46641
-
#927 töröltem a sütiket és gyorsítótárat és egy másik live-al jelentkeztem be, és most már nekem is a win7 főoldalat hozza be xD -
#926 ennek lelke van (:
próbáltam bemásolni is, de ugy se, nem baj (:
azért jól esett, hogy próbáltatok segíteni, köszi;
majd még próbálkozom (: -
Apocalipto #925 "Elvileg vmi hibát fog kiírni, hogy várj a következő munkanapig, vagy vmi hasonló!"
Szerintem ez miatt már nem működik, mivel ilyet már nem ír a weboldal -
#924 nekem még mindig a win7 kezdőoldalát hozza be :S
tecneten pedig már be vagyok jelentkezve az msn címemmel... -
#923 ugye az FF-ben csak ez a két féle oldal van megnyitva? vkinek az segíthet, hogy a linkekre nem rákattint, hanem átmásolja mondjuk egy másik böngészőből!
Ha a live search jön be, akkor próbáld meg bemásolni megint a címet, nekem úgy összejött! -
#922 1.felraktam a majom plugint (:
2.behoztam a technet tab-et tab
3.bejelntekeztem a live id-val
4.új tab-on megnyitottam az ms tab-et: tab
és kihozta a szörcs-ot
adok neki egy resztette -
#921 nekem még mindig működik... vmit ti szúrtok el! -
adsa #920 igen az az eredeti link
-
LMNO #919 ok köszi, ez volt a gond; remélem most már meglesz :) -
#918 lehet h már nem müxik... -
#917 az eredeti link az ez: https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx ?
másnak: ha kijelentkezem a liveból akkor hozza be a win7 főoldalat; -
#916 a technet-es linknél mindenki bejelentkezett a jobb felső sarokban a Sign in-nél?
fontos, hogy egy ablakban, de külön tabon legyenek a technet-es
oldal és a bétás oldalak -
#915 Elvileg igen, de az is előfordulhat, hogy nem. Mindkettőre volt már példa. -
LMNO #914 Egy boot menüvel fog indulni a géped ha minden igaz, és kiválaszthatod hogy melyiket indítod -
Apocalipto #913 Valaki? fontos lenne tudni :) -
adsa #912 írd be újra az eredeti linket, nekem is volt amikor ez jött be... és a link nincs elírva, mert nekem ez a módszer működött és már meg is van a kulcsom:) -
#911 én ha rányomok a linkedre ezt dobja ki:
Ni
nem írtad el a linket? v nm tom -
#910 nekem ezen a címen a win 7 kezdőoldala jön be :S -
#909 Szintén. -
LMNO #908 az a probléma, hogy erre a linkre:
https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx
nekem a Windows 7 főoldala jön be... -
#907 örülök, hogy sikerült! :) -
#906 pedig automatikusan frissít, ahogy bejön az oldal és azon az error ... szöveg van, szinte rögtön frissül a tab! -
adsa #905 köszi, ez működik -
adsa #904 link -
#903 link? -
adsa #902 én a ReloadEvery add-ont használom és az 5 másodpercenként frissíti az oldalt -
#901 hogyan tudom hogy folyamatosan frissit? én nem látom hogy folyamatosan frissitené a tab okat -
#900 elkezdtem remélem sikerülni fog, mennyi idő alatt várható? -
#899 sziasztok!
A következőket kell tennetek:
1. Firefox-ot kell használnotok (Firefox letöltése), amihez le kell töltenetek egy add-ont (Greasemonkey: Greasemonkey add-on letöltése)!
2. Telepítsétek az addon-t (társítsátok a Firefox-hoz, majd telepítsétek)! Indítsd újra a Firefox-ot!
3. Ha ez megvan, nyissatok egy lapfület ezzel a címmel: , majd jelentkezzetek be a LiveID-s azonosítótokkal!
4. Egy új lapon (lapfül) nyissátok meg ezt a címet: ! Elvileg vmi hibát fog kiírni, hogy várj a következő munkanapig, vagy vmi hasonló! (ha 32 bites kódra van szükséged, akkor a "win7-64"-et írd át "win7-32"-re!!)
