46641
  • bacow
    sziasztok felraktam a windows 7-et igy elsöre nagyon tuti csak hang valamiért nincsen a rendszer szerint fel van rakva a driver és nem jelez semmi hibát de még sincs hang sajnos csak egy SoundMax integrated digital audio hang kártyám van nem tudtok esetleg hozzá drivert ami megy a windows7-el köszi
  • skateout
    NA most téleg srácok, vki a kedvemért nem próbálná ki hogy a Win 7 el a WLM 9.0 kiíratja-e Media Playerben hallgatott zenét?
    Mert nekem csak azt akarja kiírni, és azt sem mindig ami a Music mappában van. Ami máshol van azt már nem.
    Szal vki please próbálja ki ér mondja meg hogy neki is így van-e, és ha vki tud megoldást akkor plz ide vmi ötletet
  • crazyclone
    Megirtam jobb minőségű DVD re a 7022 est 4xesen neroval ...
    A különbség annyi hogy most nem hibaüzit dob hanem egy CD/DVD drive device drivert hiányol ...
    Na most milegyen?
  • skateout
    Naggyon Zsííír a Banner.
  • bacow
    rendben köszönöm szépen igy már mindent értek akkor majd igy fogom csinálni még1szer köszönöm
  • TopGun
    Sajnos semmi gyakorlatilag, nem tudok netre csatlakozni, azt irja ki, hogy nem talal drivert :(
  • skateout
    Pontosan.
    Bios ban látod név szerint hogy melyik vinyó az elsődleges, és tudod hogy melyikre mit tettél, akkor azt állítod elsődleges Boot eszköznek amelyik oprendszer kell. Kicsit macerás minden rendszer váltásnál Bios-ba nyúlkálni, de megéri szerintem a tisztaság és a biztonság miatt.
  • pedestrian
    Bios-->Boot menu-->Hard disk priority. Valami ilyesmi néven kell keresni. Persze ez függ a bios típusától is. Telepítés után dugd vissza a vinyókat. Így látod a többi cuccodat is.
  • bacow
    okés köszi a válaszokat akkor énis lehúzom a másik 2 vinyót és ugy telepitem fel az a biztos :)aztán majd meglátjuk milyen amugy csak azért szeretném igy csinálni mert ha megtetszik akkor rendesen szeretném használni ugy hogy lássa a többi vinyót mégis csak azon vannak a dolgaim :)és hogy bármikor átválthassak bármelyik oprendszerre amugy ezt a bios-os boot olás pontosan hogy is van ez mert ebben nem vagyok még valami járatos ha jól értem akkor a boisban tudom majd beállitani hogy azt a vinyót bootoljam-be amin az épp használni kivánt oprendszer van?
  • passatgt
    szerintem alapból van hozzá drivere

vagy mi nem működik?
  • skateout
    Szerintem még mindig ez a legtisztább módszer hogy beállítod BIOS ban hogy melyik vinyót bootolja aztán arra telepited fel azt amit tesztelsz, így külön életet élnek. Egyik megmegy marad a többi.
  • TopGun
    Sziasztok! feltelepitettem vegre en is a windows 7-et, csak a Vistas drivereimet nem fogadja el. Tudtok olyan oldalt mondani ahol talalok drivereket hozza? alaplap, lan, vga, stb. koszi elore is.
  • skateout
    THX
  • pedestrian
    Xp mellé simán felrakhatod, de úgy tudom vistának megszünteti az aktivációját. Én úgy csináltam, hogy lehúztam minden vinyót, kivéve azt amire telepítettem a win7-et, aztán így telepítettem. Így nem nyúlt bele egyik rendszerbe sem. Viszont rendszert kiválasztani csak biosban hard disk priority-ben tudok.
  • L7wy
    Nem akad össze, de felesleges, és lehet lassítja minimálisan a netet is. Elég bőven ESS -é
  • bacow
    sziasztok egy kis segitséget szeretnék kérni ki szeretném probálni a windows 7-et és arra gondoltam hogy egy másik üres Winchesterre telepitem fel amugy van még 2 Winchester a gépben az egyiken xp a másikon vista van azt szeretném tudni hogy lehetséges-e igy felrakni harmadik oprendszerként a windosw 7-et ugy hogy tudjam használni a másik 2-öt is és hogy csinál-e boot menüt hogy kitudjam válaszatani hogy melyiket futtasam válaszotokat elöre is köszi
  • skateout
    Amúgy lenne egy kérdésem.
