46641
  • Micsu
    Sb audigy 2 hangkártyám van, honnan tudnék hozzá jó drivert szerezni, autómatikusan nem talál semmi, ua az a gond mint anno a vistánál volt
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem VirtualBox/VirtualPC/VMWare alá telepíted a 64bitest, hanem natívan, akkor simán menni fog.
  • Apocalipto
    Az van
  • dashed_
    ha az a procid van ami az alairasodban szerepel, akkor menni fog siman..
  • Apocalipto
    Nem tudja. De akkor ettől függetlenül föl fog menni a 64 bites? Ha indításnál berakom a lemezt akkor nem írja majd ezt a hibaüzit?
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ez azt jelenti hogy nincs virtualizáció bekapcsolva (egyáltalán tudja a procid?) így nem 64bites procit emulál.
  • Apocalipto
    Ez Azt jlenti felejtsem el a 64 bites oprencert?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ugyan semmi bajom nem volt a 7-tel sem, de vissza raktam a Vistat az mégiscsak egy végleges OS amihez két SP is van már, stabilabb is szvsz.
  • Pio
    Én is így jártam.
  • CroftManor
    CS4et feltettem (adobe premiere pro) win 7en és renderelés után akadozott a film, meg már eleve a progiban is akadozott az, amit vágni akartam....
  • CroftManor
    Nekem a Vista jobban bevált, mint a win 7. A 7ben a játékok alatt pl Assassins Creedben a jeleneteknél késett a hang. Én biztos nem fogok felrakni újabb buildeket win 7ből. Megvárom a véglegest.
    Visszatettem a vistát.
  • f1alonso
    Sztem fut:)
    Nekem egyébként cs3 van azis lazén megy :)
    Ritka az olyan ami nem megy még win7-en...
  • ProGabe #7364
    erről kicsit bővebben?
  • stevenson1988
    nod32 szintúgy, a beépített tűzfallal pedig én meg vagyok elégedve, persze a router maga is bevéd engem, meg amúgy se vagyok tűzfal mániás
  • viral
    szvsz a tuzfalat nyugodtan hanyagolhatod,avast ,kaspersky megy.
  • precision
    köszi a választ mindenkinek :)

vmi antivir és firewall van ami normálisan működik rajta? én személy szerint comodot használok, az vajon fut? :)
  • stevenson1988
    indesign cs3 megy rajta, kipróbáltam
  • [HUN]FaTaL
    Attól függ milyen gépen. Nekem semmivel.
  • MR ME
    jaja köszi nézegettük ezeket, de havernak meg egyik beállítás elkúrta a netét :D
    azt hagytuk a végén, végülis egy restartot megér a dolog...
  • pyrohun #7357
    cs4-et használok ps-ből, az lazán. szerintem a cs3 is.
  • terribad
    http://logmeinwiki.com/wiki/Hamachi:Gaming_over_Hamachi
    ezt nézd végig, vistáról több bekezdésben is van külön szó, win7 alatt is biztos jók azok a beállítások.
  • pyrohun #7355
    Nekem egyedül az USB-s wifis hálókártyát nem szerette.
  • precision
    köszi, lehet hogy megpróbálom

egy kérdésem még lehet? programok kompatibilitása mennyire jó? értem ezalatt hogy pl adobe termékek futnak rajta? ps cs3 meg indesign cs3 ami fontos nekem, meg vmi tűzfal és antivir
  • MR ME
    én meghagytam azért, mert pár játéknál hamachin keresztül nem látjuk egymást win7en, de am énis win7et használok mióta kijött a 7100, semmi bajom nem volt vele, sőt..
  • pyrohun #7352
    Én azért nem használtam vistát, mert az én gépemen katasztrofálisan használhatatlan volt. Basszus a 3,5 éve felpakolt Win XP is kb. 3x gyorsabb volt, mint a vadiujan feltelepitett vista. Aztán jött a Win 7. Azóta nincs XP-m :)
  • MR ME
    ezt én nem is firtattam, sztem is gyorsabb mint akár az xp, vistát meg nem használtam...
  • pyrohun #7350
    Aki nem véli gyorsabbnak az hol él? Mondjuk lehet, hogy egy 3GHz-es core 2 quad-on, 6GB rammal nam gyorsabb, de egy egymagos régi procin (amin a vista HASZNÁLHATATLAN) speciel gyorsabb mint XP, a vistánál meg úgy kb. 10x. :)
  • dookie
    +re

én meg a helyesírással nem vagyok tisztába:D
  • dookie
    öcsém, hogy az emberek mennyibe nincsenek tisztába, hogy ingyes a win7 vagy a crack fogalmával grrrrrr
  • oneal1
    Köszi!!
  • bon
    Itt a topic-ban is van kulcs, csak megkell keresni.
  • terribad
    használj IE-t
  • oneal1
    32bit
  • oneal1
    Köszi!

de be kell lépni, belépek de nem történik semmi:S gáz:D
    nemtudnál írni egyet privátban?
    köszi
  • dashed_
    itt
    Lent valassz, 32/64 bites os kozul.Es mar adja is a kulcsot.
  • MR ME
    microsoft oldalán elvileg
  • oneal1
    aktivációs kulcsot vagy cracket merre lehet találni hozzá?
    7137 van telepítve
  • MR ME
    tedd fel és meglátod
    van aki gyorsabbnak véli, van aki nem
  • torok6
    na most komolyan?
  • terribad
    7km/h