46641
-
#9296 start menü kereső --> beírod h futtatás -
#9295 mivel .ico-ra kell kicserélni -
#9294 Ja és: hol találom a "Futtatás... vagy Run..." opciót?
Sry, hogy így irkálok. -
#9293 Az MSN Messengert miért futtatja 2 ablakban? Pedig ugyan az mind a kettő. -
#9292 Hogyan cserélhetem ki az ikon-okat? Teszem fel van a Total C. ikonja és ki szeretném cserélni egy modernebb verzió, de nem engedi. A file .png kiterjesztésű.
-
dashed_ #9291 Systemrequirements
Upgrade advisor -
lampard99 #9290 és ugyan ez a gep csak 3062Mb ram mal? -
#9289 ha fekete vagy vmi más sötét színű lenne a háttered mindjárt nem zavarna :) -
#9288 Na felraktam én is a 7-et. Mikor lejött akkor a netem normálisan ment utána kiírtam DVD-re feltelepítettem és most 800kb/s helyett 100kb/s között töltöget. Remélem, hogy ez nem a Windows miatt van és most csak a netem szarakodik.
És ez miért ilyen furcsa keret van az irásnál? Ki lehet ez a hibát küszöbölni valahogy, mert nagyon zavaró. -
#9287 Okay, lehet, hogy egyszerű WIFI-n összelőni 3 különböző windózt helyi hálóba, de az átviteli sebesség akkor is kurva szar marad sajna, úgyhogy marad az usb-s winyó :) -
#9286 erre még vistát se raknék ram bővítés nélkül :) de ha most az van fent akkor a win7 mindenképp jobb lesz egy fokkal, csak várj pár hetet a véglegesre, már nem éri meg bohóckodni a betákkal. -
Dobronski #9285 Hagyom az okosabbakra. -
lampard99 #9284 Intel dual-core proci t2310
(1.46 ghz, 533 Mhz Fsb, 1 Mb L2 cachge)
Mobil intel GraphicsMedia
accelerator 3100
1 gb DDr2
160 gb Hdd
DVD-super Multi double leyer
thxthxthx -
Dobronski #9283 Írd le hogy milyen a géped,megmondjuk. -
lampard99 #9282 hello nem tudjatok hol találom meg az a programot amivel megtudom nézni hogy bírja e a gépem a w7-et+ menyivel másabb mint a Vista? -
Dobronski #9281 Lol,nekem is fordítva jelzi a napszakokat!:D
Debrecen van beállítva. -
ACE #9280 Miért lenne szopás összelőni router nélkül? Nincs is annál egyszerűbb. -
#9279 Ugyanaz az üzi olvasható 7100as esetében is!Intel Pentium 4 CPU 3,06GHz 1,0 GB RAM,NVIDIA GeForce 6200.. 2 partíció van,22,125GB csak az elsőre teszem a oprendszereket...a telepítés utolsó szakaszában idő előtt leáll,restartolja a gépet majd betöltéskor már csak az üzenet olvasható.Próbáltam safe módban is,kiírta,hogy még nincs telepítve a windows addig nem indul így sem... -
#9278 7264 már nem megy a beta kulcsokkal. -
#9277 Melyik hivatalos kódok? Ha RC akkor semmi, nem próbáltam, de mindenhol azt írja hogy nem jó, próbáltam a Windows 7 tool kit 1.3at, de nem jó... Tudok egy manuális megoldásról, ami engedi hogy RC kulcsokkal aktiváld(ehhez azonban kell két fájl az RC ből)... de ez sem végleges megoldás, mert csak márciusig lesz jó...:S persze nem is fontos, csak hát a lelki nyugalom miatt gondoltam h aktiválom :P -
#9276 hulye kérdés, de bevan állítva a városod? csak az az 5 letem van, hogy valami amcsi város van beállítva bele, ezért jelez mást. -
#9275 Helló
Tegnap felraktam az asztali gépemre a a Win 7 -et mert a laptopon meg voltam vele elégedve és van egy olyan nem komoly gondom, hogy az időjárást előrejelző minialkalmazás fordítva jelzi a napszakokat. Ez mitől van?
