6840
  • Falconer
    Vágom, csak alulrol kezdtem olvasni, aztan VIP acc hianyaban nem tudok törölni.
  • Nevem senki
    http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/

na nam mintha érdemes lenne letölteni, legalább a feladatok magyarul vannak
  • Nevem senki
    Amikor a demót felraktam, teljesen kitértem a hitemből. Persze semmi nem futott a gépen, aminek nem kéne, de mégis, kb 10 perc alatt töltött be, majd 2-3 fps el elkezdett "futni" (két lövés között fél perc telt el D). Ezt eljátszotta 2-szer. Mondom letörlöm a francba. Aztán lássadok csodát, 3szorra (mondom búcsút veszek töle, csak még egyszer megpillantom) sitty-sutty betölt, pipecul fut. Azóta sincs semmi baj vele. (vége)
  • Nevem senki
    Lehet, hogy az állandóan visszatérő kérdédek miatt frissíteni kéne a gyíkot?
  • ati2002
    Köszi!
  • runner78
    szintugy...engem is idegesit már, minden más megy...jön az uninstall lassan, mert senki nem tud megoldást erre.
  • Micsu
    hát nekem is ez a bajom, ilyen bugos lófaszt kiadni bazzeg, feltelepítettem a net framework 3.0át de nemsegített, maradt az 1 fps a menüben...
  • genRob
    Köszi! Már újraraktam az XP-t
  • big
    Sziasztok!
    Magyarításról tudna valaki valami infót?(linket vagy valamit)

thx
  • Balumann
    sztem senki :)
  • levi19711023
    boccs a 3 kérdőjelért
  • levi19711023
    Van valaki, aki játszik multiba a gameval???
  • Nevem senki
    Köszi, aztán már meg is van, csak sajnáltam rá a gránátot, -normál esetben az nem nyiffantana ki egy tankot- na mindegy köszi a tanácsokat mégegyszer!!
  • KisDeák
    4-5 Gammon gránát simán elég egy tank kinyírásához,ha mozgó tankról van szó mindig egy kicsit eléje dobd,hogy pont akkor robbanjon mikor felette van!!!
  • mNzJean
    sok-sok kézigránát is szétszedi a tankot.
  • w77d
    vedd fel a páncélöklöt(ott lessz nem messze a háztól) és azzal sorozd meg!
  • Nevem senki
    Próbáltam visszaolvasni, de 5000 hozzászólás túl sok. Én a második pályánál abbahagytam, de a fiam Market Gardennél jár és van egy tank, amit ugye ki kéne lőni.Nem jön össze. Biztos volt már róla szó, de lsz. adjatok vm tanácsot. Én is próbáltam neki megcsinálni, de ötletem sincs.
    Előre is kösz
  • runner78
    Másik forumban már irtak ilyen problémát...ki kell huzni a joy-t, vagy kormányt...
  • ati2002
    Helo. Egy ismerősnek az a problémája, hogy állandóan jobbra húz az egér a játékban. Van erre vmi megoldás? Az egérbeállításokkal nincs baj tudtommal. Előre is köszi.
  • big
    Szia!
    Én is sokat szenvedtem vele mire kiderítettem a megoldást.
    Telepítsd fel a .NET Framework 3.0-ot és jó lesz.
  • genRob
    ...még vmi. A Daemont is lecseréltem, 4.10re.
  • genRob
    Sajnos ugyanez van driver frissítés után is. Pedig a legújabbat raktam fel. Forceware 163.71 . Elindítanám a setupot és reboot a vége. Nemtom mi lehet?!
  • genRob
    Köszi a választ próbálom!
  • runner78
    ez a bajom...a legeslegújabb van fenn....
  • skeleton01
    Hali!Ez nekem is gond volt!Egy driver frissítést megoldotta a problemet
    !A legfrisseb kell azt kész!ATI vagy Nvidia karitól függ!
  • runner78
    már más forumban is irta valaki ezt a problémát, de semmi válsz sehol...
  • runner78
    jah memória 2giga, ddr2 800....
  • runner78
    320gb sata vinyó, lapozofájl alap, de ahogy nézten 2 giga
    c:-n van hely....
    Bioshock tök jól megy, és mondom legujabb nvidia driver 163.71 vagy mi a fene.
    a bishock még egyéb segédleteket is felrakott, de ez a játék nem megy, de más is irta ahogy néztem hogy 8800gts-el 1 fps a menü....
  • Nyugis
    mennyi memoriád van a gépben? ésmennyi a lapozo fájl mérete? mekkkora a winyod hozzá?
  • runner78
    most vettem új gépet
    amd dual core 5200+
    vga meg 8600 gt 256mb

