Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

minimize
Nekem sem jött be, nem is kötelezõ, hogy tetszen mindenkinek, de 1kommentben le lehet adni...felesleges 3oldalon fröcsögni rá.

No one can stop Death!

DarkSector
Persze hogy leírhatod a véleményedet, mert én is le szoktam...
Viszont a másik oldalról nézve valóban idegesítõnek tûnhet, ha 200 hsz-ban ugyanaz van leírva....
Úgyhogy igaza van, csak õ más szemszögbõl nézi a dolgokat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

koschwarz
azt hiszem tökön is döfném magam, ha erre 12000 ft-ot dobtam volna ki. amire most legutóbb pénzt költöttem, az az armed assault. az megéri. ez nem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

AntiHero
Teljesen 1et értek.<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
húh látom megy a vita... továbbra is erõsítem, h ez nem moh, hanem csak (Battlefield)Airborne! A 6pályájábal a battlefieldet súrolja
akkor is többen vannak azok akiknek nem tetszik a gém😄DD
Csak a kisebbségnek tetszik xD

a videó nem minden... majd ha játszunk vele, akkor kiderül! Én bízom benne, hogy jó lesz.
rambuu
Csa all!
Valakinek van az utcso pályára Save?
Me apám játsza, és már utcso pályán volt, amikor be jött neki egy virus és ujra kellet pakolni a gépet és elvesztek a savek.
PLZ ha valaki bir küldeni az utolsó pálya indításáról akkor szoljon privibe.
THX

Shield
A leírtakban nem akarok senkit sem meggyõzni, sem nem várok cáfolatot, csak a véleményemet írtam le mint mások. Amúgy a COD 2-õt is lehúzták és még mindig nagyon sokan tolják. Ez lesz a mostani játékokkal is, mert megszokjuk és csak ezt kapjuk. Ez a tendencia film iparban is mint játékok terén, egyre gyengébbek. De hát izlések és pofonok....

Hardstyl3r én meg abban bízok hogy, verni fogja a CoD4-et és az Airborn-t is a Crysis.<#wink>

a többség azért még is hogy elnem készült csak ingame videókból látta a cod4-et már most arra szavaznának hogy a Cod4 verni fogja az Airborne-t
Majd meglátjuk mi lesz a Cod 4-el! Az airborne-t is úgy vártuk, hogy húha aztán vkinek bejött vkinek meg nem. Mondjuk nekem bejön a game! Tudjátok ízlések és pofonok! Ezért szerintem akinek tetszik azt nem kell elítélni! Persze az fordítva is így van!
Balumann
Egyáltalán nem értek egyet veled.
"Egyesek 4 óra játék idõt írnak, ezaz amit nem hiszek, ha nem a könnyü szinten nyomják és kód nélkül"
Legnehezebb fokozaton, kód nélkül nyomták végig 4 óra alatt, illetve 5 óra alatt max.

"Szerintetek a COD 4 mennyire fog hasonlítani a régiekhez? Semennyire."
Nem a hasonlóságról van szó, hanem a játék színvonaláról (játék élvezhetõsége, ellenségek inteligenciája, újdonságok, történet, stb.). CoD 4 -ba már a téma is más lesz ,ettõl függetlenül szerintem hozni fogja a korábbiak szinvonalát...

"Szerintem a 98%-uk nem vette meg, letöltötte torrent oldalról, esetleg pár száz forintért leszedte sms letöltõrõl. Akkor mi ez a rinyálás."
Az tette jól aki nem is vette meg. A véleményeket azért is írjuk, hogy ne dobjon ki senki feleslegesen ezért pénzt. Adjanak ki jó játékot.

" másik ami szemet szúrt, a sok lúzer ide talált. A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül"
Ez a nextgen játékoknál, fõleg az unreal 3-as motorúaknál szerintem egy jó darabig ez lesz. Legtöbb olyan kérdés/probléma olyan, hogy megvan a megfelelõ gép/szoftver a futtatáshoz, és mégis letörlõdik telepítés végén, meg újraindul, meg ilyenek. Adj választ, ha ennyire okos vagy.

Többi mondatoddal sem értek egyet, de mostmár azokra nincs kedvem válaszolni.

Egyébként 2 dolog még:
-Nem vagyok túlságosan igényes ezekkel szemben, Sniper Elite -vel játszok, ami sokkal gyengébb grafikáju, egyszerûbb játék. Mégis van egy értelmes játékmenete, ami miatt érdemes vinni. De még sok más játékkal is ez mellett.
-Nagyon szép a grafikája, DE. Ha jó egy játék, akkor elveszi a figyelmet a grafikáról, mellékes dolog lesz. Az a baj, hogy ebbe a játékba egyedül ami jó, az a grafika szinte, meg az irányítás. Ha ennek allied assaultos grafikája lenne, akkor fel se telepítené senki.

