31662
CRYSIS
  • gman906
    ne tévesszen meg az öltözet - humanoid lesz
  • Hellsing47
    talán ember? :o
  • bertino
    Alien
  • DanRyu
    Demost akivel leszünk a játékban, milyen lény?
  • armageddon666
    lamákok XD kiugrott az ajtón :P vaaaagy épp abban a pillanatban fagyott le minden XD
  • Tigristank
    A képet elnézve neki már úgyis mindegy. :D
  • VRSDM
    hmm biztos épp most hagyott abba havazás :D hisz jóbarátunknak nincs lábnyoma :D /hacsak nem a házból jött ki?
  • gman906
    Ezen már el lehet csúszniLink
  • VRSDM
    épp ezt mondom hogy ezért inkább amolyan megállít mindent, mint a "mi" fogalmunk szerint ismert jégről lenne szó ... hisz akkor elcsúszna az emberünk
  • KILLER2
    De azért el kell ismerni, hogy 35 C-ben nem igazán marad meg a jég.
  • VRSDM
    a jeget vágom... de szerintem az nem a hideg miatt, hanem amolyan megáll ott minden ...
  • DanRyu
    Gondolom ha a paradicsomot jéggé változtatják az idegenek, hónak is kellen lennie majd.:D
  • DanRyu
    Én nekem 2005 ben volt a PS1 nosztalgiám. Egy halom régi és új játékot tóltam végig.
  • gman906
    Úgy, hogy az egyik szörny jéggé tud mindent változtatni
  • Evogordon
    A crysis online-on van új videó.
  • Hellsing47
    ugy hogy a sziget egyikfelét jég boritja :D
    kiváncsi vagyok ezt hogy fogják megoldani..
    egyik percben még majd megdöglesz a melegben a nano cuccodban a másikban meg már hanyatt vágódsz a befagyott tavon? :D
  • VRSDM
    a játék paradicsomban van :D hogy lenne ott hó? O_o
  • Pitti
    Esőt, havat, szelet, vihart, hurrikánt, villámokat...:)
    irónia nélkül :)
    napsütést már láttunk..
  • hen-tes
    3dimenziós felhők vannak, ráadásul árnyékkal.
    Mit akartok még? :p

[némi iróniát vél felfedezni a mondandójában]
  • VRSDM
    van dynamikus napszakváltozás, időjárásról még nem esett szó -.-
  • KILLER2
    Jó kérdés. Fasza lenne. Szeritnem lesz minimzm napszakváltozás.
  • berlinboy6329
    Láttunk videókat arról,hogy a Sandbox 2-ben hogyan lehet dolgozni.Volt egy opció,amivel a napszakokat lehet állítani.Ez csak egyszeri beállítás?Szal,ha én azt mondom neki,legyen naplemente,akkor naplemente lesz,és a pályát is úgy tolom?

Arra lennék kíváncsi,hogy lesz-e napszakváltozás a játék során,és egyéb időjárási változások(eső,szél,villám,mennydörgés...)?
  • KILLER2
    Én éppen most gondolkoztam rajta, hogy visszatérek a PS1hez :D
  • priluki
    persze,engem is lekötött a ps 1-em mikor fiatalabb voltam,mostmár nagyon megválogatja az izlésem mivel játtszom,nagyon kevés játék van ami leköt és azse konzolon,a konzol számomra egy szép grafikával rendelkezö arcade játékgép,és ez a lényeg amit már irtak lentebb,a játékélményt semmi nem helyetesiti...
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem is van ps2-m, de én már nagyon hozzászoktam a pc-hez, és a konzol nem nagyon köt le... :/
  • DanRyu
    A PS3 nagyon faxa lesz, de a Ps2-met sem vetem meg: Onimusha, Devil May Cry, God Of War stb.Na ezek épp konzolokon királyok csak.
  • KILLER2
    MGS meg PCn is jó, szóval bekaphatják
    De a PS3nak is megvannak a maga szépségei, akárcsak a többi konzolnak és a PCnek (csak eddig a PCmbe többször rúgtam bele, mint az XBOX 360omba)
  • DanRyu
    Jah az FPS meg a stratégiai játékok csak PC-n jók.
  • KILLER2
    Azé az PS3. De én mindig is az mondtam/mondom, hogy a konzol más mint a PC. A konzol játékra van, ezért játszani lehet vele, míg a PC sok másra is, ezért az arra készült játékokban is több mindent lehet, lehet módosítani, stb és a hangulata is egészen más. FPS és stratégia csak PCn jó.
  • DanRyu
    Nem hiszem, hogy veri, én jobban szeretek játszani PC-n mint pl. a Ps2-ömön.
  • KILLER2
    TErmészetesen. De én úgy vagyok vele, hogy hiába veri, nem lsz jobb. Van MGSem, de teljesen más a játékmenete, mint a többi játékomnak, így nem helyettesít semmmit. A játékélményhez semmi köze nincs annak, hogy hány polygonból áll a csávó szeme.
  • Hellsing47
    és ezt honnan tudják ? :o
    talán már megvan nekik ?
  • bertino
    konzol bázze, alap, hogy veri ^^
  • Attila8805
    LOL a ps3 totyiban ott áradoznak hogy az mgs 4 veri a crysist.
  • bertino
    ez a hardvermarketing fő szála...
  • DanRyu
    Samsung SyncMaster 920N 19" LCD/TFT monitorom van és max felbontás 1280*1024-et bír.
  • KILLER2
    Nekem van egy 360am, azzal monitoron tolom és néhanapján apám HDTV-jén. Így pont jó. De hatalmas a különbség egy konzol és a PC között.
  • armageddon666
    csak hogy szépen is nézzen ki kell HDTV / projektor és máris nem ennyi az ár -.-
  • rorr
    Ennyiből veszel egy konzolt (pl: x360)aztán játszol a jobbnál jobb játékokkal....
  • KILLER2
    MIlyen típusú az LCD?
    Én fogok ám bevásárolni. + 1-2 GB RAM, egy 8800as videókártya (320as lesz valószínűleg) meg egy 2,4 gigás Core 2 Duo proci.