elinditottam a játékot még az EA logo is akad....
    Mi a fene lehet
    1 fps el mennek a repülök a menüben, alig tudtam kilépni...

DX9 telepitve, winXP, és legujabb vga driver....

???
  • gabi89
    Nem a bugok van itt a baj hanem,hogy rövid és még könnyű is legnehezebb fokozaton se vmi nehéz kivéve az uccsó két pálya mert ott sok az Elit nazi katona ami megincsak egy kamu na meg a fegyver upgrade-k hát némelyik baromság.
  • hiba
    az mg42 pedig nem is csak minket celoz
    nagyon elvakultatok :)
  • hiba
    Amugy nem ertem milyert szapuljak ennyien, nyugodta csinalhattak volna azt is hogy ugyan olyan jatekmenettel kiadnak egy uajabb verziot az eddigi moh-okbol...valtottak es sztem előnyére, bugok meg mindig lesznek, ez a beakados elnyulós meg még vicces is :)
    viszonylag erős de nem brutal gepem van megis 1600x1200 elsimitas nelkul maxon megy, az elobb jatszottam 2 oran at mikozben a hatterben mpeg1es tomorites /felvtel ment egy tv-capture progival, es siman tudtam jatszani nem akadozott, nem lassult be.
    majd ha ti is felnőttok rajöttok hogy soha nem lesz egy program se tökeletes, mert arra nincs idő meg pénz se ezert a bugokkal meg a hianyossagokkal csak egyutt lehet elni meg háborogni de jobb nem lesz :)
  • hiba
    faxa ez a gem, azt hittem hogy olyan moh klon lesz, de ez a valtas nagyon jót tett, nekem csak az elso MOH tetszett annao, a tobbi egyik sem mert ugyan az a kaptafa volt előre scriptelve, itt a single kurva jo lett, le a kalappal (COD-ok sem tetszettek) de ez uberjőlett
  • genRob
    Sziasztok!

Az miért van, hogy mikor elindítanám a telepítést állandóan rebootol a gép? (HATRED)
  • Soldiers
    de szar
  • tmisi
    Ennek jó ráment a lábára a tank...
  • Benedek
    Ja, a HATRED verzióról van szó.
  • lee56
    Ok, ott a pont :), valóban van pukagránát, de az nem csak ugy ráterem a puskákra általában, attól függően hogy mennyi németet lőttek le vele :) (amugy szerintem sokan örültek volna, ha ezt a dolgot valamivel hihetőbben oldották volna meg, pl mellékküldetésként felszedhető, vagy elrejtve lett volna valahol vagy valami ilyesmi...)

Na de ha full auto lugert is mutatsz nekem, akkor viszont dobok egy hátast, sőt kettőt :DDD (azt azért erősen kétlem, hogy lett volna)
  • Benedek
    Szedte már szét valaki a telepítőt két darab dvd-re?
    Rossz szokásom, hogy a gamékat újraírhatóra teszem :).

(Első ránézésre úgy gondolom, hogy minden sallangot az elején telepít, a teljes játékot meg csak az utolsó lépésben. Vagyis a teljes mappaszerkezet a Contetnt4.cab és Contet5.cab fájlokon kívül mehet az első lemezre, a másodikra meg csak a két maradék cab. Erősítsetek vagy cáfoljatok, pls!)