31662
CRYSIS
-
#3575 ne tévesszen meg az öltözet - humanoid lesz -
Hellsing47 #3574 talán ember? :o -
#3573 Alien -
#3572 Demost akivel leszünk a játékban, milyen lény? -
#3571 lamákok XD kiugrott az ajtón :P vaaaagy épp abban a pillanatban fagyott le minden XD -
#3570 A képet elnézve neki már úgyis mindegy. :D -
#3569 hmm biztos épp most hagyott abba havazás :D hisz jóbarátunknak nincs lábnyoma :D /hacsak nem a házból jött ki? -
#3568 Ezen már el lehet csúszniLink -
#3567 épp ezt mondom hogy ezért inkább amolyan megállít mindent, mint a "mi" fogalmunk szerint ismert jégről lenne szó ... hisz akkor elcsúszna az emberünk -
#3566 De azért el kell ismerni, hogy 35 C-ben nem igazán marad meg a jég. -
#3565 a jeget vágom... de szerintem az nem a hideg miatt, hanem amolyan megáll ott minden ... -
#3564 Gondolom ha a paradicsomot jéggé változtatják az idegenek, hónak is kellen lennie majd.:D -
#3563 Én nekem 2005 ben volt a PS1 nosztalgiám. Egy halom régi és új játékot tóltam végig. -
#3562 Úgy, hogy az egyik szörny jéggé tud mindent változtatni -
#3561 A crysis online-on van új videó. -
Hellsing47 #3560 ugy hogy a sziget egyikfelét jég boritja :D
kiváncsi vagyok ezt hogy fogják megoldani..
egyik percben még majd megdöglesz a melegben a nano cuccodban a másikban meg már hanyatt vágódsz a befagyott tavon? :D -
#3559 a játék paradicsomban van :D hogy lenne ott hó? O_o -
Pitti #3558 Esőt, havat, szelet, vihart, hurrikánt, villámokat...:)
irónia nélkül :)
napsütést már láttunk.. -
#3557 3dimenziós felhők vannak, ráadásul árnyékkal.
Mit akartok még? :p
[némi iróniát vél felfedezni a mondandójában] -
#3556 van dynamikus napszakváltozás, időjárásról még nem esett szó -.- -
#3555 Jó kérdés. Fasza lenne. Szeritnem lesz minimzm napszakváltozás. -
#3554 Láttunk videókat arról,hogy a Sandbox 2-ben hogyan lehet dolgozni.Volt egy opció,amivel a napszakokat lehet állítani.Ez csak egyszeri beállítás?Szal,ha én azt mondom neki,legyen naplemente,akkor naplemente lesz,és a pályát is úgy tolom?
Arra lennék kíváncsi,hogy lesz-e napszakváltozás a játék során,és egyéb időjárási változások(eső,szél,villám,mennydörgés...)? -
#3553 Én éppen most gondolkoztam rajta, hogy visszatérek a PS1hez :D -
priluki #3552 persze,engem is lekötött a ps 1-em mikor fiatalabb voltam,mostmár nagyon megválogatja az izlésem mivel játtszom,nagyon kevés játék van ami leköt és azse konzolon,a konzol számomra egy szép grafikával rendelkezö arcade játékgép,és ez a lényeg amit már irtak lentebb,a játékélményt semmi nem helyetesiti... -
#3551 Nekem is van ps2-m, de én már nagyon hozzászoktam a pc-hez, és a konzol nem nagyon köt le... :/ -
#3550 A PS3 nagyon faxa lesz, de a Ps2-met sem vetem meg: Onimusha, Devil May Cry, God Of War stb.Na ezek épp konzolokon királyok csak. -
#3549 MGS meg PCn is jó, szóval bekaphatják
De a PS3nak is megvannak a maga szépségei, akárcsak a többi konzolnak és a PCnek (csak eddig a PCmbe többször rúgtam bele, mint az XBOX 360omba) -
#3548 Jah az FPS meg a stratégiai játékok csak PC-n jók. -
#3547 Azé az PS3. De én mindig is az mondtam/mondom, hogy a konzol más mint a PC. A konzol játékra van, ezért játszani lehet vele, míg a PC sok másra is, ezért az arra készült játékokban is több mindent lehet, lehet módosítani, stb és a hangulata is egészen más. FPS és stratégia csak PCn jó. -
#3546 Nem hiszem, hogy veri, én jobban szeretek játszani PC-n mint pl. a Ps2-ömön. -
#3545 TErmészetesen. De én úgy vagyok vele, hogy hiába veri, nem lsz jobb. Van MGSem, de teljesen más a játékmenete, mint a többi játékomnak, így nem helyettesít semmmit. A játékélményhez semmi köze nincs annak, hogy hány polygonból áll a csávó szeme. -
Hellsing47 #3544 és ezt honnan tudják ? :o
talán már megvan nekik ? -
#3543 konzol bázze, alap, hogy veri ^^ -
#3542 LOL a ps3 totyiban ott áradoznak hogy az mgs 4 veri a crysist. -
#3541 ez a hardvermarketing fő szála... -
#3540 Samsung SyncMaster 920N 19" LCD/TFT monitorom van és max felbontás 1280*1024-et bír. -
#3539 Nekem van egy 360am, azzal monitoron tolom és néhanapján apám HDTV-jén. Így pont jó. De hatalmas a különbség egy konzol és a PC között. -
#3538 csak hogy szépen is nézzen ki kell HDTV / projektor és máris nem ennyi az ár -.- -
#3537 Ennyiből veszel egy konzolt (pl: x360)aztán játszol a jobbnál jobb játékokkal.... -
#3536 MIlyen típusú az LCD?
Én fogok ám bevásárolni. + 1-2 GB RAM, egy 8800as videókártya (320as lesz valószínűleg) meg egy 2,4 gigás Core 2 Duo proci.