46641
  • bon
    Nem a rendszerhez való. De innét megpróbálhatod kézzel leszedni és felrakni: link De úgy látom a punkbuster-hez semmi köze, nem fog mükődni amíg a fejlesztők meg nem csinálják a beta kompatibilis változatott.
  • werkfilm
    7077ben már valószínüleg benne van az a javítás, amit a 7000hoz adtak ki, ezért nem megy rá.
  • midok
    a frissitésekkel kapcsolatban valami okosság? plz:)
  • Zsoltika 007
    Persze otthonról könnyű motyogni de ha több ember több napi munkája megy a levesbe(pl a tiéd is) akkor mindjárt máshogy állnál hozzá ehhez is.
  • skateout
    Hát én annyira nem vagyok benne a programozásban, de nem tudom elképzelni hogy akkorát változtatnának az OS-en hogy elölről kéne kezdeni a dolgokat egy szoftvernél, szerintem elég lenne egy kicsit módosítani, és akkor azt úgy hívnák hogy 1.1 verzió.
    Na persze ez az én elképzelésem, amellé téve hogy a szoftver gyártók lusták, meg nem törődnek a dolgokkal. Mint pl. a Creative, egy hulladék, mert amíg más cég a kezdettől fogva képes volt olyat gyártani hogy Beta Win7 alatt ment a dolog, ő baszott rá mindenre.
    Szal kb ennyit a Support-ról egy egy cégnél.
  • ACE
    Egyébként szerintem jogos hogy nem csinálják meg Beta-ra, mert utána eszközölnek rajta egy változtatást, és kezdhetik újra a kompatibilitási változtatást, kétszer meg senki nem szeret dolgozni...
  • bon
    A megoldás megkell várni a végleges oprendszert és ahhoz majd lesz. Mást nem lehet csinálni.
  • skateout
    COD 2 nekem sem ment, mindent kipróbáltam. Kb másfél hónappal ezelőtt szenvedtem vele, mert havernak feltettem a Win7-et, de ő meg játszik a COD-al, szóval gondoltam ha már feltettem neki az OS-t akkor meg oldom neki a gondot, ezért én is feltettem magamnak a játékot. Nos szenvedtem vele sokáig, de nem találtam megoldást. A Punkbister oldalán azt mondták hogy nem fognak támogatni egy Beta OS-t sehogysem. Érdekes, sok más cég megoldotta még ha Beta az OS akkor is. Na mind1, ez ellen nem tudunk tenni, a lényeg hogy akkor nem ment, na de ha vki tud mondani vmi megoldást akkor azért gondolom sokan hálásak lennének, köztük haverom is, (én nem mer nem játszom ezzel a játékkal) :D
    Szal hajrá gyerekek, sok sikert hozzá. :)
  • HeadHunter86
    Én úgy tudom hogy PunkBuster nem fog menni sehogy sem. Legalábbis én nem találtam rá megoldást. Ha esetleg van azóta megoldás az jó lenne, bár nem túl sokat COD4-ezek multiba szal annyira nem fontos.
  • midok
    Hy! olyan problámám lenne hogy szeretnél telepiteni egy frissitést de nem engedi ezt írja ki: "The update is not applicable to your system."
    KB967062 erről a frissitésről lenne szó...a punkbuster miatt fontos..
    7077 a windows

elöre is kösszi
  • L7wy
    Amúgy meg ne használj Pandát, mert nem sokat ér, inkább Kasperskyt, Avirát.
  • L7wy
    Van direkt olyan verzió a panda honlapján. Ott keresgélj!!!
  • werkfilm
    Download Windows 7 RC

Partners: If you have a subscription to MSDN or TechNet, you can download Windows 7 RC now. Otherwise, you can download Windows 7 RC starting May 5, 2009.
  • tesom
    Srácok mit tudtok hogy kompatibilis e a Panda Global Protection 2009 virusirtó. Mert valahol aszt olvastam a neten hogy az de nem sikerül ferakni.
  • HeadHunter86
    Alcohol még nem kompatibilis, viszont a Deamon Tools már igen.
  • kirol
    A c meghajtó megosztását hogyan tudom kikapcsolni?

