31662
CRYSIS
  • DanRyu
    Csak a Karit cserélem ha szaggat a játék Highon majd, a gépet tavaly októberben vettem. Ma vettem LCD monitort 19"-ost 1280*1024-es felbontást bír.
  • rorr
    géped paramétereit olvasva akkor most nagybevásárlás lesz..... :)
  • DanRyu
    Én lebutítva nem élvezem a gémet, mindíg az jár az eszee, hogy milyen lehet maxon. Inkább ha szaggat megyek a boltba és veszek hozzá bikább karit.
  • hen-tes
    Akkoris lebutítom és élvezni fogom. :@
  • Evogordon
    Ez már nem rajtuk múlik. Ha élvezni akarod vegyél jobb gépet :D...
  • hen-tes
    Én csak azt mondom, hogy így teljesen más lesz a játékélmény. Nem lehet rombolni, amit jól ki lehetne használni.
  • grebber
    De legalább ha minden igaz normálisan fog menni ellentétben sok ramaty szarral amiket kiadnak fos graffal atom gépigénnyel!
  • hen-tes
    Engem inkább ez a rész érdekel:
    "Két évnél nem régebbi gépeken fut majd a Crysis. Részletesség lejjebb vételekor be lehet állítani például, hogy megmozduljanak-e a falevelek, ha nekik megyünk vagy fákat le tudunk-e dönteni és hogy kidőlnek-e a falak."

Mit tartanak ők két évnél nem régebbi gépnek? :S
    Meg ha levesszük íly módon a "grafikát", akkor kapunk egy farcry-t. :\
  • hen-tes
    Érezd az iróniát.
  • bertino
    elhiszem, hogy a programozók se havi 200k HUF-ért csinálják mondjuk átszámolva az összegeket, de azért ekkora tulzásokba esni és így leírni... pff :)
  • Evogordon
    K*rva jól hangzik!!!
    Már mennék megvenni :D:D:D
  • grebber
    Lazán visszafogja hozni nekik a pénzt maga a game + a grafmotor licenszeiből befolyó pénz!
  • bertino
    "A fejlesztést 20 millió euróból finanszírozzák, ebből kuporgatják a fejlesztők havonta a soványka hagymára meg szalonnára valót"

oda ne rohanjak bazeg, de szar lehet, úúúúristen, minnyá bőgök rajtuk...
  • grebber
    (PC Games) Kiderült, hogy 10-12 órás lesz a jelenleg alfa státuszban herregő Crysis játékideje. Ebből egy órát töltünk el súlytalanságban. Ufó járműveket nem irányítunk, de pár fegyverüket használhatjuk. Repülőgépeket vezethetünk, a VTOL-nak könnyebb, míg a helikopternek nehezebb az kezelése a röpkontrollok miatt. Az eredetileg felhasznált Far Cry 3D motorból nem sok maradt az új engineben. Nagyfelbontású - 1.6 MB - kép érkezett, plusz egy tápos magazinborító.

Mentési rendszert nem nagyon komálták a rajongók a Far Cry-ban. Ezt a Crysisban megváltoztatták, kapunk Quickload, Quicksave opciókat és van Checkpoints, tehát minden, mi szem-szájnak ingere! A fejlesztést 20 millió euróból finanszírozzák, ebből kuporgatják a fejlesztők havonta a soványka hagymára meg szalonnára valót. Magyar pénzben ez kábé 4 milliárd 900 millió forintot jelent.

Megéri újrahentelni a Crysist, mert komplex a játékvilág és elsőre nem tapasztalhatunk meg mindent. Négy nehézségi fokozat között kapcsolgatunk majd az elején vagy akár játék közben is. Jelenleg 15 fegyverrel kaszálhatunk, de ez még változhat. Mindegyik ápgrédelhető. Medikit nincsen, mert a nanosuit automatikusan gyógyít és a beállított nehézségi fokozattól függ a regeneráció sebessége. Vezethető járművek közül néhány: katonai dzsip, kamion, kétfajta csónak, civil kocsi, helikopter, két tank - egy amerikai és egy Észak-koreai - meg egy APC, azaz páncélozott katonai személyszállító.

Két évnél nem régebbi gépeken fut majd a Crysis. Részletesség lejjebb vételekor be lehet állítani például, hogy megmozduljanak-e a falevelek, ha nekik megyünk vagy fákat le tudunk-e dönteni és hogy kidőlnek-e a falak.

