31662
CRYSIS
  • Magiszter
    Mert feljebb megy az ára szeptemberre? Bár a ramoknál ezt sose lehet tudni :D

bertino: Ez mit is jelent?

gduck: Az optimalizáltságától én is csak azért félek, mert lehet hogy visszaélnek vele. Azaz direkt csomó effektet meg beállítást kivesznek a dx9 verzióbol hogy vegyél VGA-t meg Vistát. Remélem nem fognak ilyet csinálni.
  • Evogordon
    Addig vegyünk ramot míg ócsó!!!

Én is beszerzek még 1 gigát.
  • gduck
    A CryEngine2-től sokat várok, nem hiszem hogy egy optimalizálatlan motor lenne (pár játéknál mostanság erre jó példa...) Sztem a 3GB mág Vista alatt is sok lesz neki :)
  • buldozer99
    pontosan!:)
    Azért én addig VGA-t sem veszek
  • Magiszter
    Mintha valahol olvastam volna hogy azért a 3 giga ramot nagyon szépen megköszönné a játék ha már high/ultra beállításra rakod. De erre van egy nagyon jó megoldás: Megvárod míg megjelenik addig a pénzecskét amit rászánnál az upgrade-re félre teszed és ha nem megy jól akkor veszed neki azt miért panaszkodik. Addig még talán az árak is lejjebb mennek.
  • w77d
    köszöntem
  • gduck
    Csak vicc volt Amúgy 100%, hogy szuperül fog futni a gépeinken
  • w77d
    képmutatásnak tűnik, de én komolyan kérdeztem!! nagyon várom már a gamet és minél jobban szeretném futtatni! szóval véleményt kértem, esetleg javaslatot, hol tudnák még fejleszteni!! mindenkitől sűrű elnézést kérek, akit esetleg megbántottam
  • Magiszter
    Én a Crysisnak max még veszek 1 Giga ramot és annyi. Úgy meglesz a 2 ami már talán elég neki! :D
  • gduck
    Hasonló gépem van és az Alpha verzió iszonyúan szaggat rajta! Szal ajánlom 2db 8800ULTRA OC beszerzését (de ekkor is max 800x600-ban lesz élvezhető)
  • bertino
    mit vártál ?
  • Doom 4
    neeee inkább nekem add légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • bertino
    elképesztő a képmutatás, ja :DDDDDDDDDDDDDD
  • Hellsing47
    ez az -.-
    felesleges rá többet költened

de nem értem az ilyeneket télleg...full-high gépe van azt benyög egy ilyet hogy menni fog-e mediumon...elképesztő
  • w77d
    akkor vidd, a tiéd
  • bertino
    csóró géped van, sz@rt se ér
  • w77d
    heh, az azért durva lenne :) legfeljebb bedobok addig még 2 giga ramot
  • Hellsing47
    minimum se
  • w77d
    sziasztok! sztetek milyen eséllyel indulok a gémnek neki??? medium graf meg lessz??
  • Viktor9202
    Én is ebbe a hibába csöppentem bele, hogy az SCDA-nak megvettem a gépet, most meg veszem a következőt de ezt már jobban átgondolom
  • bertino
    nyilván
  • grebber
    Én pl majd most veszek új gépet valamikor de nem azért mert jön a Crysis hanem mert a jővőben sok más brutál game jön ki.

Mert te se csak a Crysissel fogsz játszani az új gépeden!
  • bertino
    gondolod te
    én is ha megtehetném, ezért a gameért simán fejlesztenék
    más kérdés, hogy egy kanyim sincs per pill rá
  • grebber
    Egy játékért senki nem fejleszt gépet!
  • bertino
    kib@szott jó játék lesz
    megéri miatta gépet fejleszteni
  • Doom 4
    ja
  • tmisi
    Tényleg? Akkor nincs mit aggódnunk DX9-esek. :D
  • Magiszter
    Ráadásnak ez az egész DX9-ben ment!
  • Casseus
    eddig ez a legjobb videó :)
  • VRSDM
    ez csak számodra volt új :D
    [b][szin=red]
  • berlinboy6329
    GS-en új fegyvervideó!!!!!!!!!!!

Bemutatnak néhány fegyót.Soti,sniper,gránát,füdt gránát,c4,flash bang.......

És végre!!!Kiderült számomra,hogy lesz napszakváltozás!
  • Magiszter
    Igen ezek régi videók. Úgy tudom hogy ez az oldal nemrég nyilt, és csak a régi HD videókat tették fel rá (hivatalos HD vidókat nem kézikamerásakat).
  • ToCsEk
    Hivatalos honlap.
  • Cat 02 #4667
    ezek már régi videók?
  • Magiszter
    Szerintem pedig jó lenne ha valami olyasmit mutatnának hogy "jé a dx9 alatt van eső, füst, MB, DOF és nem DX10 exclusive". Maradjon csak a régi pálya, legalább nem lesznek Spoilerek. És reménykedjünk hogy az E3 után már saját magunk is kipróbálhatjuk milyen szépen muzsikál a gépünkön :D
  • grebber
    Én abban bizok ha E3-ra viszik mutatnak majd más helyszineket is :D
  • Magiszter
    Felreppent egy pletyka a Crysis-Online fórumán miszerint az E3 után (E3: júli 11-13) ki fog jönni egy demó is. Ismétlem ez csupán pletyka! De azért reménykedjünk. :D
  • Magiszter
    Az a meg nem erősített forrás :P

Crysis-Online Fórum
  • Magiszter
    Crysis megjelenés hivatalosan

Az oldal közepe fele, ott van hogy szeptember. Egyes meg nem erősített hírek szerint szeptember 13 lesz az a bizonyos nap.
  • Tigristank
    Azt én is néztem. A Far Cry csak 16+-os volt. Mondjuk nem biztos, hogy ez az eredeti borító.