Medal of Honor: Airborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patch and Dedicated Server Now Available!

Kijött az 1.1 -es patch!

Innen tölthetõ: [url=http:www.ea.com/moh/airborne/community_downloads.jsp[/url]

Úgy néz ki nem kell sokat várni a patchre,ha jól értelmezem,még ma kijön az USA-ban!!!!
if the patch comes out...
Posted😮ct 5, 2007 6:26 PM
Click to reply to this thread Reply Click to alert this thread Alert

if the patch comes out today in the usa.

at say five oclock usa time. what time would it be in the uk.

ive no idea of the time diffrance so would like so sort of answer please.

roll on the patch to dispach....
http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=292566&tstart=0

saxicola
Ha az EA 1 játéka kicsit is sikeres akkor készítenek hozzá kiegészítõt. Szerintem nem kérdés: lesz kiegészítõ. Nem véletlenül lett ilyen rövid a játék.

www.gportal.hu/bioshock

Punker
bár azt mondtuk hogy a pacific-hoz is biztos jön hisz oly rövid, de mégse jött.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
attól függ mekkora bukás lesz, bár EA-ból azt is kinézem már kész van a kieg karácsonyi kiadásra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ironmask
szerintetek kiegészítõ várható a játékhoz????remélem igen

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Soldiers
de majd lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Balumann
LAN nincs benne, nethez eredeti kulcs kell

gabi89
Igen csak eredetivel.Lan pedig nincs eggyáltalán 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hogy lehet online vagy lan-on tolni?

mármint csak eredetivel lehet?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Nevem senki
Lehet, hogy le kéne zárni a ki szereti-ki nem témát. Idejétmúlt.

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
Akinek határeset gépe van, jó ha szem elõtt tartja az apróságokat, talán meg minimum konfin elfut neki, ha betartja ezeket.

zombeeka
Én mondjuk simán felraktam és már másodszor viszem végig a gémet! Elég jó! Van pár bug,de amúgy a garfója nagyon állat!

Irgum-burgum :)

Sziasztok! Ahogy runner78 írta leszedtem a framework-öket,gép újraindít.Aztán felraktam a NET Framework 3.0-át és megint telepítés végén elkezdi letörölni a játékot és ezt írja ki. {\WixUI_Font_Bigger} Elég idegesítõ, mert nagyon vártam ezt a játékot és még feltenni sem lehet!
köszönjük majd értesítjük...

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Balumann
Ezt meg teljesen felesleges volt bemásolnod, nemhiszem hogy valakinek is segítene, és nem kapcsolódik a játékhoz

Balumann
hát nekem nem sikerült megszeretnem

Balumann
Ez hülyeség sztem. Meg azt se értem, hogy mire írtad, és kinek.

Nevem senki
IDÉZEK (Flight Simulator FAQ)

- Amennyiben nem lehetséges a Windows újratelepítése, akkor meg kell tisztítani a felesleges "sallangoktól":
- HELP (súgó)
- Nem használt eszközök driwerei, (pl. scanner, nyomtató), ezek induláskor azonnal betöltõdnek a memóriába
- File és nyomtatómegosztás
- A különbözõ csilivili Windows témák is mehetnek a kukába (asztalon felesleges a sokmegás BMP, talán a rendszerhangok is nélkülözhetõek, árnyékok, effektek, szépen kibomló menük; ezek csak lassítják a gépet.
- Hasznos lehet még az egyszer feltelepített, kipróbált DEMO-k, kis programok uninstall-ja is.
- Feladatütemezõ is sok esetben felesleges.
- Hibernálás lehetõségének kikapcsolása
- Távoli asztal megosztása szintén nem szükséges
- IPSEC kliensek, VPN kliensek kikapcsolása
- Minden más futó feladat (fõleg másolás) leállítása a játék indítása elõtt
- Ha van lehetõség a net kapcsolat letiltására, akkor azzal egyidõben a vírusirtó, tûzfal kikapcsolása

Érdemes a "Start menü" - "Futtatás" ablakból elindítani az msconfig parancsot, a megjelenõ ablakban megjelenõ opciók segítségével lehet még sokat gyorsítani a gépen.

Egyszerre csak egy vírusirtó, kémprogramfigyelõ fusson a gépen, a játék alatt lehetõleg a scanner-eik legyenek kikapcsolva, hogy ne terheljék a merevlemezt és a memóriát.

A legnagyobb problémát talán az okozza, hogy kevés embernek van otthon külön számítógépe munkára, játékra, netezésre. A probléma két módon is áthidalható:
1. Batch file létrehozása, ami a játéknál letiltja a felesleges alkalmazásokat, szolgáltatásokat.
2. Egy új felhasználói profil létrehozása, a fent említett dolgok beállításával.

...ÉS MÉG NEM ÁRT ELÕRE KÖSZÖNNI A GÉPEDNEK, MIELÕTT LEÜLSZ ELÉ DDDD

Nevem senki
ÉN MONDTAM, HOGY EZ EGY ILYEN JÁTÉK +FOGJÁTOK SZERETNI, FÕLEG A MULTIT!

