31662
CRYSIS
  • FOXX supreme
    de persze, tudom hogy nem ebbe mennek a proci gyártók, ez oké! (csak példa volt)

De most komolyan, az áraktól eltekintve, a Pc csinálja legszebb grafikát, és ez fejlődik a leggyorsabban!!! És esteleg , ha olyan jó a konzol, tudsz rajta például internetezni, vagy dolgozni, vagy bármi mást??? Géppel igen...
  • M@TriX
    beszarás ez az engine és az FC is nagyon jól volt optimalizálva, szóval reméljük süti lesz.
  • Istencsászár
    mutass 1et... Ps2 portoktól csak hányni lehet... sima tvn ezek nem látszódnak mer direkt ugyvan megcsinálva, de egy lcd tvn már kijön a randasága...
  • grebber
    Amugy meg olvasom sok helyen hogy mennek a Unreal Engine vs CryEngine 2 dumák.
    Hát hogy az UE3 sokkal több játékra jó meg érdekes mennyien megvették már meg minden.
    Csak akik ilyet mondanak nem gondolkodnak?UE3-at mennyi ideje is fejlesztik sők már kész is azért tudják megvenni és csomo game már azzal jön ki a Cryengine 2 még csak készülget.Bár nemtudom lehet hogy nagyon nem veszi majd senki majd meglátjuk.
  • Evogordon
    Új képek és leírás itt
  • grebber
    Semmi pontos év végét emlegetik de kétlem hogy ebben az évben kiadnák.
  • McW
    Megjelenésről valami hír?
  • grebber
    LOl azért ha irsz ekkor baromságot kérlek ne.
    7-8ezres proci aha persze csak hiszed kicsit olvasnál és látnád hogy nem nagyon mennek ebbe az irányba a proci gyártok.

Nem kell konzol vs pc mert ugyis a konzol nyer ez köztudott csak mi pc-sek nem vagy nehezen ismerjük el.
    Konzol adott konfig 3-5 évig időtálló raklap gamet fejlesztenek rá, olcsobb mint egy hasonló szintű pc.

• lac coo
    Mer beosztják a cuccokat nehogy egyszer a legjobbat vedd meg 6 évre , hanem évenként termeld a hasznot a hw gyártóknak :)))

De erről ne nyissunk vitát , nem ide való:))
    Gondolt át jobban a kérdést ...
  • FOXX supreme
    Akkor is, árat eltekintve, a Pc a leggyorsabban, és legjobban fejlődő ág, a szórakoztatás terén!
  • lac coo
    Off:

PS2 6 éves !!! :)))))

És még lazán veszi a versenyt néhány mai közép kategóriás PC-vel, ami mellesleg 5X annyiba kerül :))))

ON:
  • FOXX supreme
    hát jó, csak amíg a xbox-ok, meg a playsationok megjelennek 2 meg 3 évente, addig Pc-ből már 2 hónap múlva szinte mindent lehetne cserélni. Jobban fejlődik.
  • Evogordon
    OK azért ne nyomjátok tele a topikot konzolvs pc-s témákkal.
  • CUCLI
    de az átlag akkor mégcask egy "szar" a64 x2es 4800+os procival meg gagyi 7800gtxel nyomja majd :)))
  • Gabe18
    Csak ezt igy még mindig nem lehet összehasonlitani.Ma az Xbox a 700-as procijával,meg Gef3-as videókártyájával olyan játékokat produkál hogy a 3 gigás P4 is megküzd vele.(már ha megjelenne pc-re egyik másik Xbox játék)
  • Evogordon
    Egyébként gyerekek kijött egy új videó.
    http://www.playware.hu
  • Evogordon
    Igazat adok FOXX-nak
    KONZOL =
  • FOXX supreme
    vagyis nem kártya, hanem a chipje.
  • Gabe18
    Úristen...tényleg.
    Hát készült itt egy szép,jó játék.Egy szép álom volt...De akkor feltünt egy név,EA...
  • FOXX supreme
    Már elmézést, de amire kijön a playstation 3, addigra a Pc már 7 meg 8 ezres procik lesznek, abból is 3, meg Geforce 15000 GTx lesz.

És az xbox 360 ban is valami Geforce 7 ezer valahanyas kártya dolgozik, szóval annyi erővel bele lehet rakni Pc-be is, sőt még fejletebbet is.
  • lac coo
    Ezt EA adja ki ..:)))))
  • lac coo
    Tőccsed !!! :)))))
  • Gabe18
    Hát a Xbox360-at elnézve,és ha a Playstation 3 nagyjából azt fogja tudni amit mondanak róla,akkor nem hinném.
  • FOXX supreme
    Inkább fordítva... a konzoloknak kell a Pc-hez felzárkózni.
  • Shep
    mire kijön lesz hozzá gép is :)
  • Gabe18
    Ezt nem az EA csinálja...

Tényleg gyönyörű,csak hát milyen gépen fog ez játszhatóan menni?De hát mondjuk mindig ez van.Fejlődésnek ára van.
    Meg hát meg kell próbálni a pc-s iparnak is lépést tartani a konzolokal,ami nem lesz könnyű.
  • Evogordon
    Olvastam. Ez az a játék amiben sztem nem fogunk csalódni :).
    Egyébkén megvan nekem a szkennelt pcguru amiben benne van a CRYSIS. Feltölcsem valahova?
  • dr Kotász
    Olvastátok az ehavi PC Guruban az előzetest? Hát elég komolynak tűnik a game. Remélem nem Godfather-szindróma lesz a vége...
  • Evogordon
    Tudom még most is szép és jó de azért jó lessz ez a cryengine 2. Ne is vitatkozzunk erről majd meglátjuk :)
  • lac coo
    Háát...Az a két éves motor még most is motor......
  • Evogordon
    Háát 2 éves motorral? Nagyobb durranás lessz hogy cryengine 2-vel fog futni a game. Nem csak a grafika miatt.
  • lac coo
    Far Cry 2-őt , az előző motorral?

Dehogynem....
  • Evogordon
    Akkor nem vennék anyian...
  • lac coo
    Hát nekem ezzel nem nagyon kell mostanában fullon játszanom :)))

Jobban örültem volna ha ezt a melót inkább az AI-ra fordítják...Meg egy sima Cryengin1 folytatásra...
  • MacrosTheBlack
    Meg a hw igénytől is. :D
  • Stalker
    az GÉGÉ
  • CUCLI
    csak bírjuk géppel :D
  • Evogordon
    Kicsi a grafika odab*sz... Ezt semmi nem fogja utólérni egy ideig :)
  • Evogordon
    EZ igen!!!!!!!!!!!!
  • Evogordon
    Na ezt én is meglesem thx