46641
  • torok6
    menyivel gyorsabb a 7 mint a vista?
  • f1alonso
    Szia!

a 7137-es build a legújabb.. és én is ezt használom és nagyon jó semmi problémám nincs vele.
    A végleges verzió az olyan október körül , bár mindig mást mondanak halottam már agusztust is (amit nem hiszek ) szal pontosan nem tudom:)
  • viral
    7137-nel futottam bele hasonloba hogy nem tudta befejezni az install-t,aztan telepites elejen a billenytuzet kivalasztasanal nem sima hungary-t hanem hungary 101 bill-t valasztva mar felcsuszott szepen ,azota semmi gond nem volt vele ,stablil.
  • Scoway
    Üdv!

Nekem olyan problémám van, hogy letöltöttem a microsoft honlapról a windows 7 rc-t. Elkezdtem telepíteni és az install első újraindulása után megfagy és nem megy tovább.Kb 15. újraindítás után elindult az instal és már csak az utolsó dolog maradt a telepítés véglegesítése.Annál még gondolkodott egy kicsit kb fél óra és utána kiírta, hogy ilyen hardver elemekkel nem képes futni ezen windows. Valaki találkozott már ilyennel?
    A gépem: AMD X2 4200+, 3GB ram, Msi 8600Gts OC, 500Gb Hdd stb
  • precision
    7137es buildet szereztem meg, ennél van jobb jelenleg? vagy érdemest ez felrakni egy notebookra? mennyire stabil? mennyire bugos? :D

esetleg vmi lista h milyen hweket támogat biztosan? ugye notebbok esetében a wlan meg a gyorsbillentyűk szoktak neccesek lenni

végleges verzió kb mikorra várható? :)

bocs ha sokat kérdezek :)
  • L7wy
    Használj RC-t basszerkányos, lasssan már kint van a RC 2 is...
  • Riccardo G
    ühüm :)
  • Agy Halott #7329
    build 7077-es van fent nekem es azt szeretnem kerdezni, hogy a DVD MAKER progi uninstallalhato?
    koszi
  • terribad
    végre jön a nagy UI update amiről pletykáltak egy ideje
  • viral
    Mégis lesz Release Candidate 2

A WZor internetes oldal számolt be elsőként arról, hogy a mai nap folyamán a fő fejlesztési ágról újabb leágazás készül, méghozzá a június 12-én, azaz alig két hét múlva kiadásra kerülő Release Candidate 2 okán. A jövő utáni pénteken megjelenő kiadás viszont nem lesz elérhető a nagyközönség számára (legalábbis legális úton), azt szokás szerint a Technet és az MSDN előfizetői tölthetik majd le.

A kiadással párhuzamosan újabb buildszámugrásra is sor kerül, a 7141-es buildet a 7225-ös követi, az RC2 fejlesztése pedig a 7200 és 7224-es számok között fog zajlani.

További érdekesség, hogy a Windows 7 Service Pack 1 fejlesztési ága is már most leválasztásra került.

Erdekes.

forras:http://win7.buzz.hu/
  • stevenson1988
    na gyorsan írjuk tele ezt az oldalt.......

• Máté94
  • tommygear
  • RBJ
    Csokolom.

valaki tud valami alternativát peergurdian helyett ami muszik is a win 7 en?
  • DarkSector
    Kibaszottul durva.
    Barakok új eszköztárat, allulra, és kurvaisten hogy kb 5. bekapcsolásra elfelejti a rendszer.
    Nagyon sok apró hiba van még sajna.
  • Blasta
    Hali!

