31662
CRYSIS
-
CUCLI #50 basszameg akkor megint kezdhetek gyűjtögetni 
[pcbuzi,nem vesz konzolt] -
ja:DDD most hogy számolgattam nem is olyan régen volt az
én kb 7 hónappal utánna költöttem a gépemre:)
akkor lassan már költenem kéne rá... nah mindegy megvárjuk ezeket a DX10-es karikat:) meg a PS3-at
-
-ak :D -
Beszarás... Ezeke a képek komoly 
-
És ezt hány évvel is a játék kiadása után ? :DD
Mert kiadáskor szinte 100 ezer volt csak az ajánlott 9800 PRO vagy 5900 Ultra.... -
Nehogy azt hidd ! :DDDDD
Valamikor év végén , még én is kitöltöttem .
A gépem akkor a világ legjobb 10 %-ában volt !!!!
Pedig semmi extra nincs benne..... -
hát azt jó régen csinálhatták:)
szerk: ja meglepődnél mikor költöttem utoljára a gépemere:) kb 120e forintból összerakom moncsi nélkül és megy rajt a farcy full grafón SM3.0 peccsel 4x-es simitással 8x-es szűréssel (de sztem 16x is menne még nem néztem) 40-50 fps-t:DDDDDD -
jóvan cshez nemkell erőmű:)) -
ez pöcére jön:) x360-ra farcry-nek valami folytatása jön de annak nem crysis lesz a cime -
Nagy tévedés !!!
A Valve csinált online egy felmérést , a világ-átlag pc -ben 1 gigánál kevesebb ram van, átlag 2600 P4 van benne , és 128 megás videokari :DDDDD
Ők okosabbak mint mi : olcsó pc melóra , olcsó konzol ( ami brutál erős...) játékra:DDDD
Én biztos vagyok benne , hogy ezeket a játékokat erősen "támogatják" a hardwer gyártók :DDDDDDD
Szal költsétek a pénzeteket bátran !! :DDDDD Jó sokat :DDDDD -
max x360-ra is jön, elsősorban pcre jön:)) -
CUCLI #39 pedig úgy tudtam ez 360ra jön. -
az X360 dx9-re épül szal semmi esélye:) -
ne a magyar átlagot nézd lol nem is magyaroknak csinálják.... valszeg amcsiba meg az EU nagyvilágban nem sok embernek akad a gépén a farcry:))
azzal tisztába vagyok hogy be kell rá ruházni mivel DX10 alap vidikari csere:)
-
Lesz hv hozzá , bizonyára...
De azt vagy egy vagyonért vesszük meg , vagy várunk vele 3 évet.....
Szal én különösebben nem izgulok erre a gamera.:DDDD -
hát egy normális gépen megy, és jön a vista +dx10 reméljük hogy javítanak a gyorsaságon... -
CUCLI #34 vagy veszel egy box360at :) -
Crytek már bízonyított :
a Far Cry sok-sok játokosnál még a mai napig sem fut full grafikán !!!
Meglepődnél milyen a világon a pc-átlag.......
Szal ne reménykedj , hogy néhány 100-ezer pénz beruházás nélkül ezt úgy élvezed majd, ahogy a képeken van :DDDD -
hát most még nincs de cyteck egyszer már bizonyítot:)
DX10 meg tulajdonkép nem tudni hogy milyen elpazarólt erőforrásokat takarítanak meg vele én valahogy így tudom elképzelni a DX10-et:) -
Ilyen personal computer ma még a világon nics, ami ezt bírná ......
Szal szép-szép ,de csak egy szép álom marad a játékosok 95% -nak... -
ez kép bahhh.. olyan mintha valami film menne a tv-ben
remélem lehet majd helit vezetni és repkedni a szigeten és kicsit elszakadnak a linearitástól... kis szabadság jól jönne a gammában:) -
jah... -
de ha jól látom az egyik képből az derűl ki hogy lesz időjárás változás vagyis havazás:) és megmarad a hó:D -
mert sokan elvannak ájúlva PL: STALKER topic mindíg az mondják mire jön a stalker addigra kint lesz az U3.0 gammák és nem lesz esélye érdekes ezt nem említi senki pedig ez fog büntetni nem az U3:) -
:)) miért kell az unrealt ennyire hájpolni eddig sem voltak nagy durranások viszont mindig szépek és kidolgozottak voltak a kornak megfelőlen... semmi különlegeset nemlátok benne ammi forradalmi lenne, ellenben ezzel, mer ez valami eszméletelen gyönyörű!!! -
úgyvélem ez ez megeszi az unreal 3.0-t
-
Nemfog ez kihalni csak nincs még nagyon sok hír a játékról :) -
Nincs még valami hír?? Ki fog halni a topik....:) -
Egy kis olvasni való:
Az EA és a Far Cry fejlesztőcsapata a Crytek kitudja miért, de csak ma jelentette be teljesen hivatalosan, hogy készül a legújabb szemmeresztő grafikával rendelkező akciójátékuk a Crysis. Az élmény minden eddiginél hatásosabb, és felejthetetlenebb lesz - ígérik a programozók. Aki esetleg lemaradt volna a múltkori movieról, illetve interjúról az feltétlenül pótolja a hiányosságait.
gamestar -
Vegas #21 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd -
Reméljük...:)
-
Különben a sztori fojtatódni fog vagy más lessz? -
deeee 12ből...pffff -
Elbasztad ilyen géppel fel sem tenném inkább jó kis DX10-es kari max szépségében tündököljön a picike :D -
Te nyelvtanból nem buktál véletlen? 6-7 hiba 1 mondatban elég tiszteletre méltó! Grat! -
Jó mert tavaj novemberbe vettük a 6600 GT-t és mire kijön a gamma adigra biztos kintlesznek a directX 10-es kártyák is és akkor már azt veszek :) évvégéig megf mér a 6600 gt bírni fogja... -
Az a 30 megás videó nagyon állat
-
És mi a recomended ? :PPPPP -
Jaaaa akkkor jóóóóó 

:D
-
CUCLI #11 minimum konfig:
x2 4800+ proc. 2giga ram, 7800gtx sli.:D