6840
  • csoola
    :D elég durva lenne ha csináltak volna szinkront... sztem orrba-szájba reklámoznák, jobban mitn a fifát...
  • Prince of Máté
    Dehogy van, nehogy elhidd már ilyen paprikajancsiknak.
  • csoola
    elöbb irjon vki h tényleg szinkronos-e, ebben ugyanis nem hiszek!
  • schrank
    demo-t ki lehet próbálni multiba ?
  • DarkSector
    Sajna nem ez ilyen szar marad végig...
  • Borden
    Helló!
    A fegyverek célkeresztjén nem lehet esetleg valahol állítani, hogy ne akkora célkeresztje legyen?Engem nagyon zavar.
    Üdv!
  • DarkSector
    Szinkron is van már?
  • skincsecse
    Sziasztok!
    Nem nagyon vagyok gép guru,lenne egy problémám az Airborne telepítésével!Telepítéskor az új fájlok másolásakor lefagy vagy cd beolvasásakor újraindítja a gépet!Tudtok ezügyben segíteni azt nagyon szépen megköszönném
  • heringer
    Leszedtem ezt a verziót és mikor felraktam minden angol volt hogy lehet ez.Fel kellett raknom a magyarosítást.
    Medal.of.Honor.Airborne.Hungarian-iMMXpC
  • SkylineGTR
    hy. már lehet tölteni szinkronosan az airborne-t
  • Nyugis
    esetleg érdemes meglátogatni ezt az oldalt... ;-)

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/

regisztrálj, tölts le, és Enjoy!! :DDD
  • Prince23
    Ez feliratos kell legyen, szinkronost ne várjál ezektől.
    Én meg azért nem tölteném le, várj türelemmel.
  • csoola
    én azt szeretném kérdezni h ebben a verzsönben pontosan mi magyar? lehet h cask felirat miatt is leszedem ujra és végigtolom, most ugy sincs meg mert nem volt DVD-m amire irhattam volna...
  • heringer
    Hy all.Lehet volt már ez a kérdés ebben csak a feliratozás lesz magyar a menü nem vagy ahhoz magyarosítás kell.
    Medal.of.Honor.Airborne.Hungarian-iMMXpC
  • DarkSector
    Jah...később.
  • Adam II
    Hell's Highway jön PC-re is ugye?
  • Prince23
    Ja.. már a 163.78-ast tedd fel
  • Adam II
    Beleolvastam kicsit az előző hozzászólásokba.
    Engem se nyűgözött le a játék de azért nem is volt olyan hű de szar. Először én valami Brothers in Arms féleséget vártam de rájöttem ez nem lesz olyan de azért tovább játszottam és annak ellenére ,hogy nem a legkitűnűbb játék jót szórakoztam és még el tudtam volna viselni egy-két pályát.
    Majd jön a Hell's Highway valamikor. Azt jobban várom.
  • Adam II
    Jó játék ... volt.

Nagyon rövid lett :( 3 nap alatt végigjátszottam és naponta kb 2 órát játszottam.
    Majd nekifutok megint megpróbálom kimaxolni az összes fegyvert meg ilyenek de igazán tehettek volna bele több küldit.
  • Prince23
    162.18-as drivert tedd fel.
  • MagyaR
    Nekem vmi nem stimmel a gammával. Nekem a gép alapból mindent maxra rak és a felbontás 1280*1024. Nos így kissé akadozott, gondoltam lejjebb veszem 1024-re. Feltuningoltam a kártyámat is, de amikor harcolok, főleg ilyen nagyobb tereken, akkor valahogy elkezd így akadni, legalábbis így befagyni vagy nemtom mit csinálni a játék. Még akkor is ezt csinálta mikor mediumra vettem le a grafikát.

