31662
CRYSIS
-
Richard90 #1534 huh biztos lesz bill meg egér?
és be lehet majd állítani úgy hogy billentyűzettel lehessen irányítani?
amúgy milyen böngésző esz beleépítve nem tudjátok? -
Autoaim powa... -
PS3hoz azis lesz, sőt x360 is támogatja :D -
én sose értettem hogy konzolon hogy lehet fps-t játszani...sztem az egér+bill kombónál nincs jobb, és halálosabb:P -
EGyszer ugyis belassul... mikor elfogy a vevők pénze... -
WOW ban mi a vakítás? egy tökélete, gyönyörű, hangulatos, Blizzard minőségi játék... Fizetni kell mer MMO de mivel ugyis a fél világ warezol, az a 3 ezer havonta nem vág senkit földhöz... persze azzal csaka z játszik aki élvezi, de ha valaki kipróbálja az beleszeret:D -
Richard90 #1528 hát azért én is most egy két játékkal játszok... gta, cod, egy pár autós...
és ezeket a játékokat szeretem
a stratégiait meg az rpg játékokat utálom (pl wow na egsy parasztvakítás és még fizess érte havonta... no comment)
ezeket a játékokat pc.n jó játszani
de aki az akciódúsabb játékokat kedveli, meg autósakat (mint én) annak sztem jobb vétel a konzol
(ui.: elnézést ha valakit megsértettem) -
A játék fejlesztők és a hardwer gyártók egyre jobban élnek szimbiózisban, és pont emiatt ez a folyamat megállíthatalan, mivel a fejlesztők érdeke h a gyártók mögéjük álljanak ( +pénz ), a gyártók érdeke meg h a játékok igényeljék az legyártott vga frissitéseket ( mer hát 1 az alap, bele kerül 1-2 uj fjúcsör + kis tunning stb.. és kész az uj kártya ) és ez persze a gyártónak szintén ( +pénz ). -
hogy őszinte legyek az lenne a jó nekünk pc-sek játék terén ha a proci/vga gyárak kicsit visszafognák magukat, mert az tényleg dúrva hogy fél évente jön ki új vga meg proci. Nem lehet ilyen ütemben eladni a készleteket. ÉN most azt csinálnám hogy rányomnék a slow radio gobra az egérrel a fast helyett és 1-2 évig csak 1 szériát nyomatnék. A pénztárcák feltöltődnének, és aztán jöhetne az generáció ami 2x olyan jó mint az előző. game gyárakkal természetesen megbeszélve hogy addigra írjanak egy játékot a következő genre. Akkro megjelenik a játék és mindenki telitömött erszénnyel rohanna a számtekboltba megvenni az új generációt. ha meg esetleg a cpu gyárak és a vga gyárak is így időzítenének akor lenne csak a jó. -
Hát nemtom. Az unokatesóméknak van pc és konzol is. és inkább a pc-t vágják gajra és mehetek át állandóan reinstallni (hálám a Norton Ghost-nak
) meg javítani a kilazult csatikat. Őszíntén elképedek néha milyen állapotban van a gép már hardwerileg is. Lényeg a lényeg hogy a konzolon sem nagyon játszanak. Van valami utcai focios játék meg a black amivel játszanak meg még valami verekedős is. A többi x0 cd meg csak porosodik a polcon.
Szóval én inkább költök 2 évenete 200k-t gépre (bár eddig csak 2 évenete 60-70-et költöttem csak a k*csög pci-e a k*csög ddr2 meg a k*csög új cpu tokozások miatt kell szinte az egész gépet cserélnem mert csak egy jó vga-t akartam venni) mint hogy vegyek egy x-boxot/ps3-at és nézzem ahogy egyre növekszik rajta a por mert nem tudok mit kezdeni vele mint hetente 3x játszom rajta 1-2 órát. De persze a játékfanoknak az a jó. Csak aki olyan nagy konzolos az miért írja be egy pc-s fórumba hogy mekkora trágyadomb a pc. Mert kétlem hogy a konzolt kötötte netre és a gamepad-al pötyögte be azokat a bizonyos szavakat.
