46641
-
#4290 Nu încã. Apoi poate dupã definitive versiune. -
#4289 Vagy meg szeretne bizonyosodni, h a Szél Hetesből még nem készült román nyelvű verzió.
Fene tudja mit is akart. Még lehet ő maga sem. -
ACE #4288 Mintha azt szeretné kérdezni, hogy ebből a játékból "Win7" román nyelvű van-e :D -
dashed_ #4287 Probaltam megfejteni mit szeretnel ,de nem sikerult.
Esetleg majd mas.. -
kemencebalázs #4286 ez játék wind7 most nem romania nyelvű verzió nincs még igaz -
strebacom #4285 Na erröl lemaradtam...köszi!! -
dashed_ #4284 #4173 -
ACE #4283 Én nem találtam, melyik hsz-ben írtad? -
#4282 Sziasztok rádugom a Joyt usb-én játszok vele utána lehuzom és kék halál mindig???Valaki tapasztalt ilyet??Esetleg bármi ötlet!!! -
#4281 Lite is működik, korábban leírtam hogyan. :) -
#4280 -
strebacom #4279 "Már Daemon is fut"-igen de csak a Pro(és ebböl is a legujabb),ezt ne felejtsd el hozzátenni.. -
#4278 ÉN RC-ig 7057. De eddig ezzel sincs semmi bajom. Már Daemon is fut :) -
r4pt0r #4277 Magyar rtm szerintem nem lesz, majd talán kijön decemberre a véglegeshez a MUI pack. :D -
#4276 Nekem a 7057 marad fent amíg megnem jelenik a magyar rtm verzió!!!
Addigis, teszttesztteszttesztteszt!!! -
#4275 lehet igen :) csak sokáig tart 1.5-2 óra
iso-ból kitömörited valahova és setup.exe és upgrade és megcsinál mindent magától, dvd sem kell hozzá -
Rainbow15 #4274 Sziasztok!
7057 verzióm van, érdemes a legújabbat feltenni? Ha igen, hogyan tudom frissíteni? Ha csak reinstallal lehet, akkor most kihagyom. -
#4273 Be kell pipálgatni a képeket és működik. -
#4272 Mármint milyen kérdésemre?Én tisztában vagyok vele, hogy nem hálózati probléma miatt nemmegy a GG. -
#4271 Bocs, megy Hamachi. Titan Quest-et letiltotta a tűzfal. -
ACE #4270 És ott is a válasz a kérdésedre, hogy nem hálózati probléma...
"Due to GameGuard's nature of hooking into core system DLLS, Windows 7 does not allow for this type of execution." -
RYO21 #4269 32 bites build 7022-n minden megy, build 7068 x64-en semmi. -
#4268 Ez -
ACE #4267 Miaza GG? -
#4266 A GG sem működik tökéletesen ( sehogyse ) w7 alatt.Megkeresésre érthetően ez a válasz jött :
Hello, this is Game Security Center from INCA Internet.
Thank you for contacting us.
Currently the Windows 7 is not an official version, so we are not supporting it.
Please check the recommended Operating Systems from the game company
in order to play the game.
Thank you. -
JuveDelPiero #4265 Melyik Win 7 verziót ajánljátok? Amit le lehet kapni torrentről -
ACE #4264 Talán a hamachi nem épp hasonlítható össze, mert annak működéséhez egy spec. hálózati driverre van szükség, amit nem épp Win7-re optimalizáltak. Ezért az nem is csoda, hogy nem működik. De egy játék, vagy bármilyen hálózati kapcsolatot felépítő program egy szabvány alapján teszi ezt, ami aligha hiszem hogy attól függne, hogy épp a Firefox, az IE, az MSN, vagy a GRID teszi azt. Ezért véleményem szerint a tűzfalban, ill. routerben keresendő a probléma... -
#4263 Jajj, ezektől a válaszoktól már rosszul vagyok :D
Minden ilyen kérdésere ez a válasz jön.
Hamachi se megy rendesen 7 alatt, és nem a tűzfal router miatt. Itt mélyebben van a gond, amit szerintem csak újabb verzió old meg. Vagy egy újabb build. -
ACE #4262 Akkor talán a tűzfalban, routerben kéne keresni a problémát? -
RYO21 #4261 Csak az online-al van gond. -
PunkZoli #4260 lehet ezért kérdezem?:D -
#4259 van olyan téma aminél váltogatja a háttereket, szóval tuti lehet -
PunkZoli #4258 tudok csinálni több hátteres aero témát? ha igen hogy? mert csak egy háttereseket enged -
#4257 Én imgburn-t haználom írásra. -
#4256 ha más rendszeren telepített játékokkal próbálkozol akkor fel kell tenni directxet, physx drivert, openAL-t, x86 és x64 visual c++ redist 2005/2008at, van amihez GFWL-t, átmásolni a dokumentumokból amit ott tárolt, és még lehet így se indul ha registryben is volt valami fontos hozzá, és reinstall kell. -
#4255 Ja meg rakd fel a directx 9et. -
#4254 Rakjál videókártya drivert. rFActort ha jól tudom már Vistan is első indításkor rendszergazda módban kellett indítani. GRID nekem működött. -
RYO21 #4253 Most próbáltam a mirror's edge-t és a burnout paradiset = ezek se mennek -
#4252 De te milyen Programot használsz írásra Win 7 alatt és te tudsz írni DL-es lemezt??? -
#4251 Bocs normál DL kapacítás mennyiségről van szó nem kell túl írni hozzá simán ráfér csak egyszerüsitettem 9-re.