Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ironmask
lenne 1 kérdésem a Market Graden küldetésnél hol találom a páncélökölt a tank kilövéséhez?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

tommyg
má most elfelejtettem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Prince23
Én mondom, h egy év múlva, aki ide beteszi a lábát... szal rég elfeledett játék lesz.

Soldiers
hát igen elég fos lett leis csitult a topic <#mf1>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

gabi89
Én közelrõl löttem pont mp44-el (stg44) és így is 1tár kellett,hogy megfeküdjön szóval ennyit errõl 😄 Grafika meg nem minden van akinek csak az számít nekem nem csak.Régi játékoknak nem voltak csúcs grafikái de még mindig játszanak vele 😄 szóval másoknak se minden a graf.(Diablo,Starcraft,CS ezek milyen régiek még is mai napig játszanak vele míg az Airborne-al 1év múlva már senki nem játszik...Max néha elõveszi vki..)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Gunner
Szerencsém is volt, mert ugye mire átvehettem irányítást, addigra 2 ürge már árkon-bokron túl volt, nem tudtam merre, végül rájöttem a padló titkára 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Eagle16
Na látom más is rájött a "végén csak futni és futni" dologra 😄 Én is így csináltam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Prince23
Ezt a játékot négy óra játszás alatt ki lehet pörgetni... elég szomorú...
Inkább multycentrumú ez a játék, mert ez minden csak nem szingle...

Bence94
valaki meg tudná adni annak a forumnak vagy oldalnak a címét ahol leírják hogy kell sima dvd-re ki írni? mert egyszer láttam de akkor nem érdekelt most meg megszerzem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Gunner
A terminátorrol csak annyit, h StG44 arcukba, és rögtön fekszenek ^^

Gunner
Megvok vele én is elégedve, most toltam végig. A legvége volt érdekes, nem is lõttem le már senkit sem lift után, csak futottam, épphogy túléltem ^^

Balumann
Sajnos nekem nem. Hangok más játékban sem rosszabbak. A játék már elején se tetszett, de ott abbahagytam egyenlõre, ahol kiszáll a vonatból az az elite katona, és terminátor módjára elkezd közeledni, mint a serius sum-ba a szörnyek...
A jó grafika sajnos nem elég számomra, hogy élvezni tudjam a játékot.

kirol
Miért nektek nem?

Szép a grafika, ahogy süvítenek a golyók 5.1-ben az meg nagyon ott van.

Nocsak, van akinek teccik? 😊 (jó azért nem vol olyan rossz elismerem, egyszer ki lehet vinni komolyabb rosszullét nélkül 😄)

kirol
Hát ez a játék nagyon király lett.

Shield
Próbáld meg ezt, hátha neked is segít! Egy oldalról idézek:

"!!!ajánlom hogy telepités elött mindenki csinálja meg ezt a pár lépést.1perc az egész de sok kellemetlenségtõl kímélhetitek meg magatokat vele.!!!

Roll Back problemasok figyelem!!!

Gexsa írta:

Start -> Futtatás -> services.msc
Megkeresed a Windows Tûzfal/Internetlapcsolat megosztás (ICS) sort.
Jobb egér -> Tulajdonságok -> Indítás típusa -> Automatikus.
Ez elvileg le van tiltva, ezért szól be.
Ha ezzel készen vagy, akkor Alkalmaz -> Ok
Majd megint jobb egér arra a sorra (Windows Tûzfal...) -> Indítás.

Ennyi.

Én nem csináltam meg elõre de mindenki a saját kárán tanul
De végül:FELTELEPÜLT!!"

hi! Nekem az a gondom hogy telepítés után a vinyóról eltünik a telepitett könyvtár? Járt már így más is? Lécci segitsetek
Prince23
a 4.10 elõttire értettem

Úgy értettem Daemon 4.10-el ami most jött ki nemrég, meg a Pro verzióval is próbáltam.
Köszi!
Prince23
Daemon 4-essel próbáld

Próbáltam Daemon Tools 10-el, Daemon Tools Pro Advanced 4.10.0215-el is.
Mindkettõnél azt írja ki miután elindult a telepítés és ment a zöld csík két centit, hogy csatlakoztassam a képfájlt...