Chrome 2-t használok Win7-tel, a tálcát pedig el szoktam rejteni. Nektek nem csinál olyat a Chrome, hogy mikor böngészek nem ugrik elő a tálca, hiába viszem oda az egeret?
  • soma22
    máris volt még 2 progi aminek a telepitőjét igy kellett indítanom.

jo lenne ha meg tudnám oldani a magyarítást, nekem így még eléggé útvesztős a dolog:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem muszáj, csak, ami nem megy az óra mellé, de én még MSN-n kívül nem láttam ilyet.:D
  • soma22
    köszi, msn igy jo lett. egyébként más programoknál, amik problémásabbak, érdemes igy használni?
  • viral
    messengert futtasd vista sp2 kompatibilitasban muira nincs otletem
  • soma22
    Sziasztok!
    Minap feltettem a 7100as verziót, ami mellé kaptam egy magayr mui-t is, leírással, hogy kell megcsinálni. viszont az instalálásnál hibát ir ki, de semmi konkrétumot. Van esetleg valakinek erre megoldása?(akár másik magyar pack vagy bármi)

Ezenkívül feltettem a 9es messengert, ami nem kerül az óra mellé a tálcán, hanem állandóan a többi tálcára helyezett program között van. Erre mi lehet a megoldás?

• macleody
    Bakker, minden frankón működik de hamachin semmit nem tudunk nyomni haverral. Akárhogy erőlködöm nem látjuk egymást semmilyen játékban. Igaz neki XP-je van de szerintem nálam lehet valami beállítási gond. Hiába kapcsolom ki a tűzfalat, akkor se megy.
  • [HUN]FaTaL
    Nem-nem. RTM=Released To Manufacturing, azaz gyártásra kész verzió. Az OEMek előbb kapják meg, hogy elkezdhessék a testre szabott verzióikat csinálni és a megjelenéskor már tudják OEM Win7-tel árusítani a gépeiket.
  • Apocalipto
    Egy még meg sem jelent oprencernek SP1? Milyen hülye hír ez?
    Link
  • Snexi
    hmm,azt hittem az egy a végleges elötti amit csak a cégek kapnak meg driverekért
    na mind1
  • L7wy
    Snexi, hát nem tudod hogy a RTM az a véééégleges?????????????? ÓÓÓÓÓÓ
  • terribad
    RTM a végleges.
  • [HUN]FaTaL
    RTM a végleges.
  • terribad
    rtm a végleges.
  • Snexi
    7200 max az rtm lesz,de annak is túl korai
  • [HUN]FaTaL
    Hát majd kiderül, mivel nem lesz RC2 ezért a 7200ra tippelek.
  • Snexi
    inkább a 7300
  • [HUN]FaTaL
    Nem hinném, mert a 7200 valószínűleg a végleges lesz.
  • Snexi
    nem valószínű
  • ProGabe #7301
    hivatalosan nem lesz RC2
  • zoltang
    Már Microsoft Windows 7 RC2 Build 7200 Ultimate x86 eng is kint van?

"Microsoft Windows 7 RC2 Change log:
    1. You can now add anything to the Taskbar.
    2. Icons slightly expand when you hover over them on the taskbar.
    3. The System menu is more simplistic, and easier to navigate.
    4. You can change the login screen picture through the Personalization menu.
    5. The menu/lists that pop up when you right click on things now have the Aero Glass effect.
    6. The default icons for Folders have changed to be the transparent blue ones featured a long time ago.
    7. The Minimize/Maximize/Exit buttons on the top-right of a window have changed icons, and are a bit smaller than the Vista/7 counterparts.
    8. There’s an “Upload” feature for Pictures, files, and videos. If you right-click a file, and click Upload, you can make it automatically upload to a website of your choice. After uploading, a pop-up will appear saying it’s done, and clicking OK will cause the link/download link to the file to appear in the popup box.
    9. Spanish, Chinese, Korean, and Japanese unicode(s) and settings are integrated, so one can run foreign apps or use foreign keyboards without changing languages & restarting.
    10. Bug fixes and more stability"

Ez valódi lenne? Letöltési linket még nem találtam.
  • Snexi
    watemark removerre keress rá google-be
  • torok6
    A windows 7-ben hogy lehet eltüntetn alul a verzió számot meg a tőbbít?
  • skateout
    Szintúgy, Vista óta egyszeri telepítés elég volt nekem hozzá.
  • BIZ0906
    Fura én egyszer felteszem és megy rendesen :)