Azt írja, felügyeleti célokat szolgál, és ha akarom kikapcsolhatom, de ő majd úgy is visszakapcsolja, ha újraindul a gép.
  • skateout
    Srácok, Alcohol még nem fut a Win7-en?
    Csak mert eddig még nem esett szó róla. Power ISO-t használok, de vhogy jobban szeretem az Alcoholt, és mikor leszedtem az 52%-ot és telepitettem hát a telpités amolyan Loopban ment, mindig ujrakezdte a telepitést a szükséges ujrainditás után.
    Szóval, akkor végül is számithatok arra hogy majd lesz rá Alcohol?
    Köszi
  • tesom
    Nekem is bevált tökéletesen.a 7077.verzió mindent fel tudok rá telepiteni amit az xp re is.
  • zooleeh
    igen ,az nekem bevalt!
  • Rainbow15
    Most akarom újratelepíteni a rendszert. 7077-est töltsek le?
    Láttam 7106-osat is, de ez valami kínai verzió.
  • ACE
    Működik a lite is... azzal sincs semmi baj.
  • janihunk
    Nemtom hogy trial-e nem néztem csak a linket elenőriztem müködik-e mást nemtok róla.
  • Zsoltika 007
    Uc virtualizációnál kap a progi jogot hogy beleírjon a regisztrációs adatbázisba, írjon a filerendszerbe. Legalábbis a program ezt hiszi. Valójában viszont nem a rendszer registryjébe ír és nem is a valós filerendszerben történnek a változások hanem egy erre létrehozott mappába irányítódnak a műveletek.

Bővebben a 3. oldalon van leírva.
  • PunkZoli
    mit takar az uac virtualization? ill. mi lesz ha kikapcsolom egy programnál?
  • R3TR0
    Ez most akkor a trial verzio ugye?

Mert ugyan van valami trial crack de nmtom az hogy mükszik

Tehát akkor ezt most hogyan is kell használni?
  • strebacom
    Köszi azzal nyomom.....
  • janihunk
    DAEMON Tools Pro Advanced 4.30.0305.77 (Windows 7 Compatible)
    http://www.easy-share.com/1904584066/DAEMON4.30.0305.77.rar
    Ha kel még valakinek.
  • krisz073
    Win tűzfal ki van kapcsolva
  • Zsoltika 007
    Win tűzfal esetleg kimaradt.
  • krisz073
    Help- Help.
    Adott egy Asus 520GC router és a win 7 7000 bild. Portforwardot szeretnék csinálni a gépemre utorrenthez
    Routerbe beállítok mindent ( virtual servert + egy fix ip címre azt a portot amit szeretnék használni ), wlan kártyának megadom a beállított fix ip-t és és mikor tesztelem egyszerűen nincs nyitva az a port amit a routerbe beállítok :(
  • strebacom
    Ááá értem szóval várni kell türelemmel...
  • ACE
    Várd meg hadd forogjon, én is aszittem lefagyott, de egy idő után abbahagyta, és jó lett.
  • skateout
    Kössz az infót, de ha belép remélem visszaolvas hogy miről maradt le, és remélem meglátja hogy irtam neki :)
    Na mind1, nem számit.
  • werkfilm
    Utolsó látogatás időpontja: 2009. 04. 15. 15:35
  • [HUN]FaTaL
    Akkor csináld amit mondtam. 5-10 perc alatt megcsinálja. (Vista kompatibilis módban). Aztán nem működik, be kell állítani 0ra, reboot és újra hozzáadni. Ha elhiszed elhiszed, ha nem, nem, de én tudom, hogy nekem hibátlanul működött.
  • skateout
    Te KemenceBalázs, hogy az anyámba lehetsz te magyar névvel megáldva ha nem is tudsz magyarul rendesen?
    És köszönd már meg Pedestrian-nak hogy válaszolt.
  • strebacom
    Hát nem müxik a lite csak a vitruális eszköz frissítéséig jut el és ott forog az óra,csak forog és forog.....
  • TopGun
    Hi! a beallito program nevet elarulod, amirol beszelsz?
  • Apocalipto
    Elindítod a telepítést Windows alól, és nem a custom install-ra mész, hanem az upgrade-re.
  • timexxx
    hali.

hogyan lehet 7068-ról 7077-re frissiteni?