Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg attól, hogy egyszercsak a semmibõl elémteleportálódik egy katona 😊
Hangulat: irtam már nekem mit jelent (grafika, hang, mozgalmas FPS játékmenet). És nem csak rush, a gyáros pályán a sniperek levadászása igazi lopakodós buli volt nekem.
Mohaa elsõ része: naná hogy nem szarozta senki, mert a maga módján korszakalkotó volt. Stilusteremtõ az FPSek területén belül (elõtte nem nagyon volt ilyen pergõs 2vhs FPS). Ez viszont a 4. rész egy lerágott témában, ráadásul már van konkurrencia is (COD). Ezért nem fikázta senki a MohAA-t és ezért nõttek az igények az Airborneval szemben.
Dante: egyetértünk, nagyon-nagyon rövid, és messze nem ér meg 10 ezer forintot. 5-t se, bár ilyen alapon singleként még az elsõ MoHAA-ért se adtam volna annyit. Az is pár nap volt. Az übersoldier azért a játék nagy részében nem szerepel (csak az utolsó elõtti pálya végén jelenik meg), nem arra van kihegyezve az egész. Tény, nem tudtak jobb fõellenséget kitalálni (tank már volt 😊 )...
.. szval végtoltam és már le is van törölve az egész
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 2
Küldetések felépitése: 0
Mi ezen a hangulat, a társaság fele az sg-n ezzel jön. MAGYARÁZZA már meg valaki nekem, mit ért ezen játékon hangulatot?
Igazság szerint az zavar, hogy ez, hiába lenne amúgy igényes a játék, igénytelenné teszi. A másik, hogy ez a két dolog annyira zavaró, és annyira idegesítõ, hogy az én számomra legalábbis, teljesen megöli a játékélményt. A realítást pedig nem teljesen reálisként értettem, hisz az tényleg játszhatatlanná tenné, hanem olyan dolgokat hiányolok, amik más játékokban meg vannak oldva, itt pedig nagyvonaluan elfelejtkeznek róla...
És akkor elkérnek érte 10 ropit, a warez miatt sírnak, fenyegetõznek, stb. Biztos van pár ember (jópár) aki megveszi, de komolyan mondom, én azt a pár százast sajnálom, ami egy dl lemez ára lenne...
Mivel már leszedtem, végigjátszom, apránként, mert max 20 perc, és felbaxa az agyam, de legalább tovább tart...
A lényeg, én nem ezt vártam, és számomra csalódás volt, nem is kicsi.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Embert nem láttam leszarozni így a Medal of Honor elsõ részét! Ott volt hangulat, és ne feledd, hogy 2003-as játék! Mit vársz 2003-tól?
Amúgy amilyen negatívumokat leírtál, ez mind (egyes részek) megtalálható az erbórnba is.
mellesleg motor terén meg amikor felrobban a végén a torony vhogy nem láttam a kapcsolatot a robbanások meg az épület között .. sõt olyan volt mintha az csak háttérkép lenne (tudom nem az mielõtt vki elmondja) .. de akkor is 1 fejlett engine-el biztos szebben meg lehetett volna csinálni
A cod4 az jobb lesz multira, viszont az single terén gyengébb lessz, és ennek köszönhetõen a grafikája is gyengébb lesz...
Legalábbis ennyi effect nem lesz benne...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk régebben volt egy-két ilyen extra a CoD/MoH sorozatban amikor elzavartam volna az összes developert a francba - ez "a lõdd szét a minden irányból támadó német tankokat, miközben a Bazooka lõszer a nyilt terepen a tankok elõtt elhelyezett ládában van" a legemlékezetesebb nekem. Na az nem hiányzott 😊
Speciel nekem mind a CoD-ok, mind a MoH-ok tetszettek amikor kijöttek, kivéve a MohPA-t, de az is csak azért nem jött be mert akkor már tele volt a hócipõm a lineáris FPSekkel. Egy barátom (kétgyerekes, szintén 30 feletti apuka 😊 ) nagyon oda volt érte, nagyon forszirozta hogy toljam végig én is de nem birtam 😊
(ugye abban van repülõs rész is...? mert asszem akkor vett magának joystickot).
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egy játék mindig is csak játék marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem lehet érdekes vagy izgalmas egy játék, ha a valóságot mutatja...
Gondold csak el...
Mennél mennél és headshot-ot kapnál...
És kiírná a gép, hogy GAME OVER meghaltál és mivel meghaltál, ezért nem is tudsz többet már játszani és jöhet a következõ.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a többi dolognál csak azt vártam volna el amit már más játékban megvalósítottak .. szval hogy legalább visszafejlõdés ne legyen (kivétel grafika területén)
Tessék, akkor kötekedek a régi MoH-val (vagy akármelyik 2vhs FPSsel)... tökre nem reális hogy egy szingle baka egy küldetésben megöl 200 ellenséges német katonát ebbõl 40% fejlövés, mekkora hülyeség már egy egy közkatona mesterlövészpuskával szaladgál, milyen szar már hogy az amerikai és német fegyverek ugyanazt a lõszert használják. Hát milyen szar már hogy felrobban melletted a gránát de csak rászaladsz egy medpakkra és már semmi bajod.. sõt, milyen szar már hogy két golyó is benne van a lábadban, de még csak nem is bicegsz, sõt, igazából majdnem teljes életerõn vagy. Há milyen szar már, hogy ott vannak a házak, de nem lehet bemenni egy ajtón, tökre nem reális. Sõt, van nálam 10 gránát, de még a budiajtót se tudom berobbantani. Sõõt, van nálam C4 is, de azt csak a küldetés célpontjául megadott AAA ágyúra tehetem rá, amúgy elõ se tudom venni. Sõt, mekkora hülyék már a németek, hogy kis piros hologrammal jelölik az ágyúkon az ellenséges katonáknak hogy HOVA kell tenni a bombát (na ez kb van azon a szinten, mint hogy miért nem vágták el a vezetéket a végén)...
