31662
CRYSIS
  • KILLER2
    rendben, csak el ne élvezz
  • Vegas
    gyerünk flémeljetek még még még
  • Hellsing47
    linket pls priviben
  • buldozer99
    ph,és vadonat új
  • fsgh
    hmm nem néz ki rossznak ez a játék(eddigi infok alapján)

remélem elfut majd normálon a gépemen...

• KILLER2
    Nekem nagyon tetszik ez a mostani, de az jobb lenne, ha a jobb oldalon a csávünak sisakja lenne.
  • Evogordon
    Ja még én basztattam azzal a pc-s játékoknak leáldozott topikban az embereket :D

Egyébként Ability lopd le a crysis-online bannert csináld meg és majd szavazunk hogy maradjon e a mostani vagy csere.
  • KILLER2
    Jól is néz ki,én azon használom. Bill meg egér normális nincs hozzá, szar van 16e-ért. De a #3763ben írt sem igaz. Viszont 3-4 óra után 3 leddel már igen. Videó is van róla. A csávó beönti a hűtőbordák közé a tojást, aztán jóízűen elfogyasztja.
  • Ability
    Ja, gondolkoztam, és az sem olyan jó, ha lelopom. Semmi egyediség. Majd a mostanit fogom alakítani. Alapból szélesebbé teszem az oldalt, és lesz egy gyorskereső, mely gombnyomás, és oldal töltés nélkül képes keresni. Viszont a bannerral még nem tudom mi lesz, kéne valami egyedibb, meg amúgy sem tudom, hogy fogom nyújtani ha ez marad, nincs meg az eredeti. -.-
  • SZilaJMaGGoT
    Ez a hdtv dolog nagy marhaság, sokan használják monitorral és aszondják, h kurva jó... Nekem ha lenne x360om sztem simán jól nézne ki a 19es lcd monitorral...
  • Tigristank
    Szerintem a mostani teljesen megfelelő, de legyen úgy, ahogy te akarod. :)
  • Hellsing47
    sry off:
    hol láttál te 50ért e6600-t?
  • buldozer99
    jah de XBOX-hoz kell egy HDTV ami 150k +ba
    +valami hütésmod mert 1 óra játék után ugy melegszik hogy tojást lehet rajta sütni xD... stb
    szal mégsem olyan olcsó

nah de itt az off-ot be lehet fejezni...:D

"e6600 50k:)"
  • lac coo
    XBOX-hoz már kapható tuti bill meg egér :)

De ez pénz gyüjtős-vásárlásos dolog nagyon elvette a kedvemet :)))

• Hellsing47
    nem hiszem hogy elleneznék
    én legalábbis nem ellenzem :)
  • Ability
    Persze, de annak a 10-15 embernek a véleménye is érdekel. -.-
  • kill3r21
    kinek mi a megszokott..kell mindkettö a tejes élvezethez :P
  • Hellsing47
    sztem ha nem is csont maxon de vinni fogja az a kártya
    1024-be minden high-en, AA nélkül legalábbis biztosan :D

#3757: annyira nem járnak még ide sokan...
    most ez a 10-15 ember meg szerintem nem kövez meg azért ,mert lenyulod azt a bannert :D
  • Ability
    Konzol kb minden szempontból jobb, mint a PC, csak éppen FPS-t nem lehet rajta élvezhetően játszani... és itt zárjuk is le.

Hellsing: Én szívesen lecserélem, nem nagy munka. Inkább az átlag vélemény érdekelne, hogy mások szerint gáz-e, ha ugyan azt lelopjuk. Nekem is jobban bejön egyébként ...
  • Sland
    már csak a kártya kell. de nem nekem lesz... nekem már van gépem, crysis meg majd csak elmegy valahogy.

a kártya 68ezer FT
  • kill3r21
    ebböl a Videokari annyi mint egy konzol...vagy nem? :D
  • kill3r21
    konzol duma megint :D:D
    le itt majd sirás hogy igy akad ugy akad kilép lefagy stb stb...
    szal a konzolosok nem irigykednek:D legalábbis egy játék miatt nem..amugy az igazi kontzolos az akinek van pc-je is :D:D
  • Hellsing47
    sztem nem :P
    nem is érdemes megvenned azt a konfigot :DD
  • Sland
    AMD64 3000+
    Asus 8800GTS 320MB
    2GB RAM

