31662
CRYSIS
-
#3655 Nálam akad a hang sajnos:( Ti milyen lejátszóval+kodekekkel játszátok le hogy nem akad? -
#3654 lol bazz minden szar HD-t ebbe a fos .wmv-be tömörítenek
gőzük sincs mennyi minőségvesztést követnek el ezzel... -
strebacom #3653 Oké de hidd el , hogy EZ a legalkalmasabb hely erre a problémára!!
É smost folytassuk akkor a Crysis-t.
Frankó az új videnyóó!! -
#3652 Köszi. Írtam is, hogy bocs, csak itt sokan gondolkodnak ezen, ezért gondolom megkérdezem őket. -
strebacom #3651 Ha lehet ne ebbe a topicban fogalkozz a harwered updatejével, van erre alkalmasabb topic is, de azért segitek, remélem ezzel befejezted itt!!
Köszi!! -
#3650 Ja és esetleg még olcsó is. -
#3649 Na hamarosan meglesz a gépem fejlesztése, szóval akkor (megint bocs, hogy itt) megkérdezném, hogy nem tudok-e pesten valami jó PC boltot, ahol van Core 2 Duo proci, 1 GBs RAM, alaplap meg 640es 8800 (mégis ez lett). Köszi. -
#3648 Fincsi. :o -
#3647 Na mindegy, akkor nézzük tovább a hibákat. Csak nekem úgy tűnik, mintha ebben sokkal több hibát találnánk, mint egy átlag játékban (bár ezeket nem hibának nevezném, inkább grafikai részlethiánynak vagy nem élethű dolgoknak). De végülis nincs ezzel semmi baj, mert a játékélményhez semmi köze nincs annak, hogy mennyire szögletesek a bokrok, hogy műanyag-e, hogy 3Dsek-e a felők. Ha a játékélméyne jó, akkor még egy 10 éves játékon is el éeeht lenni, ha meg szar lesz a Crysis játéákélménye, akkor meg feldughaták maguknak a grafikát. -
#3646 új videó
link -
#3645 ROTFL ez a legviccesebb, még jó hogy leirjuk minden hibáját, elvégre magyar ember már csak ilyen...
de viccet félretéve, figy azt hogy milyen csodaszép azt mindenki látja, azon nincs mit taglalni ránézel -> 5perc shokk -> állad összeszedése ...
én anno a vegas-nál is minden kis hibát megszóltam, a szépet látod, a hibákat nem
ettől függetlenül mindenki tudja hogy korszakalkotó játék lesz (akár ha csak grafika terén) ...
3644 - senki sem mondta hogy, "húdeszaer, milyencsúnya" csak szimplán szarabb a víz az eddigiekhez képest ... és megjegyeztük
szerintem meg ti állítsatok már, másrészt ha meg valaki csak fikázna, ahhoz sincs közötök, ez egy fórum ahol mindenki véleménytnyilvánít, ha valaki sonicbuzi és neki ez nem tetszik fogadd hát el, azért mert ez a CKRÁÁÁJSZÍÍÍSZ attól még nemkell mindenkinek ájuldoznia ...
huzzátok ki a nyelvetek crysziszpapa seggéből és tisztábban láttok majd
köszönöm /
és hogy ha flame volt -
#3644 Felháborítóan álltok a dologhoz! Mire 1 hét megjelenésnél tartunk majd, az lesz, hogy hú de szar lesz meg milyen csúnya, stb. Csitíccsatok már a tempón! -
Matt89 #3643 LoL ugy beszéltek mintha már toltátok volna vele... -
#3642 Nem tudom minek kell észrevenni minden hibát. Persze nem baj, ha írjátok, hogy ez sem jó, meg az sem, de valamiért minden hibát nagyobbnak tüntettek fel. PCre (meg talán másra se) még nem volt ilyen szép játék. Nem kell tőle túl sokat várni, így is örülünk, ha egyáltalán elindul a gépeinken. -
#3641 Figyi, biztos nem fog igazi víz szépíteni a játékban még! Nekem tetszik az egész amit csak eddig láttam a játékból. -
#3640 Mondjuk a FarCry-ban is szép volt, csak nem romlott azóta :D -
#3639 Itt ténylegn nem valami szép a víz de nézzetek meg kézi kamerás felvételeket.. Ott gyönyörű és rá se lehet fogni hogy szerkesztettek rajta mert az interjú videó. -
#3638 Nekem is feltűnt. Ezen nincs Photoshop meg nem dolgoztak rajta 422 órát, mint az összehasonlítós képeken. -
#3637 nemtom ti hogy vagytok vele de a 2. képen a víz az olyan "műanyag" -
Gabyee #3636 húnyebazzeg:P
lehet gyűjtögetni vasra,több heti hidegélelmet félretenni.. -
#3635 aztakurva -
Vegas #3634 800x600 D::: -
#3633 new screenshots
első
másodikkk
harmadik -
#3632 Szerintem a crysisba jól megcsinálják a szörnyeket..
