46641
-
Petike954 #7536 De telepítés közben kidob egy hibaüzenetet. -
#7535 rámész az installra -
Petike954 #7534 Az msn-t hogy lehet feltenni? -
#7533 valaki be tudná linkelni nekem a rc 7100 32-bites változathoz a magyarító csomagot? állítólag régebben belinkelte, de nem találom sajna. -
Petike954 #7532 A virtualpc most már megy. A programok és szolgáltatásokban kellett beállítani. -
Petike954 #7531 Keresésre nem adja ki. Ha rákattintok a telepítőjére, azt irja, hogy mez már fel van telepítve. Lehet, hogy az a baj, hogy magyar nyelvű a Win7? Hogy lehet 5.1-s hangzást csinálni vele? mert én beállítom, hogy 5.1-be szóljon, de úgy is csak az első két hangszóró szól. -
#7530 a keresésbe elkezded írni, hogy virtual, és kiadja, ha nem, valószínüleg nemsikerült a telepítés, próbáld újra. -
Petike954 #7529 De hol? Én nem találom sehol. -
#7528 Virtual Machine néven megtalálható -
Petike954 #7527 Feltettem a win7-t. Feltettem a virtualpc-t, és a virtualxp-t is, de nem tudom hol kell elindítani. Programok között nincsen -
#7526 Ez nem Offtopic???
-
#7525 MG mg annyi hogy a Catalystok közül melik a lghobb? ami bevált és jol megy a rendszeren
-
#7524 A Win7hez melik VLC a jobb?
a 0.99 agy a 1.0RC? -
#7523 :D -
#7522 -
#7521 a torrent fájlt nemtudod vhova feltölteni htx -
#7520 Amugy van gyári VIstám és lesz gyári Win7em is szoval
XD -
#7519 SRy van torrentem már bocsi -
#7518 debutavagy :| -
#7517 Ezért még az oldalról is kibasznak. -
#7516 http://bithumen.be/details.php?id=109717&hit=1
there you go buddy -
#7515 7137hez egy magyar torrent link kéne -
#7514 nemaz, rc utáni egyel vagy 2-vel, eddig nemvolt gondom vele. -
PunkZoli #7513 és az hivatalos? nem valami fail tákolmány? -
#7512 7137 tökéletesenjólesz -
PunkZoli #7511 hi, melyik verziójú win7et érdemes leszedni? az rc-t vagy van újabb?
-
#7510 Mondjuk ennek nem sok értelmét látom. -
Pio #7509 Megkérdezheted. Egy igen hosszú videót fog igen sokáig vágni, tömörítgetni a picike. Csinálja is már egy ideje. Hómvideó... de nem poresz ;-)
...és persze az upteime világbajnokság miatt :D -
590227 #7508 Az audiovezérlőben piros az első bemenet, a W7 szerint jó,de nics jel,xp-n hibátlan.GA-MA78GM-US2H -
#7507 uptime vilagbajnoksag van -
#7506 Miért nem indíthatod újra? Ha megkérdezhetem. -
Pio #7505 A Realtek nagyjából kéthetente ad ki újabb és újabb drivert, mert tele van buggal.
A Vista driverük doksijában már hetek óta ott van, hogy win7 kompatibilis a driver, a honlapjukon a letöltéseknél is ottvan egy ideje, sőt, a legutóbbi driverük WHQL lett win7 alatt ami annyit jelent, hogy átment egy rakás microsoftos kompatibilitási tesztprogramon. Sajnos az 5.1 probléma javítására viszont nem nagyon szándékoztak eddig időt szánni a készítők.
Ma került ki új driver, a honlapjukról letölthető, sajnos ma-holnap nem nagyon fogom tudni tesztelni mert nem restartolhatom a gépemet. Ha valaki tett vele egy próbát jelezze, hogy jó lett-e az 5.1. -
#7504 Ha tűzfal nincs, meg tudjátok egymás ip-jét pingelni (ha nem tudod hogy kell, szólj), akkor jobb ötletem nincs.
Esetleg az Xp-snek adsz egy rövid hálózati nevet, pl otthon01, a másik gép intézőjébe beírod, hogy \\otthon01. -
#7503 A win7en is engedélyezd a hálózati felderítést a network & sharing centerben. Próbáld ki úgy, hogy start menü és a keresőbe \\gépnév vagy \\ip-cím -
f1alonso #7502 Bocsi elírtam mert siettem.
Na szóval tesóm gépéről kéne egy játék.
Megosztottam a gépéről (amin Windows XP van)
Nekem meg Windows 7-em van és hiába keresem a hálozatnál ahol vannak a megosztott mappák nem látom tesóm gépét...tegnap is sokat szenvedtem vele,de nem látja.Tűzfalat is kikapcsoltam.Csak 1dül azt látom amit én a saját gépemről osztok. -
#7501 Próbáld ki VurtalXPvel, natívban már vistan sem működik. Én pl. azóta leszoktam a neroról és imgburnt + total commander cd író plugint használok írásra. -
#7500 Nagyon szívesen, máskor is! -
590227 #7499 Köszönöm,ma adták ki az új drivereket,még nem lehet hozzáférni,nincs Realtech audio vezérlő a W7-en.Tisztelettel köszönöm a segitségeteket,sok hasznos infót kapunk a fórumokon. -
#7498 Nem bunkóságnak szánom, de egy kis helyesírás sokat segítene. Tehát, xp-n megosztott mappát nem látod másik gépen W7 alatt?
Megosztod, bekapcsolod a fájlmegosztást, és átengeded a Win tűzfalán, ha be van kapcsolva.
Vagí xp-n varázslóval csinálsz új hálózati kapcsolatot, és ott majdnem mindent beállít. -
f1alonso #7497 Hali!
Lenne egy kérdésem még pedig:
Olyat szeretnék hogy ügye tesóm gépével és az én gépem egy LAN kábellel van össze kötve és úgy osztom neki a netet , az addig oké...és most azt szeretném h tesóm gépén meg osztottam egy mappát csak ügye nem látom tesóm gépén...XP-n ügye ott bebírtam állitani de így win7-en nem h most nekem win7-em van nei meg Xp h lássa a 2 gép egymást ha megosztok 1 mappát vagy vmi...vki tipp?