46641
  • Petike954
    De telepítés közben kidob egy hibaüzenetet.
  • Snexi
    rámész az installra
  • Petike954
    Az msn-t hogy lehet feltenni?
  • reaper4
    valaki be tudná linkelni nekem a rc 7100 32-bites változathoz a magyarító csomagot? állítólag régebben belinkelte, de nem találom sajna.
  • Petike954
    A virtualpc most már megy. A programok és szolgáltatásokban kellett beállítani.
  • Petike954
    Keresésre nem adja ki. Ha rákattintok a telepítőjére, azt irja, hogy mez már fel van telepítve. Lehet, hogy az a baj, hogy magyar nyelvű a Win7? Hogy lehet 5.1-s hangzást csinálni vele? mert én beállítom, hogy 5.1-be szóljon, de úgy is csak az első két hangszóró szól.
  • LoDMaSt
    a keresésbe elkezded írni, hogy virtual, és kiadja, ha nem, valószínüleg nemsikerült a telepítés, próbáld újra.
  • Petike954
    De hol? Én nem találom sehol.
  • bon
    Virtual Machine néven megtalálható
  • Petike954
    Feltettem a win7-t. Feltettem a virtualpc-t, és a virtualxp-t is, de nem tudom hol kell elindítani. Programok között nincsen
  • skateout
    Ez nem Offtopic???
  • RETROB0Y
    MG mg annyi hogy a Catalystok közül melik a lghobb? ami bevált és jol megy a rendszeren

• RETROB0Y
    A Win7hez melik VLC a jobb?

a 0.99 agy a 1.0RC?
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • tugyiti
  • MR ME
    a torrent fájlt nemtudod vhova feltölteni htx
  • RETROB0Y
    Amugy van gyári VIstám és lesz gyári Win7em is szoval

XD
  • RETROB0Y
    SRy van torrentem már bocsi
  • MR ME
    debutavagy :|
  • [HUN]FaTaL
    Ezért még az oldalról is kibasznak.
  • werkfilm
    http://bithumen.be/details.php?id=109717&hit=1
    there you go buddy
  • RETROB0Y
    7137hez egy magyar torrent link kéne
  • LoDMaSt
    nemaz, rc utáni egyel vagy 2-vel, eddig nemvolt gondom vele.
  • PunkZoli
    és az hivatalos? nem valami fail tákolmány?
  • LoDMaSt
    7137 tökéletesenjólesz
  • PunkZoli
    hi, melyik verziójú win7et érdemes leszedni? az rc-t vagy van újabb?
  • Evin
    Mondjuk ennek nem sok értelmét látom.
  • Pio
    Megkérdezheted. Egy igen hosszú videót fog igen sokáig vágni, tömörítgetni a picike. Csinálja is már egy ideje. Hómvideó... de nem poresz ;-)

...és persze az upteime világbajnokság miatt :D
  • 590227
    Az audiovezérlőben piros az első bemenet, a W7 szerint jó,de nics jel,xp-n hibátlan.GA-MA78GM-US2H
  • terribad
    uptime vilagbajnoksag van
  • Evin
    Miért nem indíthatod újra? Ha megkérdezhetem.
  • Pio
    A Realtek nagyjából kéthetente ad ki újabb és újabb drivert, mert tele van buggal.
    A Vista driverük doksijában már hetek óta ott van, hogy win7 kompatibilis a driver, a honlapjukon a letöltéseknél is ottvan egy ideje, sőt, a legutóbbi driverük WHQL lett win7 alatt ami annyit jelent, hogy átment egy rakás microsoftos kompatibilitási tesztprogramon. Sajnos az 5.1 probléma javítására viszont nem nagyon szándékoztak eddig időt szánni a készítők.
    Ma került ki új driver, a honlapjukról letölthető, sajnos ma-holnap nem nagyon fogom tudni tesztelni mert nem restartolhatom a gépemet. Ha valaki tett vele egy próbát jelezze, hogy jó lett-e az 5.1.
  • Evin
    Ha tűzfal nincs, meg tudjátok egymás ip-jét pingelni (ha nem tudod hogy kell, szólj), akkor jobb ötletem nincs.
    Esetleg az Xp-snek adsz egy rövid hálózati nevet, pl otthon01, a másik gép intézőjébe beírod, hogy \\otthon01.
  • [HUN]FaTaL
    A win7en is engedélyezd a hálózati felderítést a network & sharing centerben. Próbáld ki úgy, hogy start menü és a keresőbe \\gépnév vagy \\ip-cím
  • f1alonso
    Bocsi elírtam mert siettem.
    Na szóval tesóm gépéről kéne egy játék.
    Megosztottam a gépéről (amin Windows XP van)
    Nekem meg Windows 7-em van és hiába keresem a hálozatnál ahol vannak a megosztott mappák nem látom tesóm gépét...tegnap is sokat szenvedtem vele,de nem látja.Tűzfalat is kikapcsoltam.Csak 1dül azt látom amit én a saját gépemről osztok.
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld ki VurtalXPvel, natívban már vistan sem működik. Én pl. azóta leszoktam a neroról és imgburnt + total commander cd író plugint használok írásra.
  • Narxxis
    Nagyon szívesen, máskor is!
  • 590227
    Köszönöm,ma adták ki az új drivereket,még nem lehet hozzáférni,nincs Realtech audio vezérlő a W7-en.Tisztelettel köszönöm a segitségeteket,sok hasznos infót kapunk a fórumokon.
  • Evin
    Nem bunkóságnak szánom, de egy kis helyesírás sokat segítene. Tehát, xp-n megosztott mappát nem látod másik gépen W7 alatt?
    Megosztod, bekapcsolod a fájlmegosztást, és átengeded a Win tűzfalán, ha be van kapcsolva.
    Vagí xp-n varázslóval csinálsz új hálózati kapcsolatot, és ott majdnem mindent beállít.
  • f1alonso
    Hali!

Lenne egy kérdésem még pedig:

Olyat szeretnék hogy ügye tesóm gépével és az én gépem egy LAN kábellel van össze kötve és úgy osztom neki a netet , az addig oké...és most azt szeretném h tesóm gépén meg osztottam egy mappát csak ügye nem látom tesóm gépén...XP-n ügye ott bebírtam állitani de így win7-en nem h most nekem win7-em van nei meg Xp h lássa a 2 gép egymást ha megosztok 1 mappát vagy vmi...vki tipp?