31662
CRYSIS
  • Magiszter

tegnap voltak ezek a videók 12:20 kor linkelte be valaki.
  • Inquisitor
    Érdekes, mer' Gamestar félnapos fáziskésésben szokott lenni, úgy látszik ma elöbb megitták a kávét? :D
  • Magiszter
    igen volt már csak a gamestar-tól belinkelve. de köszi
  • Inquisitor
    Ez volt már?
    Crysis: Fizikai Motor Hent Bemutató - Hardwired
  • Magiszter
    Meg kellene változtatni a nevét. Hogy Klikkolj ide! Vagy Játékinfók. Csak hogy a "gyengébbek" is megtalálják, mert nem egyértelmű hogy gyakran feltett kérdések. Sokkal "vvőcsalogatóbb" szöveg kell. De ze is csak egy 5let.
  • Ability
    Huhh Ti aztán tudtok termelni, ha kell. 65 új üzi. :D

GYIK-ba belerakom majd, hogy csak PC-re jelenik meg. (Egyébként biztos vagyok benne, hogy lesz valami folytatás vagy átirat konzolra. Farcry esetében is jött az instints. Túl nagy üzlet ez, hogy ne éljenek vele.) [ja és jöhetne még pár ötlet, hogy mi hiányzik a FAQ-ból]

Egyébként aki kérdezte a történetet üzenem, hogy lessen bele a GYIK-ba. :P
  • Magiszter
    a negatív kritika is kritika. elolvassuk elfelejtjük ha nem tetszik :P
  • berlinboy6329
    Rocky alatt a boxolót értettem(Oda kellett volna írni).
  • Vegas
    menjetek ki irakba, jo a garfika, kemény a harc, mi kell még? d:
  • Magiszter
    Ja és nem ígérek egy ILM-es meg Warner Bros.-os effekteket meg hasonló. ződ dzsungel kép- egy monszta átúszík/elrepűl fagyasztott dzsungel kép. monszta kissebben úszik/repül géppityus muksó elő megsorozza, felrobban/szétesik aztán ződ dzsungel, amcsi zászló, feliratok: Crytek/Crysis Káming szún.
  • FOXX supreme
    rocky stílus???? én sztem megfelelően nehéz lesz a játék
  • berlinboy6329
    Inkább Chuck Norris. :)
  • berlinboy6329
    Ebben a játékban 2 nagy hiba van,ami nem tetszik.

1.A Rocky stílus.Ellenség belédereszt két tárat közvertlen közelről,és meg se sebesülsz szinte,ellenben úgy megütöd hogy összeesik,és el is értünk a 2. .-hoz,az összeesések elég gagyik,ez 1ébként látszik a legújabb 2 HD-s minőségű videón(a 2.-on),hogy hogy esik össze(Vagy csak megfagyott?).De van olyan vid is ahol megcsapjuk az ellent és elég bénán esik össze.REmélem javítanak rajta.Én játékban elég sokmindent tudok kritizálni.Mondjuk,amikor a grannal felrobbantja a fémházat.Sztem túl könnyűek az oldalai.Minél jobb 1 gém grafikailag,annál jobban kell a bugokra figyelni.
  • Magiszter
    Akkor kénytelen leszek rászűrcsölni. de akinek van képanyaga az plíz dobjon egy privit a linkel/linkekkel.
  • armageddon666
    ilyen képanyags linket ne tőle m kérj :S én only SG-t nézem... néha CS2HUt meg TCM meg 1szer pont miatt belépek naponta hotdogra de kb. ennyi :D amugy meg WoW/CSS meg egyebek :D
  • Magiszter
    megaűberszuperheavyadvencedusahírrócsávesz=Bruce Willis

