46641
  • RYO21
    de van rá wmi registry trükk
  • werkfilm
    nem vált be, kivették.
  • mikiking
    helo... ehhez tudok huzni dreamsceneket ??? mert valahogy a frissitesnel nem leli meg a dream scene dolgot
  • ivitzp
    ez így van
  • BaziJoe
    Csak kérdezném Fifa09-et probált már valaki???Mert elindul addig fasza is deaz emberek széttárt kézzel röpködnek a pályán miért???
  • [HUN]FaTaL
    Nem is figyeltem hogy kínai lol :D
  • werkfilm
    15+ év windows után csak megtaláljuk a start menüt kínaiul is :)
  • [HUN]FaTaL
    Ó hogy a rák egye meg :D Ma raktam fel a 7077et. Na mindegy, jó lesz ez, úgyis csak teszt, megy majd vissza a Vista. Btw, nem lehet valahogy sidebart csinálni? Baromira idegelnek a lógó gadgetek, nem tudom miért :D
  • fravik
    igen, én is most láttam! pedig már kezdtem örülni... :(
  • DjDano
    A nagyobb torrent oldalakról már tölthető a 7106-os build, de sajnos kínai verziók:

7106.0.090408-1623_x86fre_client_zh-cn_Retail_Ultimate GRC1CULFRER_CN_DVD.iso

7106.0.090408-1623_x64fre_client_zh-cn_Retail_Ultimate-GRC1CULXFRER_CN_DVD.iso
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg a központi Ralink drivert.
  • Narxis
    MSN-en átküldöm a teljes verziós Driver Genius-t nándi. :D
  • bon
    Én se LAN-t írtam, ez egy Realtek chipes Wifi kártya alaplapomra van közvetlenül rácsatlakoztatva. Tulajdonképpen USB-s eszköznek ismeri fel.
  • nandorb
    erted nem LAN hanem WIFI,LAN-t felismeri...
  • strebacom
    Húú végre jó a DaemonTools...A poweriso is jó volt, de mindig a memóriába csomagolta ki a dolgokat....
  • bon
    Akkor olyan kártya vásárlásán gondolkodnék amihez létezik 64bit-es driver. pl. az én Realtek RTL8187-es chippes kártyámat simán felismerte.
  • nandorb
    nem muxik..keri a 64-bitest...pedig a 64bites nagyon teccik...
  • BaziJoe
    ok akkor nem probálkozom köszi.
  • bon
    Használj 32bit-es drivert
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom ezeréves 16bites szoftverek, amik 64 bit alatt már nem támogatottak.
  • nandorb
    nah en meg mindig nem talaltam sehol se 64bites drivert a wirreles kartyamhoz vki tud vmit.?
  • BaziJoe
    Ok de van eredeti progim és és azoknál is ezt írja.És ilyennel csak azóta találkozok milyóta 64 bites rendszert használok!!!
  • werkfilm
    vedd meg eredetiben és kérj támogatást a fejlesztőktől vagy a kiadótól.
  • BaziJoe
    Na megoldottam tehát a kérdés ugyan az.Ha régi progiknál ilyen üzit kap az ember akkor ezeket ellehet még valahogy inditani???[IMG][/IMG]
  • BaziJoe
    Hát ez nem megy és vissza vonni sem tudom bocs!!!!!
  • BaziJoe
    [IMG]http://www.kepx.info/files/mdsq1t3moce7skbi248y.jpg[/IMG][/URL]]kép
  • BaziJoe
  • BaziJoe
    Hátha ez jó lessz Bocsi!!![img]http://kephost.com/images/134_Copy_of_Capture.jpg[/img][/URL]]Kép
  • BaziJoe
    Bocsi nem sikerült.Kép
  • BaziJoe
    Ha régi progiknál ilyen üzit kap az ember akkor ezeket ellehet még valahogy inditani???[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2009_04/Capture.jpg[/IMG
  • Pio
    Az mondjuk elég nagy hülyeség tőlük, ha NTFS-t tesznek alapértelmezetté flashdrivera.
    Utaltam is rá lentebb, de leírom röviden, nehogy valaki bedőljön a windows ajánlásának.
    Szóval a lényeg, hogy minden flashmemória nagy hátránya az, hogy csak limitált mennyiségű írási/olvasási műveletet képes kiszolgálni (olyan 100ezerre becsülik ezt a számot, ha jól emlékszem de erre mérget nem vennék) aztán bekrepál. Az NTFS pedig egy igen izmosan naplózó (journaling) filerendszer jó néhány ilyen-olyan adatokat tartalmazó metafájllal és minden egyes fájlműveletnél nem csak az adott fájl kerül módosulásra, tehát a 100ezerből nem 1 mínuszt kapunk, hanem módosításra kerül jó néhány metafájl is (például az $MFT file ami szinte minden adatot tartalmaz a fájlról, vagy a hozzáférési jogokat tartalmazó adatbázis, a $Secure, satöbbi), tehát drasztikusabban gyorsabban fog kimúlni a flashdrive-unk, ha NTFSben használjuk.
  • Breki33
    Más is kapott a