Bocs én is, hogy szidtalak, csak allergiás vagyok a vulgáris beszédre😊. Annak idején, mikor megjelent a Medal of Honor Allied Assault, új volt, mindenki el volt ájulva, hogy ilyen is van. De az sem volt sokkal reálisabb, célzok itt az egyedül végigkommandózom a második világháborút😊.Itt legalább kaptunk egy kis háborús Poklot, hogy átérezzük, miért is voltak hõsök ezek az amerikai katonák. Ilyen hangulatom volt a Pacific Assaultnál is. De nehéz fokozaton, hogy úgy nyomulsz elõre, mintha ott lennél, úgy már tényleg nem rövid a játékidõ. Mindenesetre én szívesen fogadnék egy következõ részt, csak ennek a turbózott kétszeresen ilyen hosszú változata is legyen egyben.
w77d
"Amúgy pedig ki a francot érdekel hogy nem teszik a játék, lehet menni panaszkodni az EA-nak vagy elsírni a bánatot anyukának. Amúgy pedig egyik játékkal sem kötelezõ játszani, ki lehet menni a homokozóba. "

ezt a kijelentést pedig már az elõbb cáfoltam! ha nem tetszik, hogy valaki leírja a véleményét, lehet innen gyorsan kilépni!

w77d
ott a miért indul újra a gépem, mi ez a hibaüzenet stílusú kérdésekre keresheted a választ

DarkSector
Gyakran feltett kérdések van erre kitalálva...

w77d
"A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül (kivétel a speciális esetek), hogy kell krekkelni, hova másoljam a magyarítást, miért indul újra a gépem, miért nem megy a játék az 1700+ AMD-n"

erre való a fórum

DarkSector
Mond 1 olyat a szövegben, ami szerinted nem igaz...
és akkor majd megbeszéljük...
Szó szerint is idézhetsz...

w77d
igaz, nem vettem meg! ha ezért még ennyi pénzt ki is adtam volna már a rángógörcs vitt volna el! Ha jó játék lenne, komolyan megvenném ahogy azt tettem a Bioshock esetében is!
Szabad országban élünk, tehát szabad mindenkinek a véleményét elmondani!
A topikszemetelésrõl pedig az, hogy valaki feltesz esetleg egy olyan kérdést (pl: miért nem megy 1700+ AMD-n) ami még nem hangzott el, az teljesen megengedett!
vagy szerinted csak olyan hozzászólásokra van a fórum, hogy " fúúú, de jót játszottam!" vagy "te melyik pályán tartasz"? A fórumoknak alapvetõ feladata a vélemény kinyilvánítása és az egymás segítése!

Hogylenne már igaza, majdnem minden érvét meg tudnám cáfolni, ha lenne kedvem vitatkozni...

DarkSector
Igazad van!

Shield
Nem tudom mennyire rövid, mert most kezdtem el játszani vele,de az biztos hogy nem könnyü. Egyesek 4 óra játék idõt írnak, ezaz amit nem hiszek, ha nem a könnyü szinten nyomják és kód nélkül. A grafika sokkal jobb mint a régieké, kicsit még szokni kell a játék menetet. Szerintem pedig elég jó. Az hogy mennyire hasonlít a régihez az más kérdés. Szerintetek a COD 4 mennyire fog hasonlítani a régiekhez? Semennyire. Az hogy egyeseknek sír a szájuk hogy, ilyen szar meg olyan szar. Szerintem a 98%-uk nem vette meg, letöltötte torrent oldalról, esetleg pár száz forintért leszedte sms letöltõrõl. Akkor mi ez a rinyálás. Ajándék lónak ne nézd a fogát! A másik ami szemet szúrt, a sok lúzer ide talált. A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül (kivétel a speciális esetek), hogy kell krekkelni, hova másoljam a magyarítást, miért indul újra a gépem, miért nem megy a játék az 1700+ AMD-n? stb. stb.... Tele szemetelik a topikokat, mint hogy venné a fáradtságot és visszaolvasna vagy elolvasná a torrent hozzászólásokat ahonnét letöltötte. Ezek a "játszani akarok" figurák égetik itt magukat. Amúgy pedig ki a francot érdekel hogy nem teszik a játék, lehet menni panaszkodni az EA-nak vagy elsírni a bánatot anyukának. Amúgy pedig egyik játékkal sem kötelezõ játszani, ki lehet menni a homokozóba.

