46641
-
#4250 Nekem szükség van 4gb-nál nagyobb fájlméret támogatásra is, így nálam ntfs-ben van a 8gb-os pendrive. A többi kicsi nem, amúgy van jó néhány pendrive-om, tehát pár napig kibírom nélküle ha bedöglik. Ja és van egy 40gb-os mobil rack-es winyóm is erre a célra.
Mentéssel meg a Kürt KFt foglalkozik, 25ezer általános hiba és 50 ezer a speciális hiba esetén. -
Pio #4249 8,5 GB fér ki max egy DL DVDre. Esetleg próbálkozz túlírással, ha nagyon fontos, hogy egyre kiférjen:
Fájl->Beállítások...
Különleges beállítások fül
DVD túlírás engedélyezéséhez pipa és írd be a szükséges méretet.
Sajnos a DVDk túlírására nem jellemző a sikeres végkifejlet :( -
Pio #4248 Lehet, hogy a garancia miatt ingyen cserélik, de akkor is szaladgálni kell vele és amíg nincs cserélve, addig nincs pened.
Szerintem az nem vitatéma, hogy ha ez igaz (márpedig teljesen logikus következtetések sorozata, tehát igaznak kéne lennie), akkor nem érdemes a pent semmilyen journaling fájlrendszerben tartani, mert hamarabb megy tönkre.
Az már más kérdés, hogy valakinek esetleg kevesebb a kára, mint a haszna abból, hogy ntfs-re formázza és az ntfs-ben tartja, de mindenképp vannak hátulütői a rendszernek. Nem véletlen, hogy szinte minden pent (legalábbis amikkel én találkoztam azokat) fat32-re formázva árusítanak akkor is, ha nagyobbak 4 gigánál (fat32 fájlméret-limite). A baj az, hogy sokan nem mérlegelnek csak egyből akarják formázni ntfsbe, mert az a menőbb. Aztán ha látják, hogy nem lehet (XP-n) akkor meg mennek a fórumokra kérdezősködni, mert nekik kell az az ntfs ha a fene fenét eszik is, közben a legnagyobb fájl, amit valaha rátesznek az egy 10megás mp3. Szerintem átlagfelhasználó semmilyen más hasznát nem élvezi ntfsnek a fileméretlimiten meg esetleg az indexelő szolgáltatáson kívül, ami egy penre felesleges, még nem tartunk olyan mérettartományban, hogy sokáig tartson rajta a keresés :). Ja meg van vistán ez a bootgyorsító csoda, ahhoz lehet, hogy ntfs-es pen kell, még nem volt szerencsém a dologhoz.
Természetesen a fenti felhasználótípus leírására vonatkozik a jó öreg "akinek nem inge.." frázis :D
Amúgy tényleg célszerű csak másolatot tartani a peneken, mert akár el is veszhet, vagy egy rosszul bekötött USBben mondjuk megsülhet vagy akármi, szóval nem épp az a 100%os adattároló rendszer (melyik az? :) ). De amikor szervizben dolgoztam nem egy olyan volt, hogy "nem működik a pendriveom és létfontosságú adatok vannak rajta, mentsék ki plíííz". Mondjuk mi nem foglalkoztunk ilyennel, nem is tudom, hogy lehetséges-e egyáltalán. -
#4247 9Gb nem fér fel egy kétrétegű lemezre. -
#4246 Valakinél fellépett már olyn probléma,hoy Nero 8 alatt ha 9Gb-os DVD-t ír akkor nem írja meg???De probáltam ashampóval is és ott is rossz. -
ACE #4245 Hogy lett jó a Daemon Tools? Neked van Pro? Vagy a Lite is jó hozzá? -
ACE #4244 Az viszont nagy botorság, mivel annak az a hátránya, hogy nem csak elveszhetnek róla az adatok, hanem el is hagyhatja, ellopják, összetörhet. Főleg ilyen kis méretű, pótolhatatlan adatokat sok helyen kell tárolni, vagy könnyen elérhető helyen, pl. Gmail, Skydrive, meg hasonló nyalánkságok. -
#4243 Kk. én is így gondolom, ha bedöglik a gyártó baja, mert viszem vissza gariban. Viszont tapasztalatom alapján sokan vannak akik fontos sőt potolhatatlan dolgokat tárolnak rajta, többször találkoztam már szakdolgozattal, és a tulajdonosa mondta, hogy csak ezen van meg az aktuális változat. -
ACE #4242 Hát erre csak azt tudom mondani, ha ez igaz is, és a gyártók általános 8 év, vagy élettartam garanciáit nézve, ez a gyártók gondja lesz, nem az enyém... létfontosságú anyagot meg úgysem tartok (meg szerintem senki) a Pendrive-on, csak másolatot... -
#4241 #4180 hozzászolás. -
ACE #4240 Meséld már el nekem légyszi, hogy mitől "terhelő" az a pendrive-nak, ha NTFS-re van formázva? Ez nagyon érdekes témakör számomra. -
#4239 ja neked 32 bites kell,x64 em van,akkor mind1. -
#4238 Ha indítasz egy ftp progit,és megadod priviben az elérhetőségedet,én át tudom tolni hozzád ftp röl. -
#4237 nem ....