Windows Beta Teamtől pl erre a fórumra szóló meghívást?

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/category/w7itpro/

Blog

http://windowsteamblog.com/blogs/MainFeed.aspx
  • [HUN]FaTaL
    Ez XP esetében valóban így van, de az értelmét én sem látom, Vistanal és Win7nél is NTFS az alapértelmezett.
  • Pio
    Többször is utaltam rá a szövegemben, hogy csak XPről tudok nyilatkozni, mert vistával még nem volt dolgom (otthon, suliban és munkahelyen is XP van). Ennél a gondolatnál pont nem emeltem ki, de természetesen ez is XPre vonatkozik. XPben ha gyors eltávolításra optimalizálsz akkor nem enged NTFSbe formázni. Az okát sajnos nem tudom, semmi értelme nincs, de szinte 100%os biztonsággal merem állítani, hogy ez így van.
  • mrzoltan

Tehát Vistánál is ez az alapértelmezett.
    "Ezzel a beállítással nem is lehet NTFS-re formázni a pent"
    Nekem mint a képen látszik a gyors eltávolítás van beállítva és tudom NTFS-be formázni.:

• lck
    Köszi. Ez hasznos volt. Mindig tanul az ember.
  • [HUN]FaTaL
    Hm, tévedtem :(

A fülek ugyan látszanak a Creative AudioConsoleban, és a CMSS3D/Stereo Surroundot is engedi bekapcsolni, de ettől függetlenül ugyanúgy nem szólnak a hátsó hangszórók MP3nál :/
  • [HUN]FaTaL
    Na hangkártyám működik a gyári audigy ls driverrel, CMSS-sel együtt és a Daemon Toolst is sikerült működésre bírni.

Saját módszer: SPTD 1.58 telepít, reboot, daemon tools telepít ekkora elindul csinál virtuális eszközt de nem látszik. Daemon Tools eszközszám átállítása 0-ra. Daemon Tools bezárás, majd sptd telepítő újra indítása->update->reboot (ez a lépés nem biztos hogy kell). Reboot után a c:\program files (x86)\Daemon Tools Lite\daemon.exe-n jobb klikk, tulajdonságok, futtatás rendszergazdaként, pipa be majd indítva az exét és az eszközök számát 1db-ra állítva tökéletesen működik.
  • Mikiller
    Nekem is Audigy1 van az első szériából való sztem.
    Nem tudom ismered-e ezt az oldal.
    Szerintem itt találsz jó drivert, mert a srác folyamatosan "heggeszti"
    Leszedtem én is ami szerintem nekem való, de a Win7-et én is csak virtuálon próbálgattam eddig. Lehet most már csinálok egy 25gb-os partíciót vhova, aztán megnézem élesben én is.
  • BaziJoe
    Gyerekek felment a Daemon tools és müködik rendesen.Ezt használom:Daemon tools Windows 7 hez müködő!!!