46641
  • naaa
    Sziasztok
    hogy tudom kiiktatni, hogy ne kérjen jelszót a wifi
  • Zsoltika 007
    " Míg mondjuk ezek a belsős windows tesztverziók "kilopott" változatai. Szerintem azért van különbség. "
  • Pio
    És azt miből szűrted le, hogy nekem nem ugyan ez az álláspontom (mármint hogy lesz*rják, hogy kiszivárog)?
  • Riccardo G
    hivatalosan a kulcsokat bárhová fel lehet tenni, és közzé is lehet tenni, mert ugye bárki hozzájuthat. kiszivárgott bulid-ek, jó persze nem örülnek neki, de még is, mert ezeket ugyan úgy feltesszük és teszteljük, és megy a hibajelentés ha valami gond van! :)
  • Zsoltika 007
    Hidd el nagy ívben tesznek rá hogy kikerült. Ők se hülyék. Ma már minden nagy szoftver cég tudja hogy ez fog történni. Mac os is kikerül rendre. Majd mikor a final kerül ki akkor már mérgesek lesznek. De addig még örülnek is neki hogy ennyire felfokozott várakozás előzi meg az új rendszert.
  • skateout
    OK ok gyerekek, a kulcsok azok más témák, tudjuk jól hogy az MS adta ki hivatalosan, nyíltan stb.
    Én nem erről beszéltem, hanem hogy torrent linket stb-t nem szoktunk ide beirni csak úgy, és igen tudom, ingyenes a progi, szal no para, csak legközelebb lehet hogy jól letolják azt aki ilyet csinál, most mi itt csak elvitáztunk ezen azt csá.
    Na mind1, a lényeg hogy ez a 7077-es Build nekem nagyon bejön, ajánlom mindenkinek.
    Na Peace
  • Pio
    Béta kulcsból 4et adott felváltva a microsoft és ők maguk mondták, hogy direkt így megy, mert a kulcsnak nem az a célja, hogy limitálja a felhasználók számát hanem az, hogy tesztelje az aktiválási rendszert. Egy szó, mint 100 azokat a kulcsokat teljesen legálisan lehetett terjeszteni, minden nagyobb kapcsolódó hírportálra is kikerültek, satöbbi. Míg mondjuk ezek a belsős windows tesztverziók "kilopott" változatai. Szerintem azért van különbség. Függetlenül attól, hogy engem az se zavarna, ha valaki itt hirdetné az SMSweb oldalát amin már le lehet tölteni a crackelt fullos windows hetet meg nyolcat is... :)
  • kifli
    azért mert torrent még nem tilos beszúrni...
  • Zsoltika 007
    Most komolyan egy rc verzión sírtok itt bazz?! És mikor ki volt írva az összes cd kulcs akkor mi volt? He?! Mert hogy ki volt még a bétának. Most akkor vagy legyen tilos vagy legyen kuss. Ne egyik nap ez a másik nap meg az legyen már!
  • DjDano
    Ilyen alapon minden beta vagy RC állapotú program letöltése és megosztása illegális...
  • DjDano
    Nehogy már egy RC Windows letöltési linken vitatkozzatok, ezért a MS nem kérhetne pénzt, mert csak egy tesztverzió.... Amúgy is ezeket a MS belsősei szivárogtatják ki
  • Narxis
    Szarjátok már le, hogy mi illegális meg mi legális. Apácák vagytok?
  • skateout
    És nem csak az hogy illegális, de az ilyeneket ide nem írhatod be csak úgy, ezért mondtam a privátot, vagy a Spoiler-t.
  • bon
    De illegális.
  • zozyk
    Miért?
    Nem illegális.
  • skateout
    THX, remélem jó a SEED arány, de egyet kell értenem Apocalipto-val, nagy hiba volt így beírni ide.
  • Apocalipto
    Privát üzi - FAIL
    Spoiler - FAIL

• werkfilm
    http://thepiratebay.org/search/windows%207%207077/0/7/0
  • skateout
    Gyerekek, vki tudna nekem adni egy jó tippet ahonnan letudnám szedni valamelyik újabb Build-et? Persze privát üziben vagy Spoiler-ben kérem a megoldást. Jelenleg a 7022 Build-em van.
    Köszönöm előre is.
  • TothLaci
    Win7 7077 ezen a "számítógépen" kellemes csalódás a számomra.
    Legalább annyira, mint anno az XP a Windows 98-hoz képest.
  • zozyk
    Én ma raktam fel a 7077-et,ez a 4.ik win7 a gépemen,számomra érezhetően gyorsult a gép,minden megy elsőre,nem kell trükközni semmivel.