Remélem elég lesz egy 1366*768-hoz
  • Hellsing47
    sztem teljesen jó a mostani is
    max a bannert kéne ott lecserélni :D
    mondjuk a crysis-online-on lévöre :DD
  • Ability
    Egyébként designolni is van kedvem. Szerintetek jó a mostani faq, vagy csináljak jobbat, vagy lopjam a crysis-onlinet? :D Nem tudom miért, de nekem a crysis-online nagyon bejön, szívesen látnék hasonlót...
  • Ability
    Jó, hogy mondod a FAQ-t, majd újra fogom írni az egészet, mert nem a legjobb a védelem. Bár nem hinném, hogy a vérpistike fel tudná nyomni, értelmesebb emberek meg nem itt fogják kiélni magukat. :)

Egyébként bármikor hozzá lehet adni admin-t a FAQ oldalhoz, szóval majd ha eljön az ideje, akkor innen a törzstagok közül páran kapnak hozzáférést, és nem lesz gond a naprakész faq. :)
  • armageddon666
    starforce nem lesz rajta >> egy gondal kevesebb :D PoP topicban mindig erről ment a rinya -.- aztán bossok sztem olyan hl szinten lesznek: lődd szét a nagyrobotot sok ammoval... lehet hogy dmomm szerű összetettebb feladatok is lesz nek. azzal még jöhet a sírás... nomeg hogy deszar! 5200ason akadozik !!!

de jó moderálás meg megfelelő faq mellett
    (ezt mikndenhol elhanyagolják :( majdnem mindenhol)
  • Ability
    Szerintem mindenhol ez menne, sőt itt az sg-n talán még különb is lenne ez a téma. Elég jól moderálják az ilyen felkapott topicokat, meg majd én is odafigyelek. -.-
  • VRSDM
    akkor fogok átmenni norm. fórumra ;]
  • Ability
    Majd elérkezik az az időszak, amikor kikerül warezra a játék, vagy lesz demo. Na akkor lesz itt 15 évesből bőven. Szerintem addig edzétek magatokat. :)
  • VRSDM
    szia sasszem xD

/15éves... rátok egyszer is szóltam, vagy megszóltam hogy miket csináltok? nem! talán azért nem mert normláisan viselkedtek, ahogy kéne ... de ez ... biztos hormonzavarosak vagytok :D aztán idősebbként tudtok gondolkodni :D
  • KILLER2
    Ha emlékeztek mág arra, amikor a tech demoban a tank átment a házon, hogy nem volt raális, ahogy kirepültek a fadarabok a ház oldalából. Az új HD tech demoban már nincs ilyen kirepülés, csak egy kicsi.
  • bertino
    persze kivételek vannak, de erről lesír, hogy nem az, máshol is jeleskedett már, szal tőle megszokott tényleg
  • Hellsing47
    sztem ne vedd magadra...én se tettem...de nagyon remélem hogy nem minden 15évesröl van ilyen véleményen :D
    [ö is 15]
  • armageddon666
    kössz minden 15 éves nevében -.-

és úgyvan! only PC gémet a népnek!
  • Hellsing47
    jaja
    egy kicsit a a konzolosok is irigykedjenek már ránk, PC-sekre :D
  • berlinboy6329
    Hát ha az alapján a videók alapján,amiket eddig láttál,azt mondod szar,akkor menjé' vissza homokozni.Pá!

A mostani videó,amit meg lehet nézni HW-n meg elmegy.Szódával.Nagy részét úgyis láttuk már.Csak jön ez a konzol port...Ne legyen már.Annyi only fasza konzol gém van,nekünk PC-seknek is lehettne vmi unique onyl Pc cuccunk.
  • VRSDM
    92 =D ergó 15éves puhány még ;]
    oda se figyelj rá, egy emberrel kevesebb legalább aki majd lopja a sávszélt a letöltésnél n_n
  • bertino
    szart kaptunk ?
    ez gyönyörű aranyköpés volt...
    amugyis az egész hozzászólásod 100%ig megkérdőjelezhető...