CRYSIS
  • Magiszter
    Hát nemtom. Az unokatesóméknak van pc és konzol is. és inkább a pc-t vágják gajra és mehetek át állandóan reinstallni (hálám a Norton Ghost-nak) meg javítani a kilazult csatikat. Őszíntén elképedek néha milyen állapotban van a gép már hardwerileg is. Lényeg a lényeg hogy a konzolon sem nagyon játszanak. Van valami utcai focios játék meg a black amivel játszanak meg még valami verekedős is. A többi x0 cd meg csak porosodik a polcon.
    Szóval én inkább költök 2 évenete 200k-t gépre (bár eddig csak 2 évenete 60-70-et költöttem csak a k*csög pci-e a k*csög ddr2 meg a k*csög új cpu tokozások miatt kell szinte az egész gépet cserélnem mert csak egy jó vga-t akartam venni) mint hogy vegyek egy x-boxot/ps3-at és nézzem ahogy egyre növekszik rajta a por mert nem tudok mit kezdeni vele mint hetente 3x játszom rajta 1-2 órát. De persze a játékfanoknak az a jó. Csak aki olyan nagy konzolos az miért írja be egy pc-s fórumba hogy mekkora trágyadomb a pc. Mert kétlem hogy a konzolt kötötte netre és a gamepad-al pötyögte be azokat a bizonyos szavakat.