46641
  • TothLaci
    Gondoltam arra, hogy újra felteszem a Windows Vista Beta1 verziót.
    Sok dolog az utamba állt. Megpróbálkoztam, hátha sikerül megoldani a problémát, aztán végül is gondoltam egyet, és váltottam Windows 7-re.

Azért íme 1-2 kép kicsit Xp, kicsit Longhorn, kicsit Vista rendszerről, ami tök jó is lehetett volna, csak hát nem lett az.
    www kepfeltoltes hu/090409/973823884_www.kepfeltoltes.hu_.png
  • Apocalipto
    Aha, már lényegében csak bugfix van
  • AATT
    Feltettem az új bulidot de szinte semmi különbség...már csak a bugokat javítják?
    a tálcán kicsit lekerekítettek az ikonok :)
  • [HUN]FaTaL
    powercfg -h off és letörlöd kézzel
  • ACE
    És itt mit kell beállítani? Mert eddig eljutottam én is, de mit kell kikapcsolni hogy törölje a 1.5 Gigás File-t?
  • werkfilm
    én úgy nézem ezt, hogy a vistának a felét sem foglalja el jelenleg (25gb vs 7.5gb, de a win7 32 bites). a vistához 2x kellett a partíció méretét növelni mert "kinőtte" varázslatos módon, pedig se system restore, se hibernálás nincs bekapcsolva. winsxs-ből meg nem tudom mennyire lenne biztonságos törölgetni, így csak nő, nő, és nő az egész hétről-hétre.
  • Narxis
    Az te vagy, ő meg ő.
  • DjDano
    Nekem 2 vinyóm is van, de csak 200 giga az őszkapacitásuk, mégsem sírok a Windows 7 helyfoglalása miatt...
  • mflex #4042
    működik, most jó, na húzzál... telpíteni :P
  • [HUN]FaTaL
    Mikor az XP kijött 120gigás volt a legnagyobb vinyó, nekem volt 60as vinyóm.
  • Breki33
    Közelít az új Windows A Vista utódjául szánt Windows 7 operációs rendszer félkész változatát bárki letöltheti és tesztelheti.

* Ön kipróbálja a Windows 7 béta verzióját?
    * Igen, már letöltöttem, vagy épp készülök 497816.8 %
    * Nem, jó nekem az XP 1427048.0 %
    * Nem, maradok a Vistánál 20887.0 %
    * Nem, nem használok Windowst 16415.5 %
    * Nem, majd ha kész lesz 672722.6 %
    * Összesen: 29704

* Köszönjük, hogy szavazott!

• ACE
    Na mingyá' csinálok rajta még 5 Giga helyet, Part. Magic beizzít.
  • Inquisitor
    "az XP legrosszabb esetben 2-3 Gigát eszik..."

Amikor az XP kijött, a legtöbb usernek kb. ekkora vinyója volt ám összesen. Akkoriban a csúcs HDD-k 12-18GB méretűek voltak, de annyira voltak olcsóak, mint most a 2TB azaz 2000GB!
  • gereee93
    Windows 7-en mennének a játékok? Meg milyen gépigény kell hozzá?
  • r4pt0r
    Látod az a baj hogy frissíteni akarsz. :P
  • ACE
    Nem, azon sajnálom hogy csak 20 Gigás particiót csináltam neki, és ha frissíteni akarom az újabbra, akkor 12-13 Giga kell neki, annyi meg már nincs rajta... Azé ez elég gáz, az XP legrosszabb esetben 2-3 Gigát eszik...
  • krisz073
    Sziasztok.

Szeretnék egy kis segítséget kéni egy hozzáértődöl Win 7 alatt portforwardra.
    Ugyanúgy csinálom a dolgot mint XP és Vista alatt ott megy tökéletesen.Routerbe beállításom a virtual servert és a port nyitást a gépem fix ip címére. Viszont mikor a wlanos hálókártyának akarom azt az ip címet megadni amit a routerbe beállítottam akkor mindig kiírja, hogy valódi ip címet adjak meg. Lefuttat a win7 egy ellenőrző diagnosztikát,de utána ha kapcsolódik is a wlan hálózathoz nem jön a net.Ha kiveszem a fix ip cimet a hálókariról akkor egyből tökéletes minden.
    Azért nem értem a dolgot,mert ugyanezek a műveletek XP és Vista alatt tökéletesen mennek
  • r4pt0r
    lol ügye nem a 800Gbn sajnálod? :D
  • ACE
    Lehet valahogyan csökkenteni a Windows mappa méretét? Mert sokallom a 8 Gigát.
  • [HUN]FaTaL
    2007 SP1 nekem simán működött még a 7000es builden.
  • Narxis
    Nekem az SP1-el integrált 2007-es Office Enterprise tökéletesen megy.
  • HeadHunter86
    Nekem a 2007-es Office tökéletesen megy.
  • PunkZoli
    officeok közül van amalyik működik rendesen? mert akármelyiket tettem fel eddig(03,07) mindegyiknek hiányzik valamelyik file, és minden egyes indításnál cdről kell előkotornia...

(xpn ment mindkettő rendben)
  • [HUN]FaTaL
    http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1546&Itemid=88

első találat, de egyébként a vistas driver elvileg 100%ban kompatibilis a win7-tel.
  • bon
    Vista-s driver próbáltad már?
  • nandorb
    hm..kossz de nem ilyen linkre gondoltam...hanem direkt linket a letolteshez...
  • werkfilm
    http://lmgtfy.com/?q=D-Link+AirPlus+G+DWL-G510+x64+driver
  • nandorb
    felraktam a Win7-es 7068-as 64bites OS-t de van egy gondom...

ehez a kartyahoz kene driver:
    D-Link AirPlus G DWL-G510 Wireless PCI Adapter class:c
    linket hogy honnet szerezek hozza drivert mert ez nelkul nincs internet...
  • [Jakuza]
    Bizony, egeydul ami hibadzik belole, az a D3D emulacio, de azt a tobbibol is csak a VMWare tudja, de az is szarul.
    Viszont beigertek, hogy foglalkozni fogna a 3D gyorsitassal, a mostani verzioban a Linux mar tudja is az OpenGL funkciokat rajta.
    A halozati resze pedig ezerszer jobb.
  • [HUN]FaTaL
    Százszor jobb mint a virtual pc (példának okáért képes a fizikai USB eszközöket is használhatóvá tenni a virtuális gépek alatt (pendrive, joystick vagy bármi egyéb).
  • Inquisitor
    Most lehet nekem vannak szövegértelmezési problémáim, de másik fórumon meg arról regélt valaki, hogy pont a "kétszállú" dolog miatt a 7077-es build az zsír ugyan az, mint a 7105-ös vagy mi a szösz.
  • Inquisitor
    Nem tök mindegy, mennyit lát vagy se az OS, ha a 32 bites alkalmazások UGY SEM tudják kihasználni a 2GB feletti részt?
  • Dark Angel 666
    nekem serceg a hang vele
  • bon
    Nem tetszik
  • zozyk
    Nem is kerestem,minek keresném?
    Ennél egyszerübben nem lehet megoldani....
  • [Jakuza]
    Van jobb :D
    VirtualBox
  • rooney8
    ték :)
  • bon
    Ilyen célra hasznos a Virtualpc.
  • R3TR0
    7077-hez a 9.3 as river catalyst jo?

ÉS a creative Win 7 drivere?
  • bon
    Ott vana hol Vista-ban is megtalálható: Control Panel\All Control Panel Items\Power Options, change plan settings, change advanced power setting