46641
-
#807 Nagyon belassult a letöltés, mondjuk a lényeg a 64bit már megvan. Most már csak kulcs kell. -
#806 Pedig én úgy emlékszem, hogy ment rajta, de lehet keverem -
High end PC #805 kössz -
#804 igen -
#803 Neki már megvan a kulcsa!
-
High end PC #802 Szerencsére ma vagy 03-ig fent leszek, szóval addig várom a kulcsot, hátha...
Bocs a kérdésért, de biztos ezen az oldalon lehet majd megszerezni?
http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/dd353205.aspx -
#801 Amúgy tökmindegy ugyanazt a felületet kapod cdről bootolva is, csak gondolom valamivel kevesebbet tud, de, amihez neki kell tökéletesen elég. -
#800 Nem megy a paragon partition manager 64esen, ki is írja hogy bootolj a cdről. -
#799 Amin elmegy az XP elmegy a Se7en is, egyébként nem olyan lassúak a notebookok már, maximum játékok alatt, semmi probléma a notebookokkal. (de utálom a laptop kifejezést, mert már rég nem nyártanak csak notebookokat) -
#798 64-es vistan is simán müxik a partition manager...
sokszor használtam régebben. -
#797 Ha elrontod a partícionálást a teljes vincsesztered tartalma eltűnhet. -
High end PC #796 Lehet gyorstalpaló particionálási irományokat kéne tanulmányoznom valahol... -
#795 nemtom lehet velem van a baj de én a laptopokat még mindig lenézem teljesitményben :D -
#794 Windowsos felületet kapsz a cdről bootolva is. -
High end PC #793 uhh :((( -
#792 Particiónálás elrontása esetén teljes adatvesztésed lehet akkár az egész winyon! -
High end PC #791 64 bites Vista-m van, azalatt nincs ilyen progi? Azt hittem Windows-os felület alatt tudok kihasítani a vinyómból. Hű, lehet merész vállalkozáás lesz. De vhol el kell kezdeni... Egyébként a Vista-n kívül más nincs a vinyómon, az is csak egy hete van feltéve. De ha elbaszom a particionálást, a Vista is megsérülhet? -
#790 Szerintem várd meg amíg lehet kulcsot kérni és használd azt. -
#789 Mondom XP beta is használhatatlan volt, pedig az se sokat változott a win2khoz képest. -
simonl #788 Sziasztok,
64bit -es verzió activator -hoz tudnátok egy közvetlen linket?
Köszönettel. -
#787 Paragon Partition managert szedd le és bootolj be a cdről, ott tudsz mahinálni. Ha 32bites vistad van akkor vista alatt is. De ha nem értesz hozzá, nem javaslom mert csúnya adatvesztéssel járhat. -
#786 Most nincs akkor újítás mint XP--->Vistanal volt. -
High end PC #785 állítólag Vista alatt van egy olyan partícionáló, amivel tudok partícionálni úgy hogy már a vinyómon rajta van a Vista. Nah most ezt szeretném beizzítani, hogy kihasíthassak egy kövér szeletet a vinyómból a Win 7 számára is. Hol találom ezt a particionálót? :D -
#784 Miért ne? Semmi baja nem lesz, nyugodtan felteheti. Ilyen jól összerakott bétát (még a 6936ot próbáltam) még nem láttam, hogy szinte minden működik. XP beta és vista beta is kínszenvedés volt. -
#783 Most is az van rajta, de miért is? :) -
#782 :D
Még csak 50%nál járt :D
Na felkúszik a flashget, úgyis winreinstallt terveztem, most akkor már a 7et rakom fel :) -
#781 Bocs brand nak küldtem ezt -
#780 laptopra fel ne tedd a betat de most halál komolyan!!! :D -
High end PC #779 Igen, 8 megabites :)
Bár csak másfél éve, azelőt vagy 6 évig szívtam az 512 Kbitessel. -
#778 Sziasztok!
Fujitsu Simemens laptopra melyiket érdemes leszedni (amilo pi2530)
Köszi -
md88 #777 nekem is megállt, letöltésvezérlővel... -
#776 #756 -
#775 Velem nem cseszett ki :p -
#774 Bumm, megszakadt. -
#773 nekem 100 / 100 de ez most nem publikus a lényeg torrenten ugyanezek vanak fent mindehol :D -
#772 Gondolom 8 megabit. Nekem 6 megabitem van, 40 perc és lent van. :) -
#771 ha ki akartok cseszni a haverotokal letöltés közben lepjétek meg ezzel!
windows 7 nél kine mardjon már :D
http://href.hu/x/4vvm -
#770 lol milyen neted van neked? :D -
High end PC #769 ok, már visszább olvastam :) -
High end PC #768 Nah, jön mint a szél, azt írja 1 óra 4 perc és lent van :D
Azt hittem lassabb folyamat lesz :)