31662
CRYSIS
  • berlinboy6329
    Ez 1 f*ss*g.Szeptember!Az előtt bármi jön ki fake.
  • Djemba
    pont az
  • Gazsi007
    http://www.goldwarez.ru/2007/04/02/crysis_razor1911_2007.html
    Ez micsoda?
  • marco2
    itt repűlnek az emberek DD
  • KILLER2
    Nincs ezzel semmi baj. Mégis mit vártatok? AZ hogy miylen a multi nagyban függ a játékososktól. Majd jönnek hozzá a modok vagy mondjuk negy erdei pályák és rögtön érdekesebb lesz. Ez most egy nagy terület épületek közt. Semmi búvóhely vagy sniper pozíció, egyszerűen rohantok a sík terepen azt lőttök, ezt nem igazán lehet máshogy.
  • CUCLI
    szerintem kicsit hülyén mozognak a karakterek. szvsz
  • VRSDM
    ez a dm- nekem nem jön be, valahogy nem kóser, hogy 2m-ről rohangászunk körbe-körbe és szórjuk a töltényt... más módban majd talán ;]
  • Hellsing47
    bazz..annyi hiba legyen az egész játékban :D
  • Sland
    Banán kicsit szögletes...
  • Evogordon
    Meg egy videó.
    videó
  • Evogordon
    2 új kép.
    1.
    2.
  • KILLER2
    Tiéd a 4000dik hsz.
  • PyRex
    x
  • Hellsing47
    k
  • PyRex
    tükörték! :D
  • PyRex
    Valóban poénos és még igaza is van :)
  • Hellsing47
    de poénos itt valaki -.-
  • PyRex
  • hen-tes
    Akkor nem fullon ment, ezáltal a kommented értelmét vesztette a válasz miatt, de sebaj, legközelebb jobban sikerül majd...
  • Hellsing47
    nekem is fx5500-ön :P (bár néhány dolgot le kellett venni :D)
  • Evogordon
    Nekem is vitte fullon a 9700pro.
  • PyRex
    Nálam vitte a 9800pro fullon ^^
  • Magiszter
    Cellfactor-ról annyit hogy iszonyúan optimalizálatlan (a demója legalábbis, nem tudom meg jelent e már a teljes).
    Ha igazak a pletykák hogy e3-on egy 3,2-es gépen 2giga rammal futott egy 7900-ason majdnem fúlban akkor szerintem nem kell agódni. Az óta már optimalizáltak annyit ohgy menjen egy ilyen gépen. Elvégre a gyártó érdeke hogy minél többen vegyék a termékét, abból lesz a pénz. Ha csinálnának egy olyat hogy csak a felső 10k gépén fusson mennyit buknának? Rengeteget. Én mondjuk nem rég újítottam be gépbe 80k-ért (proci,ram,vga,alaplap) és remélem hogy nem kell majd hozzányúlni semmihez 2-3 évig. Ramot még veszek az tuti, de másra nem vagyok hajlandó, nem tudok költeni. Ajánlom a Crytek-nek hogy menjen a Crysis nálam legalább medium beállításokkal MotionBlur mellett. :P
  • Evogordon
    Xp-n is futni fog csak dx9-ben bár kis buherációval xp-n is megy már a dx 10 :)
  • Ability
    Még a FAQ-ba is XP van ...
  • KILLER2
    Ok.
  • bertino
    amugyis, míg meg nem jelenik riogathatnak minket akármivel, utána már tény lesz, hogy elindul rajta, vagy sem... tehát kár találgatni
  • bertino
    muszáj futnia, gecinagy bukás lesz, ha nem fut XPn :)
  • KILLER2
    De hogy? Na de tényleg, akkor visszatérve a kérdésemhez. HA elfut DX9el, akkor miért nem fut XPn?
  • bertino
    nem is mondtam, hogy fontos
    csak, hogy ugyis így lesz
  • KILLER2
    Nekem valahogy nem tiszta, amit írtál. Úgy nem tudok kivenni belőle semmit.
  • bertino
    ez a játék a játékosok maximalistája lesz
    csak azoknak kellesz kézzel-lábbal a dx10, a nagyja meglesz nélküle
  • KILLER2
    Én azon csodálkozok, hogy a Crisys ajánlott gépigényében egy 7600as kártya van, ami tudtommal nem DX10es nem? Bár mondjuk ott van, hogy nem árt az a DX10, de akkor is. No de várjunk csak! Ha a Crysis elfut DX9es kártyákon is, a DX10 es effektek nélkül, akkor XP miért nem jó neki így? Mert sak a DX10 hez kell Vista nem?
  • tmisi
    Ja fog ez menni gyengébb gépen is, persze olyan gépen nem, ami már 3 éve is csak százezerbe került, de azért remélem, hogy egy jól kiépített P4-gyes rendszer is elviszi (ha csak közepes beállításokkal is), nem csak egy két/négymagos DX10-es álomgép.
    Én pl. Rainbow Six Vegasozok a lenti géppel, HDRestül kontrasztostul, igaz 800x600-ban, de ez kicsit távolabbról nézve nem vészes. Textúrákat meg hasonlókat sajnos nem lehet állítani, talán ezért a nagy gépigény. Tehát aki tud némi kompromiszumot kötni, annak nem kell erős gép a Crysishoz se. Legjeljebb, ha TFT-d van, hogy akadásmentesen vigye az 1280+ felbontást. CRT Forever. :)
    Remélem lesz annyi optimalizálási lehetőség, mint anno a Far Cry-ban.A mostani gépigény tűrhető.
  • KILLER2
    A CF egyedül arra jó, hogy legyen mivel eladni a PhysXet. Szép, látványos játék és még ingyenes is, de nem fut ilyen kártya nélkül. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e jövője, emrt maga az ötlet nem rossz, de így külön nem sokat ér. Majd ha már tényleg nem bírják a procik a játékok fizikáját, majd akkor jól jöhet egy ilyen, de szeritnem akkor is inkább a videókártyába kéne eépíteni, mert így külön nem hinném, hogy sokan vesznek.
  • VRSDM
    én is olvastam ezt azt... de a jelen példa mégis azt mutatja hogy nagyon is van haszna (vagy csak simán arra irták, a CF-t és nem is figyeltek a hagyományos ram-os utasításokra... nemtudom)
  • KILLER2
    Itt a tapasztalatom a CellFactorral. Azért olykor elég duván leesik, pedig simán bírnia kéne a gépemnek. Nem tudom, hogy mi baja van, mert ahogy olvastam tényleg nem soakt használ az a kártya.
  • armageddon666
    Cellfactort is meglehet haxolni hogy kari nélkül menjen és megy is... -1 vagy 2 FPS a különbség...
  • KILLER2
    PhysX egy rakás szar. Lófasznyi értelme sincs. Egy plusz kártya, anniy pnzért, min egy gyengépp proci vagy videókártya (vagy néhány GB RAM). Cell Factor is csak azért van, hogy el lehessen adni valamivel. Majd ha a játékoknak tényleg szüksége lesz rá, majd akkor kell, de addigra szeritnem szart se fog érni, mert addig ra már kevés lesz. Rosszul is lennék, ha a Crysishez ilyen cucc kéne. Legfeljebb ha ingyen vagy 5000 Ftért adnák a játék mellé.
  • CUCLI
    hm. dehát az ageia kártya pusztán parasztvakítás