46641
-
#2849 THX,már csak a jobb alsó sarokból kéne a szöveget eltüntetni,pedig kicseréltem a dll-t és még mindig ott van...:( -
#2848 Én nem találom a Ready Boost-ot a szolgáltatásokban, szóval nincs benne, bár lehet elnéztem vmit, ha tévedtem vki javítson ki, bár amint látom senki nem írt eddig erre a kérdésre feleletet. -
#2847 A "Send feedback"-et így:
[URL=http://www.hogyan.org/send-feedback-link-eltavolitasa-a-cimsorbol]"Send Feedback" eltávolítása[/URL] -
#2846 A Win7-ről a feliratot meg a send feedback-et hogy lehet eltüntetni? -
#2845 Ha a windows 7-et raktad fel mádodiknak, akkor ott kell lennie indításkor a menünek. -
#2844 Asszem itt kell beállítani:
Sajátgép-->Tulajdonságok-->Speciális-->Indítás és helyreállítás-->Beállítások
És ott van olyan h rendszerek listájának megjelenítése. Ez kell neked. -
#2843 Egykis segitség kellene.
A winyomat 2 felé osztottam az egyiken felraktam a windows XP-t a másikon a Windows 7-et de nem találok bootoláskor egy panelt ahol ki lehet választani hogy melyik operációs rendszert futassam. Valaki meg mondaná hogy mit kell ilyenkor csinálni?
-
#2842 avast -
#2841 Kell/van hozzá kód esetleg törés, vagy ingyenes tesztidőszak? -
#2840 Nod32 4.0 RC -
#2839 Meik vírusírtó software-t ajánljátok a win7-re?
-
#2838 :DD -
Newfronter #2837 Egyelőre úgy tűnik igen. -
#2836 Lehetséges h láthatatlanná váltam?
Vagy nem tudjátok mi az a Readyboost és azért nem válaszoltok? Nem értem. -
#2835 egyetértek! en is csak a hivatalos kiadásokat teszem fel! az a biztos! -
#2834 Én várnék egy kicsit, már csak párat kell aludni a hivatalos RC-ért. -
#2833 thx először VM-re felpakolom azt meglátjuk. -
#2832 Itt egy link a 7022-hez, Torrentes:
http://href.hu/x/8brx
mrzoltan a 7022-es a legújabb és érdemes felrakni, mert stabilabb, gyorsabb a beta1-nél! -
#2831 Hy all!
A 7000-es build-et próbáltam még megjenéskor,van értelme felraknom az újabbat és meik a legújabb build?
THX -
#2830 Leírnád, hogy hogyan jellemezted a hibát a microsoft felé? -
#2829 Meghagyták a ReadyBoostot ebben az OS-ben? -
#2828 Sziasztok!
Tudna valaki adni nekem egy linket ehhez. Microsoft.Windows.7.Build.7022.x86.DVD-WinBeta
Ha lehet ne data.hu vagy ahhoz hasonló oldalt adjon mert méri a upc az adat forgalmamat és már elértem a 71 gb-t.
Köszönöm előre is szíves türelmeteket.
-
#2827 felesleges húzni, teljesítményt csak nagyon kis plusszt ad, viszont hőt, és instabilitást annál inább! -
mephi666 #2826 attól, hogy a tesztek lefutnak, lehet, hogy máshol hibázik... próbáld alapfrekin/feszen... ha úgy gond nélkül megy, akkor a húzás miatt hal néha... anno amikor szórakozásból húzogattam a hw-t, volt, hogy lementek a 3dmark-ok, de opengl-ben quake3 alatt már jöttek textúrahibák... -
#2825 Nincs össze vissza húzva. Attól hogy ennyire felhúztam attól még nem kell ilyen hibát okoznia, mert minden teszt sikeresen lefut. Akkor mi a gond a húzással? -
#2824 amint látom össze vissza van húzva! igen is a húzás okozhat rendszeres lefagyást, és nem megfelelő rendszerműködést! ja és a húzott eszközös élettartamát drasztikusan megrövidíted! :) -
#2823 Amikor feltettem egy darabig leállt csak utána a 4-5 leállításnál írta ki a hibát. A gépem nem lehet gond. -
#2822 Félreértetted, amit írtam. A kérdés az volt hogy melyiket érdemes?
32esből a 7022est érdemes, 64esből meg csak 7000es van (nincs 7022es) -
#2821 Akkor 7022-t rakj. -
#2820 hm.. 7000-es nekem 32bitesben van meg...meg a 7022-es is... -
#2819 32bitből 7022, 64esből meg csak 7000es van. -
#2818 most mit erdemessebb felrakni 7000 vagy 7022-es nekem az Internet Sharing resz kell hogy mennyen...a tobbire van megoldasom...hasznaltam a 7000-est utana ramentem XP-re ami tobbszor beragadt mint a 7-es:( es konnyebben viselte a terhelest...pl.:nero,firefox,combat arms,jah meg scanneltem anti malware-progival a gepet...es siman nem akadt sem a jatek semmi se... -
#2817 egyetértek, ha a rendszer hibája lenne, akkor nem csak nálad jeletkezett volna a gond, hanem nálam is, és sok más win 7-et használó felhasználónál! -
#2816 Vagy ha igaz ami az aláírásodban van lehet hogy az a baj. -
#2815 Csak az a kérdés, hogy az operációs rendszer hibája, vagy esetleg valami más tényező okozza, mert az sincs kizárva... Vírus, egy rossz driver, inkompatibilis hardver stb. -
#2814 Ilyen hiba nincsen valamit szoftveresen barmoltál szét, az pedig nem a windows hibája. -
#2813 És nálad sosem áll le rendesen? Mert én sem hallottam még ilyen hibáról. -
#2812 Nem az a lényeg hogy kinél hanem hogy előjött és ki kell javítani. -
#2811 Nálam a Vistanál fordult elő olyan, hogy ha nem húztam ki a pendrive-ot nem kapcsolt ki a gép, csak a monitor sötétült el... -
#2810 tényleg súlyos, főleg úgy, hogy eddig csak nálad jött elő:)