46641
-
#967 a #899-es eljarast ki kell egesziteni meg par linkkel az "includes" resznel ez alapjan nem?
probalgatja mar par oraja de meg semmi :< -
High end PC #966 kössz -
#965 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=899]#899[/URL]-et olvasd el! -
High end PC #964 jó, akkor most valaki légyszíves mondja el, hogy hogyan juthatok 64 bites kulcshoz -
#963 Végre sikerült! Egy darab automata-frissítő füllel, legújabb Firefix-szal, XP SP3-mal, csak 3-4 órát kellett várni rá. -
#962 áh megvan a 32bites kulcs nekem is! -
High end PC #961 tegnap óta olvasom a fórumot, de mindent nem tudok elolvasni. Akkor mi a baj? -
#960 64 bitesek ne feljtsétek el a media palyeres hibát orvosolni aki még nem tette meg
Letöltés:
http://data.hu/get/1059916/Windows6.1-KB961367-x64.msu.html
-
LMNO #959 inkább az a baj hogy nem olvasol vissza... -
High end PC #958 lehet az a baj h nem regisztráltam magam??? -
High end PC #957 honnan szereztetek key-t??? nekem tegnap óta ezt írja
" Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.
Manage Your Profile | Contact Us | Newsletter "
de kulcs sehol... -
#956 Nekem még nem. -
#955 Na aki sokat játszik írhatna tapasztalatokat xp/vistához képest hogy futnak win 7-en a game-ek -
#954 nah akkor mégiscsak sikerült a módszerem elég sok embernek :D -
Garfield #953 W7-et upgrade-del telepíteni csak Vista SP1 alól lehet, minden mást tessék elfelejteni. -
#952 nem tudom h restart után kérné-e a DVD-t... -
Garfield #951 Lehet reménykedni: a Windows 7 weboldaláról elérhető Windows blogban az utolsó kommentek közt felbukkant a pletyka, hogy a 2,5 milliós kulcsszámot fel akarják emelni 50 millióra, illetve lehet, hogy el is törlik a limitet. -
#950 ha a telepítést tudod végig xp alól futtatni, de sztem azt nem lehet -
Apocalipto #949 Daemon Tools-al fel tudom telepíteni a Windows 7-et? Ha Xp alól indítom a telepítőt, és másik partícióra akarom rakni? -
#948 Kösz. -
LMNO #947 akkor csinálj egy harmadikat :)
a live search nekem is bejött néha, de ha újra beírtam a címet, akkor utána jó lett -
#946 tényleg lehet számít az os?
én xp sp3 alól próbáltam -
#945 ez -
#944 Hali !
Én ezt töltögetem nagy lelkesen:
7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso
Egyáltalán ez az utolsó verzió?
A 08 12 12 egy kicsit elbizonytalanított. -
#943 beléptem tech neten is meg ott is amit adsa írt próbáltam létrehozni másik id-t mert msn-em freemailes a másik accal a live seachet hozza be :S -
#942 Számítana az, hogy vki W7 alól próbál kulcsot szerezni vagy, vagy XP/Vista alól? -
LMNO #941 mert be kell lépni a live id-s azonosítóval
és ahol beléptél, azt a tabot nyitva hagyni, és másik tab(ok)ban próbálkozni a key-el -
#940 nekem bedobja a win7 főoldalt és nem frissít :S -
adsa #939 nincs más ötletem:( -
LMNO #938 több tab-ot nyiss meg, és akkor azzal a greasemonkey-s megoldással úgyis frissíti az összeset, és egyszer be kell jönnie
nekem sikerült 32 biteset és 64 biteset is szerezni :)
köszi a segítségeket -
#937 Ugyanúgy visszadob a windows 7 oldalára -
adsa #936 ha még mostse megy akkor próbáljatok belépni ezen a linken, NE zárjátok, be majd egy új tabon nyissátok meg ezt -
#935 a serial nélkül nem is tudom feltelepíteni? -
RYO21 #934 326 uj uzenet -
adsa #933 én se hinném el, ha nekem nem sikerült volna:) -
#932 Nekem se nagyon működik de van elképzelésem miért nem.
http://itcafe.hu/hir/windows_7_beta_kesik.html -
#931 kb 300 oldal után is vagy a win7 oldala vagy a live search jön be :P
amúgy h ha nem vagy bejelentkezve és akkor írod be a linket akkor meg kéri h jelentkezz be szval ígyis úgyis bejelentkezel. -
#930 rájöttem arra, hogy nem mind1 milyen live-al jelentkezek be!
ha egy nem használt live-al jelentkezek->a főoldalat hozza be
ha a gyakran használal jelentkezek be->keresési oldal
(msnből kivagyok lépve) -
#929 nekem még bejön az Error!
próbáld azt, hogy a https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx linket addig írogatod/másolod be , majd enter, amíg az Error-os oldalra nem jutsz! (próbálgasd) -
adsa #928 az az érdekes, hogy reggel nekem is azt hozta be, de miután fraviknak az utasításait követtem, már a másik jött be