31662
CRYSIS
  • FLeT
    kk
  • Ability
    Nincs, de neked is ajánlom a GYFK-t...

#4777 - Magiszter: Én úgy tudom, hogy XP is rendesen támogatja 3 giga felett is, csak valami bug van benne, és nem érzékeli a többit, de attól még ugyan úgy használja. Egyszer erről olvastam egy oldalon, de már nem tiszták az emlékeim. Linux alatt meg csak az szab határt, hogy mennyi memó fér a gépbe. :)
  • rastaman
    hatalmas betűvel ki van írva: GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
    tessék venni a fáradtságot és rákattintani. demo még nincs !
  • FLeT
    Most összezavartatok!!!!
    Most akkor van vagy nincs?
  • SötétBarom
  • Magiszter
    Torrent-ről 100 milló helyről le tudsz tölteni demót. az más kérdés hogy ez mind akkora kamú mint a ház. :D
  • FLeT
    linket plz!!!!
  • bertino
    persze, hogy van

millió helyről le lehet tölteni
  • FLeT
    csá nép!!!
    Nem olvastam végig a fórumot de vhol megláttam a demo szót!!! Van demo???
  • Magiszter
    8 giga ram, meg 4 magos proci... ram ügyileg...nekem kb 1 éve van 1 giga ramom, az előtt 512 volt... 8 giga... nem térek magamhoz. :D (az meg hagyjám, hogy még oprendszer sincs ami támogassa, leszámítva a linuxot. Mert ugyebár XP 3-ig támogat, Vistát meg használjon még az akinek 6 annya van /meg DX10-es VGA-ja :D/)
  • lac coo
    Nekek már most kéne :))))))
    Ne csak játékban gondolkodj ;)
  • Balazs15
    hát 2 év mulva még biztos nemfog kelleni a 8 giga ram
  • lac coo
    Majd meglátjuk, bár nekem még nincs új gépem, mostanában nem is lesz, még egy-két évet elvagyok ezzel, utána 4 magosat szeretnék 8g rammal a max miatt ....
  • grebber
    LOL azt is leirhattad volna milyen egered van meg milyen szinű a monitorod ja és hogy hánygombos a billenytűzeted.
  • Ability
    Szerintem sok új, érdemleges ötlet van benne. Majd ha kijön a demo, akkor meglátjuk milyen. Szerintem nem lesz átlagos, vagy uncsi. Bár a multira kíváncsi leszek. FarCry-ban vicces volt. :))
  • lac coo
    Q4 óta semmit nem töltöttem le, azt is már nagy unalomban toltam végig .... Autószim, az megy még, az legálabb nem uncsi, ott aztán minden kör más és más :))))
    Inkább a "hasznosabb" progik érdekelnek már csak, mint pl a 3DSMax .

Pedig ezelőtt még érdekelt a Crysis, mikor az első videok kijöttek, de ma már rá kell jönnöm hogy ugyanaz a tucat lesz mint a többi, az már enyhénszólva is uncsi ....
  • Hellsing47
    k..és szted ez kit érdekel? :)
  • Ability
    Pedig nem is rég még nagyban játszottál. FarCry, aztán CS. :) Egyébként nálam is ez van. Nincs olyan játék, ami tetszene, és/vagy lekötne. Ritkán játszok CS-t, de mostanában az is kezd háttérbe szorulni, és nem is élvezem igazán. Több időt töltök Linux alatt, mint Win alatt. Kezdek átállni. :D
  • lac coo
    Rájöttem, hogy öregszem .. Annyira hidegen hagy ez a játék (meg a többi uncsi fps) hogy elmondani nem tom :)))))
  • Ability
    Ezek menni fognak, a kérdés az, hogy milyen sebességgel... :)

[megint elbizonytalanít, sry]
  • Hedic
    hát az ilyen fa kitörés,meg az ilyenek
  • tmisi
    milyen extra dolgok?
  • Hedic
    és arra elég lenne hogy az extra dolgok még elmenjenek rajta????
  • tmisi
    Már hogy ne menne el. Bár a 8500Gt talán soványka lesz kicsit (DX10-ben). Persze csak akkor, ha a max grafikára hajtasz 1600x1200-ban.