Igen, azzal is próbáltam, de ott is kilépett a telepítés elején!
egy kicsit konkrétabb segítséget is adnál?
DarkSector
daemon tools 4.10-et használtad?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Helló!
Valaki segítsen légyszi.
Letöltöttem ezt a verziót:
Medal Of Honor Airborne EMUDVD9-Unleashed
Bemountolom Dameon Tools-ba de kidob a telepítés elején és leválassza a csatolt állományt.
Visszaolvastam itt 10 oldalt, de nem találkoztam a megoldással.
Hogyan vagy mivel lehet feltelepíteni ezt a verziót?
Köszönöm elõre is!

Üdv!
tugyiti
<#eljen>
Most újitottam gépet kivéve a graf karit meg a tápot, anno P4 3GHz-vel meg 1gb rammal volt 25-30 FPS, most pedig 80-100 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ja, ilyen rövid. Ha igy haladunk, a MoH következõ részében az installálás utolsó dialógusában a FINISH gomb megnyomásakor fel is fog jönni a gyõzelmi képernyõ. 😞

"hisz annyi sületlenséget vittek bele" amibõl egyet tudtál elmondani, a náci terminátorokat 😊

DarkSector
Játszott már valaki 1650pro-val?
Kiváncsi vagyok, hogy hogy megy rajta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
No végig vittem azt a fullárkáde, nem medalofhonor sorozatot, inkább übersoldier 2-t😄DD
Jó pályák: Market Garden, + az utáni ill. az utolsó pálya befejezõ szakasz, ami mellesleg full hülyeség volt, ez már nem méltõ a moh nevéhez, mert ilyen nazik terminátorok nem léteztek, max a német fejlesztõk fejében, de hál istennek hamar véget ért a háború, h az allies-ok ilyenekkel talizzanak. Ez max terv.
szal így, ez nem moh, hisz anyi sületlenséget vittek bele, h az már fáj.
Ez tipikus látvány árkáde TUCATjáték.

Egy kis változás: 10-es skálás osztályzatokban:
Graf: 9
Hangok: 9
Hangulat: 4 (már mint, ha a moh-ra értve ennyit ér)
Küldetések felépítése: 4

Ui: mikor végig vittem, azon nyomban unistalláltam.

Nekem is ezt csinálja.
Soldiers
Na bammeg faszûúl végig vittem jó faszául felrobbantottam azt a épületet csak a rohadt életbe hogy ien rövid?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Balumann
Nem lehet célkeresztet állítani.

Feltelepites utan szepen backupolja az egeszet es nincs sehol.Mit kell csinalni?

a demo hoz képest változott a gépigény? ?

Mozzanat
szasztok
nagyon jo a games most kezdtem el nyomni.valaki meg tudná mondani ,hogy kell a célkeresztet kisebre venni ha egyátalán lehet?elöre is köszi

Van egy jó kis játék amit én csináltam.
Hát 1 pálya.
A neve: The Cube Of Honor.
link: http://rapidshare.com/files/56829906/The_Cube_Of_Honor_2.exe
király volt a link (Y)
innen a fórumból, her mod, csak kicsit barkácsolni kell vele
19 giga szabad hely van.
sziasztok nekem olyan problémám van hogy felraktam a játékot bemountoltam és el akartam inditani de nem engedte, aztán cloakkoltam a meghajtokat a mellékelt Y:A:S:U: programmal de ugy sem tudtam elinditani, mondjátok meg hogy tudnám ez valahogy kikerülni?Mit hova hogyon másoljak hogy végre elinduljon.kösz elõre is
romeozor
kapcsold be a windows tûzfalat

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Gunner
Nincs elég hely?

Ironmask
köszönöm a segítséger felraktam a drivert és mükszik betölti az elsõ küldetést remélem a többinél sem fog szarakodni!Mégeygszer köszönöm

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

hi! Nekem az a gondom hogy telepítés után a vinyóról eltünik a telepitett könyvtár? Járt már így más is?
Balumann
Videókártya driver ritkán okoz ilyen problémát, de ha mégis rossz lenne vmi a drivertõl, akkor ott a Windows csökkentett módja, ott simán letudtad volna törölni és felrakni más drivert...)

Balumann
Balumann
Nincs köze a multihoz a játék verziónak (tehát mind1 hogy tört verzió, vagy eredeti lemez akár). Eredeti cd kulcsal tudsz regisztrálni (ha megveszed kapsz egyet), és avval fogsz tudni netezni, csak ezt ellenõrzik online.

Hali!

A második német pályán vagyok, ahol egy magas, többszintes légvédelmi tornyot kell kitakarítani. Az utolsó(?) feladat a földszinten lenne, de utamat állja a fal. Kivûlrõl nem tudom megközelíteni akadályok miatt. Tud valaki segíteni? Köszi.

Üdv.