31662
CRYSIS
-
#4180 De akkor is, mekkra lenne már, ha full magyar lenne. Esetleg szinkron is lehetne.
#4177: Melyik játékokban van alapból magyar nyelv? Mert én még egyet se láttam PCre. -
#4179 Hát mondjuk nem egy szerepjáték hogy annyira kéne a fordítás. -
#4178 reméljük -
#4177 Minden igényesebb játékban van magyar nyelv szinte. EA játékokban már régóta. Úgylátszik, hogy csak van azért a magyar piacban is valami. Talán azt is felismerték, hogy így eladhatóbb, és a fordítás költsége pedig minimális. Lehet reménykedni. :)
Ja és ez is EA játék, szóval szerintem lesz benne... -
#4176 így talán esély is lehet arra hogy magyar nyelvet is építenek a gammákba hamár mo-n is fejlesztenek. -
#4175 jókis game -
#4174 Kijelentésem (#4171) csak a játék megjelenése utáni vágyamat rejti.
Gondolom, hogy komoly szerződés és jogi eszközök fogják a fejlesztőket és talán még a takarítókat is, nehogy információkat szivárogtassanak ki. -
#4173 hatalmas szigor fogja a fejlesztőket és mindenkit a studion belül -
Hellsing47 #4172 hát vagy nem :P
ha csak nem akar az ember egy pert a nyakába :D -
#4171 Micsoda belső infókat lehetne megosztani a fórumban!! -
#4170 Én? Dehogy. :D -
#4169 -
#4168 Aztán jól kilopnád a prealphákat mi? -
Hellsing47 #4167 teszternek mennék szivesen :D -
strebacom #4166 Ja, de este játszhatnán az új gamékkall, húú -
#4165 De. Végülis takarítókra is szükség van. -
strebacom #4164
Nem akatok itt dolgozni???
A Crytek új stúdiót hoz létre MagyarOrszágon!! -
#4163 "barátom" te nem olvasol médiát?? Telepíts már fel egy Vistát és futtass egy dxdiag-ot!!! -
#4162 Még mindig nem jársz utána a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Igen, csak a Vistában van DX10, és igen, teljesértékű.
Amúgy van nem teljesértékű is? Kezdek rosszra gondolni... -
#4160 Majd kiszedem a Vistából és átküldöm neked! -
#4159 Előbb járd már ki az ovit, mielőtt itt kérdőjelezel! -
#4158 Windows vistában! -
#4157 fuh... -
#4155 4 GB RAM-od van? Azta. Én is gondolkodok a RAM ügyben, amit írtam pár napja is TLJ topikban is. Elolvashatnád. -
#4154 Mághogy nem zabálja a memóriát!!!!!
Pontosan azért olyan gyors amilyen. A Vista miatt kellett vennem még 2GB ramot, hogy a Stalker ne akadozzon a folyamatos HDD írás olvasás miatt. -
Vegas #4153 bioshock (Y) -
#4152 Mert mit tud a cryengine 2? Semmi extra. Dinamikus árnyék, nagyfelbontású textúrák, meg pár dx10 fícsör. Ezt minden új, versenyképes játék tudni fogja... -
#4151 Linuxot a népnek! [ő tényleg azt használja] -
#4150 csak CSSben nincs FPS :D én azé nem használom :c pedig felraktam már volna. -
#4149 Vista nem foglal sok RAMot. Indításkor elvesz 500-600 MBt igaz, de amint kell, felszabadítja. Ezt csak a gyorsítás miatt csinálja. Jó az a Vista, én is használom. -
#4148 Ez szép meg jó, de amíg nem látom saját szememmel ,addig nem hiszem el, hogy akár csak a Crysis árnyékait is győzi egy mai , brutál cucc :)))))
De ne legyen igazam ;)
( Nem is említem a Vista elég barátságos memoria foglalását :))))) -
#4147 Itt egy kis leírás a dx10-ről. Olvasd el és megérted mit a directX 10. :)
directX10 -
#4146 FC-t is nagymellénnyel nvidia 5700 ultra-hoz javasolták, max grafon ...Háááát nem tom mit tud az maxon, néha még az X800 XT-met is megakasztja :)))) -
#4145 Cryengine-t is. -
#4144 Viszont létezik olyan PC ami el is viszi :))))) Nem ismerem a DX10-et, állítolag csomó sebességet gyorsító dolog van benne, de ha nem így van, kizártnak tartom , hogy egy ma kereskedelemben kapható pc elviszi megfelelő 40-50 fps-el .....
De remélem tényleg nagyot üt a DX10.... -
#4143 Nem rossz de a cryengine-hez hozzá se jöhet. -
#4142 (Y)(Y)(Y)(Y)(Y) köszi -
#4141 Hardwired-en kötelezően megnézni a magyar fejlesztésű Black Noise Engine mozit !!! -
#4140 Nagykerből is lehet 58-ért. Persze ahoz jól jön egy ismerős. -
#4139 Nekem az a ph valahogy nem kóser :(