46641
  • DJ RX7
    Egyébként frissebb build-ot honnan szedhetek? Torrent?
  • bon
    De nem hivatalos forrásból beszerezhető a még nem végleges változat.
  • DJ RX7
    De hát neten már fentvan.
  • bon
    Mert még nincs kész.
  • Vagabond1961
    Az igazság az , hogy munka közben is jelentkezik ez a jelenség, nem csak film nézés közben. telepítgetek, netezek, és egyszercsak látom hogy nem akar semmit csinálni. a winyó ledje világít folyamatosan, de nem pörög a winyó. kb. 1 perc múlva felpörög és megy megint egy ideig. nem rendszeres 20 prcenként van ez.

Vagabond
  • DJ RX7
    Magyar nyelvet hh nem lehet még letölteni?
  • MR ME
    próbáld meg kikapcsolni a vinyókon a energiatakarékos módot, h ne kapcsolja ki 20 percenként a vinyót
  • Vagabond1961
    Sziasztok. Segítség kellene. Feltelepítettem a gépemre a win 7-est, és olyat csinál, hogy időnként megáll a wincsi, nem dolgozik. a lámpa világít, programot nem lehet indítani, de az egér nem fagy le. 1 perc után újra jó minden egy ideig. Film lejátszásnál vettem észre , hogy megállt a fil, és egy idő után ujra folytatta. Vista alatt nincs ilyen. Nem a wincsi a rossz. Mit tudnék csinálni?

köszi előre is.

Vagabond
  • Zsolo007
    Valami ilyesmit képzeltem el :)
  • vernyuszi
    biztosan rossz driver
  • fravik
    jó kérdés... lehet, hogy driverfrissítés kéne?!
  • CroftManor
    Hi
    Az miért van h win 7 3D-re csak 2,0 pontott adott? 4890 Toxicom van
  • Snexi
    ez valami nagyon kezdetleges dolog vagy pusztán fake
  • Dobronski
    Majd gondolom a végleges üvberbrutálfutár50ezerforintért verzióban benne lesz.
  • EK1TEP
    Ez mi akar lenni?Ezt miért nem tették bele?
  • EK1TEP
    Nekem ez ugrott be:
  • vernyuszi
    Köszi szépen !
    Telepítésnél gondolom pont ennél a résznél mentem ki kávét csinálni :)
    Egyébként már néztem előzőleg ott is a beállítást, csak nem volt választható...Most vettem észre, hogy először hozzá kell adni.
    Mindég tanul az ember...(Lehet hogy csak többet kell gondolkozni, nem rögtön irogatni fórumba !? ....... )
  • Zsolo007
    Az egy kényszermegoldás :). Egy bizonyos rendszer szerint vannak elrendezve az ikonjaim, szép formásan :) és több nem fér a formációba. Nekem nincs óriásmonitorom, szóval olyan sok nem fér el, kisebbre meg nem akarom venni....ezért vetettem fel, hogy van-e ilyen. Sajnos nincs :/

Azért köszi!
  • Pio
    Ilyen nincsen, de tedd kisebbre az ikonokat (ctrl+egérgörgő az asztalon) és akkor már jó alternatíva lehet az, amit #9317 ír, mert kényelmesen elférnek az asztalon - ha kellően nagy a monitorod vagy kellően kicsire veszed az ikonméretet :)
  • Dobronski
    És mi lenne,ha pl úgy csoportosítanád az ikonokat,hogy jobb alsó sarokban a játékok stb?
  • Zsolo007
    Sziasztok!

Windows 7 alatt van lehetőség ikonokat csoportosítani? Gondolok itt arra, hogy kirakok egy ikont az asztalra és ha arra kattintok akkor nem egy programot indítok el, hanem pl. csillag alakban körülötte megjelennek a benne lévő ikonok és azokat indíthatom el. Végül is olyan mint egy mappa, csak nem ablakot nyit meg....

(Egyébként nem tudom, hogy bármilyen op. rendszer alatt van-e erre lehetőség, csak most beugrott, hogy ez egy nagyon hasznos dolog lehetne szerintem)

Köszi!
  • L7wy
    hát szerintem nem 100%os...vagy lehet h csak én nem tudom hogy kell...
  • zooleeh
    Build 7264 activator alitolag mukodik
  • bon
    2. vezérlőpult/terület és nyelv/billentyűzetek és nyelv
  • tommygear
    nálam tökéletes
  • DJ RX7
    Az miért van, hogy GTA IV-ben képtelen betölteni normálisan a pályát, míg XP alatt simán futott normálisan a játék?
    Ki lehet ezt küszöbölni valahogy vagy ez még a RC verzió betegsége?
  • DJ RX7
    2: Telepítésnél én a magyar választottam, de gondolom utólag is telepíthető a magyar bill.
  • vernyuszi
    Szasztok!
    2 kérdésem lenne :
    1 :valami normalisan működő ATI driver van 64 bitre ?
    2: Hogy lehet megoldani, hogy magyar bill.kiosztás legyen, mert az angolon igen érdekeseket írok :)
  • Pio
    Aha. Elvileg.
  • Firerock
    július?
  • Apocalipto
    Nem elég az hogy 13-án jön? :)
  • Firerock
    nincs még hír az RTM-ről?
  • killecske
    Persze be van állítva de akkor is fordítva jelzi a napszakot!
  • KranaZoli #9303
    Ezt az alkalmazást nem sikerül normálisan telepítenem a Seven-re:

MagicTunePremium_Vista64bit_2.0.14

Samsung monitorok kezelő szoftvere. Ez a legutolsó verzió belőle, amit Samsung honlapjáról le lehet tölteni és 64bit-es. Vista-n semmi gond vele.

Seven alatt viszont, amikor kéri az újraindítást, azt követően állandóan csak annyit ír program indításkor, hogy nem volt újraindítva a gép.

Vki, akinek szintén Samu TFT-je van, sikerült feltenni a Magic Tune progit?!
  • r4pt0r
    Elvileg már ki tud szedni a vlite pár dolgot, de még nagyon kezdetleges. Legtöbbször csak fagyás lesz a vége. D:
  • reaper4
    nem a cleartype miatt ilyen?
  • Dark Angel 666
    létezik már olyan program amivel ki lehet szedni dolgokat a telepítőből ?
    Olyasmire gondolok mind a Vistára a Vlite
  • DJ RX7
    Csak nem sikerül kicserélni.
  • DJ RX7
    Köszi szépen!
  • Dobronski
    Start-nal van a keresés.Ugyanaz.