46641
  • 590227
    A baj,hogy minden elemet ott lehet személyreszabni,a tálca dolgait,meg külön az ikonokat,nekem az angol kinai,mert csak pár szó a tudásom,viszont sok profi csak az angolt használja,mivel az az imformatikusok fő nyelve.Ha a http oldalt bemásolod a google-ba,megjelenitődik a forditás lehetősége szinte minden nyelvről,és akkor magyarul olvashatod+lapozhatod az oldalakat.Itt a fórumban vannak nagytudású szakemberek,komoly szakmai,nyelvi tudással,mi meg próbálunk egy kicsit hozzáérteni,mert ami másnak egyszerű.nekünk bonyolult.
  • Evin
    Letöltöd az új iso-t, és telepítéskor frissítést nyomsz. Utána elvacakol a frissítéssel 1-1.5órát, meg csinál backup-ot, ami megint helyet foglal majd, de mindent használhatsz ugyanúgy, mint előtte, nem kell telepítgetni. De lesz amit újra be kell állítani, vírusirtó, tűzfal ilyesmi.
  • skateout
    Rendszerhibánál találkoztam ilyennel, de az már nem a Win7 esete volt csak.
    Ilyen volt nekem XP-nél is meg Vista-nál is.
    Vmi galyra ment a rendszerben, leállít mindent, de nem tudja megszakítani az áramot.
    Sztem reinstall, ha csak nem tud vki vmi pontosat mondani, mert ha te még párszor leállítod vészmegszakítással, akkor már úgy is mindegy lesz.
  • skateout
    Nem tudom hogy nekem írtad-e a magyarítást, ha igen akkor THX de nem, én nekem így a legjobb, angolul.
  • cselt
    A leállításra nyomok nem az alvó állapotra. Kipróbáltam, hogy miután "leállt" nyomogattam minden gombot, de nem jött vissza belőle, szal szerintem ez nem lehet se alvó se hibernált állapot. Nagyon idegesítő a dolog jó lenne valamit kitalálni, hogy miért is csinálhatja.
  • 590227
    A magyarositás csak 1 perc+letöltés..http://techline.hu/tudastar/20090112_windows_7_telepites.aspx.....http://www.hogyan.org/windows-7-magyarositasa
  • precision
    ezek az új buildek nem frissülnek maguktól mondjuk windows update -en? szal ha kijön egy új és azt szeretném használni akkor meg kell szereznem az iso -t és újra felrakni az egész wint? :)
  • skateout
    Helyesbítenék.
    Gondolom az a Minden Vezérlőpult elem az abból áll hogy nem kategória nézet. (Tudom XP nél meg Vista-nál megint más, ott van külön)
    Az értesítési ikonok nem a Tray menüben vannak?
    Én úgy tudom, szóval THX, de nem erre gondoltam a problémámmal kapcsolatban. :)
  • skateout
    Na már nem azért, de angolul hogy is lenne?
    Bár kétlem van olyan itt hogy Minden Vezérlőpultelem
    Persze az értesítési ikonokat máshonnan szedem elő szerintem.
    De ha meg van, akkor mit is csináljak vele?
  • 590227
    Vezérlőpult-minden vezérlőpultellem-értesitési terület ikonjai
  • skateout
    Vki tudja hogy mitől van az hogy néha a tálcán egy kisebb hiba jelentkezik.
    Az ikonoknak a fénye, amikor valamelyik fölé viszem a kúrzort, akkor nem tűnik el ha már nincs ott a kúrzor.
    Szóval ott marad a fény, és kiírja a nevét az ikonnak, és ha meg van nyitva éppen az a program akkor meg a Thumb képet kiteszi.
    Ez olyan bug ami ellen tudok tenni vagy nem?
  • skateout
    Én most töltöm a 32 bitest.
  • eZo
    Mi az általános tapasztalat mi az a partíció méret ami elég a 32bites változatnak ?

Van már korrekt Audigy driver ( 5.1 miatt ) ?
  • bazza
    Microsoft.Windows.7.Build.7201.x64.English.ISO ????
  • Petike954
    Egyik crackel sem fut 1.03-as patchel. 1.0-sal viszont fut, pedig vista kompatbilitással telepítettem fel, kipróbáltam a pacthet vista kompatbilitással és anélkül is feltelepíteni, de sehogyse jó.
  • 590227
    A béta-én lejár augusztus 1, 2009, és a két órás leállásokkal kezdődik július 1., 2009. Az RC lejár június 1, 2010, és a két órás leállásokkal kezdődik március 1, 2010. Mindkét esetben meg kell újraépíteni a vizsgált számítógép helyére az OS és újra az összes programot és adatot.
  • Narxxis
    Esetleg keress jobb cracket vagy állítsd Vista kompatibilis módba a játékot, jobb klikk az exe-n vagy a parancsikonon és Tulajdonságok, Kompatibilitás fül.
