46641
-
#4450 Most már megvan, de a kalibrációnál a jobboldali pozíciókra nem reagál. Olyan, mintha csak a fele működne az érintőpanelnak, pedig jó, mert amúgy működik, csak nem pontos. -
#4449 jobban megy mint az xp-n -
lac556 #4448 gondolkoztam hogy feltelepítem eme csodát.
kérdésem az lenne hogy win7el mennyire kompatibilisek a játékok? ujak régiek(max 1, másfél évesek)? directx hány kell?
-
#4447 Hol lehet kalibrálni az érintőképernyőt? -
#4446 Igaz mert a 7100 utáni buildeket már pre-RTM-ként jelölik -
#4445 A 7106ból van valami nagyon szar tákolmány állítólag. Maradtam ennél. -
#4444 a 7077-es verzio utan adtak ki vmi. angolt? vagy csak orosz es kinai? -
#4443 Pont ezért én fenntartásokkal kezelném ezt. Hiszem ha torrenten látom :D -
#4442 Rc 2 nem lesz! Hivatalosan azt mondták. Vagy ha lesz is, az nem lesz publikus. -
#4441 Ehh, most raktam fel a 7077et hogy kipróbáljam a beta hangdrivert. Hibátlanul működik. :) -
#4440 Elkészült a május 5-én publikusan letölthető RC verzió:
7100.0.winmain_win7rc.090421-1700
Illetve a cnbeta kínai weboldal információi szerint még lesz RC2 verzió is, de szerintem ez hülyeség:
* RC (7100) May 2009
* RC2 (7200) August 2009
* RTM (7300) September - October 2009
* Public Release January 2010
forrás: win7.in -
#4439 de emigy a jatekok minden muxik rajta az alaplapot nem engedte telepiteni csak a grafikus kartyat birtam... -
RYO21 #4438 nekem is ez volt, sőt nálam még egy piros X is volt a hangszórón ami a tray-ben van. -
#4437 na egy szerb havernak felraktam a win7-es 7000as buildet 7022est nem akartam mert annal vannak vmi. dolgok amik kilettek dobva...de arra jutottam mikor feltettem hogy a hangkartya driver nincs telepitve de a vistas drivert se fogadja el...na mindegy elinditom a zenet erre megy minden perfect... -
#4436 Használd a group policy editort és akkor nem kérdezget, de megmarad az UAC. winportal.net-en van egy cikk róla. -
#4435 Msn valószínűleg épp a kompatibilitás miatt jelez. Többinél meg épp azért, mert rendszergazdaként futtatnád. Ha nem jelezne, sima felhasználóként futna. -
RYO21 #4434 nem futó programoknál is működik -
PunkZoli #4433 miért van az ,hogy akár admint pipálok neki, akkor is mindig rákérdez az uac bizonyos programokra indításnál? miért nem jegyzi meg? még msn live nál is, mióta kompatibilitásra tettem, hogy ne a tálcán legyen, hanem a löncs ikonoknál -
#4432 jaja, ez tök poén volt, én véletelneül vettem észre, unalomból lenyomva tartottam, de kicsit felfele elcsúszött az egér a kezemben, és azt vettem észre hogy vmi halványan kezd megjelenni :D
Sasolok hogy miaz, aztán felhúzom a kurzort és látom hogy leselkedik vmi a tálca mögül :D
nagyon poénosak ezek a srácok az MS-nél, tele van Easter Egg-el a Win7 :D -
#4431 Na és mi van akkor ha gyorsan húzod???? XD -
#4430 Most vettem észre, hogyha a futo program ikonjára kattintok bal egérgombbal és nem engedem fel és húzom lassan felfelé, megjelenik a gyors menü :) De jó. -
#4429 Én a 7000essel használtam WIFIt mert akkor még az volt itthon meg valamelyik korábbi hatezer nyolcszáz valahányassal is és semmi gond nem volt a WiFivel. Több szálon fejlesztik a szoftvert ezért az újabb build nem biztos hogy stabilabb/jobb is. -
#4428 Sajnos nem vagyok a fejlesztő csapat tagja, így nem tudom.
Én reménykedem, mert nekem a Sat-kártyámmal nincs kiegyezve, bár ott inkább szoftveres gond van, mint driver. -
JuveDelPiero #4427 És annál mitől szünne meg ez a hiba? Úgy tudom, a 69-es vagy melyik is produkálja ezt. -
#4426 Szar build, tegyél 7077et. -
JuveDelPiero #4425 Azért leszedtem a 7106-osat. Megy, sikerült telepíteni is meg minden. Érzékeli a vezeték nélküli netet, (USB-s vevővel)többet is, mert több van. Mikor csatlakozni kívánok az itthoni hálózatomhoz, ami WEP-es és 64-es, akkor kéri a jelszót. Beirom, csatlakozna is, de kb 10 mp múlva megint kéri a jelszót. Tudtok segiteni? Az USB-s vevőhöz tartozó cd-n lévő progit, amivel szintén lehet XP alatt csatlakozni, nem tudom feltenni, mert XP-re van. Pontosítok, felmenni felmegy, de az XP-re teszi fel. És nekem W7 és XP van a gépen. Nem is tudok neki más helyet megadni, hogy hova telepítse. De a W7 felismeri a netet, ki is irja, hogy jelerősség kiváló, meg minden dolgot róla, de mikor csatlakozni akarnék nem tudok, mert a jelszónál mindig visszadab. Kérlek ha tudtok segitsetek ebben! Ha nem akkor merre induljak el? -
strebacom #4424 Jaaa... -
#4423 remélem RC-ben már menni fog a tunerem media centerrel, mert most csak hang van, kép nincs:/ -
JuveDelPiero #4422 Köszi -
#4421 Év vége.
Május 5 környékén az RC-t. -
JuveDelPiero #4420 Mi a Win 7 megjelenési dátuma?
Illetve melyik verziót ajánljátok, amelyiket netről érdemes lekapni és használni? -
#4419 űberlol :D -
#4418 Régebben is szar volt már. Ha nem usát választottam nem is ajánlotta fel az Audigy 2 ZS-t. :) -
#4417 választol=választom -
#4416 Na van már beta driver creativeéknál a hangkarimhoz. Érdekes hogyha a saját kártyámat választol fel se ajánlja a win7 drivereket, au2-t és a win7 chartot kiválasztva lehet letölteni. Ki is fogom próbálni valamikor. :) -
#4415 Ja. Mondjuk mi haveri körben már a win98 idején is így használtuk, szóban is. Meg a cégnél is így mondja mindenki. A "csökkentett mód" az baromi hosszú. Angolban a safe mode hálistennek rövidebb. :D -
#4414 Nem, de gondolom lusta voltál kiírni. :D -
#4413 Pedig lehet, szintén: #4173 -
#4412 :D Nem hallottad még így?:D
#4410: #4173 -
#4411 nekem nem sikerült. poweriso-t ajánlom.