de beta build-nél még fölösleges ilyennel foglalkozni. -
#4236 ftp-s 7077-es bulid nincsen valahol? :S 32 bites, mert a modbox nem elérhető :S vagy html, csak ne torrent :S -
Pio #4235 Húdepró valaki... ;-) -
#4234 minek? -
#4233 Az csak a végleges után 45 nappal jön. (legjobb esetben) -
#4232 magyar build jöjjön :D
-
#4231 Nálam pár másodperc volt, de volt olyan, hogy első bill. leütésre csak a winyó pörgött fel stb. de a monitor csak 2. gombnyomásra jött vissza. :F -
RYO21 #4230 megmondanátok miéert van az h. egy játék se müködik online? 64bites 7068-am van.(ezeket próbáltam: GRID, samp, rfactor) -
RYO21 #4229 ezt én is észrevettem. -
PunkZoli #4228 és milyen gyorsan áll vissza egy ilyen állapotból? mert a 2magos gépem nem hozta vissza egy perc alatt, ezért azt hittem reggel, fagyott a rendszer este :) -
#4227 Aha kössz az érdekfeszítő hsz-t, szted én nyúltam hozzá?
Fatal, köszi! -
#4226 Nem hibernálja hanem altatja és az energiagazdálkodásnál. -
#4225 Ott ahol átállítottad 10-20 percre. -
#4224 Ja ezt torrent miatt kellene kikapcsolni, mert olyankor ugye az sem megy. -
#4223 Olyan 10-20 perc múlva öööö ASSZEM hibernálja magát a gép, és bill. lenyomásra újra be lehet jelentkezni, hol lehet ezt kikapcsolni? -
#4222 Részvétem. Egyszer kellett VPN-t létrehoznom egy olasz Vistan, hát az nem volt egyszerű, mert akkoriban még elég új volt a rendszer és a menüszerkezetet sem ismertem még fejből. :D -
#4221 Egyszer töltöttem kínai win98-at. Marhafasza volt. Emlékezetből kellett használni a menüt. Használtam pár napig. -
#4220 Egyéb remek nyelvek? Japán, koreai?:D -
Inquisitor #4219 Van kint pre-RC build 7080 is oroszul, ha szereted a kihívásokat :) -
Inquisitor #4218 Sőt. Van egy "beállító" progi, amivel kismillió dolog ki és bekapcsolhato W7-en, többek között a DreamScene is. -
#4217 Döglött a link. -
#4216 ftp-s 7077-es bulid nincsen valahol? :S 32 bites, mert a modbox nem elérhető :S vagy html-es, vagy ne torrent :S -
#4215 aha köszi :) -
#4214 Meg a proci terheltséget :D -
Apocalipto #4213 A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy magas-minőségű (HD) videóanyagokat állítsunk be a számítógép háttereként, ezzel is növelve a Vista felhasználói élményét. -
#4212 de nem muxik az utan se... -
#4211 mi az a dream scene