  • skateout
    Jó lett a FAQ
  • 590227
    Pont most jött Msofttól az RC változat 2010 03 01-ig jó x64-hez 2GB ram minimum.A virusirtókból nem mindegyik jó,nekem Kaspersky van 32bites az jó a 64bithez,a 64bites virusirtóknál sok a rendszerösszeomlás.2 OPRENDSZER kell a gépekre a W7 csak tesztváltozat,erre figyelmeztet a MS.Volt 6 hónapos trójaim,amit csak utána ismertek fel a virusirtók,tiszta gép van(???).Memoriahasználatot figyelve átlag 2GB alatt van a használat közben(4GB van),a minimum igényre gondoltam.Én csak használó vagyok,nem szakember,ezért olvasom ezt a fórumot,mert sok hasznos infót kapok a hozzáértőktől.

• Petike954
    Akkor most mit csináljak?
  • Narxxis
    Ok.
  • Petike954
    GtaIv-t ha nem patchelem meg, megy, ha meg megpatchelem és razor cracket használok akkor irja ki hogy telepítsem újra a gamet.
  • Evin
    Te írtad: "32bites az minden fut a 64bites W7-en,csak 32biten". Ergo, semmivel sem lesz gyorsabb, így értelme sincs 64bittel szenvedni, akinek nincs 4G memóriája.
    64bit a jövő, de most a jelen van. Nem kötelező, és nincs értelme 4G alatt váltani.
  • MR ME
    "ami 32bites az minden fut a 64bites W7-en"
    ez sem igaz így ebben a formájában, 32bites víruskeresők nem fognak pl futni...
  • MR ME
    ".64bit-nél 2GB alatt van a memoriahasználat(müködés közben)"
    ezzel mit akartál mondani?
  • 590227
    http://www.start64.hu/ Ezt kell elolvasni.64bit-nél 2GB alatt van a memoriahasználat(müködés közben),később lehet bőviteni.A 64bit a jövő,ami 32bites az minden fut a 64bites W7-en,csak 32biten.A ramból sosem elég,csak a 64bit tudja kezelni a sok ramot(128GB?).
  • [HUN]FaTaL
    win2k compatibility a telepítőn, vagy vista sp1 compatibility már nemtom melyik
  • tiburon26
    hasznalj sharepod-ot.az hibatlanul müködik nalam.
    -nincs 4gb ram a gepemben ugyhogy maradok a 32bit mellet
  • Verseghy
    Hmm. Akkor megpróbálom átállítani a mappáját máshova. Köszi, remélem bejön!
  • bon
    Gamestar-hoz adott az a hivatalos RC kiadás. Itunes, meg szerintem jogosultság gond lehet, konkrétan nem tud írni a saját könyvtárjába és ezért felejti el a dolgokat.
  • Verseghy
    Köszi a válaszokat.
    Én a Gamestarhoz járó bétát raktam fel, tehát ez is hivatalos. Vagy ez már régebbi?
    Firefox nekem akkor szarozik, ha valami flashplayeres cucc van, pl music myspace, vagy youtube, de inkább a myspace-el. iTunes meg elfeletett mindent. Újra kell minden szinkronizálni iPhone-nal ami azért szar, mert ilyenkor minden zenét letöröl és újra felrakja hiába ugyanaz a playlist, mert az le volt mentve.
    Szerintetek?
  • bon
    Milyen procid van? Van e olyan alkalamzásod amiből létezik 64bit-es változat, vagy van e 4gb ram a gépedben? Ha van 64bit-es progid, vagy 4gb ram-od akkor van értelem feltenni a 64bit-es változatott.
  • Petike954
    Nézd meg mien a procid.
  • stevenson1988
    64bitest akkor érdemes feltenni ha a memóriák mérete összesen meghaladja a 4GB-ot (tehát nem csak a RAM, hanem a VGA memoja is, stb)
  • tiburon26
    sziasztok.win7 7100-as 32bit van fennt.haverom a 64bit-est javasolja.honnan tudnam megallapitani hogy menne e a gepemen illetve mivel jobb a 64bit-es?
  • stevenson1988
    kezdeti Win7FAQ, ha kell még valamivel bővíteni akkor írjatok PM-et.
  • 590227
    Nálam tökéletes a hang,csak kisérletezni kell,szerintem forditási hibák vannak,a Realtek vezérlő vonalmeneteire kell kétszer klikkelni,akkor jön a beállitás,ott kell megtalálni a jót,a forditási(??)hibák miatt.
  • Petike954
    Gta iv-t hogyan kell elindítani? Nekem Fatal errort ir ki.
  • cselt
    Hát nemtom nálam így se szól. A hangszórókat a digitális kimenettel kötöttem rá a gépre, nem RCA-n. Míg a fejhallgató és a mikrofonja a hátsó RCA aljzatba van bedugva.
  • Petike954
    A GTAIV Fatal Errort ir ki. Ez mitől van?