lehet letölteni??? -
#7247 Akkor jól csináltam. Félig. De most jobban bele néztem, ki vettem a pipákat a mappák elől és abbahagyta. hát bocsi a zavarásért, és köszi a helpet. -
#7246 Igen fel tök jó, egyedül a Súgója nem magyar, legalábbis eddig azt vettem csak észre. -
#7245 hamár ottvan előtted, próbáld meg használni.
Megnyitod a vezérőpultot, jobb felül a kereső, beirod hogy index, és voálá, az első talált a "indexing options"
üdv -
#7244 én próbáltam az euro truck simulatort( demo ) , és ment (win7, 7100build) nvidia 8400gm karival opengl-be. Frissitsd a videókarid drivert, küldj neki egy windows updatet.
üdv -
#7243 Sziasztok!
Kikapcsoltam az indexelést. (Angol nyelvü ver. van fent) Lehet mégsem azt kapcsoltam ki mert a vinyo továbbra is megy szinte egyfolytában. Gondolom a 400 gigat indexeli ami fent maradt a gépen. Leírnátok, hogy hogy kell kikapcsolni lépésről lépésre az indexelést, ha szépen kérem. Lassan ott tartok hogy visszarakom XP-t, mert alapbol elég halk a gépem de ez a kattogás recsegés annyira felb asz, hoyg az hihetetlen. Help please! -
zoltang #7242 Ezt a magyarosítást is feltetted?
windows-7-magyarositasa -
#7241 "Win7 sucks"
Professzor úr! Még hivatalosan ki sem adták a Win7-et, de te már suxolod, mert nem fut rajta jól az ****** játékod.
Engedd meg, hogy gratuláljak. -
zoltang #7240 Alapjában véve stabilabb / jobb, mint a 7100? Nincsenek fagyások, hibaüzenetek? -
#7239 Nekem nagyon jó eddig a 7137. Egyedül játékok terén nem az igazi, de már a 7100as se volt az (legalábbis nekem) -
zoltang #7238 Melyik verziót érdemes feltelepíteni? 7100 vagy 7137? Tapasztalatok ezzel az új verzióval? -
#7237 Vegyél Nvidia kártyát. -
#7236 az ati beta drivereiben nincs opengl támogatás. majd a véglegesben lesz -
#7235 you are függő -
OsakaBandit #7234 Hát,akkor ezt kéne mondani..mert megnézem 80X-or egy nap,hogy van-e valami ötlet...na mind,akkor mostmár tudom,hogy nincs,Win7 sucks. -
#7233 Nyílván ha tudnánk a problémádra a választ, segítenénk. -
#7232 hat meg az is lehet h jobban mennek...ha ez ilyen lesz akkor erre se fogok valtani-.-es sztem sokan masok se... -
OsakaBandit #7231 Milyen segítőkész társaság.... -
#7230 A 7137es van fent neked is?
Nekem jobban mennek a játékok vista alatt, mint itt :S -
#7229 nah felraktam a legujabb buildet...gyorsnak gyors de jatekok teren sztem nem sok kulonbseg van vista meg kozotte most is joval tobb fps van xp alatt... -
#7228 azt nem vágja valaki mitől kezdi el a win7 tekerni őrűtt módon a vinyót játék közben és az ilyen pillanatokban másodpercekre beakad. nemtudok rájönni már napok óta. -
#7227 köszi:) -
#7226 Itt van róla egy videó és lejjebb a nyelvi fájlok, viszont ez csak béta. -
#7225 Nektek látom magyar a Windows 7etetek, én a CHIP magazinhoz kaptam egyet, nem tudjátok, h lehet magyarrá varázsolni?:D -
#7224 még te se találtál 8400-ra megoldást?
üdv:) -
#7223 az ojjektumot' -
#7222 ird be a alaplapod tipusát (az asuson kivül) -
#7221 Ja és ATI integrált VGA kártyám van. -
#7220 Ha felrakom a win7-et miért nincs kép a monitoron?
Gyakorlatilag meg se jelenik a kezdőoldal.
Simán megy a felrakás akárcsak a vistánál.
De semmi kép :(
Lehet VGA probléma?
Valaki találkozott ilyen problemával?
Asus alaplapom van AMD-s -
#7219 Ezt én is látom, csak konkrétumoknak örültem volna, hátha vki tudja a pontos adatokat az alagútról. -
OsakaBandit #7218 #7209-re valaki??? -
xido #7217 tudom..jójó..annyit ér,mint egy readme-ben a rendszer követelmények... -
#7216 Gondolom a gagyi fos systemreqlabról.