46641
-
#4370 Hát ezekkel sajnos van. A BGE-t pl fel sem lehet telepíteni. De állítólag a védelem miatt.
Lényeg a lényeg, a Vista 64 jó, nem volt vele semmi gondom mikor teszteltem az SP1-el, csak ezekkel voltam gondban. -
#4369 Nem próbáltam egyiket se, de elég sok játékot próbáltam, nem volt velük gond. -
#4368 Beyond Good and Evil-t vagy a Fahrenheit-et próbáltad már? -
#4367 Semmi gond a játékokkal 64biten. -
#4366 64-esből a Vista jobb (bármily szégyen), mint az XP. Vista nálam tökéletesen ment, míg az XP állandóan fagyott vagy programhibát csinált.
De amíg lehet, maradj 32biten. Főleg ha régebbi (2005 előtti) játékokkal is játszol. -
Hory84 #4365 -
#4364 nekem is ez van :) -
#4363 Nincs mit, vezérlőpultban is ki lehet valahol kapcsolni, de ezt egyszerűbbnek találtam anno. :D -
ACE #4362 Fú, de király ez a Sunset háttér, nekem csak azt nem tudnád elküldeni? XP alá kéne. -
strebacom #4361
Win7 themes download..... -
#4360 koszi ezt megjegyzem! :) -
#4359 Ha 4GB vagy több ramod van akkor 64bit. Egyébként 32.
#4358: Ami 32bitre van az 90%ban 64bitre is. -
#4358 32bit mert nem minden driver van 64bithez.. -
#4357 Érdemesebb felrakni a 64bites win7-et, vagy jobb még a 32-esnél maradni? Azért kérdezem, mert xp-nél több volt a 64-es esetében a kompatibilitási probléma a programokkal... -
#4356 powercfg -h off -
#4355 volna egy olyan kerdesem, hogy a hibernalast hogy kell kikapcsolni, vagyis a C-rol el akarom tuntetni azt a ~2,5 GByteos hiberfil.sys filet, de nem talalom sehol. koszi -
#4354 Srácok egy kérdés ilendö rárakni valamilyen tüzfalat vagy jó ami benne van alapból. Meg mondjatok egy két pl.Hogy mit érdemes felrakni ha szükséges. -
#4353 Ez a pc industry! Welcome! :) Nekem is le kellett cserélni anno Audigy2 ZS-re a tökéletesen működő Aureal 2 chipes Diamond Monster Sound mx300 hangkarimat. Most meg x-fi van. Pedig azokat is 5.1-re használtam meg ezt is. Mondjuk az audigy-t nem a support megszűnése miatt cseréltem hanem mert meg tudtam válni tőlem ég jó áron. Ez van. -
ACE #4352 Az én elég ősrégi Audigy 2 ZS-emmel is megy a Win7 alapban, csak a Game port nem műkszik... de ki használ már olyat. Ennél régebbi kártyát aki hazsnál, az tényleg eláshatja magát... -
#4351 az 1 dolog lenne hogy egy x generációval ezelőtti videokártyához nincs driver, ami a rendszer minimum gépigényét nem üti meg, ilyennel ne is rakjon fel új OSt az ember.
de hogy egy szaros hangkártyával ne lehessen egy mp3at meghallgatni mindenféle csikorgás meg recsegés nélkül, és 10ezrekért újat kelljen venni, egy olyat ami gyakorlatilag ugyanazt nyújtja az átlag ember olcsó fülesén meg 2.0 hangfalain, ez egyszerűen egy féreg üzleti húzás.
-
szala #4350 Alcohol 120 is megy a friss SPTD driverrel. Elöbb sptd fel, aztán acohol -
#4349 Ez van ilyen az iparág. Ha long term driver support kell vegyél mac-et. -
#4348 2002, éppen ezaz, és van hozzá win7 driver. Ennyit a creativeról, a 10-15 éves HP nyomtatókhoz is van Vista/W7 driver. -
#4347 2002 Most komolyan mit vársz? 20 évig lesz supportja? -
#4346 Na meg a támogatás csak az új cuccokra? Meddig basszam ki?
Egy két drivert csinálnak, aztán utána annyi, ezt a Creative-re értem, mert visszanéztem az előző drivereit az X-Fi-nek mert havernak akartam megoldani a gondját, aztán mit találtam? 2 drivert össz vissz. Az meg mi???
Integrált Realtec kártyáknak több drivere van mint egy tizen akárhány ezres Creative kártyának, szerintem kúrva nagy szemétség hogy ilyenkor meg azt mondják vegyél másikat mert már nincs Support arra amit megvettél jó drágán.