hát ezt tényleg meg kell csinálni
  • Magiszter
    Én tudok. de inkább avi-ban heggeszteném meg studio maxal. adj egy linket a képanyaggal és megcsinálom csütörtökön (ma meg holnap meló után is meló van).
  • Vegas
    izé! lesz benne ezis meg azis! szval jó lesz! sztem. :X
  • armageddon666
    THX
    ezt megcsinálhatná vki flashben:
    1. kép a dzsungelről
    2. átrepül egy élien és minden fagyos-dzsungel lesz mögötte
    3. élin visszarepül, megjelenik szuperhightekUSAhiróplayer és szétszedi
    4. CRYTEK és alá CRYSIS
    :D:D:D tud vki Flasht csinálni? XD
  • Magiszter
    azért szerintem a csávesz ruhájának a nyakűba ott van a cimke hogy Made in China ha tényleg olyan jó a graf akkor majd igyekszem meglesni játék közben tükörben X-D
  • Magiszter
    MEGALOL
  • Magiszter
    és tényleg. balról jobbra. szép dzsungeles kezdet, jönnek az űrfagyiárusmonszták lejelgelnek mindent és akkor mi keménylegények egy batárnagy fegyverrel hájtek cuccal (persze hogy USA) megmentjük a világot. vagy talán még a galaxist is, aztán megyünk hawaii -ra koktált szűrcsölni
  • armageddon666
    de tényleg! akkor bannerből:
    CRYTEK bemutatja: szép napos dzsungel -- Élienek -- zord fagyos dzsungel -- jön a szuperhero player nagy puskával és tarol! -- CRYSIS!
  • armageddon666
    azt már annyiszor beírtuk.. -ták...
    Lezuhan egy meteor odamennek a Dél-Koreaiak (azok ugye?) és kisajátítják maguknak, de az USA (azok ugye?) odaküldenek egy csapatot (mi is benne vagyunk) hogy deritsenek fel vagy szerezzenek infot vagy ilyesmi, ám a meteor szétnyílik és egy hatalmas szerkezet jön ki belőle ami lefagyaszt mindent és jönnek az élienek. dióhéjban ennnyi...
  • FOXX supreme
    valahol levolt írva, de a bannerból is kilehet következtetni:DDDDDDDDDDDD
  • szucsy89
    nah emberek mondjuk ez crysis topic,úgyhogy ejtsük a témát, majd nyitok egy konzolok vs. pc topikot, bár már van sztem..
    a játtékkal kapcsolatban valaki tud valamit a történetről??
  • Magiszter
    Persze

Windows PlayStation, meg Windows X-Box. Hát akkor a konzoloknak áldozna le :DDDD
    Szép kis grafikus felület meg minden. Aztán mikor játszani akarsz akkor jön hogy hibát észlelt és leált, többé má nem is indúl reinstallálj.
  • Evogordon
    Hát ha már billentyű akkor legyen rajta
  • Magiszter
    pfuff windows. :D 5 percenként lefagyna meg kékhalál
  • Richard90
    nintendo yuu <--- ez tetszik :D:D:D
  • FOXX supreme
    :DDDDD
  • FOXX supreme
    ja
  • Vegas
    itt a vége fuss el véle.. téma lezárva, beszélni másról htx -.-
  • armageddon666
    Az lesz belőle... PCknek leáldozik... ám micsinálnak akkor a hardvergyartok? beszélnek a konzolosokkal és jön a PS4 az XBOX540 a Nintendo Yuu és ezek mind fejleszthetőek lesznek! és kell is majd fejleszteni! és ekkor jön az akkor miért nme már a PCt fejlesztjük ugyanannyiért hiszen azon van Word is meg ilyenek... alternatíva: ezek a konzolok teljesen PCsednek
  • FOXX supreme
    ez egy pc-s topik....:D
  • FOXX supreme
    :DDDDDDD
  • FOXX supreme
    Emberek eza game CSAK PC-re CSAK pc-sek játszhatnak vele...A KONZOLOSOK beszopták és így jártak.....
  • Evogordon
    Lessz rajta windows gomb is??
  • szucsy89
    hát igen...konzolra bill+egér??már a végén nem ps-nek hanem pc-nek fogják hívni...ennyit erről
  • Istencsászár
    Igen lesz.