-
ez sajna így van... -
Már rég megtörtént, és ezért köszönetet mondhatunk az a nagy hardwergyártóknak ( ati, nivida, intel, amd ... ) és ha a vista nem nyujt valami ujat a játékok terén de leginkább sebesség terén akkor végleg leáldozott. -
köcsög konzolok!!nehogy má' letaszítsák a pc-t a trónról!!komolyra fordítva a szót, akármennyire is szomorú ez így van, és ahogy múlik az idő, úgy nyernek tért a konzolok...ez van...
-
azért van ennyi off mert még nem jelent meg ha megjelent akkor mindenki csak a játékról fog beszélni.
Én sem tartom elképzelhetetlennek hogy egy Crysis hez hasonló játékot ps3-ra is kihozzanak, de a crysis-t azt nem. Ha megteszik akkor nem megyek oda dolgozni nekik
-
Simán elfog, és nem lennék meglepve ha arra is kijönne, mer hát a Crytek PS3 programozókat vett/vesz fel, szvsz a konzol is fő célpont lesz, és nagyobb piac. -
Vegas #1519 már most mennyi off van.. milesz később :// -
Ezen tudod hogyfog menni? lol, nézd már meg, ezen ÉLVEZHETETLEN lesz, de a jobb gépeken is... -
Richard90 #1517 na épp ezért gondolkodok a ps3-on
nem akarok megint beleölni nagy lóvét, azért hogy egy év múlva mediumon menjenek a játékok
és a látod a ps2- is 6 évig húzta, ami szép kis teljesítmény, el kell ismerni -
igen a pc nagy hátránya hogy gyorsan avulnak az alaktrészek. én 2 éve vettem egy akkor még erős konfigot és most már cska egy alsó közép kategória. jövőre meg már csak egy erősen alsó kategória lesz. de mondjuk a pc-nek cska ez az egy hátránya van.
de cryengine 2-t biztosan piacra dobják és abból tuti hogy majd konzolra is jut. és akkor mehetek át unokatesómhoz x-el boxolni :D -
Richard90 #1515 ok azért figyelgettem ezt a topikot )hozzá is szóltam, de nem láttam hog konzolra nem jelenik meg... sorry, ez az én tájékozatlanságom.
amőgy nem mondtam hogy milyen jól fog futni hanem csak kérdeztem, hogy "jól fog futni?
na midnegy... azért sajnálom hogy nem lesz konzolra (annyi pénzem meg sajna nincs hogy összedobjka egy működő konfigot amin fullon menne a crysis, és LEHET hogy pár éven belül elavulna (sajna)) -
említettem én olyat hogy aki nem tudja azt "ákásszúk feee"??!!
Amúgy kiváncsi vagyok hogy mi a különbség a DX9 és 10 között. mert ugye bár ez a gém dx9-re épít de vakolatnak dx10-et is használ néha. Remélem majd év vége felé kiadnak 1-2 dx10-es képet videót is. Akkor fog csak leesni az állunk
-
kifejtenéd?
-
"only pc" 
-
grat emberek, ha vki nem tudja h csak pc az már hülyegyerek?! Amúgy a min konfignál kb csak 10szer lesz erősebb a ps3, de ebbe most ne menjünk bele...
Kiváncsi vagyok már a játékra, a videók alapján jólesz, de remélem nem lesz bene akkora banális hiba mint ami a far cryba volt(a szörnyekre gondolok, sokkal feelingisebb lett volna ha csak emberek ellen megyünk, bár ha már a játék elején is lettek volna monszták, akkor ezt nem lehetett volna felróni hibának -
El. Mert az egy célhardwer játékra. sok proci sok ram és összehangolva. egy erőmű ez tény. Milyen kár hogy nem fogjuk meglátni a különbséget az Only PC felirat miatt, pedig tényleg megnézném ám
-
Valóban nem a legmegfontoltabban nyilatkoztam ki. Úgy érzem nem "ugattalak" le csupán példának hoztalak fel (bocsi). De már nem először fordult elő hogy valaki idejött és megkérdezte, vagy kijelentette hogy "ez milyen jól lesz konzolon". Mi (crysis fan klubb :-D) közöltük finoman hogy "nem nem lesz konzolra a játék, kizárólag PC-re jelenik meg". Erre elkezdtek velünk vitatkozni hogy "de lesz pc re mert mi jobban tudjuk mint a crytek". Rájuk hagytuk. ÉS ez bekövetkezett megint, és megint és megint. Akit érdekel a játék az megnéz egy videót elolvas 1-2 cikket neagyisten visszaolvas 1-2 fórumban és akkor máris látja hogy kizárólag pc-re jön ez a játék a konzolosok nagy sajnálatára.
