Medal of Honor: Airborne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kijött az 1.1 -es patch!
Innen tölthetõ: [url=http:www.ea.com/moh/airborne/community_downloads.jsp[/url]
if the patch comes out...
Posted😮ct 5, 2007 6:26 PM
Click to reply to this thread Reply Click to alert this thread Alert
if the patch comes out today in the usa.
at say five oclock usa time. what time would it be in the uk.
ive no idea of the time diffrance so would like so sort of answer please.
roll on the patch to dispach....
http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=292566&tstart=0
www.gportal.hu/bioshock
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
mármint csak eredetivel lehet?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Minden nap egy alma és a doktor alma!
Irgum-burgum :)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
- Amennyiben nem lehetséges a Windows újratelepítése, akkor meg kell tisztítani a felesleges "sallangoktól":
- HELP (súgó)
- Nem használt eszközök driwerei, (pl. scanner, nyomtató), ezek induláskor azonnal betöltõdnek a memóriába
- File és nyomtatómegosztás
- A különbözõ csilivili Windows témák is mehetnek a kukába (asztalon felesleges a sokmegás BMP, talán a rendszerhangok is nélkülözhetõek, árnyékok, effektek, szépen kibomló menük; ezek csak lassítják a gépet.
- Hasznos lehet még az egyszer feltelepített, kipróbált DEMO-k, kis programok uninstall-ja is.
- Feladatütemezõ is sok esetben felesleges.
- Hibernálás lehetõségének kikapcsolása
- Távoli asztal megosztása szintén nem szükséges
- IPSEC kliensek, VPN kliensek kikapcsolása
- Minden más futó feladat (fõleg másolás) leállítása a játék indítása elõtt
- Ha van lehetõség a net kapcsolat letiltására, akkor azzal egyidõben a vírusirtó, tûzfal kikapcsolása
Érdemes a "Start menü" - "Futtatás" ablakból elindítani az msconfig parancsot, a megjelenõ ablakban megjelenõ opciók segítségével lehet még sokat gyorsítani a gépen.
Egyszerre csak egy vírusirtó, kémprogramfigyelõ fusson a gépen, a játék alatt lehetõleg a scanner-eik legyenek kikapcsolva, hogy ne terheljék a merevlemezt és a memóriát.
A legnagyobb problémát talán az okozza, hogy kevés embernek van otthon külön számítógépe munkára, játékra, netezésre. A probléma két módon is áthidalható:
1. Batch file létrehozása, ami a játéknál letiltja a felesleges alkalmazásokat, szolgáltatásokat.
2. Egy új felhasználói profil létrehozása, a fent említett dolgok beállításával.
...ÉS MÉG NEM ÁRT ELÕRE KÖSZÖNNI A GÉPEDNEK, MIELÕTT LEÜLSZ ELÉ DDDD
4x toltam végig,ebbõl 3x expert és a legutobbinál,már minden 5 csillagra,az összes beugrással és az összes fegyver 3-mas szintre,beleértve a gránátokat is...
Meg kell valallanom,ha mindent meg akarsz csinálni ,akkor kellõen élvezetes és nehéz is a game..
Egyszóval ,nekem tetszett...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ugye nekem is a EA logo akadt, meg 1 fps a menüben a repcsik akadása...
A BIOSHOCK megy nekem, csak azért irom, mert az tett fel pár plusz dolgot directx-be, meg valami progit. Nem tom az befolyásol-e valamit, csak leirom.
Szóval irta valaki nemrég, hogy a NET Framework 3.0-at fel kell tenni.
Én elöször 2.0-át tettem fel, majd a 3.0-át, de semmi.
Viszont most:
MOHAA uninstall.
NET Framework uninstall.
REBOOT!
install NET Framework 3.0
install MOHAA
...és megy.
hátha segitettem ezzel valakinek...
nem valami sok
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
:lame:
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
na nam mintha érdemes lenne letölteni, legalább a feladatok magyarul vannak
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Magyarításról tudna valaki valami infót?(linket vagy valamit)
thx
Elõre is kösz
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Én is sokat szenvedtem vele mire kiderítettem a megoldást.
Telepítsd fel a .NET Framework 3.0-ot és jó lesz.