31662
CRYSIS
  • CUCLI
    idelátom ,h multiba lassú böhöm állat leszek és nagymamival utatvágok magamnak
  • Evogordon
    Én is töltöm a videókat.. Kiváncsi vagyok
  • Magiszter
    Azok a fény-árnyék effektek nem kicsit vágtak hanyadt. A Fizika már alap , de akkor is ha fele ilyen szépen és fele ilyen jól fog futni én már összeteszem a kezem. Jó móka lesz erdőt írtani. Kellene a játékba macséta vagy balta és kipróbálnám milyen ha kivágom a fél erdőt. Lehet hogy az ózonréteg meggyengűlne, a légkőr felmelegedne, leolvadna az idegenek által megfagyasztott terület és kiírná a gém hogy Mission Complete
  • CUCLI
    neeeeee. énis a nagymamival akarok dzsungelt aprítani :@@@@@
  • grebber
    Nem rossz nem rossz!
  • Magiszter
    Hivatalosan is elképedtem
  • jAsOn VoOrHeEs
    Két új video a GS oldalán

A fák levelei egymásra is árnyékot vetnek, a fegyver távcsövének használatakor csak a fókuszált tárgy látszódik élesen, a többi elmosódik. Nagyon látványos, talán egy kicsit túlzottan is, néhol műnek hat a terep. Persze ezen még van mit csiszolni, elvégre a játék csak jövőre jelenik meg. Addig talán sikerül a hardvert is beszerezni hozzá.
  • Ability
    -.- Nem mintha olyan nagy dolog lenne... :O
  • FOXX supreme
    hát...
  • Evogordon
    Bizony igaz. De hát elvette egy... a jogomat.
  • Ability
    Bár van egy olyan érzésem, hogy azt már egy modi is kezelésbe vette. Széthúzta a hsz-t alapból nem? :P
  • Ability
    Töröltem. :)
  • Richard90
    egyáltalán ezt higy csinálja?? mert ha ír átrakja a másik sorba nem?
  • Vegas
    ;))))))9
  • Istencsászár
    Egy házigazdának nem az a feladata hogy a nap 24 órájában szkennelje a topikot... naponta biztos benéz, és akkor törli.
  • Vegas
    ha lenne egy norm házigazda akkor mar kitörölte volna igaz evo?! ;))))9
  • Ability
    nembírnaaddigvárni -.-
  • FOXX supreme
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • lac coo
    Hát amíg egy szaros konzol 120 000 poligonnal visz egy autómodellt......
  • CUCLI
    várd meg a konzol idisönt.
  • Fenrir
    Gondold el, hogy hogyan menne ez akkor a konzolokon. Lehetne bámulni a főmenü csendéletét...
  • Istencsászár
    Hiába ha azzal nem lehet majd full grafon tolni, sőt dx10en sem, szvsz azzal csak butitva lehet élvezni a diavetítést.
  • Evogordon
    zt írják hogy ajánlott grafhoz 1800xt-elég ;)
  • CUCLI
    tuti -.-
  • grebber
    Remélem a CoJ-nél jobban lesz optimalizálva
  • FOXX supreme
    nem baj, én majd 4 kártyás Geforce 7950 Gt2-es Kvatrót veszek,, azzal azért már menni fog:D
  • lac coo
    Persze , az tuti , de azt leszámítva is gyengécske lesz :))))))
  • Istencsászár
    Mivel nem dx10, igy mehet a kukába amint kijön a krájzis mer nem fog vele menni full grafon:DDDDDDDDD , de akkor minek venni? mi használja ki addig? semmi? :DDDDDD ennyi
  • lac coo
    Persze én is így gondolom, de ne várj csodát egy X1900-től ! Azt a grafot az sem bírja ...
  • FOXX supreme
    jó hogy szólsz, még elfelejtettem megrendelni a conroe-t meg a 7950 gt2-set...:D

ez itt crájszisz, nem csata....
  • lac coo
    Majd lesz itt jajgatás mikor az ajánlott config-gal éppen hogy elvánszorog a játék :)))))))))

Amúgy meg az a legnagyobb marha aki bedől egy ilyen parasztvakításnak és rohan a dualcore-ért meg 2 db X1900-ért !
    Nekik csak gratulálni tudok ! ;)

Lassan már oda jutunk, hogy a hardware gyártók rendelik meg a játékot a fejlesztőktől !

Röhej .....
  • FOXX supreme
    :)
  • Ability
    :D
  • Fenrir
    Az első jeges kép eléggé ingame-nek néz ki...

Jah csodálod, hogy ez a grafika leveri a playstation szintet :)
  • Istencsászár
    Ebből tisztán látszik melyik ingame, és melyik a parasztvakítás, csak a 2 "jeges" képre kell ránézni.
  • Evogordon
    hát ja levannak maradva
  • grebber
    Worthplaying szerint 5 új kép de ezek már régiek! :(
  • macesz
    ExtremeTech: Your game is currently scheduled for a 2006 release, DX10 is coming with Vista in January 2007 (if it doesn't get pushed back). Do you hope to have DX10 support out of the box, so users that upgrade to Vista and a DX10 graphics card can immediately enjoy the benefits? Or will DX10 support come in a patch?

Godager: We already have a limited DX10 support in the game. Given that Vista is in beta now, we will expect to see changes all the way up to launch. Supporting DX10 before everything is settled with the driving DX10 platform will most likely be a risk for us, so we will want to wait until Vista launches and patch it out then. Seeing that Age of Conan is a Vista showcase game, this also factors into this.
  • macesz
    Ejj de szar lett
  • macesz
    Na még egy kép :D
    Kurva jól van megcsinálva a fegyver upgrade