Éppen ezét bocsánatodat kérem ha az alábbi HSZ-em sértően hatott rád. Nem neked szántam (nem is raktam be válasz hsznek), csupán a te megnyílvánulásod hatására próbáltam nyomatékosítani az erre tévedő konzolosoknak hogy ez a játék a tévhittel, reménykedésükkel ellentétben nem jelenik meg konzolra és ez nem babona hanem maga a gyártó, fejlesztő közölte ezt, a számukra szomorú hírt.
Mégegyszer elnézésedet kérem a reakcióm miatt.
u.i.: A törzsfórumozóktól kérdem hogy nem így volt? 100 mondtuk hogy csak pc és ennek ellenére erősködtek hogy nem mert konzolra is lesz?
u.i.2: Tényleg lezárnám a témát. -
Richard90 #1508 fenrir mondott akkora hülyeséget hogy csak na... fogalma sincs milyen lesz a ps3 -
ki mondott mit? -
Richard90 #1506 lol... most mondtál akkora hülyeséget hogy te sem tudod... -
és akkor még az optimális gépigényről nem is esett szó...
-
Szerinted ami eldöcög ezen:
Minimum konfiguráció:
* Athlon 64 3000+/Intel 2.8 GHz CPU
* nVidia 6600/X800GTO videókártya
* 768 MB RAM, ami Vista alatt 1 GB
* 6 GB szabad hely
* 256K+ internetes sávszélesség
* DVD-meghajtó
* DirectX 9.0c és Windows XP
az el fog indulni ps3-on? :D
Ne viccelj már, max ps10-en menne csak el. -
Richard90 #1503 hát ez nem lehet igaz... miért kell leugatni az embert mond már meg???
honnan a fenéből tudjam hogy nem jelenik meg konzolra??? a FAQ-ban nincs benne
ne legyeél már ekkora okos -
Miért van az hogy a játék CSAK PC felirattal van ellátva és egyesek megkérdezik hogy "nemtudjátok ps3-an olyan lesz a grafika mint pc-n?". Nem, nem lesz olyan mivel nem lesz CRYSIS sem PS2, sem PS3, sem PS4... sem XBOX, sem XBOX360 sem XBOX982... szóval CSAK PC-n lesz elérhető. CSAK PC!!! a GYIK alá ezt is oda kellene tenni nagy piros betűkkel.
Most jöttök azzal hogy tutira lesz PS-XBOX anyámkínjára is mert az mekkora bevétel. CRYSIS nem lesz rá, maximum CRYENGINE2-es játékok. MIvel a Crytek is azt mondta hogy ezzel a játékkal a PC-ben rejlő lehetőségeket akarja megmutatni, hogy még mindig szebb grafikát tud produkálni mint a KONZOL ezért nem adják ki konzolra, hiába is reménykednek a konzolosok.
Vita lezárva. -
:DDDD
-
hülyíted itt szegény embert....:DDDD -
felejsd el..:):D -
Olyan, és szebb egy ideig mindeképp, akár a ps2 esetén, de minden képp szép valamint folyamatos és nem a diavetítést kell nézni. -
Richard90 #1497 nemtudjátok ps3-an olyan lesz a grafika mint pc-n? mert ha olyan lenne az kira lenne :) -
Megnéztem én is.Akadt a hang mint a sz*r,de már megszoktam,hogy a HD-s videót nem bírja a gépem,de a gém is akad ahogy látom,nem is kicsit. -
Az a gránátos dolog teccet :)