Cheatelés megakadályozására felbéreltek két külön programozót, akiknek csak az a feladata, hogy betonbiztossá tegyék a multiplayer módot és senki élvezetét ne ronthassák el a csítelők. Egy izraeli és egy lengyel kóder. Extrém paranoid fickók és minden trükköt ismernek. Egyikük profi Hackerként tevékenykedett korábban és csak nemrég tért át az Erő Jó oldalára. Hálózati kapcsolathoz elég lesz egy sima DSL.

A Sandbox 2 Editor nevű legendásan könnyen használható pályaszerkesztőt ingyen mellékelik a dobozhoz. Remélik, hogy a rajongók hamar előhozakodnak egy kooperatív móddal. Valaki pedig készíthetne egy X-COM MOD-ot!

Info: Hardwired
  • Evogordon
    Jó lehet van 1000 dolog amiért megéri megvárni. De nekem gyors, stabil, mennek rajta a játékok..a programok, a net. Más nem is kell. Attól meg nem félek hogy betör egy kockafejű hekker a gépembe mert max fél óra és újra teszem az egészet...
  • bertino
    a valóságban is ilyen szűklátókörű vagy ? :DDDDDDD
    komoly problémáid lesznek még akkor az életben
  • KILLER2
    Gondolom a védelem is extrább lesz....
  • armageddon666
    gondolom azé stabilitást meg mittomén miket... de ég és föld Windows XP ala nature és SP2... legalábbis én így vettem észre sebességileg is... ilyesmire számítok Vistánál is...
  • Evogordon
    De most mi ez a Ha kiadják a ps1-et akkor teszem fel a vistát...??
    Mit javítanak benne? Max a védelmet (tűzfalat) meg apróságokat. És gondolom nincsenek olyanok a gépeden amiért rádvannak szálva vagy 100-an és próbálnak betörni a gépedbe.
  • KILLER2
    Igen, de ha majd fejlesztem a gépem, akkor már asszem inkább felteszem, hogy azzal se legyen már gond. Csak addig még kéne szerezni egy magyar "biztosnági másolatot".
  • armageddon666
    Az. De dx9ben is megy szal vista várhat még... majd ha minimum SP1 lesz hozzája :P
  • Hellsing47
    igen
  • KILLER2
    És a 8800 az DX10es?
  • KILLER2
    Hát akkor azt baxtam. Akkor még azt is szerezem kell. Remélem nálam minden frankóul fog futni.
  • DanRyu
    Mire a játék kijön a Vistán is menni fog minden játék és sok új Driver lesz.
  • grebber
    DX10-es VGA kell + Vista mivel Xp-re nincs DX10.
  • KILLER2
    Ez a DX10 dolgo hogy van? Csak egy DX10es videókártya kell? Pl a 8800? XPn megy rendesen a DX10?
  • DanRyu
    Az nekem kajakra tetszett!:D
  • Evogordon
    Ha nem régebbi.
  • VRSDM
    mivel 2hetes :D
  • kirol
    Az atombomba HD videót láttátok?
  • DanRyu
    Persze:D, akkor kiadták a Medal Of Honor Airbornet is meg a Tomb Raider Anniversaryt is, mert ezeket is ma adták ki 1.én!:DDDD
  • DanRyu
    Hamar elkezdték a Faket, vagy Április 1.-e?:D
  • DanRyu
    LOOOOOOOOOL
  • Hellsing47
    ut 3 is felkerült egy megbizható torrentoldalra mint áprilisi tréfa :D
  • KILLER2
    Megesik. Láttam már olyan SAn Andreas letöltést, amiben a GTA2 volt.
  • dienesoft
    Mekkora átb*szás kering a neten! Crysis.Clonedvd! Ápr.1. Rulzik!:DD
  • VRSDM
    de azért azok még mindig távolabb vannak mint a q-e-r-t-z-f-g-h-í-y-x-c-v-b-tab-capslock-shift-ctrl-számok-space-alt ;)

de ez már nagyonnagyon off szóval ennyi ;)
  • KILLER2
    Akkor ok. Gondolkozom, hogy én is áttérek (át is fogok). Amúgy én jól kialakítottam magamnak a bilkiosztást, mindenre van gomb a nyilaknál is. NUM gombok, emg a niylak fölötti 6 + a billentyűzet közeli fele.
  • VRSDM
    nyilak ? ... had ne nevesselek ki kérlek :D
    onnan mit érsz el ?
    míg wasd-omb :D-ról ottvan az egész bill... /az más hogy vakon írok meg minden aztán úgy nyomom mint valami profi ROTFL