Most mondjad hogy hülye vagyok, utána hasonlitsd össze azzal amiket te irtál.
Na itt szépen megnyerték a hidat, meg a tankok is jöttek és hollandiából hipphopp mehettünk tovább ... ha én nem tudom jól a dolgokat javítsatok ki lécci ha meg igen akkor legalább ennyi realitás is sok lett volna?? 😞
nincs csõ FPS, te szabod meg honnan indulsz, ráadásul elég szabad a mozgástér.
A pályák is változatosak, hangulat teljesen rendben volt nekem (értsd: körülötted lévõk tevékenykednek, hanghatások okésak, ráadásul sikerült egész változatos területeket összerakni - lásd romos gyár, a hirtelennemjuteszembe város hidja)
Weaponupgrade - reális, nem reális (annyira hülyeség realitásról beszélni, egyikünk se volt sztem háborúban, ráadásul ez egy játék), nekem bejött mert változatossá tette a játékot.
Nekem az induláskor szabadon válaszható fegyverek sem rémlenek az elõzõ részekbõl (ha volt akkor tévedtem), itt nagyon tetszett hogy eldönthettem melyik fegyverrel indulok neki az akciónak.
Szóval én látok fejlõdést a grafikán kivül, személy szerint nekem elfért már egy kis frissités a tradicionális 2. világháborús FPSekben.
Mindenképpen lehetett volna hosszabb, esetleg rakhattak volna be némi tankcsatát (vagy az a CoDban volt? 😊 )
A tinizést meg hagyjátok már... aki szerint egy wsad+fegyverválasztás akció FPShez egyetemi diploma kell, az valahol nagyon el van tévedve. Vagy a MOHAA-t csak a komoly felnöttek játszák, mi? 😊
Lehet vitatkozni, hogy ilyen AI, meg olyan korhûség. Sajna a marketingfelmérés mindent überel, szóval most ez jött ki belõle.
EA ennyit invesztált, ennyit követelt, ez lett a vége.
Lehetett volna jobb is, de most ezt gyártották le, ezt lehet kipróbálni, szeretni, fanyalogni, utálni, végigjátszani, kipróbálni, uninstallálni.
Speciel én végig fogom játszani (lehet, hogy több hét alatt, apránként), egy kis kikapcsolódásnak azért még megteszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
EA-seknek kellene orvoshoz fordulni mert csak a pénz lebeg az orruk elõtt és leszarják a játékost.Fizess csak ki 10ezret egy pár órás gamért.NFS-nél meg ugyanez fizess ki minden évben 10ezret majdnem ugyanazért.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az EA-sok úgynézki ugyanazt csinálták ezzel a sorozattal is mint az NFS-el .. azoknak számára alakították át akik azért törölték le pl. az NFS5-öt mert nem tudták bevenni a verdával a kanyart mert ott fékezni is kéne :* .. na ezt megoldották az Underground-tól kezdve. (bocs a kitérõért de ugyanaz a helyzet)
Lehet csak én szoktam hozzá hogy a COD rendes WW2 game lett és csak azt remétem hogy csak pár dolog lett elbaszva pl:
-Sniperek (vmi lámpás stukkerel 😄) kibaszott messzirõl leszednek
-ha én vagyok sniper max zoom-al alig találom el 100m-rõl a jó német katonát aki MP40-es géppisztollyal simán oszt
-az elit faszról nem is beszélve aki jön mint terminátor és még 1 rakáta se öli meg (fejlövésrõl nem beszélve) amikor megjelent 1x jót röhögtem de a végén már sírtam 😞
-ha meghalok a fél német hadsereg respawn-ol (de szerencsére mindíg ugyanoda 😊
-ezek a nevetséges upgrade-ek .. ez szánalom, arrõl nem is beszélve hogy amerikai katonák német fegyverekkel is ugrottak már a végén???
-a MOH sorozattól várt (1edül menj elõre) küldetések itt se hiányoztak .. lásd a vége (biztos nem tudták hova vezetett az a qrva vezeték, meg a németek se vágták volna el 😛) .. de kárpótol a vége amikor 1edül maradva robbantjuk fel az egész kócerájt majd szõnyegbombázzák ejtõernyõsökkel a várost .. taktikus
1 lélegzetbõl ennyi .. de komolyan nem tom hogy lehet hogy ez tetszik vkinek?
Dante.
A gépágyús náciknál nekem is egybõl az volt az érzésem, hogy "hát nem volt jobb ötletetek, hogy kerül ez ide?", de a "hát kell valami fõellenfél" felkiáltással legyakom õket 😊 Ettõl még megmaradt a jó kis csatában vagyok és apritom a germánokat feeling 😊
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Dante.
Gondolom lövés-sebzés statisztikát figyel a gép....
Én nem foglalkoztam eddig még vele...
Mi alapján dönti el a játék, hogy egy küldetésre hánycsillagot kapok?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha nem megy akkor tedd újra a játékot, ha meg úgy sem jó, akkor az xp-t tedd újra...