31662
CRYSIS
  • CUCLI
    basszameg akkor megint kezdhetek gyűjtögetni
    [pcbuzi,nem vesz konzolt]
  • mila69en
    ja:DDD most hogy számolgattam nem is olyan régen volt az én kb 7 hónappal utánna költöttem a gépemre:)

akkor lassan már költenem kéne rá... nah mindegy megvárjuk ezeket a DX10-es karikat:) meg a PS3-at
  • Evogordon
    -ak :D
  • Evogordon
    Beszarás... Ezeke a képek komoly
  • lac coo
    És ezt hány évvel is a játék kiadása után ? :DD

Mert kiadáskor szinte 100 ezer volt csak az ajánlott 9800 PRO vagy 5900 Ultra....
  • lac coo
    Nehogy azt hidd ! :DDDDD
    Valamikor év végén , még én is kitöltöttem .
    A gépem akkor a világ legjobb 10 %-ában volt !!!!
    Pedig semmi extra nincs benne.....
  • mila69en
    hát azt jó régen csinálhatták:)

szerk: ja meglepődnél mikor költöttem utoljára a gépemere:) kb 120e forintból összerakom moncsi nélkül és megy rajt a farcy full grafón SM3.0 peccsel 4x-es simitással 8x-es szűréssel (de sztem 16x is menne még nem néztem) 40-50 fps-t:DDDDDD
  • Istencsászár
    jóvan cshez nemkell erőmű:))
  • mila69en
    ez pöcére jön:) x360-ra farcry-nek valami folytatása jön de annak nem crysis lesz a cime
  • lac coo
    Nagy tévedés !!!
    A Valve csinált online egy felmérést , a világ-átlag pc -ben 1 gigánál kevesebb ram van, átlag 2600 P4 van benne , és 128 megás videokari :DDDDD
    Ők okosabbak mint mi : olcsó pc melóra , olcsó konzol ( ami brutál erős...) játékra:DDDD

Én biztos vagyok benne , hogy ezeket a játékokat erősen "támogatják" a hardwer gyártók :DDDDDDD

Szal költsétek a pénzeteket bátran !! :DDDDD Jó sokat :DDDDD
  • Istencsászár
    max x360-ra is jön, elsősorban pcre jön:))
  • CUCLI
    pedig úgy tudtam ez 360ra jön.
  • mila69en
    az X360 dx9-re épül szal semmi esélye:)
  • mila69en
    ne a magyar átlagot nézd lol nem is magyaroknak csinálják.... valszeg amcsiba meg az EU nagyvilágban nem sok embernek akad a gépén a farcry:))

azzal tisztába vagyok hogy be kell rá ruházni mivel DX10 alap vidikari csere:)
  • lac coo
    Lesz hv hozzá , bizonyára...
    De azt vagy egy vagyonért vesszük meg , vagy várunk vele 3 évet.....
    Szal én különösebben nem izgulok erre a gamera.:DDDD
  • Istencsászár
    hát egy normális gépen megy, és jön a vista +dx10 reméljük hogy javítanak a gyorsaságon...
  • CUCLI
    vagy veszel egy box360at :)
  • lac coo
    Crytek már bízonyított :
    a Far Cry sok-sok játokosnál még a mai napig sem fut full grafikán !!!
    Meglepődnél milyen a világon a pc-átlag.......

Szal ne reménykedj , hogy néhány 100-ezer pénz beruházás nélkül ezt úgy élvezed majd, ahogy a képeken van :DDDD
  • mila69en
    hát most még nincs de cyteck egyszer már bizonyítot:)

DX10 meg tulajdonkép nem tudni hogy milyen elpazarólt erőforrásokat takarítanak meg vele én valahogy így tudom elképzelni a DX10-et:)
  • lac coo
    Ilyen personal computer ma még a világon nics, ami ezt bírná ......

Szal szép-szép ,de csak egy szép álom marad a játékosok 95% -nak...
  • mila69en

ez kép bahhh.. olyan mintha valami film menne a tv-ben

remélem lehet majd helit vezetni és repkedni a szigeten és kicsit elszakadnak a linearitástól... kis szabadság jól jönne a gammában:)
  • Istencsászár
    jah...
  • mila69en
    de ha jól látom az egyik képből az derűl ki hogy lesz időjárás változás vagyis havazás:) és megmarad a hó:D
  • mila69en
    mert sokan elvannak ájúlva PL: STALKER topic mindíg az mondják mire jön a stalker addigra kint lesz az U3.0 gammák és nem lesz esélye érdekes ezt nem említi senki pedig ez fog büntetni nem az U3:)
  • Istencsászár
    :)) miért kell az unrealt ennyire hájpolni eddig sem voltak nagy durranások viszont mindig szépek és kidolgozottak voltak a kornak megfelőlen... semmi különlegeset nemlátok benne ammi forradalmi lenne, ellenben ezzel, mer ez valami eszméletelen gyönyörű!!!
  • mila69en
    úgyvélem ez ez megeszi az unreal 3.0-t
  • Evogordon
    Nemfog ez kihalni csak nincs még nagyon sok hír a játékról :)
  • FOXX supreme
    Nincs még valami hír?? Ki fog halni a topik....:)
  • Evogordon
    Egy kis olvasni való:
    Az EA és a Far Cry fejlesztőcsapata a Crytek kitudja miért, de csak ma jelentette be teljesen hivatalosan, hogy készül a legújabb szemmeresztő grafikával rendelkező akciójátékuk a Crysis. Az élmény minden eddiginél hatásosabb, és felejthetetlenebb lesz - ígérik a programozók. Aki esetleg lemaradt volna a múltkori movieról, illetve interjúról az feltétlenül pótolja a hiányosságait.

gamestar
  • Vegas
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • FOXX supreme
    Reméljük...:)
  • Evogordon
    Különben a sztori fojtatódni fog vagy más lessz?
  • Evogordon
    deeee 12ből...pffff
  • grebber
    Elbasztad ilyen géppel fel sem tenném inkább jó kis DX10-es kari max szépségében tündököljön a picike :D
  • NeoMaN
    Te nyelvtanból nem buktál véletlen? 6-7 hiba 1 mondatban elég tiszteletre méltó! Grat!
  • Evogordon
    Jó mert tavaj novemberbe vettük a 6600 GT-t és mire kijön a gamma adigra biztos kintlesznek a directX 10-es kártyák is és akkor már azt veszek :) évvégéig megf mér a 6600 gt bírni fogja...
  • FOXX supreme
    Az a 30 megás videó nagyon állat
  • lac coo
    És mi a recomended ? :PPPPP
  • Evogordon
    Jaaaa akkkor jóóóóó :D
  • CUCLI
    minimum konfig:
    x2 4800+ proc. 2giga ram, 7800gtx sli.:D