31662
CRYSIS
-
#4826 csak kukacoskodok, de ebből a filmből te hol látod a részleteket? minőség semmi :S
másrészt, a tengerpartos nemrégi filmnél is látszik amikor a sziklák mögött falsul hogy azért nem minden textúrára ügyeltek oda, mintha csak a hl2ből szedték volna azt...
persze mind1 :) -
szapor #4825 Hogy lenne még demo ne huzzatok fel! -
#4824 Hát igen... Hiperrészletes textúrák, szuper látványvilág, atomjó fizika, és mindenekelőtt az engine úgy mozgat, és olyan okos mint azelőtt még semmi...
Ez a jövő, nincs mese. -
#4823 Amikor a gyúkot célbaveszi az ipse, az baró... -
#4822 Crysis 4 magos Intel procival futtatva! -
#4821 Evogordon! Én nem találtam azon a playware oldalon Crysis demót. De ha lenne is, az csak az átverés lehet, amit a torrent oldalakra feltettek. -
Hellsing47 #4820 igen mert már elég régi -
#4819 a trailert törölték -
#4818 E3 - Képek
E3 - Trailer -
#4817 ezen is kurva jol megoldották a hangot... -
Egyébként itt van egy hd videó most jött ki.
link -
Vegas #4815 ! -
#4814 De gonosz... :) -
Hedic #4813 kösz! -
#4812 A méretét elírták mert olyan 1.5 giga. -
#4811 Van demó
innen lehet leszedni: crysis demó -
Hedic #4810 na most akkor van demo vagy nincs, ha van akkor honnan lehet letölteni???????????' -
#4809 OK már találtam.
Google. -
#4808 Valaki adna linket Crysis HD videóhoz?
csak az IGN-en találtam, de ahhoz insidernek kell lenni. -
#4807 inkább a magiszteres féle egozásra gondoltam na de flém off :)[szin=red] -
#4806 Ti ketten...hát LOL!
Én is körülnézek hátha valahonnan letölthető formában meg tudom szerezni. (én nem egózok csak ismerek helyeket ahol talán, esteleg, véletlen...stb. :D ) -
#4805 azért thx. ha nem akarod te kimondani, akkor megteszem én: istenkirály vagy mert regisztrálva vagy vhol és le tudod kapni a hd cumókat ?! erre gondoltál? -
#4804 még sehol sem láttam, pedig ... na mind1 :) nem egozok, ha látom belinkelem ;] -
#4803 tudja vki h a pár napja megjelent island videót HD minőségben honnan tudom leszedni ? anélkül h regisztrálnom léne valahova is (ign insider... stb) ? -
#4802 Eleve a 3DSMax-ot nem igazán otthoni felhasználásra találták ki egy átlagjúzer gépén. Ha adsz neki még 3db 2 magos procit még 10 giga ramot és 4 VGA-t (bár ez utóbbi annyira nem kell) akkor is lesznek dolgok amik kicsit szaggattni fognak, meg 2 percig rendereli :( -
#4801 Most lenne érdemes ramot venni, padlón az árak, csak pont nincs lóvém! -
#4800 Nekem is kevés a ram de 3dsmax miatt minden máshoz elég a 2giga. -
#4799 Megvan mar a tores....? -
#4798 Lehet, hogy ha valaki netet akar, előbb ki kéne töltenie egy IQ tesztet vagy elvégeznie egy tanfolyamot? xD -
#4797 Ez meg csakis abból adodik hogy mindenkinek van netje de használni sajnos nemtudják. -
#4796 Ja mi is csak a szamokat noveljuk itt...... megcsinaljuk az 5k-t ma...???? -
#4795 ... és mindenki beírja, hogy hány százaléknál tart a letöltés. :)
[nem fogja hagyni] -
#4794 Meg persze midnen második hsz az lesz, hogy "honnan tudom leszedni" vagy "hol találok hozzá cracket"? -
#4793 Képzeld el mi lesz itt miután megjelent. Elmész játszani és 1-2 óra múlva már ilyen 3-4 oldalt kell visszaolvasni hogy követni tudd :D Bár lehet hogy az első héten egy hsz nem lesz mert mindenki játszik :P -
#4792 Nyugi, a S.T.A.L.K.E.R.-t ilyen szempontból nehéz lesz megelőzni. -
#4791 Meg nincs jatek de 5000 hsz... nem semmi... -
#4790 Akkor valahol igazam volt a 3 gigával kapcsolatban :D
Hogy kis on is legyen: Jövő hét szerda-péntek E3! Remélem sok sok finom kis videó fog érkezni a Crysis-ről és mégjobban remélem hogy utána/előtte/közben kijön valami hivatalos demó is még ha csak 10 perc játékot tartogat is. (tényelg. Egy olyan játéknál ahol egy egész sziget áll a rendelkezésre hogy oldják meg a demó korlátait ami ugyebár az hogy csak bemutassa, de ne mondjon el mindent ???) -
#4789 Ha beadsz neki egy indítási paramétert elkezel 100-at is. Anélkül 4-et, de egy programnak csak 3-at tud adni egyszerre. -
#4788 Igen, de úgymond a negyedik gigát már nem érzékeli, nem? Használni használja, de valami gond van az érzékeléssel. Valahol olvastam ilyet... -
#4787 XP max 4 giga ramot kezel.