5. A Firefox eszközök menüjében meg kellett jelennie egy Greasemonkey almenünek! Menj rá, majd válaszd ki a New User Script-et! Írd be az alábbiakat:
Name: "Windows 7"
Namespace: "Windows 7"
Description: "Windows 7",
Includes: "https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx" és/vagy
"https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-32/enus/default.aspx"! Egy sorba egyet!!
Excludes: hagyd üresen!
Ezután nyomj OK-t!
6. Ha ez az első alkalom, hogy a Greasemonkey-t használod, meg kell adnod egy alapértelmezett szövegszerkesztőt! Használd a jegyzettömböt!Jobb klikk az asztalon, parancsikon létrehozása, majd írd be: notepad.exe! Ezt válaszd ki alapértelmezettnek!
7.Ekkor megnyílik egy szövegfájl, amiben vmi írva van! Ezt töröld ki és a helyére másold be ezt:
// ==UserScript==
// @name windows 7
// @namespace windows 7
// @description windows 7
// @include https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx
// ==/UserScript==
try
{
if(document.getElementsByTagName("p")[0].innerHTML=="The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.")
{
var t=setTimeout("location.reload(true);",5000);
}
}
catch(e)
{
}
Értelem szerűen a "win7-64"-et át lehet írni "win7-32"-re!
8. Mentsd el a szövegfájlt, majd zárd be! Ezután ellenőrizd, hogy a Firefox-ban az Eszközök menü/Greasemonkey/Enabled pipa be van e állítva!
Frissítsd a nemrégiben megnyitott "https://www.microsoft.com/betaexperience/productkeys/win7-64/enus/default.aspx" oldalt, majd nyiss meg annyi fület ugyan ezzel a címmel, amennyit csak akarsz (minél több, annál jobb!!)
Ezután a program automatikusan addig frissíti az oldalt, amíg meg nem kapod a kulcsodat!!!
(megjegyzés: ha mindkét kulcsra szükséged van, akkor a Firefoxban az Eszközök/Greasemonkey/Manage User Scripts...-be belemész és az Included pages-be beleírod a hiányzó címet! (tehát legyen benne a win7-64 és a win7-32 oldal is))
Remélem tudtam segíteni, ha nem sikerül vmi, szólj (inkább pm-ben sztem, hogy ne zavarjuk a többieket)! Sok sikert és türelem, még biztos jutni fog nektek is! :) -
Verseghy #898 Basszus és 2007 decemberbe vettem..:(:( -
#897 Ezt még nem tudni, sőt én úgy tudpm, hogy júniusa után megvásárolt vista után járhat ingyenes Win7 vagy kedvezmény. -
Apocalipto #896 Hali, egy kérdés:
Az Xp-m a C:/ meghajtómon van. Ha felrakom a D:/-re a windows 7-et, az xp el fog indulni? nem barmolja szét a bootot? -
#895 Na császtok.
Vazz nekem éjjel megállt a letültés vmiért, de most folytatom, a gond hogy most már nem jön annyira gyorsan.
Nekem 32 es kulcs kéne, tudom már mindenki leírta meg kép is volt róla, de a gond téleg az hogy nem jön be az oldal.
Tegnap az volt hogy coming soon, most meg hogy majd teszünk vmit a szerverért a nagy érdeklődés miatt.
Szal rendes a Microsoft, de kulcs akkor sincs.
Van még esély arra hogy van kulcs? -
Verseghy #894 Akinek van eredeti Vistája, az tényleg ingyen jut Win 7hez? Indexen olvastam, de ott nem mondták biztosra. -
High end PC #893 Valaki segítsen kérem, hogy egy 64 bites kulcshoz juthassak, tegnap hajnali 3-ig fent voltam és frissítettem az oldalt kulcsért, ma pedig reggel óta próbálkozom, de nincs kulcs :(
Nem értem a többieknek, vagyis egyeseknek miért van :( -
baca01 #892 basszus hogy csinálod? én már vagy negyed órája 5 másodpercenként frissítem az oldalt és semmi:S
linkeld már be légyszi hogy melyik oldalt frissíted és hogy állítottad be.
köszi -
#891 megvan a 32bit-es is!!! :) -
#890 Kép -
#889 Hi! Tud valaki segiteni nekem, hogy hol lehet jelentkezni beta kulcsert? 32.bit-eshez? -
#888 köszi, ezt nem tudtam