Köszi -
#9274 Ok, sztornóznám a kérdést, közben érdeklődtem ismerősnél és felhomályosított, hogy a WIFI-s háló:
1. kurvalassú
2. ha nincs router akkor nagyon nagy szopás összelőni
3. lehet, hogy kérek kölcsön inkább egy külső winyót és probléma megoldva
Azért köszönöm a válaszokat srácok!!!!!!! -
#9273 Crosslink kábel beszerzését javaslom. Ezen kívül szükség lehet olyan felhasználó felvételére a Vista-s és XP-s gépen a megosztásnál ami megtalálható a Windows 7-es gépen és így már nem lehet gond a megosztott mappa elérésével. Ja XP-s gépen nem árt ha fentvannak a frissítések. Így hirtelen ennyi jutott eszembe. -
#9272 Csak a W7, és a Vista kapcsolatáról tudok most nyilatkozni, megadtam itthon ugyanazt a munkacsoportot nekik, és az a 2 tuti látta egymást simán, másolt, meg minden. Vista-Xp vel régebben olyan gondjaim voltak, h a Vista látta az Xp-t, de fordítva nem, majd vki okosabb megmondja :) -
#9271 Ja, nem írtam, de a hálózathoz nem fog a rendelkezésemre állni semmiféle router, mert vidéken, internettől és egyéb hálózatoktól távol kellene ezeket a műveleteket végrehajtanom :D
Szóval csak helyi hálózatra van lehetőség 2 gép között. Megoldható ez WIFI-vel? -
#9270 Sziasztok!
Egy –számomra- komolyabb hálózatos task előtt állok (hétvégén esedékes) és mielőtt nekiugranék, szeretnék Tőletek tanácsot, segítséget kérni, hogy ne csak vakon tapogatózzak.
Adott 3db notebook. Ezek családi gépek, és egy komplett tulajdonoscsere vár az első kettőre.
- XP prof
- Vista
- Win7
Sajnos sem az XP-s, sem a Vistás gépen nincs elég hely a másik gép adatainak, így be kell vetnem egy harmadik gépet is –sajátom- az adatok átmeneti tárolására. Ezen Win7 van.
A kérdésem az lenne, hogy tudom a legegyszerűbben megcsinálni az adatok WIFI hálózaton történő átvitelét a Win7 gépre?
Csak beléptetem a gépeket egy „Workgroup” munkacsoportba és látni fogják egymást?
Az írási jogokkal mi a helyzet, kell-e új user-t beállítani akár a 7-en, akár a másik két gépen, hogy írható legyen a Win7 „Backup” könyvtára?
Ebben kérnék kis segítséget tőletek, amit előre is köszönök!
-
#9269 Az itt található hivatalos kódokat probáltad már? -
#9268 Üdv!
Windows Media Player 11-ben, hogyan tudnám beállítani, hogy kiírja a hallgatott szám címét a bal felső sarokban? (Úgy mint a régebbi verziókban) -
#9267 páréve? -
#9266 Sg mióta lett ilyen, hogy már erről sem lehet beszélni??? -
#9265 ez már nem ide tartozik, érdeklődj ott ahonnan beszerezted. -
#9264 Szóval a lényeg hogy valami patch, crack kéne... -
#9263 De buta vagyok, hogy nem mondtam a buildet...nem a legújabb....csak a 7264es :P és 32 bites (ez nem fontos annyira) -
#9262 Az 5 kulcs bármelyikét (feltéve hogy nem a legújabb buildet szedted, amivel már nem mennek a beta keyek). -
#9261 Aktiválásra mit ajánlatok? -
#9260 *Használatához Yahoo! Plus fiók szükséges.
Hát ez kúrva jó. -
#9259 Még1:
Vista-n sem tudtam semmilyen Live-os alkalmazást telepíteni.
Próbáltam volna a Mail-t installálni ua. a hibaüzi?!
Ez csak Nálam van és Engem szívat, vagy kellene még vmi amit nem tettem meg?!
-
#9258 Áhá!
-
#9257 Mer' a magyar még nem készült el és nincs publikálva hivatalosan.