Tudjuk hogy ez üzlet nekik meg ebből élnek, de bazzeg, meg lehet élni másként is, azért gondolkodjanak már kicsit ők is. -
#4345 Tiszteletem BON, én amint emlitettem előtte nem Gamelek, a PB azért jött szóba mert előtte vki emlitette a COD-ot.
Amúgy meg azért nulla a Creative mert való igaz hogy késnek a driverekkel, és mire megcsinálják, lám itt a Win7, és ők meg épp hogy befejezték a Vista drivereket. -
#4344 És a radeon 9600 mikori? -
#4343 Ja és van egy érzésem, hogy a 8-as sorozatú vga-m Windows 7-es támogatása egyre gyengébb lesz. Ha jól emlékszem mostanában is volt olyan drivere az nvidia-nak amiből már kimaradt a 8-as és korábbi sorozat. Gyanús, hogy ez Windows 7-nél még gyakoribb lesz és egy idő után... -
#4342 Ezen az alapon köcsög szemét banda hogy már nem támogatja a 16 bites sound blaster hangkártyámat se! Mikori kártyák már az X-fi előttiek? -
#4341 A cég joga eldönteni, hogy milyen terméket és milyen mértékben támogat. Pl. Nvidia és Ati is dönthet úgy, hogy csak az utolsó generációt támogatja ezentúl, mert így jobban megéri neki anyagilag, mert mindenki kénytelen váltani és venni új kártyát. A Creative Audigy kártyáinak gyenge támogatása engem is érintett hajdanában, de váltottam és azóta nincs gond. -
#4340 Van win7es drivere persze, az x-fikhez. No Comment.. -
#4339 Az a baj hogy a creative kb tavaly nyáron jutott el oda hogy egyáltalán a vistához legyen használható drivere a nem a legutolsó szériába tartozó kártyáihoz.
amugy meg lehet kerülni őket, ott vannak az asus xonar, vagy az auzentech kártyák, bőven a creative előtt járnak már, és van rendes támogatás. -
#4338 eredetileg a cs mellé volt ingyen fejlesztve, aztán egy idő után pénzért lehetett volna nick nevet és klántagot regisztrálni, ha más használta volna kidobott volna. akkora lett a felháborodás hogy elküldte őket a valve a picsába, azóta a kisebb játékfejlesztők fizetnek nekik a "védelemért". -
ACE #4337 Akkor félő hogy pár nap múlva már mindenki töltheti :D -
#4336 Miért lenne egyenlő a nullával a Creative support-ja, van Win7-es drivere. Minden cégnek saját joga eldönteni, hogy szán e erőforást egy beta oprendzser támogatására vagy nem. Amúgy is a beta tesztelésre való és nem arra, hogy elsődleges oprendszernek használd, ha ennyire nem tudtsz meglenni a cod nélkül akkor legyen fent egy Vista. PB nyeresége meg a licenszekből van, gondolom nem ingyen adják a játékokhoz a programjukat. -
#4335 Kész a Windows 7 RC, az MS partnerek már most tölthetik, publikus letöltés: május 5.
https://partner.microsoft.com/US/40084742#tab1 -
#4334 Igazad van, de ezt anélkül is tudtam hogy mondtad volna, de még mindig az a lényeg hogy más cég megteszi, akkor ők miért nem?
Pl az ó de nagy Creative supportja egyenlő a nullával.
Míg a Realtec képes rá, na meg én ATI kedvelő vagyok, de elismerem az Nvidia-t aki együtt működött a Microsoft-al mikor kidobták az első Beta Win7-et, igaz hogy kék halál volt sokmindenkienk, de megoldották, persze ugyanigy az ATI is, szal a lényeg hogy azért megtehetnék mások is, főleg a PB, mivel kúrva nagy az a tábor aki használja. Ami viszont nem tudok, és itt lehet a bökkenő nekem, hogy a PB-nek honnan a nyereség? Mert én nem Gamelek, szal nem értek ehhez a részhez. Mert az ATI, Nvidia, Realtec stbenek meg vannak a bevételei, de mi van a PB-vel? -
#4333 Ennyire nem tudtok várni? -
#4332 Hivatalos info szerint a beta oprendszer nem támógatott, pont pár hozzászolással előbb tárgyaláták ki. -
#4331 innen szedtem le....elvielg futnia kéne a pbnek van rá megoldás ebben a frissitésben van valami cucc ami kéne a futáshoz plus be kell álitani egy két dolgot...