Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
No one can stop Death!
Viszont a másik oldalról nézve valóban idegesítõnek tûnhet, ha 200 hsz-ban ugyanaz van leírva....
Úgyhogy igaza van, csak õ más szemszögbõl nézi a dolgokat...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
akkor is többen vannak azok akiknek nem tetszik a gém😄DD
Csak a kisebbségnek tetszik xD
Valakinek van az utcso pályára Save?
Me apám játsza, és már utcso pályán volt, amikor be jött neki egy virus és ujra kellet pakolni a gépet és elvesztek a savek.
PLZ ha valaki bir küldeni az utolsó pálya indításáról akkor szoljon privibe.
THX
Hardstyl3r én meg abban bízok hogy, verni fogja a CoD4-et és az Airborn-t is a Crysis.<#wink>#wink>
"Egyesek 4 óra játék idõt írnak, ezaz amit nem hiszek, ha nem a könnyü szinten nyomják és kód nélkül"
Legnehezebb fokozaton, kód nélkül nyomták végig 4 óra alatt, illetve 5 óra alatt max.
"Szerintetek a COD 4 mennyire fog hasonlítani a régiekhez? Semennyire."
Nem a hasonlóságról van szó, hanem a játék színvonaláról (játék élvezhetõsége, ellenségek inteligenciája, újdonságok, történet, stb.). CoD 4 -ba már a téma is más lesz ,ettõl függetlenül szerintem hozni fogja a korábbiak szinvonalát...
"Szerintem a 98%-uk nem vette meg, letöltötte torrent oldalról, esetleg pár száz forintért leszedte sms letöltõrõl. Akkor mi ez a rinyálás."
Az tette jól aki nem is vette meg. A véleményeket azért is írjuk, hogy ne dobjon ki senki feleslegesen ezért pénzt. Adjanak ki jó játékot.
" másik ami szemet szúrt, a sok lúzer ide talált. A sok hülye és idióta kérdések. Nem tudnak feltelepíteni egy rohadt játékot sem kérdések nélkül"
Ez a nextgen játékoknál, fõleg az unreal 3-as motorúaknál szerintem egy jó darabig ez lesz. Legtöbb olyan kérdés/probléma olyan, hogy megvan a megfelelõ gép/szoftver a futtatáshoz, és mégis letörlõdik telepítés végén, meg újraindul, meg ilyenek. Adj választ, ha ennyire okos vagy.
Többi mondatoddal sem értek egyet, de mostmár azokra nincs kedvem válaszolni.
Egyébként 2 dolog még:
-Nem vagyok túlságosan igényes ezekkel szemben, Sniper Elite -vel játszok, ami sokkal gyengébb grafikáju, egyszerûbb játék. Mégis van egy értelmes játékmenete, ami miatt érdemes vinni. De még sok más játékkal is ez mellett.
-Nagyon szép a grafikája, DE. Ha jó egy játék, akkor elveszi a figyelmet a grafikáról, mellékes dolog lesz. Az a baj, hogy ebbe a játékba egyedül ami jó, az a grafika szinte, meg az irányítás. Ha ennek allied assaultos grafikája lenne, akkor fel se telepítené senki.
ezt a kijelentést pedig már az elõbb cáfoltam! ha nem tetszik, hogy valaki leírja a véleményét, lehet innen gyorsan kilépni!
erre való a fórum
és akkor majd megbeszéljük...
Szó szerint is idézhetsz...
Szabad országban élünk, tehát szabad mindenkinek a véleményét elmondani!
A topikszemetelésrõl pedig az, hogy valaki feltesz esetleg egy olyan kérdést (pl: miért nem megy 1700+ AMD-n) ami még nem hangzott el, az teljesen megengedett!
vagy szerinted csak olyan hozzászólásokra van a fórum, hogy " fúúú, de jót játszottam!" vagy "te melyik pályán tartasz"? A fórumoknak alapvetõ feladata a vélemény kinyilvánítása és az egymás segítése!
pozitívumnak csak annyit tudok elmondani hogy szép a grafika.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ahidon mit kell csinálni mikor
kilövöm a tankot?
Az miért van hogy amikor felteszem a játékot akkor a telepítés végén ujraindul a gép????
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
/Mondjuk sztem Bioshockhoz hasonlítani elég hülyeség, az kicsit más stílus. Sokkal nehezebb ilyen játékot csinálni. Ha már háborús játék, akkor szivesebben játszok a CoD 1-el, vagy 2-vel (valahogy nagyobb élvezetet nyújt...). Ha lesz kedvem átvinni azt az utolsó pályát ebben, akkor letörlöm, és biztos soha többet nem fogom felrakni.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyik haveromnak olyan problémája van hogy amikor felteszi a játékot, az a telepítés végén letörli magát, szal végigmegy a telepítõ azután vissza. Ez mitõl van?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/