Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Inkább multycentrumú ez a játék, mert ez minden csak nem szingle...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
A jó grafika sajnos nem elég számomra, hogy élvezni tudjam a játékot.
"!!!ajánlom hogy telepités elött mindenki csinálja meg ezt a pár lépést.1perc az egész de sok kellemetlenségtõl kímélhetitek meg magatokat vele.!!!
Roll Back problemasok figyelem!!!
Gexsa írta:
Start -> Futtatás -> services.msc
Megkeresed a Windows Tûzfal/Internetlapcsolat megosztás (ICS) sort.
Jobb egér -> Tulajdonságok -> Indítás típusa -> Automatikus.
Ez elvileg le van tiltva, ezért szól be.
Ha ezzel készen vagy, akkor Alkalmaz -> Ok
Majd megint jobb egér arra a sorra (Windows Tûzfal...) -> Indítás.
Ennyi.
Én nem csináltam meg elõre de mindenki a saját kárán tanul
De végül:FELTELEPÜLT!!"
Köszi!
Mindkettõnél azt írja ki miután elindult a telepítés és ment a zöld csík két centit, hogy csatlakoztassam a képfájlt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valaki segítsen légyszi.
Letöltöttem ezt a verziót:
Medal Of Honor Airborne EMUDVD9-Unleashed
Bemountolom Dameon Tools-ba de kidob a telepítés elején és leválassza a csatolt állományt.
Visszaolvastam itt 10 oldalt, de nem találkoztam a megoldással.
Hogyan vagy mivel lehet feltelepíteni ezt a verziót?
Köszönöm elõre is!
Üdv!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Kiváncsi vagyok, hogy hogy megy rajta.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jó pályák: Market Garden, + az utáni ill. az utolsó pálya befejezõ szakasz, ami mellesleg full hülyeség volt, ez már nem méltõ a moh nevéhez, mert ilyen nazik terminátorok nem léteztek, max a német fejlesztõk fejében, de hál istennek hamar véget ért a háború, h az allies-ok ilyenekkel talizzanak. Ez max terv.
szal így, ez nem moh, hisz anyi sületlenséget vittek bele, h az már fáj.
Ez tipikus látvány árkáde TUCATjáték.
Egy kis változás: 10-es skálás osztályzatokban:
Graf: 9
Hangok: 9
Hangulat: 4 (már mint, ha a moh-ra értve ennyit ér)
Küldetések felépítése: 4
Ui: mikor végig vittem, azon nyomban unistalláltam.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
nagyon jo a games most kezdtem el nyomni.valaki meg tudná mondani ,hogy kell a célkeresztet kisebre venni ha egyátalán lehet?elöre is köszi
Hát 1 pálya.
A neve: The Cube Of Honor.
link: http://rapidshare.com/files/56829906/The_Cube_Of_Honor_2.exe
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
A második német pályán vagyok, ahol egy magas, többszintes légvédelmi tornyot kell kitakarítani. Az utolsó(?) feladat a földszinten lenne, de utamat állja a fal. Kivûlrõl nem tudom megközelíteni akadályok miatt. Tud valaki segíteni? Köszi.
Üdv.