6840
-
#5599 #5589 és ##5597-ét szereti egymást? ki próbálta? -
Jocy10 #5598 Dedicated server: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/MOH/Medal_of_Honor_Airborne/moha_pc_ds.zip
Ezt a patch után még fel kell tenni, és már lehet is csinálni a servert...... -
bazsi1 #5597 Crack az 1.1-hez:
http://rapidx.q2.hu/download.php?id=11A4832C1 -
adikis #5596 tehát ha most letöltöm, tudok szervert csinálni kalózverzioval? és tudok más szerverekhez kapcsolodni? vagy ez csak álom.... -
underclass hero #5595 ahol megcsináltad a küldetést abban a szobában van egy lift azzal lemész és ott is vagy -
#5594 3. emelet, a 2. és a 4. között lépcsőn keresd. -
#5593 Megcsináltam a 6. küldetés összes feladatát, majd kaptam egy újabb feladatot. Ezt is megcsináltam, most pedig azt kaptam feladatul, hogy csatlakozzam a többiekhez a lőszerraktár alatt. Na ez hol van? Végigjártam a teljes tornyot többször is, de nem találom? Fent vagy lent keressem, vagy az épületen kívül? -
Jocy10 #5592 A leglényegesebb változás, hogy most már lehet saját szervert csinálni! -
Jocy10 #5591 Jó kérdés,még nem néztem meg.......crackre még várni kell szerintem 1-2 napot.Egyébként a mérete 87.2MB -
#5590 mit változtat? crack van hozzá? -
Jocy10 #5589 A link kimaradt: http://www.ea.com/moh/airborne/community_downloads.jsp -
Jocy10 #5588 Patch and Dedicated Server Now Available!
Kijött az 1.1 -es patch!
Innen tölthető: [URL=http:www.ea.com/moh/airborne/community_downloads.jsp[/URL] -
Jocy10 #5587 Úgy néz ki nem kell sokat várni a patchre,ha jól értelmezem,még ma kijön az USA-ban!!!!
if the patch comes out...
Posted:Oct 5, 2007 6:26 PM
Click to reply to this thread Reply Click to alert this thread Alert
if the patch comes out today in the usa.
at say five oclock usa time. what time would it be in the uk.
ive no idea of the time diffrance so would like so sort of answer please.
roll on the patch to dispach....
http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=292566&tstart=0 -
#5586 Ha az EA 1 játéka kicsit is sikeres akkor készítenek hozzá kiegészítőt. Szerintem nem kérdés: lesz kiegészítő. Nem véletlenül lett ilyen rövid a játék. -
#5585 bár azt mondtuk hogy a pacific-hoz is biztos jön hisz oly rövid, de mégse jött. -
#5584 attól függ mekkora bukás lesz, bár EA-ból azt is kinézem már kész van a kieg karácsonyi kiadásra. -
#5583 szerintetek kiegészítő várható a játékhoz????remélem igen -
#5582 de majd lesz -
#5581 LAN nincs benne, nethez eredeti kulcs kell -
#5580 Igen csak eredetivel.Lan pedig nincs eggyáltalán :( -
stupido #5579 hogy lehet online vagy lan-on tolni?
mármint csak eredetivel lehet?
-
#5578 Lehet, hogy le kéne zárni a ki szereti-ki nem témát. Idejétmúlt. -
#5577 Akinek határeset gépe van, jó ha szem előtt tartja az apróságokat, talán meg minimum konfin elfut neki, ha betartja ezeket. -
#5576 Én mondjuk simán felraktam és már másodszor viszem végig a gémet! Elég jó! Van pár bug,de amúgy a garfója nagyon állat! -
Gábor Warrior #5575 Sziasztok! Ahogy runner78 írta leszedtem a framework-öket,gép újraindít.Aztán felraktam a NET Framework 3.0-át és megint telepítés végén elkezdi letörölni a játékot és ezt írja ki. {\WixUI_Font_Bigger} Elég idegesítő, mert nagyon vártam ezt a játékot és még feltenni sem lehet! -
Micsu #5574 köszönjük majd értesítjük... -
#5573 Ezt meg teljesen felesleges volt bemásolnod, nemhiszem hogy valakinek is segítene, és nem kapcsolódik a játékhoz -
#5572 hát nekem nem sikerült megszeretnem -
#5571 Ez hülyeség sztem. Meg azt se értem, hogy mire írtad, és kinek. -
#5570 IDÉZEK (Flight Simulator FAQ)
- Amennyiben nem lehetséges a Windows újratelepítése, akkor meg kell tisztítani a felesleges "sallangoktól":
- HELP (súgó)
- Nem használt eszközök driwerei, (pl. scanner, nyomtató), ezek induláskor azonnal betöltődnek a memóriába
- File és nyomtatómegosztás
- A különböző csilivili Windows témák is mehetnek a kukába (asztalon felesleges a sokmegás BMP, talán a rendszerhangok is nélkülözhetőek, árnyékok, effektek, szépen kibomló menük; ezek csak lassítják a gépet.
