46641
-
#4130 Sziasztok
hogy tudom kiiktatni, hogy ne kérjen jelszót a wifi -
#4129 " Míg mondjuk ezek a belsős windows tesztverziók "kilopott" változatai. Szerintem azért van különbség. " -
Pio #4128 És azt miből szűrted le, hogy nekem nem ugyan ez az álláspontom (mármint hogy lesz*rják, hogy kiszivárog)? -
#4127 hivatalosan a kulcsokat bárhová fel lehet tenni, és közzé is lehet tenni, mert ugye bárki hozzájuthat. kiszivárgott bulid-ek, jó persze nem örülnek neki, de még is, mert ezeket ugyan úgy feltesszük és teszteljük, és megy a hibajelentés ha valami gond van! :) -
#4126 Hidd el nagy ívben tesznek rá hogy kikerült. Ők se hülyék. Ma már minden nagy szoftver cég tudja hogy ez fog történni. Mac os is kikerül rendre. Majd mikor a final kerül ki akkor már mérgesek lesznek. De addig még örülnek is neki hogy ennyire felfokozott várakozás előzi meg az új rendszert. -
#4125 OK ok gyerekek, a kulcsok azok más témák, tudjuk jól hogy az MS adta ki hivatalosan, nyíltan stb.
Én nem erről beszéltem, hanem hogy torrent linket stb-t nem szoktunk ide beirni csak úgy, és igen tudom, ingyenes a progi, szal no para, csak legközelebb lehet hogy jól letolják azt aki ilyet csinál, most mi itt csak elvitáztunk ezen azt csá.
Na mind1, a lényeg hogy ez a 7077-es Build nekem nagyon bejön, ajánlom mindenkinek.
Na Peace -
Pio #4124 Béta kulcsból 4et adott felváltva a microsoft és ők maguk mondták, hogy direkt így megy, mert a kulcsnak nem az a célja, hogy limitálja a felhasználók számát hanem az, hogy tesztelje az aktiválási rendszert. Egy szó, mint 100 azokat a kulcsokat teljesen legálisan lehetett terjeszteni, minden nagyobb kapcsolódó hírportálra is kikerültek, satöbbi. Míg mondjuk ezek a belsős windows tesztverziók "kilopott" változatai. Szerintem azért van különbség. Függetlenül attól, hogy engem az se zavarna, ha valaki itt hirdetné az SMSweb oldalát amin már le lehet tölteni a crackelt fullos windows hetet meg nyolcat is... :) -
#4123 azért mert torrent még nem tilos beszúrni... -
#4122 Most komolyan egy rc verzión sírtok itt bazz?! És mikor ki volt írva az összes cd kulcs akkor mi volt? He?! Mert hogy ki volt még a bétának. Most akkor vagy legyen tilos vagy legyen kuss. Ne egyik nap ez a másik nap meg az legyen már! -
#4121 Ilyen alapon minden beta vagy RC állapotú program letöltése és megosztása illegális... -
#4120 Nehogy már egy RC Windows letöltési linken vitatkozzatok, ezért a MS nem kérhetne pénzt, mert csak egy tesztverzió.... Amúgy is ezeket a MS belsősei szivárogtatják ki -
#4119 Szarjátok már le, hogy mi illegális meg mi legális. Apácák vagytok? -
#4118 És nem csak az hogy illegális, de az ilyeneket ide nem írhatod be csak úgy, ezért mondtam a privátot, vagy a Spoiler-t. -
#4117 De illegális. -
#4116 Miért?
Nem illegális.
-
#4115 THX, remélem jó a SEED arány, de egyet kell értenem Apocalipto-val, nagy hiba volt így beírni ide. -
Apocalipto #4114 Privát üzi - FAIL
Spoiler - FAIL
-
#4113 http://thepiratebay.org/search/windows%207%207077/0/7/0 -
#4112 Gyerekek, vki tudna nekem adni egy jó tippet ahonnan letudnám szedni valamelyik újabb Build-et? Persze privát üziben vagy Spoiler-ben kérem a megoldást. Jelenleg a 7022 Build-em van.