Lehet, h nem bírja a gamma a 94.24es drivert? Vagy nincs ötletem.
    Thx ha valaki tud vmit javasolni :).
  • Nevem senki
    Szerintem mindenki élvezi, csak mást vártak (ahány ember annyifélét) Kellene egy alap gém, rengeteg HIVATALOS (gyk. a kiadó által készített moddal) Na milyen az 5 let? Ingyen adom, használhatja az EA.
  • xido
    érdekes..én is tök élvezem és nem a hibákat nézem:)..31.vagyok
  • Nevem senki
    BOCS MOST LÁTOM, UGYANAZT ÍRTAM A MIT tE, CSAK MÁS SZAVAKKAL. aKKOR MÉGIS VAN BENNE VALAMI.
  • Nevem senki
    Sokmindennel gond van itt. Az milyen pl. amikor fejbelősz vk-t aztán 3 méteres duplaszaltó hátrafelé? Kb. 10 éveseknek csinálták. Ja, a 9 éves fiam tök élvezi, ő nem a hibákat nézi. Na ennek a korosztálynak készült, ebredjetek már fel.
  • Shep
    Én csak annyit tudok mondani, amit már a Strangleholdos topicban is leírtam

Nem a fejlesztőkkel van a baj, hanem a kidadókkal. A fejlesztőknél annyi az ötlet, hogy 10 játékra elég lenne, de a kiadók meg csak a biztosra mennek, nulla kockázat viselés, ami valahol érthető is, ezért van a fifanak már egymillió része, pedig a grafikán kívül szinte semmi nem változott az évek során, níd for spíd ugyanez, de lehetne még sorolni, amíg ezek a rókabőrök jövedelmezőek a kiadóknak nem érdeke újítani, meg persze az új dolgonál fent áll a veszélye annak, hogy mégsem lesz olyan sikeres mint várják és akkor az ugye ráfizetés, tehát ha van évi 1-2 olyan játék amiben van újítás akkor lehet sokat mondok.
  • Balumann
    Mert ezerszer jobban megtudták volna csinálni a játékot, ez a dühítő az egészbe. A motor ennél sokkal többre képes, mint hogy ilyen gyenge játékot adjanak ki. Amit több ezren tolnak az valószínűleg nem azért van, mert élvezhetetlen szar játékok... Mondom, nekem semmi gondom a bugokkal, nekem a játék menetével van problémám, és szerintem mindenkinek.
    Azért is írjuk egyébként, hogy ne vegye meg senki a játékot, mert csak rosszul járnak. Meg ha látják a készítők, hogy ezt is veszik, akkor minek csinálnának jobb játékot, legközelebbi játékba feljebb tolják a grafikát, még több efektekket raknak bele, pár új méggagyibb pálya és kész. Nem ilyen irányba kellene haladni.

Lehet tényleg túlzásba visszük egyébként egy kicsit. De azért ne támogassuk az ilyeneket... Legyünk igényesebbek egy kicsit a játékmenet iránt.
  • mNzJean
    Igen de nem kötelező megvenni és nem kötelező vele játszani , van még ezen kívül 1000 másik játék , lehet játszani azzal ,félre ne értsetek nem védem a végsőkig ezt a gammát ,csak úgy érzem ,hogy túlzásba van víve a hibakeresés, végig kell tolni oszt jónapot , lehet letörölni , vagy ha nem tetszik akkor törlöd , minek kell itt regényeket irogatni ,hogy ezért szar meg azért szar , olyan játékot még fejlesztőcég nem adott ki a kezéből ami mindenkinek a tetszését megnyerte.Nagyon sok játékot tudnék említeni ami szarul lett megírva mégis a mai napig több ezren tolják.
    Azt sem kell elfelejteni,hogy ezekkel a játékokkal elsősorban a fiatalabb korosztályt célozzák meg , pl a 15 éves Jancsikát nem érdekli a fizika , meg a történelem ,meg a ballisztika , ő lőni akar mindenkit halomra , és ezt meg is kapja , ezért tudják eladni mindenhol ezeket a játékokat. A maradék 10% akik már tapasztaltabb gémerek azok meg nem érdeklik a fejlesztőket mert ők úgyis lewarezolják a játékot ezért nem érdemes nekik fejleszteni.Azért ez nem 100% -hogy így van ez csak azz én meglátásom.
  • Prince23
    Állandóan olvasgatom itt, h nem értem mi nem tetszik ebben a játékban szitut, akkor csináljatok ti jobbat.
    Na már most, MI nem játékfejlesztők vaunk, hanem a játékos társadalom magja. És illő a játékfejlesztőknek jó gémet az orrunk alá baxni:PPP EZ A DOLGUK!!!!!!!!!!!!!
  • Balumann
    nem valószínű, hogy lesz tört szerver.
  • saiyanjin
    Srácok van már magyar tört server???Multira biztos jó....
  • tommyg
    szivemből szóltál kb ugynez a véleményem + még annyit hozzáténnék hogy a játékmenet is nagyon lapos/unalmas megint csak a régi szép idők jutnak eszembe amikor a játék minden másodpercét élveztem és nem a grafikája miatt hanem a ahangulata az élménye miatt pl max payne 1,2
  • Balumann
    "Nekem tetszik a játék ,szerintem túl magasra teszitek a mércét el kell fogadni olyannak amilyen és akkor még lehet hogy tetszeni is fog."
    "Csak az a baj, hogy azt nem tudja senki, hogy a lécet még egy játék sem közelítette meg annyira mint ez a játék..."

