CRYSIS
-
Nah gyerekek... Leszettem egy demot... Egyszerűen tudtam hogy még nincs de kiváncsi voltam, baj nem történhet... Tehát lejött 1óra alatt kb... Nagy rar több részre darabolva. Kicsimagolom, ottvan az exe. Gyorsan elmentettem minden fontos dolgomat, nehogy valami gyilkos vírus legyen :D. OKs, elindítom, kijön egy szép telepítő. Next-next, elkezd települni, közben vírusírtóval folyamatosan ellenőrzöm a könyvtárat. Kész a telepítés, viszont gyanus volt, hogy szinte az egész könyvtár dll-ekbőől állt. MInd1, Crysis exe elindít, kijön a Főmenü, nagyot nézek... Bár elég érdekes menü volt, volt ott "New Game, Lavel games, full games, és rendszerkövetelmények asszem... NAh New Game-ra rá, kiírja h. Loadind, megy a menüzene, váráok, sötét képernyő, kb 1perc után elindul a "játék"... Ami abból ált, hogy egy nagy felbontású kép volt, és ha mozgattam az egeret a kép úgy mogott mintha a kamera mozogna :D:D
Amin a legjobban csodálkoztam: Nevettem egyet, és letöröltem... De miért is idegeskedtem volna ezen, hisz szinte biztos voltam benne h. kamu, mer ha lenne működő demo, akkor már ettől zengene a fórum...