31662
CRYSIS
-
#4701 Mert feljebb megy az ára szeptemberre? Bár a ramoknál ezt sose lehet tudni :D
bertino: Ez mit is jelent?
gduck: Az optimalizáltságától én is csak azért félek, mert lehet hogy visszaélnek vele. Azaz direkt csomó effektet meg beállítást kivesznek a dx9 verzióbol hogy vegyél VGA-t meg Vistát. Remélem nem fognak ilyet csinálni. -
#4699 Addig vegyünk ramot míg ócsó!!!
Én is beszerzek még 1 gigát. -
#4698 A CryEngine2-től sokat várok, nem hiszem hogy egy optimalizálatlan motor lenne (pár játéknál mostanság erre jó példa...) Sztem a 3GB mág Vista alatt is sok lesz neki :) -
#4697 pontosan!:)
Azért én addig VGA-t sem veszek -
#4696 Mintha valahol olvastam volna hogy azért a 3 giga ramot nagyon szépen megköszönné a játék ha már high/ultra beállításra rakod. De erre van egy nagyon jó megoldás: Megvárod míg megjelenik addig a pénzecskét amit rászánnál az upgrade-re félre teszed és ha nem megy jól akkor veszed neki azt miért panaszkodik. Addig még talán az árak is lejjebb mennek. -
#4695 köszöntem -
#4694 Csak vicc volt Amúgy 100%, hogy szuperül fog futni a gépeinken -
#4693 képmutatásnak tűnik, de én komolyan kérdeztem!! nagyon várom már a gamet és minél jobban szeretném futtatni! szóval véleményt kértem, esetleg javaslatot, hol tudnák még fejleszteni!! mindenkitől sűrű elnézést kérek, akit esetleg megbántottam -
#4692 Én a Crysisnak max még veszek 1 Giga ramot és annyi. Úgy meglesz a 2 ami már talán elég neki! :D -
#4691 Hasonló gépem van és az Alpha verzió iszonyúan szaggat rajta! Szal ajánlom 2db 8800ULTRA OC beszerzését (de ekkor is max 800x600-ban lesz élvezhető) -
#4690 mit vártál ? -
#4689 neeee inkább nekem add légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
#4688 elképesztő a képmutatás, ja :DDDDDDDDDDDDDD -
Hellsing47 #4687 ez az -.-
felesleges rá többet költened
de nem értem az ilyeneket télleg...full-high gépe van azt benyög egy ilyet hogy menni fog-e mediumon...elképesztő -
#4686 akkor vidd, a tiéd -
#4685 csóró géped van, sz@rt se ér -
#4684 heh, az azért durva lenne :) legfeljebb bedobok addig még 2 giga ramot -
Hellsing47 #4683 minimum se -
#4682 sziasztok! sztetek milyen eséllyel indulok a gémnek neki??? medium graf meg lessz?? -
#4681 Én is ebbe a hibába csöppentem bele, hogy az SCDA-nak megvettem a gépet, most meg veszem a következőt de ezt már jobban átgondolom -
#4680 nyilván -
#4679 Én pl majd most veszek új gépet valamikor de nem azért mert jön a Crysis hanem mert a jővőben sok más brutál game jön ki.
Mert te se csak a Crysissel fogsz játszani az új gépeden! -
#4678 gondolod te
én is ha megtehetném, ezért a gameért simán fejlesztenék
más kérdés, hogy egy kanyim sincs per pill rá -
#4677 Egy játékért senki nem fejleszt gépet! -
#4676 kib@szott jó játék lesz
megéri miatta gépet fejleszteni -
#4675 ja -
tmisi #4674 Tényleg? Akkor nincs mit aggódnunk DX9-esek. :D -
#4673 Ráadásnak ez az egész DX9-ben ment! -
#4672 eddig ez a legjobb videó :) -
#4671 ez csak számodra volt új :D
[b][szin=red] -
#4670 GS-en új fegyvervideó!!!!!!!!!!!
Bemutatnak néhány fegyót.Soti,sniper,gránát,füdt gránát,c4,flash bang.......
És végre!!!Kiderült számomra,hogy lesz napszakváltozás! -
#4669 Igen ezek régi videók. Úgy tudom hogy ez az oldal nemrég nyilt, és csak a régi HD videókat tették fel rá (hivatalos HD vidókat nem kézikamerásakat). -
#4668 Hivatalos honlap. -
Cat 02 #4667 ezek már régi videók? -
#4666 Szerintem pedig jó lenne ha valami olyasmit mutatnának hogy "jé a dx9 alatt van eső, füst, MB, DOF és nem DX10 exclusive". Maradjon csak a régi pálya, legalább nem lesznek Spoilerek. És reménykedjünk hogy az E3 után már saját magunk is kipróbálhatjuk milyen szépen muzsikál a gépünkön :D -
#4665 Én abban bizok ha E3-ra viszik mutatnak majd más helyszineket is :D -
#4664 Felreppent egy pletyka a Crysis-Online fórumán miszerint az E3 után (E3: júli 11-13) ki fog jönni egy demó is. Ismétlem ez csupán pletyka! De azért reménykedjünk. :D -
#4663 Az a meg nem erősített forrás :P
Crysis-Online Fórum -
#4662 Crysis megjelenés hivatalosan
Az oldal közepe fele, ott van hogy szeptember. Egyes meg nem erősített hírek szerint szeptember 13 lesz az a bizonyos nap. -
#4661 Azt én is néztem. A Far Cry csak 16+-os volt. Mondjuk nem biztos, hogy ez az eredeti borító.