    Most először tettem fel külön tűzfalat a gépemre. Eddig mindig a beépítettet használtam. Most fent van az Eset Smart Security. Kikapcsolhatom akkor most a beépítettet? Mert azt azért tudom hogy két tűzfal szoftver vagy két vírusírtó programnak nem szabad futnia, de azt viszont nem tudom hogy a beépített mennyire tudna össze akadni ezzel.
    Szóval szükségem van rá vagy nincs? THX
  • skateout
    Én ATI-s vagyok, de gond nélkül ment a program.
  • L7wy
    Van valaki aki Ati-s és használ google earthet? Nekem grafikai problémáim vannak vele...
  • Evin
    Talán így van, de semmi kedvem mindent megint felrakni, és beállítgatni +a programokat.
  • skateout
    Jah és nagyon ott van a Banner.
    SZerintem csere legyen
  • skateout
    Lenne arra is javaslatom, de nem akarok keménykedni
  • skateout
    Pontosan.
    Jobb egy tiszta beta tesztelésre.
  • Mr Manson
    beta-kat ( ha nem vagy teszter) elég nagy baromság frissitgetni meg ilyeneket. Ha már próbálod akkor csak hivatalost és szűz install-t ajánlatos.
  • JSbyMSI8800
    Egyetértek, szépen megcsináltad.
  • pedestrian
    Igen. És szerintem szebb is.
  • Freddycom
    Vagy inkább ez? Sokkal élesebb.

• pedestrian
    Talán attól hogy Fujitsu-Siemens
  • Riccardo G
    hát ez én sem értem ez mitől lehet!
  • Riccardo G
    hát olyan szépen leírtad, hogy mi az, meg hogy megy a frissítés! ;)
    esetleg újratelepítés, javaslatok! :D :D :D
  • pedestrian
    Teljesen jogos hogy mindegy milyen tápról megy. Eleinte én sem jöttem rá hogy amiatt nem jó. De amint bedugom le is áll a telepítő. Nem értem de nem nagyon zavar. Működés közben meg már jó.
  • skateout
    Köszönöm, köszönöm.
    De ezt most miért kaptam? :D
  • Riccardo G
  • Riccardo G
    elvileg az mind1, mert nekem is van nem gyári töltöm és 1 hónapig azt használtam és faszán ment vele! mondjuk ez típusfüggő! :)
  • pedestrian
    Nekem meg ha a notebook hálózati töltőre van dugva akkor nem tudom telepíteni. úgyhogy csak aksiról megy. Igaz nem a gyári töltője.
  • Riccardo G
    nekem azt akkor csinálta ha nem volt jó a dvd, vagy a dvd olvasó már szarakodott olvasni! laptopba! kicseréltem, azóta működőik!
  • Evin
    Akkor marad, hogy visszaváltok, és megvárom az RC-t. :(
    Azt hiszem még megvan a backup.
  • skateout
    Amúgy ezt nem vágom, ez komoly kérdés volt tőled?
    Na mind1, válaszolok
    Egyértelmű hogy mindig jobb ha újat teszel fel mint hogy frissited, a frissités azért van ha már sok minden progid fent van meg beállitás meg minden és nem akarod ujbol felrakni mind meg belőni, akkor frissitesz és folytatod onnan ahol abbahagytad. Tudom ezt mindenki tudja, szal nem új. De a lényeg hogy még mindig inkább eltöltök vele 2 órát mire mindent visszateszek és beállítom.
    Na ez most lehet felesleges duma volt itt
  • skateout
    Én is frissítettem, igaz beletelt aszem több mint egy órába, közben lefeküdtem aludni, szal nem tom
    De nekem nem voltak ilyen problémáim, szóval lehet hogy vmi a rendszer összeállításoddal lehet, és ezért ment meg a NOD meg a többi.
  • nandorb
    akkor ha nem frissitene az ember hanem siman mint ujrendszerkent raknam fel a 7022-est az ugy jo volna?