31662
CRYSIS
-
#3695 vagy ratewaxol ;] vagy laggbind-el ;] -
#3694 Látod te a killcam-ben. Azért, mert laggol a másik játékos, és nem pontos a killcam, attól még eltalál... -
lee56 #3693 lol cod2ben még ugy is meghalhatsz hogy el se találnak :) -
#3692 Sztem is... -
#3691 3lövés hogy meghaljon?
a sniper-ek nem azért ölnek egy lövésre (a mai létező fegyverekre értem, mert akkorát roncsol... sőőt a legtöbb esetben minél kissebb roncsolással lehet a legnagyobb halálszázalékot elérni...
tudni illik, akár hol találja el a töltény a testet, a véráramban akkora tulnyomást idéz elő, hogy az összes érfal elpattan és a vér pillanatok alatt, elárasztja a testet, értsd szétrobbannak az ereid ...
nanosiut ide vagy oda :S xar ez hogy (3lövés kell), miért nem lehet elosztani normlásian, hogy láblövés - fejlövés - kar-váll stb. már a cs-ben is van ilyen :S nehogymár itt ne lehessen megoldani, ez bizony árkád vonás (lsd. cod2 ... lelövöd megfekszik de kell neki még1 a földön mert már nyúl is a pisztolyáért :S ) nevetséges ez szerintem -
#3690 Az is igaz. De a megjelenésig csak ki kell bírnunk valahogy :D -
#3689 Én max egyszer hogy a teljeset jobban élvezzem : D -
#3688 Csak az a demo jöhetne már. Az biztos, hogy hetente 1x minimum végigtolnám. -
#3687 igen:D -
#3686 Hát igen. Rég volt már fejlesztve a gép, néha szánni kell rá :D -
Hellsing47 #3685 látom neked is van pénzed rendesen :P
csak a vga meg a proci van 150e :D -
#3684 Mármint a tervezett configom?
#3677: Ez szép és jó, emg minden, de egy valami nem ok. NEKIK MIÉRT VAN CRYSIS DEMÓJUK ÉS NEKÜNK MIÉRT NINCS? -
#3683 tökéletes...:D
sztem inkább core 2 mint amd:D -
#3682 Háááát. Ez qrva sok elsz és talán felesleges is.
Én ezt tervezem, talán a hétvégén meg is lesz.
Asus P5B-E Plus alaplap
2x1GB RAM (mhz-t még nem tudom, de ha nem lesz olyan drága, akkor 800 Mhz), talán 1x 2GB
ASUS GeForce 8800 640es videókártya
Core 2 Duo 2.4 Ghz processzor
Innen vettem néhány ötletet, többek között az alaplapot. ha valaki gépet akar cserélni, akkor ez jó választás szeritem. -
#3681 Tudtam hogy valaki ezt fogja mondani : D -
#3680 inkább core 2 -.- (sztem) -
#3679 Az jó hogy úgy oldották meg a snipert hogy kell vagy 2-3 lövés a testre és akkor hal meg az ellenfél. -
marco2 #3678 van rá több mint fél milliód? -
#3677 Crysis multiplayer teszt! -
Madu #3676 Én ahogy megláttam a játékot utánna néztem hogy mijen konfogon megy és elhatároztam hogy beszerzem ezeket:D:D:D
Alaplap:
Asus M2N32-SLI Deluxe Wireless edition
Processor:
AMD Athlon 64 X2 5200+ 2*512kb dobozos Socket AM2
Videokártya:
Asus GeForce EN8800GTX 768MB TV DVI PCIExpress
Memória:
2 darab,2GB 800MHz DDR-II RAM Geil Ultra (2 X 1GB)
Remélem nem lesz probléma a játéknak:)
-
marco2 #3675 szerintem nemsoká lessz demo -
#3674 -
ssolitude #3673 Létezik a Crysisból demo? -
#3672 nekem is nyár vége - ősz eleje rémlik :$ -
Vegas #3671 -
#3670 Igen, sajnos én is így érzek. De azért reménykedjünk. -
#3669 Szerintem tuti nem jön júniusban. -
#3668 Crysis-online-on az van, hogy júniusvan jön. Remélem igaz. -
#3667 Nem tudom, azért kérdezem. De mindjárt utánanézek. -
Vegas #3666 szeptember nem? -
#3665 Most nézegetem a crysis-online-t, a screenshotok angyon fosósak. -
#3664 Remélem mostmár hamar kiadják a DEMOt. A játék mikor is jön? Nyár elején? Azért ez az AIT kártya érdekes. Na mindegy, mostmár amrad a 8800as. Nem fogok azért másik kártyát keresni, hogy ultra magas helyet maximum grafon játszassak. A 8800at már oyan jól kinéztem. -
Zaladár #3663 És ekkor több ezer ember erre gondolt, én lőn, lett Crysis demo. -
#3662 De. -
#3661 HOC-n van, hogy az új ATI jobb a Crysis Demo alatt, mint a 8800GTX. Amit leszarok, de honnan van nekik Crysis demójuk?
Nekünk miért nincs?
Legyen már nekünk is! Nem? -
#3660 Nekem matroska splitter, ac3filter, coreavcpro és egy divx van fent. Ezzel minden elfutott eddig ami a kezem ügyébe akadt, legyen az hd, vagy bármi szarabb. Ha ezen felül volt még ffd, vagy xvid, akkor nem ment a hd. Pedig a gépem bírta volna. -
#3659 +ffdshow és powerDVD manconcept mpeg1-2 kodekje és akkor télleg semi nem szabhat akadályt lejátszásban... -
#3658 Szerintem bírná a gépe. Egyébként nem kell hozzá semmi különös kodek, csak az ilyen alap dolgok. Divx, xvid .... Na meg egy Windows Media Player Classic. Az mindent visz rendesen. :)
-
#3657 enyhén drága...:D -
#3656 Ez a videó már volt korábban is párszor.
Nekem nem akad. A géped nem bírja lejátszani. A régi nekem is ezt csinálta. Mármint akadt.