Nem teszek én ki semilyen lécet, csak egyszerűen legtöbb helyen élvezhetetlen számomra a játék (és még sok másnak is).
    Ebben hibákat nem kell keresni, ottvannak sajnos az orrunk előtt. De tényleg nem is kell, ha nem lennének benne gumi emberkék meg ilyen hibák, akkor sem sokat változna.

"amúgy meg csináljatok jobb játékot aztán majd azzal fogunk játszani"
    Erre csak ezt tudom mondani; mem kell ahhoz szakácsnak lenni, hogy megtudd mondani ehető-e/finom-e a sütemény...
    Van azért néhány színvonalas játék is kinn ^^

Ebben a játékban a grafika nagyon jó, abban tényleg megközelíti a "lécet". Viszont ha jó egy játék (van egy folyamata, mindig 1 cél, tehát inkább lineáris játékmenet) akkor nincs idő igazán a grafikával, meg bugokkal törődni.
    Elvileg jó ötlet lett volna ez a módszer, hogy arra lehet menni amerre szeretnénk, de akárhogy nézzük, de attól még ugyan úgy megyünk minden pontba, mindenki ugyan annyi ellenséget kell kinyírjon. Nem lehet taktikázni, hogy akkor kerítsük be az ellenséget, meg ilyenek. Kikell nézni egy pontot, elindulni arra, mindjárt lesz 4-5 ellenség, utána továbbmenni, házba megint 3-4 ellenség, jobbra is, stb... Gránát lófingot se ér, ha messzebb van az ellenség akkor még át is fut a robbanáson. Bebújunk valahova akkor a sima ellenség az elfordul, mg42-es az csak minket céloz... stb.

Unreal 3-as motor ennél sokkal többre képes, ezt a játékot elsiették, kiadták alapvető bugokkal, meg gagyi játékmenettel.
  • Shevchenko
    Köszi
  • gabi89
    Ez a kedvenc szögegem :D
    Ezek szerint a világ legszarabb játékára se mondhatom,hogy szar mert aki nem tanult mondjuk soha programozást az nem tud megírni egy olyan szar gamet sem....
    Ők a fejlesztők mi meg a játékosok akik alapesetben elég sokat perkálnak azért,hogy egy jó gamet és nem pár óra alatt végigvihető gamet adjanak nekem azért a 10ezerért amiért én megveszem.
    Shevchenko: Csak a magyar felirat van hozzá.
  • Shevchenko
    Medal Of Honor Airborne magyar felirattal és szinkronal van a boltokba,vagy csak a felirat van hozzá?
  • Scrat
    Hmm... emléxem a páncélszekrényre, de nem is néztem mi van vele a felrobbantás után! THX!
    A csillagos kérdésre nem tudjátok a választ? Min 4 vagy pontosan 4 kell?

DarkSector: a tökéletes játék nem létezik! Mindenben van hiba, még a legprofibb játékban is vna olyan ami nem tetszik valakiknek,túl nehéz vagy szimplán bugos!

További jó játékot mindenkinek!
  • tommyg
    pf lol
  • DarkSector
    Csak az a baj, hogy azt nem tudja senki, hogy a lécet még egy játék sem közelítette meg annyira mint ez a játék...
    Ha én egy játékban hibát szeretnék találni, akkor fogok is....
  • mNzJean
    Nekem tetszik a játék ,szerintem túl magasra teszitek a mércét el kell fogadni olyannak amilyen és akkor még lehet hogy tetszeni is fog ,
    amúgy meg csináljatok jobb játékot aztán majd azzal fogunk játszani.

Más:
    A mauser egy páncélszekrényben lessz amit fel robbantasz , annál a résznél amikor a vonatokon lévő tankokat robbogatod.