Különben én elhiszem a fejlesztőknek a megadott gépigényt, szal akinek az megvan (v.jobb), azon tuti futni fog, kérdés, hogy milyen beállításokkal.

• Hedic
    kösy.....most megnyugtattál!
  • Ability
    Caps off! A kérdésedre pedig senki sem tud biztos választ mondani, de majd a többiek találgatnak...
  • Hedic
    HALI MINDENKINEK......AZT SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI HOGY AKKOR MOST ILYEN ERÖS GÉP ELÉG LENNE E A CRYSIS FUTTATÁSÁSRA?
    ALAPLAP:MSI SAM2 K9N NEO-F nF 550 PCI-E DDR2 800 SATA RAID 7.1ch GLAN
    PROCESSZOR:AMD D.CORE A64 X2 AM2 4400+
    GRAFIKUS KÁRTYA:MSI nVidia NX8500GT
    RAM: 2x KINGSTONE KVR 1GB DDR2 800 MHz CL5 DIMM 128Mx64 NON-ECC 240-PIN UNBUFFERED DIMM 1.8V
    TÁPEGYSÉG:TRUST 570W PRO PSU DUAL FAN
    MEREVLEMEZ:WD CAVAIR 160GB 1600AAJS 7200/8MB/S-ATA2
    DVD OLVASÓ:PIONEER DVDRW DVR112D BLACK
    SZERINTETEK ILYEN ERÖS GÉPEN ELMENNE A CRYSIS????
  • Ability
    Neked az a normális, hogy percenként új kommentet írsz? Szedd össze a gondolataidat, és próbáld meg egybe leírni. Nem az a baj, hogy utólag eszedbe jutott valami. Nem baj, ha kétszer egymás után írsz hozzászólást. Az a baj, hogy te szabályosan ontod magadból a kommenteket, ráadásul fele hülyeség. Azt még meg sem említettem, hogy jogosan kaptad a kritikát, mégis leminősítetted a másikat.

Egyet pedig most tanulj meg: mindig nézd meg a téma fejlécében levő adatokat. Ha ezt most megtetted volna, akkor nem kérdezed meg, hogy mikor jön a demo, nem kezdesz el egy hamis dolgon rágódni, és talán nem is spam-eltél volna.
  • DarkSector
    Bocs de azt gondoltam, hogy ez egy normal topic....
    Hát ez van....
    Azért köszönet azoknak akik válaszoltak további szép napot....
  • Ability
    Jogosan mondhatja, ott a szabályzat, le van írva... és tartsd is magad hozzá!
  • DarkSector
    Mi közöd hozzá ember???
    Látom illik hozzád ez a név.....
  • DarkSector
    Köcce
  • rabbitf
    nem kell levizsgálni, se töltésskor se indításkor nem jelzett az atombiztos bunkerem :))))))
  • rabbitf
    nem vírus meg semmi ilyesmi,
    egy file, csak nem fut az exe, mert valami 16 bites dos alsystemet hiányol stb....
  • grayfox
    félelmetes az új movie... főleg a tengerpart a végén.. döbbenet!
  • SötétBarom
    Az utóbbi 10 hszből 7 a tied..
    Kusskicsit..
    -.-
  • DarkSector
    Jah de vírusos?
  • Evogordon
    Hülyeség letölteni mivel FAKE!

nforce fórum:
    a demó :D
  • DarkSector
    Az a baj, hogy túl szép, hogy igaz legyen...
    De annyira kiváncsi vagyok már rá, és annyira bizonytalan ez a várakozás a demora....
  • buldozer99
    melyik torrent oldalon?