Köszönöm előre is. -
#4111 Win7 7077 ezen a "számítógépen" kellemes csalódás a számomra.
Legalább annyira, mint anno az XP a Windows 98-hoz képest. -
#4110 Én ma raktam fel a 7077-et,ez a 4.ik win7 a gépemen,számomra érezhetően gyorsult a gép,minden megy elsőre,nem kell trükközni semmivel.
Egy dolog ami esetleg segíthet másoknak,csak a tiszta telepítést javaslom,az upgrade nem nagyon jött be.(egyszer kipróbáltam azt is)
Remélem az MS nem cseszi el ezt a rendszert,szerintem egyre jobb. -
ACE #4109 Hogyan tudsz egy víruskeresőről pár nap után véleményt mondani? Mit nevezel bughalmaznak? Milyen bugokat tapasztaltál? -
#4108 7077 a béta után nagyon durca lett. :) -
#4107 Sziasztok most telepítettem java-t a 7068-as verzióra és nem működik , , hiányzik egy dll , ezt írja ki , vki tud megoldást ? -
#4106 Bon, kössz a tippet, de a gondom hogy onnan minden pipa ki van szedve, és mégis updatel állandóan, kicsit húzza a gépet, de ha egy atom magos procim lenne még akkor sem engedném, mert minek? Semmi értelme.
Na szal vmi másik tipp? vagy én rontottam el és vmit mégis be kell jelölni ott? -
Inquisitor #4105 Gondoltam hátha érdekel valakit, legutóbbi buildek listája a WIN7.IN oldal alapján:
pre-RTM winmain branch:
6.1.7105.0.winmain.090404-1235
6.1.7106.0.winmain.090408-1623
winmain_win7rc branch:
7077.0.winmain_win7rc.090404-1255
7078.0.winmain_win7rc.090406-1758
7079.0.winmain_win7rc.090407-1902
actual build in winmain_win7rc branch:
7080.0.winmain_win7rc.090408-1900 -
#4104 -
Inquisitor #4103 "pl. Kaspersky, annak van direkt Win7-re kiadott progija."
Olyan szinten bughalmaz, hogy csak na. De most volt fent XP-n vendégségben a "sima" verzió, és hát nem gyözött meg finoman szólva. Mindenki véleményét egybevetve NOD lesz nálam is ... -
#4102 Ha nem ütköztél semmi problémába akkor szerintem ne. -
strebacom #4101 Egy kérdés, és tanács:érdemes e feltennem valamelyik újabb verziót,most a 7000-est használom hónapok óta,semmi baja.Van valami különbség ami miatt érdemes lenne feltennem egy új verziót,ebben kérném a véleményeteket... -
Apocalipto #4100 Hát ez komoly. -
#4099 Ez a másik számítógépem.
Ha csak netezek, zenét hallgatok, esetleg filmet nézek, arra tökéletes ez. Játékra pedig ott a konzol xD
Jah, és fogyaszt 40 Wattot, nem fűt úgy, mint a másik, de hát itt a nyár :D -
#4098 Remélem most már jó ->>
-
Apocalipto #4097 Ezmi? :| -
#4096 Ma tettem fel a Win 7-et, és azóta kb percenként elmegy a net és csak a modem reset segít, volt már vkinél ilyen hiba, vagy a UPC balfaszoskodik? -
#4095 Azt hittem szamitogeprol beszelunk. -
#4094 Az biztos. De ez nem az én feladatom lesz, hanem az Intelé xD
Erről van szó:
Persze kellett hozzá egy kis átalakítás is.
A legelső gépem házát, és tápját alkalmaztam. Inkább nem nosztalgiázok, hanem haladok a korral. -
#4093 Talan 1 video kartya csere megoldana.... -
Apocalipto #4092 Nemjó a kép -
#4091 Nem él a link