a grafika a zenéje(hangok) és a fegyverfejlesztés, több jót énse tudok elmondani az airborneról😊
koschwarz
bocs, nem akartam senki érzékeny lelkébe gázolni, de aki játszott korábban a MoH sorozattal, az tudja, hogy EZ a játék csak a nevében az. mintha hülye botokkal játszanék egy multis játékban. KLASSZIKUS ELECTRONIC ARTS-OS HÚZÁS. amíg egy brand-ben van potenciál, addig sajtolja ki belõle a pénzt, mert tudja, hogy a vásárlók nagy része csak a név miatt már megveszi a játékot(lásd need for speed legutóbbi részei, sims kiegészítõk). ezért volt szemétség Medal of Honor-ként kiadni ezt a ....nem is tudom mihez hasonlítsam. single-nek szánalmasan rövid és nincs is igazi "játékmenet", multiként meg egyszerûen nincs esélye. meglátod kb. 3 hónap múlva senki nem fog vele játszani multiban.

pozitívumnak csak annyit tudok elmondani hogy szép a grafika.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hy all!
ahidon mit kell csinálni mikor
kilövöm a tankot?

Helllo!!!

Az miért van hogy amikor felteszem a játékot akkor a telepítés végén ujraindul a gép????

XeeN
Úgy látom divat lett ennek a játéknak a szapulása. Szerintem viszont nem rosz, sõt, nekem kifejezetten tetszik. Lehet, hogy azért mert minden játékot a lehetõ legnehezebb szinten szoktam végigjátszani, arra törekedve, hogy minden pályát elhalálozás nélkül játszak végig. Így számomra igazi kíhívást jelent ez a játék (igen, még nem értem a végére). Az pedig igencsak hidegen hagy, hogy néhány ellenfél még egy 'atonmtámadást' is tûlél. Egy játékban vagy az ellenfelek számát emelik meg nagyon, hogy több kihívás legyen benne, vagy 'szuperszörnyeket' kreálnak... Esetleg a játékos futkos egy szál késsel a kezében. Lehet választani. Engem egyetlen dolog bosszant igazán, a LAN mód hiánya...

Gerbill
Ez akkora nyomorék duma, hogy "csinálj jobbat". Mi nem programozók vagyunk mi a vásárlók lennénk, ha megérné ez a vacak a pénzét.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Törölt felhasználó
Az lehet, hogy mûvészi alkotás csak nem ezt vártuk ettõl a sorozattól. Rosszabb lett mint az elõzõ részek és még drágábban is akarják eladni. Na ezért mondják, hogy nem megfelelõ a jéték. Rövid, bugos, nincs egy normális játékmenet, irreális ellenfelek, valósághoz néha semmi köze, és még drágán is adják. Ennyi.
tommyg
szerintem meg igaza van

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Balumann
Nem a progi miatt lehetett vele neten játszani, hanem mert voltak tört szerverek. Itt viszont eleve a multiplayer részlegbe lépéskor már account kell, amit eredeti (még nem használt) CD kulcs segítségéel lehet csinálni.

Balumann
Pedig én is egyet értek vele (többen is, nem csak én), ez a játék ezt érdemli. Ha be se jelentették volna, csak úgy kiadták volna nem ezen a néven (legalábbis nem Medal of Honor néven) 2-3 ezer Ft-ért, akkor elfogadható lenne.

/Mondjuk sztem Bioshockhoz hasonlítani elég hülyeség, az kicsit más stílus. Sokkal nehezebb ilyen játékot csinálni. Ha már háborús játék, akkor szivesebben játszok a CoD 1-el, vagy 2-vel (valahogy nagyobb élvezetet nyújt...). Ha lesz kedvem átvinni azt az utolsó pályát ebben, akkor letörlöm, és biztos soha többet nem fogom felrakni.

Már ne is haragudj KOSCHWARZ, de hány éves vagy, hogy ilyen vulgáris undorító hangnemben beszélsz??? Programozzál hasonlót ahelyett, hogy fikázod ezt a játékot. Ugyanúgy mûvészi alkotás akár a Bioshock...
Ironmask
ide:Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\MOHAGame\Localization\PC\INT

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Punker
hova kell másolni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ironmask
mûködik a magyarosítás thx

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Punker
páncél öklöket sikerült valakinek felfejleszteni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AntiHero
kapcsold be a tûzfalat.

Én is erre várom a választ
Ioles
Sziasztok!

Egyik haveromnak olyan problémája van hogy amikor felteszi a játékot, az a telepítés végén letörli magát, szal végigmegy a telepítõ azután vissza. Ez mitõl van?

Ezzel nem lehet ugy mint a többi medalná hogy all seeng eyes progi kellett hozzá.Lehet nem jól irtam a nevét.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

AntiHero
Megveszed eredetibe

Ezzel hogy lehet multizni neten.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Soldiers
na akkor helye helyes újra felteszem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Gerbill
Én kipróbáltam, és mûködik.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Soldiers
vki kipróbálta a magyarosítást?:??????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

thx
Van valakinek olyan mentése ahol az extrák között az összes videót meg lehet nézni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Soldiers
és jó?

Omega888
Medal Of Honor Airborne Magyarosítás:

http://www.speedyshare.com/838245544.html