31662
CRYSIS
-
#3775 rendben, csak el ne élvezz -
Vegas #3774 gyerünk flémeljetek még még még -
Hellsing47 #3773 linket pls priviben -
#3772 ph,és vadonat új -
#3771 hmm nem néz ki rossznak ez a játék(eddigi infok alapján)
remélem elfut majd normálon a gépemen...
-
#3770 Nekem nagyon tetszik ez a mostani, de az jobb lenne, ha a jobb oldalon a csávünak sisakja lenne. -
#3769 Ja még én basztattam azzal a pc-s játékoknak leáldozott topikban az embereket :D
Egyébként Ability lopd le a crysis-online bannert csináld meg és majd szavazunk hogy maradjon e a mostani vagy csere. -
#3768 Jól is néz ki,én azon használom. Bill meg egér normális nincs hozzá, szar van 16e-ért. De a #3763ben írt sem igaz. Viszont 3-4 óra után 3 leddel már igen. Videó is van róla. A csávó beönti a hűtőbordák közé a tojást, aztán jóízűen elfogyasztja. -
#3767 Ja, gondolkoztam, és az sem olyan jó, ha lelopom. Semmi egyediség. Majd a mostanit fogom alakítani. Alapból szélesebbé teszem az oldalt, és lesz egy gyorskereső, mely gombnyomás, és oldal töltés nélkül képes keresni. Viszont a bannerral még nem tudom mi lesz, kéne valami egyedibb, meg amúgy sem tudom, hogy fogom nyújtani ha ez marad, nincs meg az eredeti. -.- -
#3766 Ez a hdtv dolog nagy marhaság, sokan használják monitorral és aszondják, h kurva jó... Nekem ha lenne x360om sztem simán jól nézne ki a 19es lcd monitorral... -
#3765 Szerintem a mostani teljesen megfelelő, de legyen úgy, ahogy te akarod. :) -
Hellsing47 #3764 sry off:
hol láttál te 50ért e6600-t? -
#3763 jah de XBOX-hoz kell egy HDTV ami 150k +ba
+valami hütésmod mert 1 óra játék után ugy melegszik hogy tojást lehet rajta sütni xD... stb
szal mégsem olyan olcsó
nah de itt az off-ot be lehet fejezni...:D
"e6600 50k:)" -
#3762 XBOX-hoz már kapható tuti bill meg egér :)
De ez pénz gyüjtős-vásárlásos dolog nagyon elvette a kedvemet :)))
-
Hellsing47 #3761 nem hiszem hogy elleneznék
én legalábbis nem ellenzem :) -
#3760 Persze, de annak a 10-15 embernek a véleménye is érdekel. -.- -
#3759 kinek mi a megszokott..kell mindkettö a tejes élvezethez :P -
Hellsing47 #3758 sztem ha nem is csont maxon de vinni fogja az a kártya
1024-be minden high-en, AA nélkül legalábbis biztosan :D
#3757: annyira nem járnak még ide sokan...
most ez a 10-15 ember meg szerintem nem kövez meg azért ,mert lenyulod azt a bannert :D -
#3757 Konzol kb minden szempontból jobb, mint a PC, csak éppen FPS-t nem lehet rajta élvezhetően játszani... és itt zárjuk is le.
Hellsing: Én szívesen lecserélem, nem nagy munka. Inkább az átlag vélemény érdekelne, hogy mások szerint gáz-e, ha ugyan azt lelopjuk. Nekem is jobban bejön egyébként ... -
#3756 már csak a kártya kell. de nem nekem lesz... nekem már van gépem, crysis meg majd csak elmegy valahogy.
a kártya 68ezer FT -
#3755 ebböl a Videokari annyi mint egy konzol...vagy nem? :D -
#3754 konzol duma megint :D:D
le itt majd sirás hogy igy akad ugy akad kilép lefagy stb stb...