Hát! nem is volt ez olyan gyenge,mint aminek kinézett..
4x toltam végig,ebbõl 3x expert és a legutobbinál,már minden 5 csillagra,az összes beugrással és az összes fegyver 3-mas szintre,beleértve a gránátokat is...
Meg kell valallanom,ha mindent meg akarsz csinálni ,akkor kellõen élvezetes és nehéz is a game..
Egyszóval ,nekem tetszett...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

NA!...müködik nekem a játék.
Ugye nekem is a EA logo akadt, meg 1 fps a menüben a repcsik akadása...

A BIOSHOCK megy nekem, csak azért irom, mert az tett fel pár plusz dolgot directx-be, meg valami progit. Nem tom az befolyásol-e valamit, csak leirom.

Szóval irta valaki nemrég, hogy a NET Framework 3.0-at fel kell tenni.
Én elöször 2.0-át tettem fel, majd a 3.0-át, de semmi.

Viszont most:
MOHAA uninstall.
NET Framework uninstall.
REBOOT!
install NET Framework 3.0
install MOHAA
...és megy.

hátha segitettem ezzel valakinek...
Sziasztok! Amikor végig megy a játék telepítése a végén elkezd mindent letörölni és valami hibára hivatkozik,hogy a varázsló nem tudta befejezni a telepítést, Hungarian változat. Ha valaki tudja ez mitõl lehet vagy hallott ilyen problémáról kérem segítsen!
hehe,és mikor bemutatják a játékot valami prezentáción akkor medium grafon van valami középkategóriás configon vagy hogy gondoltad?

Nevem senki
Nem vitázok veled, biztos én vagyok a hülye.

szarjancsi
nekem max grafikan max textúrákon airborneba 45 fps em van<#vigyor4>
nem valami sok

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

szarjancsi
hali

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

:lame:

Nevem senki
Akik 100e ft-os videókártyákkal, meg hasonkategóriás egyéb driverrel vannak felszerelkezve, azok ne csodálkozzanak, ha nem mindig futnak még az újonan kiadott játékok sem rajta. Nem igazán ezekre a kategóriákra élezik ki a készítõk a programokat. Egy-egy speciális felhasználás lehet kivétel, arra gyártják az igazán drága, spéci dolgokat.

Falconer
Vágom, csak alulrol kezdtem olvasni, aztan VIP acc hianyaban nem tudok törölni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nevem senki
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/

na nam mintha érdemes lenne letölteni, legalább a feladatok magyarul vannak

Nevem senki
Amikor a demót felraktam, teljesen kitértem a hitembõl. Persze semmi nem futott a gépen, aminek nem kéne, de mégis, kb 10 perc alatt töltött be, majd 2-3 fps el elkezdett "futni" (két lövés között fél perc telt el D). Ezt eljátszotta 2-szer. Mondom letörlöm a francba. Aztán lássadok csodát, 3szorra (mondom búcsút veszek töle, csak még egyszer megpillantom) sitty-sutty betölt, pipecul fut. Azóta sincs semmi baj vele. (vége)

Nevem senki
Lehet, hogy az állandóan visszatérõ kérdédek miatt frissíteni kéne a gyíkot?

ati2002
Köszi!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

szintugy...engem is idegesit már, minden más megy...jön az uninstall lassan, mert senki nem tud megoldást erre.
hát nekem is ez a bajom, ilyen bugos lófaszt kiadni bazzeg, feltelepítettem a net framework 3.0át de nemsegített, maradt az 1 fps a menüben...

genRob
Köszi! Már újraraktam az XP-t <#vigyor2>

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Sziasztok!
Magyarításról tudna valaki valami infót?(linket vagy valamit)

thx
Balumann
sztem senki 😊

boccs a 3 kérdõjelért
Van valaki, aki játszik multiba a gameval???
Nevem senki
Köszi, aztán már meg is van, csak sajnáltam rá a gránátot, -normál esetben az nem nyiffantana ki egy tankot- na mindegy köszi a tanácsokat mégegyszer!!

4-5 Gammon gránát simán elég egy tank kinyírásához,ha mozgó tankról van szó mindig egy kicsit eléje dobd,hogy pont akkor robbanjon mikor felette van!!!
mNzJean
sok-sok kézigránát is szétszedi a tankot.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

w77d
vedd fel a páncélöklöt(ott lessz nem messze a háztól) és azzal sorozd meg!

Nevem senki
Próbáltam visszaolvasni, de 5000 hozzászólás túl sok. Én a második pályánál abbahagytam, de a fiam Market Gardennél jár és van egy tank, amit ugye ki kéne lõni.Nem jön össze. Biztos volt már róla szó, de lsz. adjatok vm tanácsot. Én is próbáltam neki megcsinálni, de ötletem sincs.
Elõre is kösz

Másik forumban már irtak ilyen problémát...ki kell huzni a joy-t, vagy kormányt...<#buck>
ati2002
Helo. Egy ismerõsnek az a problémája, hogy állandóan jobbra húz az egér a játékban. Van erre vmi megoldás? Az egérbeállításokkal nincs baj tudtommal. Elõre is köszi.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Szia!
Én is sokat szenvedtem vele mire kiderítettem a megoldást.
Telepítsd fel a .NET Framework 3.0-ot és jó lesz.