Egy dolog ami esetleg segíthet másoknak,csak a tiszta telepítést javaslom,az upgrade nem nagyon jött be.(egyszer kipróbáltam azt is)

Remélem az MS nem cseszi el ezt a rendszert,szerintem egyre jobb.
  • ACE
    Hogyan tudsz egy víruskeresőről pár nap után véleményt mondani? Mit nevezel bughalmaznak? Milyen bugokat tapasztaltál?
  • Zsoltika 007
    7077 a béta után nagyon durca lett. :)
  • bojti
    Sziasztok most telepítettem java-t a 7068-as verzióra és nem működik , , hiányzik egy dll , ezt írja ki , vki tud megoldást ?
  • skateout
    Bon, kössz a tippet, de a gondom hogy onnan minden pipa ki van szedve, és mégis updatel állandóan, kicsit húzza a gépet, de ha egy atom magos procim lenne még akkor sem engedném, mert minek? Semmi értelme.
    Na szal vmi másik tipp? vagy én rontottam el és vmit mégis be kell jelölni ott?
  • Inquisitor
    Gondoltam hátha érdekel valakit, legutóbbi buildek listája a WIN7.IN oldal alapján:

pre-RTM winmain branch:
    6.1.7105.0.winmain.090404-1235
    6.1.7106.0.winmain.090408-1623

winmain_win7rc branch:
    7077.0.winmain_win7rc.090404-1255
    7078.0.winmain_win7rc.090406-1758
    7079.0.winmain_win7rc.090407-1902
    actual build in winmain_win7rc branch:
    7080.0.winmain_win7rc.090408-1900
  • Narxis
  • Inquisitor
    "pl. Kaspersky, annak van direkt Win7-re kiadott progija."
    Olyan szinten bughalmaz, hogy csak na. De most volt fent XP-n vendégségben a "sima" verzió, és hát nem gyözött meg finoman szólva. Mindenki véleményét egybevetve NOD lesz nálam is ...
  • Zsoltika 007
    Ha nem ütköztél semmi problémába akkor szerintem ne.
  • strebacom
    Egy kérdés, és tanács:érdemes e feltennem valamelyik újabb verziót,most a 7000-est használom hónapok óta,semmi baja.Van valami különbség ami miatt érdemes lenne feltennem egy új verziót,ebben kérném a véleményeteket...
  • Apocalipto
    Hát ez komoly.
  • TothLaci
    Ez a másik számítógépem.
    Ha csak netezek, zenét hallgatok, esetleg filmet nézek, arra tökéletes ez. Játékra pedig ott a konzol xD

Jah, és fogyaszt 40 Wattot, nem fűt úgy, mint a másik, de hát itt a nyár :D
  • TothLaci
    Remélem most már jó ->>
  • Apocalipto
    Ezmi? :|
  • Blekk Síp
    Ma tettem fel a Win 7-et, és azóta kb percenként elmegy a net és csak a modem reset segít, volt már vkinél ilyen hiba, vagy a UPC balfaszoskodik?
  • Promi #4095
    Azt hittem szamitogeprol beszelunk.
  • TothLaci
    Az biztos. De ez nem az én feladatom lesz, hanem az Intelé xD
    Erről van szó:

Persze kellett hozzá egy kis átalakítás is.

A legelső gépem házát, és tápját alkalmaztam. Inkább nem nosztalgiázok, hanem haladok a korral.
  • Promi #4093
    Talan 1 video kartya csere megoldana....
  • Apocalipto
    Nemjó a kép
  • Zsoltika 007
    Nem él a link