- Hasznos lehet még az egyszer feltelepített, kipróbált DEMO-k, kis programok uninstall-ja is.
- Feladatütemező is sok esetben felesleges.
- Hibernálás lehetőségének kikapcsolása
- Távoli asztal megosztása szintén nem szükséges
- IPSEC kliensek, VPN kliensek kikapcsolása
- Minden más futó feladat (főleg másolás) leállítása a játék indítása előtt
- Ha van lehetőség a net kapcsolat letiltására, akkor azzal egyidőben a vírusirtó, tűzfal kikapcsolása
Érdemes a "Start menü" - "Futtatás" ablakból elindítani az msconfig parancsot, a megjelenő ablakban megjelenő opciók segítségével lehet még sokat gyorsítani a gépen.
Egyszerre csak egy vírusirtó, kémprogramfigyelő fusson a gépen, a játék alatt lehetőleg a scanner-eik legyenek kikapcsolva, hogy ne terheljék a merevlemezt és a memóriát.
A legnagyobb problémát talán az okozza, hogy kevés embernek van otthon külön számítógépe munkára, játékra, netezésre. A probléma két módon is áthidalható:
1. Batch file létrehozása, ami a játéknál letiltja a felesleges alkalmazásokat, szolgáltatásokat.
2. Egy új felhasználói profil létrehozása, a fent említett dolgok beállításával.
...ÉS MÉG NEM ÁRT ELŐRE KÖSZÖNNI A GÉPEDNEK, MIELŐTT LEÜLSZ ELÉ DDDD -
#5569 ÉN MONDTAM, HOGY EZ EGY ILYEN JÁTÉK +FOGJÁTOK SZERETNI, FŐLEG A MULTIT! -
Gabor_(HSF) #5568 Hát! nem is volt ez olyan gyenge,mint aminek kinézett..
4x toltam végig,ebből 3x expert és a legutobbinál,már minden 5 csillagra,az összes beugrással és az összes fegyver 3-mas szintre,beleértve a gránátokat is...
Meg kell valallanom,ha mindent meg akarsz csinálni ,akkor kellően élvezetes és nehéz is a game..
Egyszóval ,nekem tetszett... -
runner78 #5567 NA!...müködik nekem a játék.
Ugye nekem is a EA logo akadt, meg 1 fps a menüben a repcsik akadása...
A BIOSHOCK megy nekem, csak azért irom, mert az tett fel pár plusz dolgot directx-be, meg valami progit. Nem tom az befolyásol-e valamit, csak leirom.
Szóval irta valaki nemrég, hogy a NET Framework 3.0-at fel kell tenni.
Én elöször 2.0-át tettem fel, majd a 3.0-át, de semmi.
Viszont most:
MOHAA uninstall.
NET Framework uninstall.
REBOOT!
install NET Framework 3.0
install MOHAA
...és megy.
hátha segitettem ezzel valakinek... -
Gábor Warrior #5566 Sziasztok! Amikor végig megy a játék telepítése a végén elkezd mindent letörölni és valami hibára hivatkozik,hogy a varázsló nem tudta befejezni a telepítést, Hungarian változat. Ha valaki tudja ez mitől lehet vagy hallott ilyen problémáról kérem segítsen! -
Micsu #5565 hehe,és mikor bemutatják a játékot valami prezentáción akkor medium grafon van valami középkategóriás configon vagy hogy gondoltad? -
#5564 Nem vitázok veled, biztos én vagyok a hülye. -
#5563 nekem max grafikan max textúrákon airborneba 45 fps em van
nem valami sok -
#5562 hali
-
Micsu #5561
:lame: -
#5560 Akik 100e ft-os videókártyákkal, meg hasonkategóriás egyéb driverrel vannak felszerelkezve, azok ne csodálkozzanak, ha nem mindig futnak még az újonan kiadott játékok sem rajta. Nem igazán ezekre a kategóriákra élezik ki a készítők a programokat. Egy-egy speciális felhasználás lehet kivétel, arra gyártják az igazán drága, spéci dolgokat.