Gondolom sok olyan email érkezett a fejlesztőknek hogy a szörnyeket így elb*szták... Csak tanúltak belőle. -
#3631 renderképet összehasonlítani valós környezettel ?
talán ha ingame képeket mutogatnának lenne értelme -
#3630 Far Cry-t nem rontották volna el a szörnyek akkor, ha csak organikus, ijesztő monszták lettek volna benne.. De a vége felé már jöttek a 3m magas, kéz helyére műtött rakétavetővel operáló Doom alázó szörnyikék..
Na azok b*szták el.. Mindig is utáltam az FPS-ekben a nehezen lelőhető ellenfeleket, akinek le kell osztani 3 tár ólmot, meg egy rekesz rakétát és két hátizsáknyi gránátot.. Ehelyett szívesebben küzdök meg mondjuk 30db kisebb NMIvel.. -
#3629 Szeritnem fasza lesz. Bááár. Taktikázós játékmenetnek szeritenm búcsút mondhatunk. -
#3628 hát sztem a far cry a mai napig a legjobb game... és ezzel faterom is így van...:D
ő nagyon ritkán játszik,de a far cry-t 3x vitte végig:D -
#3627 farcry szerintem is elbaszott lett a szörnyekkel... :S
itt ufo ... egy próbát megér ;] -
#3626 Igen, de akkor sem értem. Bár azért kicsit hiányzott a tektikázás meg lopakodás. Az meg megintcsak msá, hogy nem igazán szeretem az ilyen szörnyes játékokat. Bár a Crysisben amint elnézem ezekben több a fém mint a hús. -
#3625 Kb 15 körül vagy? Mert akkor lehet, hogy neked semmi bajod vele. -
#3624 Serintem nincs semmi baj a FarCryvel. -
#3623 Micsoda? Én azt hittem, hogy az alap, hogy hangyák fognak futkosni a földön, meg majmok ugrálnak a fákon, amiket egy éhes tigris próbál meg elkapni stb.
Amúgy sajnos sejtem milyen lesz a játék:
Szép grafika meg minden ami kell, és közben halomra kell majd gyilkolni a sok idióta szörnyet.
A Far Cry is milyen állat volt az elején, míg csak ember ellenségek voltak. Aztán jöttek a hülye szörnyek dögivel, és itt uninstalláltam is.
Bárcsak itt ne így lenne. -
#3622 amúgy csak szerintem homályosak a képek? o.O mármint a valódi is :D
mellesleg ha fele ilyen szép már örülök... fav graf eddig HL2EOnak van... szal ^^ az a határ :D -
#3621 Nagyon gagyi. Hogy lehet valaminek ilyen szar a grafikája.
VAlószínűleg így is majd bele fog dögleni a PCk nagy része a játékba és rengeteget szidjátok. Nem kell ennyire maximalistának lenni. Most komolyan mit vártok ettől a játéktól? Attól még, hogy kegyetlen szép még nem kell azr várni, hogy minden tökéletes legyen benne. Nem tök mindegy, hogy most szögletesek-e a bokrok? Fasza árnyékok, jó MI, élethű fizika, kidönthető fák, 3ds felhők, mi kel még? Másszanak katicák a leveleken? -
#3620 De kinek fog így kinézni?
Nem hiszem, ha játék közben megállsz, akkor ezt/ilyet fogsz látni.
Ez a kép:
meg gagyi is, mert tök szögletesek a bokrok. -
#3619 Vajon melyik sziget ez, ahonnan merítik a pályákat? -
#3618 én nemvágom nagyrészén h melyik a renderr XD -
#3617 halllleeeLLUAajajjaa :)
volt kép ahol tényleg elgondolkoztam ... /azthittem mindenhol a jobboldali a renderkép... aztán jöttem rá hogy az egyiknél nem ;]
cselesek a srácok
mindenesetre megyek, összekaparom az állam :) -
#3616 Újabb öszehasonlító képek