szal a konzolosok nem irigykednek:D legalábbis egy játék miatt nem..amugy az igazi kontzolos az akinek van pc-je is :D:D
-
Hellsing47 #3753 sztem nem :P
nem is érdemes megvenned azt a konfigot :DD -
#3752 AMD64 3000+
Asus 8800GTS 320MB
2GB RAM
Remélem elég lesz egy 1366*768-hoz -
Hellsing47 #3751 sztem teljesen jó a mostani is
max a bannert kéne ott lecserélni :D
mondjuk a crysis-online-on lévöre :DD -
#3750 Egyébként designolni is van kedvem. Szerintetek jó a mostani faq, vagy csináljak jobbat, vagy lopjam a crysis-onlinet? :D Nem tudom miért, de nekem a crysis-online nagyon bejön, szívesen látnék hasonlót... -
#3749 Jó, hogy mondod a FAQ-t, majd újra fogom írni az egészet, mert nem a legjobb a védelem. Bár nem hinném, hogy a vérpistike fel tudná nyomni, értelmesebb emberek meg nem itt fogják kiélni magukat. :)
Egyébként bármikor hozzá lehet adni admin-t a FAQ oldalhoz, szóval majd ha eljön az ideje, akkor innen a törzstagok közül páran kapnak hozzáférést, és nem lesz gond a naprakész faq. :) -
#3748 starforce nem lesz rajta >> egy gondal kevesebb :D PoP topicban mindig erről ment a rinya -.- aztán bossok sztem olyan hl szinten lesznek: lődd szét a nagyrobotot sok ammoval... lehet hogy dmomm szerű összetettebb feladatok is lesz nek. azzal még jöhet a sírás... nomeg hogy deszar! 5200ason akadozik !!!
de jó moderálás meg megfelelő faq mellett
(ezt mikndenhol elhanyagolják :( majdnem mindenhol) -
#3747 Szerintem mindenhol ez menne, sőt itt az sg-n talán még különb is lenne ez a téma. Elég jól moderálják az ilyen felkapott topicokat, meg majd én is odafigyelek. -.- -
#3746 akkor fogok átmenni norm. fórumra ;] -
#3745 Majd elérkezik az az időszak, amikor kikerül warezra a játék, vagy lesz demo. Na akkor lesz itt 15 évesből bőven. Szerintem addig edzétek magatokat. :) -
#3744 szia sasszem xD
/15éves... rátok egyszer is szóltam, vagy megszóltam hogy miket csináltok? nem! talán azért nem mert normláisan viselkedtek, ahogy kéne ... de ez ... biztos hormonzavarosak vagytok :D aztán idősebbként tudtok gondolkodni :D -
#3743 Ha emlékeztek mág arra, amikor a tech demoban a tank átment a házon, hogy nem volt raális, ahogy kirepültek a fadarabok a ház oldalából. Az új HD tech demoban már nincs ilyen kirepülés, csak egy kicsi. -
#3742 persze kivételek vannak, de erről lesír, hogy nem az, máshol is jeleskedett már, szal tőle megszokott tényleg -
Hellsing47 #3741 sztem ne vedd magadra...én se tettem...de nagyon remélem hogy nem minden 15évesröl van ilyen véleményen :D
[ö is 15] -
#3740 kössz minden 15 éves nevében -.-
és úgyvan! only PC gémet a népnek! -
Hellsing47 #3739 jaja
egy kicsit a a konzolosok is irigykedjenek már ránk, PC-sekre :D -
#3738 Hát ha az alapján a videók alapján,amiket eddig láttál,azt mondod szar,akkor menjé' vissza homokozni.Pá!
A mostani videó,amit meg lehet nézni HW-n meg elmegy.Szódával.Nagy részét úgyis láttuk már.Csak jön ez a konzol port...Ne legyen már.Annyi only fasza konzol gém van,nekünk PC-seknek is lehettne vmi unique onyl Pc cuccunk. -
#3737 92 =D ergó 15éves puhány még ;]
oda se figyelj rá, egy emberrel kevesebb legalább aki majd lopja a sávszélt a letöltésnél n_n -
#3736 szart kaptunk ?
ez gyönyörű aranyköpés volt...
amugyis az egész hozzászólásod 100%ig megkérdőjelezhető...