CRYSIS
-
Valóban nem a legmegfontoltabban nyilatkoztam ki. Úgy érzem nem "ugattalak" le csupán példának hoztalak fel (bocsi). De már nem először fordult elő hogy valaki idejött és megkérdezte, vagy kijelentette hogy "ez milyen jól lesz konzolon". Mi (crysis fan klubb :-D) közöltük finoman hogy "nem nem lesz konzolra a játék, kizárólag PC-re jelenik meg". Erre elkezdtek velünk vitatkozni hogy "de lesz pc re mert mi jobban tudjuk mint a crytek". Rájuk hagytuk. ÉS ez bekövetkezett megint, és megint és megint. Akit érdekel a játék az megnéz egy videót elolvas 1-2 cikket neagyisten visszaolvas 1-2 fórumban és akkor máris látja hogy kizárólag pc-re jön ez a játék a konzolosok nagy sajnálatára.
Éppen ezét bocsánatodat kérem ha az alábbi HSZ-em sértően hatott rád. Nem neked szántam (nem is raktam be válasz hsznek), csupán a te megnyílvánulásod hatására próbáltam nyomatékosítani az erre tévedő konzolosoknak hogy ez a játék a tévhittel, reménykedésükkel ellentétben nem jelenik meg konzolra és ez nem babona hanem maga a gyártó, fejlesztő közölte ezt, a számukra szomorú hírt.
Mégegyszer elnézésedet kérem a reakcióm miatt.
u.i.: A törzsfórumozóktól kérdem hogy nem így volt? 100 mondtuk hogy csak pc és ennek ellenére erősködtek hogy nem mert konzolra is lesz?
u.i.2: Tényleg lezárnám a témát.