6840
  • Nevem senki
    nekem nem volt ilyen, de már tényleg milliószor leírták (nehéz a sok üzi miatt, de keress vissza arra atájékra, amely napon megjelent ekkor kérdezgettek ilyeneket)
  • Omega888
    Hello Mindenki!

Van egy problémám az Airborne telepítése közben.A telepítés nem fut végig , a vége felé hibaüzenettel megszakad (rolling back action) , majd letörli az összes addig feltett játék file -t. Nem tudjátok mitöl van ez?
  • daf xf
    Hi all!
    feltettem a gammát és a telepítés magyar nyelven futott a játék már viszont angolon megy.
    Ez mitöl lehet?
  • Nevem senki
    Hagggggggya már abba ezt az állandó winfos újratelepítést. Ha vk vm-t nem tud, örökösen ez a válasz - hülyeség
  • Nevem senki
    Ha még nem jött volna rá időközben, akkor az este folyamán időt kerítek rá, hogy megfogalmazzam az -egyébként minimális- tudnivalókat
    Tiszteletteljes üdvözlettel
    Megint Senki
  • Nevem senki
    Tisztelt Uram. Nekem original Medal of Honorom van, azon fut a coop mod (tök jó) Tudomásom szerint a MOHAIR hoz még nincs ilyen. Véleményem szerint független attól, hogy tört v nem tört verziója van. Ki kéne ugye próbálnia.
    Maradok tisztelettel
    Senki
  • davidka003
    Nekem a legújabb catalyst-al nem akad maxon.
  • Bence94
    szerintem rekja fel a legújabb catalyst-et.és nézd meg az aláírásomban lévő configgal megy minumumon pedig egy kalap szar igaz rángat egy ici picit amikor akciózok de megy.az őve sokszor erősebb úgyhogy frssítsen drivert vagy ha akkor se jó rakja újra winfos.

éppen gépet telepít
  • grebber
    2600XT tulajoktól kérdezem nekik nem akad a játék?

Mert most volt itt egyik ismerösöm és mondta dierkt azért vett 2600XT-t mert jókat olvasott róla.Erre ez meg minimumon is akadt neki :(

Gépe: 3,4GHZ P4,1GB Ram,2600XT.

Nemtom mikori a hozzáadott catalyst de neki gyári van fennt!
  • Kromka
    Sziasztok! Egy kérdésem lenne! lehet-e tört medal of honorral játszina cooperativ módba neten vagy hamachin keresztül? Ha igen leírnátok hogy lehet? nagyon megköszönném

Mély tiszteletem :)
  • csuripi
    semmi gond,küldöm ha kell még
  • Nevem senki
    MEGOLDÓDOTT. Elnézést! (jól elvagyok itt magamban, mennyien szeretik ezt a játékot!)
  • Nevem senki
    0.000: Remote server started on port 13500.
    0.001: Version 1.1
    0.001: Initializing...
    0.075: Connecting to EA servers...
    2.031: Connected.
    2.032: Logging in...
    2.250: ERROR: Login failed: A kívánt tranzakciós paraméterek hiányoznak vagy helytelenek.

NEM TUDJÁTOK EZ MITŐL LEHET? A jelszó jó.
  • Nevem senki
    érdekes, ha az első ment, a második miért nem...Ha nem piszkáltál meg semmit, akkor érthetetlen
  • cicai
    Sziasztok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Letöltöttem a játékot. Beakartam tölteni a Daemon Toolsba és lefagyott a gép kékhalállal, ujraindítottam, bent volt. Feltelepítettem, és végig vittem az első pályát. A második pálya már nem indul el mert megint lefagy, amikor meg kell nyomni az E-betűt. Nem tudjátok, miért van ez, esetleg már nálatok is jelentkezett ez a gond?
    Köszönöm
    És bocsánat, h warezzal kapcsolatos kérdést tettem fel.
  • Nevem senki
    TFT n is ezt produkálja, imént írták. Ahiba nem az ön készülékjében van
  • lee56
    hmm, lcd pixelhiba?
  • Nevem senki
    szomorkodni...
  • mrbalabala
    hali!szerintetek akkor mit lehet csinálni, ha azt az üzenetet kapom a játék indításánál , hogy "videokártyád nem támogatott"?thx
  • Marko001
    Nálam is ugyanez volt a szitu, már a menüig is kínszenvedés volt eljutnom. Én a sok szarakodás után inkább letöröltem a pi..ába ezt a játékot. Most úgyis van választék jó gémekből. :)
  • Marko001
    easetup.exe-vel indítsd a telepítőt, úgy nem indul újra
  • Japep
    Senki? :(
    (#5794)
  • voodoo98
    nekem is van jó néhány zöld pont a képernyőn kilépéskor...
    LG 19-es TFT-m van 8800GTS-sel. Nem tudom, miért lehet.
  • davidka003
    Nekem is vannak kikapcsoláskor zöld pixelek. Samsung síkképernyős CRT-m van.
  • Nemcso
    Nekem is LCD van, szóval passz...
  • Nevem senki
    hm..LCD-m van. Lehet, hogy csak ezen ilyen?
  • Nevem senki
    A helyzet hasonlónak tűnik a Far Cry problémákhoz, mikoris ha a sandboxal egyetlen pályát kreáltál (ill. egyetlen helyen bármilyen fájlt megváltoztattál), már kirugott a Pb
  • Nemcso
    Legalább 4-5 darab mindíg van a progiból való kilépés utáni fekete képernyőn.
  • Nevem senki
    Borzasztóan idegesített a futás közbeni ide-oda lengés. Azt csináltam, hogy megnöveltem a játéksebességet 1.5-re, és egy másik helyen pedig a létrára mászást lassítottam, mert az is zavart, hogy túl gyors. A sprintet ugyanakkor ki akartam iktatni. Ezzel indítani egy szervert. Sajna nem megy, mert a hozzám csatlakozni kívánókat ugyanúgy kirúgja a Pb, mint ahogy engem sem hagy csatlakozniVan valakinek ÖTLETE?
  • DarkSector
  • Nevem senki
    nektek is vannak zöld pixeleitek a képernyőn kikapcsolásnál???
  • Nevem senki
    minden egyidőben jön, aztán megint nem lesz semmi egy évig..
  • DarkSector
    THX...
    Megnézem, csak most demo dömping van...:D
  • Nevem senki
    Törölni nem árt nehány temp-ben lévő fájlt, de legjobb ha One-Click-Optimizert használod. Aztán csinálj a játékból egy új acountot. Én a regeditben átírtam a serialt is a biztonság kedvéért. E három lépés után simán hagyott újat létrehozni. Ja, és kikapcsikoltam a Win tűzfalát.
  • Nevem senki
    Szerintem élvezhető a játék, érdemes próbálkozni!
    NNNNa, csak nevében "no run" (nem illik futni) különben nincs letíltva. D
    Gondolom modemed van. Ha valamiért kirúgtak, egy ip csere rögtön segít. Úgy néz ki, hogy simán a kimenő ip-t ellenörzik. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nekem egyszer bevált
  • DarkSector
    Mert úgy csináltam, ahhogy mondták, de mikor accountot csinálok, akkor kiírja, hogy valami nem jó a cd-kulcsal...
    Azt is mondták, hogy újjat kell generálni, de azt már nem próbáltam...
  • Nevem senki
    Láttam a listán no run szervereket is, akkor mégiscsak buherálható, mindjárt ki is próbálom
  • Nevem senki
    miért??
  • DarkSector
    Háát nekem már a multi sem megy sajna...
  • Nevem senki
    Nincs valami 5leted véletlenül?